Orijinalini görmek için tıklayınız : 2011 yılı Motosiklet Fuarı / 24 - 27 Şubat 2011
mete_han
26 Şubat 2011, 12:49
ben motorumu aldığımdan beri nerdeyse tuvalete bile onla gidiyorum :mrgreen: yağmur soğuk kar farketmiyo:mrgreen: toplu taşıma araçlarından nefret ediyorum:farao: -5derece soğuk olsun motorum çalışırsa yine motorla gezerim.:queen:
scooter bir nebze yağmur çamur dinlemiyor suyu üstten yiyorsun...ama vitesli olunca alttan üstten yardırıyor çamur...:P 30 undan sonra 100 kg üstüne çık sağlık sorunların başlasın kiloyla bağlantılı o zaman görürüm seni ben...:)
900rr
26 Şubat 2011, 12:51
metehana şiddetle katılıyorum :) bu arada 41 olunca biraz daha üşengeç oluyor insan..
Felon
26 Şubat 2011, 13:10
scooter bir nebze yağmur çamur dinlemiyor suyu üstten yiyorsun...ama vitesli olunca alttan üstten yardırıyor çamur...:P 30 undan sonra 100 kg üstüne çık sağlık sorunların başlasın kiloyla bağlantılı o zaman görürüm seni ben...:)
şişmanlar pek üşümüyolar ama demek rüzgar onlarıda yenebiliyor:queen: scooterın o konuda dediğin gibi avantajları var ama viteslilerde düz yolda geçiyo hepsi beni hatta bi tane activada geçti geçende moralim bozuldu :( olsun bende today yakaladığım zaman eziyorum :P:queen:
sc-aquila
26 Şubat 2011, 13:21
arkadaşlar biz gidemeyenler için foto istiyoruz. daha fazla, daha fazla...
KUVVETMİRA
26 Şubat 2011, 15:18
dondum afedersin.
zalım şehir istanbul.
sen mi büyüksün ben mi! :queen:
Öncelikle davetiye gönderdiği için @Tarkan1981 adlı arkadaşa çok teşekkürlerimi sunuyorum.
İlk gün alışveriş amaçlı gitmiştim. Bu sabah ise fotoğraf çekmek için gittim . Fuar hakkındaki yorumlara ve bir sürü fotoğrafa ulaşmak için blog sayfama uğrayabilirsiniz. Geçen senenin fuarının da fotoğrafları mevcuttur.
http://dunyanin-tufani.blogspot.com/2011/02/motoplus-2011-motosiklet-fuar.html
dejavu55
26 Şubat 2011, 15:27
:pr:bugün nasipse ordayım arkadaşlar
htmetin
26 Şubat 2011, 15:42
Fuarda ÖTV indirimi ile ilgili anonslar havada uçuşuyordur kesin.
Cycleist
26 Şubat 2011, 17:38
Fuara giden ve elektrikli bisikletler hakkında görüşlerini paylaşmak isteyenlerin http://www.e-bisiklet-dunyasi.com forum sayfalarına görüşlerini yazmalarından çok mutlu olacağız.
Motorsuz bir iki teker kullanıcısı olarak elektrikli bisiklet sektörünün ve kullanıcılarının adam akıllı gelişmesine çaba sarf ediyoruz. Yoksa bu kuralsız araçlar sayesinde bütün iki tekerlekli araçlar kötü bir şöhrete kavuşacak gibi görünüyor.
mr_muzip
26 Şubat 2011, 18:08
fuar bileti temın edebileceğim kımse varmı arkadaşlar?
Felon
26 Şubat 2011, 19:34
bugün fuardaydım aksesuar olarak çok fazla bi mağaza yoktu önceki seneleri bilmiyorum ama ben daha fazla bekliyodum. Feyizoğlu ve motomax fuarda yoktu.ceket ,pantolon,eldiven,buff,baklava,bot,ayakkabı bu saydıklarımın hepsini hudsondan alabilirsiniz kalite ve fiyat olarak en iyi mağaza hudsondu.
ben ceket eldiven ve baklava aldım.bitek yağmurluklar pahalıydı orda onuda başka bi yerden aldım.onun dışında diğer magazaların fiyatları çok yüksek geldi genel atmosfer iyiydi ama fuar otoparkında motosiklet çok az vardı.toplasan 30tane motor vardı ben heryeri motosiklet dolu hayal ediyodum ortalık 4teker doluydu.:) motosiklet.net standının önünden çok geçtim ama uğramadım biraz çekindim açıkcası :mrgreen: standda bomboştu 2sandalye 2tanede ss motor vardı.gerisi insan kalabalığı..diğer motosiklet grupları gibi kendi ürünleriyle dolu bi stand bekliyodum ama tshirt bile yoktu sanırım.birde sanki forumda gördüğümden çok farklı yüzler vardı orda bence site içinde fotoğraflar daha çok paylaşılmalıki birbirimizi tanıyalım. bi ara ss motoru olanlar motoru çalıştırıp gaz vermeye başladılar.bi kaç stand karşılıklı motor bağırttılar güzel oldu ama kapalı alan egzos kokusu bi çok bayanı rahatsız etti.
KAARİA
26 Şubat 2011, 20:05
Fuarda bir şey dikkatimi çekti.Erkek arkadaşların yüzünde garip bir gülümseme vardı :cherry: güzel hostesler ve motorlar bir araya gelince o garip gülümsemenin oluştuğunu tahmin ediyorum, bir de koltuk değneğiyle dolaşan arkadaş sayısı dikkatimi çekti, ( Allahım Koru bizi )
Felon
26 Şubat 2011, 20:11
Fuarda bir şey dikkatimi çekti.Erkek arkadaşların yüzünde garip bir gülümseme vardı :cherry: güzel hostesler ve motorlar bir araya gelince o garip gülümsemenin oluştuğunu tahmin ediyorum, bir de koltuk değneğiyle dolaşan arkadaş sayısı dikkatimi çekti, ( Allahım Koru bizi )
ehehe o gülümseme motosikletlerden bence yoksa kız dediğin heryerde var:P
özellikle 600f,gsx1000r,s1000rr ı incelerken resmen bakıp bakıp gülüyodum bi ara baktım millet garipsemeye başladı topladım kendimi:queen::queen:
Serk21
26 Şubat 2011, 20:31
arkadaşlar ben esenler otogarda ineceğim otobüsten nasıl giderim fuara esenlerden?
http://dunyanin-tufani.blogspot.com/2011/02/motoplus-2011-motosiklet-fuar.html
Fotoğraflar çok güzel ve profesyonelce hazırlanmış. :cat:
Aprilia pegaso olarak bulunan fotoğraf mana 850 gt abs modeli.
avciceyhan
26 Şubat 2011, 21:12
fuar beklediğim gibi değildi çok sönük kalmış bence etkinliklerin artması gerekiyordu ve ziyaretçi sayısı iyiydi ama katılımcı firma sayısı azdı
CanTR
26 Şubat 2011, 21:12
fuar tek kelime ile "kötü"ydü............
arslanfb
26 Şubat 2011, 21:21
Şu fuar tarihlerini hangi muhterem ayarlıyor ise helal olsun bu kışda bu ne fuarı yavf
arkadaş akıl var mantık var bugün soğuktan her yanım uyuştu daha da giderim
ama sırf bizim sitenin standına uğramaya yoksa yemişim fuarı bir faydasını da görmüşlüğümüzde yok allaha şükür.
Tarkan1981
26 Şubat 2011, 21:24
Öncelikle davetiye gönderdiği için @Tarkan1981 adlı arkadaşa çok teşekkürlerimi sunuyorum.
İlk gün alışveriş amaçlı gitmiştim. Bu sabah ise fotoğraf çekmek için gittim .
rica ederim, ikimizde fuardaydık bugün demekki karşılaşamadık :)
mete_han
26 Şubat 2011, 21:29
metehana şiddetle katılıyorum :) bu arada 41 olunca biraz daha üşengeç oluyor insan..
şişmanlar pek üşümüyolar ama demek rüzgar onlarıda yenebiliyor:queen: scooterın o konuda dediğin gibi avantajları var ama viteslilerde düz yolda geçiyo hepsi beni hatta bi tane activada geçti geçende moralim bozuldu :( olsun bende today yakaladığım zaman eziyorum :P:queen:
yok yok haklısın...bende .ıçmaya motorumla gidicem artık...ne çile çektim bugün inanamazsınız...köpekler kovaladı Yenibosna tır parkında...:P hava sovık dedik nazlandık ebemin örekesini tersden gördüm desem yeridir...kuru sovık vardı aslında...keşke motörümle gideydim...
url]
Tarkan 1931 kardeşim sağolsun bana da eşlik etti...aslında uyguladığım diyet nedeniyle tansiyonum düşüktü baş dönmesi yaşadım gün boyu...bana refakat etti...:rendeer:
davetiye için Ozzy Ozborn dost kişisine minnettarım...:rendeer:
Tarkan1981
26 Şubat 2011, 21:33
uzun zamandır görüşemediğim veya tanışamadığım birçok arkadaşım abimle görüşmek nasip oldu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------
yok yok haklısın...bende .ıçmaya motorumla gidicem artık...ne çile çektim bugün inanamazsınız...köpekler kovaladı Yenibosna tır parkında...:P hava sovık dedik nazlandık ebemin örekesini tersden gördüm desem yeridir...kuru sovık vardı aslında...keşke motörümle gideydim...
Tarkan 1931 kardeşim sağolsun bana da eşlik etti...aslında uyguladığım diyet nedeniyle tansiyonum düşüktü baş dönmesi yaşadım gün boyu...bana refakat etti...:rendeer:
abi helal olsun 50 yaş attırdın bizi 2 saniyede :queen:
sen emret ben sana 2010 yılına kadar refakatçilik yapıyım :queen:
köpekler sana kıl kapmış demekki / yada karınları açtı , baktılar fuar da bi tek mete_han etli butlu , saldırdı garibim açlar
saygılar canım abim
mete_han
26 Şubat 2011, 21:42
abi helal olsun 50 yaş attırdın bizi 2 saniyede :queen:
sen emret ben sana 2010 yılına kadar refakatçilik yapıyım :queen:
köpekler sana kıl kapmış demekki / yada karınları açtı , baktılar fuar da bi tek mete_han etli butlu , saldırdı garibim açlar
saygılar canım abim
yog aga sağol varol bana refakat ettin yoksa birinin üzerine düşüp bayılacaktım...artık beni hastaneye yetiştirirdiniz oradan bir motörle...motor fuarında daha ne olsun...:P köpek hikayeside komik aslında...psikopat hayvanlar yürürken yakaladılar beni...grup oldular çete gibin...bir tanesi paçamıda yakaladı namussuz özel dikim pantolonumu bi pandik attı...:queen: eee bir gün motorsuz fuara gideyim dedim...irezil oldum...:P
Tarkan1981
26 Şubat 2011, 21:47
yog aga sağol varol bana refakat ettin yoksa birinin üzerine düşüp bayılacaktım...artık beni hastaneye yetiştirirdiniz oradan bir motörle...motor fuarında daha ne olsun...:P köpek hikayeside komik aslında...psikopat hayvanlar yürürken yakaladılar beni...grup oldular çete gibin...bir tanesi paçamıda yakaladı namussuz özel dikim pantolonumu bi pandik attı...:queen: eee bir gün motorsuz fuara gideyim dedim...irezil oldum...:P
bu kişi Tarkan1981 kişisidir...:cherry:
abi bi anda çektin, ne o öğle, esrarkeş gibi çıkmışız yamuk yumuk :queen:
madem yapacaktın bi hayır çekseydin ya F 650 nin üstünde :)
foto çektirmem hiç, kimliği ele verdik :)
Felon
26 Şubat 2011, 22:07
mötörsüzlük motorun değerini farkettirmiş demekki arada benimde öyle yapmam lazım aslında:)
Tarkan1981
26 Şubat 2011, 22:12
Metehan abinin resimli mesajından alıntı yaparak benim resmimin 100 kere gösterilmesine sebep olacaklar kişilerin yolda benzini bitsin, sele nize kedi yuva yapsın, motosikletle giderken daima köpekler kovalasın :)
Ramazan Can
26 Şubat 2011, 22:14
Metehan abinin resimli mesajından alıntı yaparak benim resmimin 100 kere gösterilmesine sebep olacaklar kişilerin yolda benzini bitsin, sele nize kedi yuva yapsın, motosikletle giderken daima köpekler kovalasın :)
teesüf ederiz....:silent::silent::silent::silent::silent: :silent::salut::salut::salut::salut:
kanucan
26 Şubat 2011, 22:15
Metehan abi 1961 yazmış ama. :queen:
20 sene fark var. :P
Tarkan1981
26 Şubat 2011, 22:17
teesüf ederiz....:silent::silent::silent::silent::silent: :silent::salut::salut::salut::salut:
senden sonra yapacaklar için için yazdım, önlerini kesmek babında, sen dahil değilsin korkma :)
saygılar ramazan :)
Felon
26 Şubat 2011, 22:18
metehan abi bugün fuardaymışta ben görmedim he alla alla benim gözlerde bi problem var galiba metehan abi gibi birinide farketmedim ya helal bana
bu arada tanıdık göz dokturu varmı? yoksa havuçmu yesem
Tarkan1981
26 Şubat 2011, 22:19
Metehan abi 1961 yazmış ama. :queen:
20 sene fark var. :P
oda bişeymi, biraz yukarı ya bak 1931 yazıyor, 50 yıl atıyor
:queen: :queen: :queen:
muco55
26 Şubat 2011, 22:20
ya arkadaşlar bu fuar cnr expodamı..:silent:birde girmek için bilet felan lazımmı lazımsa nerden tedarik edebiliriz:silent:
Tarkan1981
26 Şubat 2011, 22:23
sayın felon ve sayın ramazan kardeşim/abim/arkadaşım dan sonraki herkes ; resmimi alıntı yaparak msjına ekleyende o beddua ya dahildir :queen:
kanucan
26 Şubat 2011, 22:24
oda bişeymi, biraz yukarı ya bak 1931 yazıyor, 50 yıl atıyor
:queen: :queen: :queen:
:queen::queen::queen:
Metehan abi sizi çocukluğunuza kadar götürdü. :queen:
Tarkan1981
26 Şubat 2011, 22:26
felon , çok güzel kalaycıyımdır haberin olsun !!!
az daha oynaşırsa 1. dünya savaşı yıllarına gidecez :queen:
Felon
26 Şubat 2011, 22:31
felon , çok güzel kalaycıyımdır haberin olsun !!!
az daha oynaşırsa 1. dünya savaşı yıllarına gidecez :queen:
merkez,anlaşıldı tamam:queen:
muco55
26 Şubat 2011, 22:41
arkadaşlar fuar cnr expo damı.. bilet almak gerkiyormu..
KAARİA
26 Şubat 2011, 23:13
Evet orda giriş biletli ama eş dost yardımcı olur
mete_han
26 Şubat 2011, 23:56
kanka kıçı kırık 2 köpektenmi korktun.....
kanka saldırıyorlar inan...yani saldırırmış gibi yapıyorlar tekme atıyosun iyicez azıyorlar...:P
mötörsüzlük motorun değerini farkettirmiş demekki arada benimde öyle yapmam lazım aslında:)
:P
metehan abi bugün fuardaymışta ben görmedim he alla alla benim gözlerde bi problem var galiba metehan abi gibi birinide farketmedim ya helal bana
bu arada tanıdık göz dokturu varmı? yoksa havuçmu yesem
Valla Tarkanı menşur ettim...:cherry:
bu arada Kemal Merkitin kankeitası KTM Türkiye Spor Motodan Khutuck Fırat biraderimiz...içimizden biri...:queen:
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/26/14808.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
kanka saldırıyorlar inan...yani saldırırmış gibi yapıyorlar tekme atıyosun iyicez azıyorlar...:P
Honda yine farkını hissettiriyor...motoruyla gidenlere ücretsiz bakım bedava...ha yağ değişimi vs mi oluyor onu bilemedim ama yıkama bedava dışarda yıkama bölümü var...:P
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/26/14771.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
Tarkan1981
27 Şubat 2011, 23:45
Fırat biraderimiz...içimizden biri...:queen:
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/26/14808.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
.....................................
Valla Tarkanı da menşur ettim...:cherry:
ünlü olsak ne yazar abi :)
içimizden biri + güleryüzlü, sıcak kanlı ve alakadar arkadaşım Fırat;
fuarda göremedik, tadına bakamadık duke 125 in
evdekilerde kanıma girip duruyor 4 teker almazsak iyidir şu sıralar, sıka sıka diş kalmadı :queen:
Otoburkaplan
28 Şubat 2011, 09:53
Fuardaki en güzel stand, çekiliş noktası karşısındaki bisikletçiydi... Az daha bisiklet alıyordum, kendimi zor attım dışarı :)
halepli
28 Şubat 2011, 14:07
burdan erhan abiye(Skullhunter) mt şapkası için tşk lerimi sunuyorum
Erhan Erdil
28 Şubat 2011, 14:53
burdan erhan abiye(Skullhunter) mt şapkası için tşk lerimi sunuyorum
Güle güle kullan :wiinkk:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO