Orijinalini görmek için tıklayınız : 2011 yılı Motosiklet Fuarı / 24 - 27 Şubat 2011
gezici
16 Şubat 2011, 22:59
bilet diolar nerden alınacak ne kadar bilen varmı
sherrnova
16 Şubat 2011, 23:30
o siteye üye olduk ama davetiye gelmedi her sene birkaçtane gönderiyorlardı bu sene hiçkimse göndermedi bana bir davetiye gönderin
adres veririm bu arda pazar sabahı açılır açılmaz ordayım bilet bulabilirsem
Bende üye oldum ama gelen giden yok maelsef :salut:
Beni iki davetiyeye ihtiyacım var? Varmı elinde olup bana gönderebilecek olan :rendeer:
mandarake
16 Şubat 2011, 23:59
Arkadaşlar...geçen senelerde motosiklet dergileri şubat sayısında davetiye hediyeli olurlardı,bu sene davetiye veren dergi yokmu?bilen bir arkadaş varmıdır?
yasdal
17 Şubat 2011, 00:08
Dergilerde davetiyo vermiyomuş bu sene. Motoparcaya üye olduk ama 3 gündür davetiye filan gelmedi. Kapıda 30 tl'yi bayılıcaz anlaşılan.
Biletix fuar bileti sayfasında 17 TL bilet. Kapıda da 15 demektir bu.
kanucan
17 Şubat 2011, 00:12
Arkadaşlar...geçen senelerde motosiklet dergileri şubat sayısında davetiye hediyeli olurlardı,bu sene davetiye veren dergi yokmu?bilen bir arkadaş varmıdır?
Malesef bu sene hiçbir dergi davetiye vermiyor.
syclla
17 Şubat 2011, 00:16
aslında geçen seneki fuarda kapının girişinde bağırıyodu 2 kişi bileti olmayan varmı diye . ondan önceki fuarda da hiç utanmadan gittim sordum ordakilere faza biletiniz varmı acaba diye olan verdi olmayan gitti 17 tll bilete çok
Slayerrr
17 Şubat 2011, 00:48
Biletix fuar bileti sayfasında 17 TL bilet. Kapıda da 15 demektir bu.
Haftasonu 23 TL. Kapıda 20 TL olabilir.
Alper Kaya
17 Şubat 2011, 00:55
honda--- yamaha fialn katılmıcakmış aslı varmı bilen söliyebilirmi
mr.evros
17 Şubat 2011, 11:20
motorparca dan şimdi biletimi aldım.yuppiiiiii çok teşekkürler
superas
17 Şubat 2011, 15:38
benimde motorparca dan biletim geldi, sağolsunlar.
Tarkan1981
17 Şubat 2011, 19:13
benimde motorparca dan biletim geldi, sağolsunlar.
Bu ne biçim iştir, kimisi davetiyemi hala yollamadılar diyor , kimisi davetiyem geldi diyor, kafam karıştı, bende üye olıyım bu siteye bakalım gelecekmi
Syglr.:)
ahmet93
17 Şubat 2011, 19:53
motorparca dan şimdi biletimi aldım.yuppiiiiii çok teşekkürler
Siz ne zaman üye oldunuz? Ben 4 gün önce üye oldum hala bilet felan yok.
Aslında Honda bayisinde tanıdığım var ama 80 km çok uzak geliyo gözüme:)
tr100a
17 Şubat 2011, 19:56
benim bilette motoparça dan geldi üyeliği msn den aktif hale getirin geliyor
KAARİA
17 Şubat 2011, 20:03
Sağolsun motoparça dan bilet bana da bu gün öğle 12:15 de geldi. + 3.54 ytl karşılığı kargo ücretiyle :) adrese teslim hizmet, gayet güzel
kanucan
17 Şubat 2011, 20:10
''Gelmicek galiba'' dediğim bilet bu gün elime ulaştı. :)
Teşekkürler Motoparça. :cat:
semihg
17 Şubat 2011, 21:54
''Gelmicek galiba'' dediğim bilet bu gün elime ulaştı. :)
Teşekkürler Motoparça. :cat:
aynısını bende diyodum,geçen hafta üye oldum bu sabah davetiyem geldi =)
banada bugün motoparçadan davetiye geldi, teşekkürler motorparça ;)
Tarkan1981
17 Şubat 2011, 22:59
banada bugün motoparçadan davetiye geldi, teşekkürler motorparça ;)
elinde fazla davetiye varmı ?
elinde fazla davetiye varmı ?
malesef 1 adet geldi.
Tarkan1981
17 Şubat 2011, 23:04
malesef 1 adet geldi.
benim yolladığım gelmedimi hala ?
bu hafta içinde bitane daha elime geçmişti fakat sizden geldiğini farkedememişim kusra bakmayın, bugünde motoparçadan gelince diğer davetiyeyi yakın bi arkadaşıma verdim şuan elimde 1 adet var. Teşekkürler Tarkan Bey.
halepli
18 Şubat 2011, 00:06
biletler biletixde satışa başlamış 17 tl ginede pahalı hafta içi için
-unnamed-
18 Şubat 2011, 00:41
büyük ihtimal bu sezon gidemeyeceğim...:(
mr.evros
18 Şubat 2011, 01:23
Siz ne zaman üye oldunuz? Ben 4 gün önce üye oldum hala bilet felan yok.
Aslında Honda bayisinde tanıdığım var ama 80 km çok uzak geliyo gözüme:)
Geçen hafta Cumartesiydi yanlış hatırlamıyorsam
Salihyet
18 Şubat 2011, 01:25
biletim geldi kargo ile, bende orada olacağım inşallah
Paranoma
18 Şubat 2011, 01:30
bileti nereden temin edebilirim yardımcı olurmusunuz
Kelleci
18 Şubat 2011, 01:33
bileti nereden temin edebilirim yardımcı olurmusunuz
Bu sene bilet temininde bazı skıntılar yaşanıyor.Sanırım herkez başının çaresine bakacak:salut:
drsteel
18 Şubat 2011, 17:55
arkadaşlar ben ankarada yaşadığım için fuara katılamayacağım. fuara giden arkadaslar fuarı detaylı resim video olarak çekip burada yayınlayabilrimi. bizde online gezelim
Tarkan1981
18 Şubat 2011, 21:17
arkadaşlar ben ankarada yaşadığım için fuara katılamayacağım. fuara giden arkadaslar fuarı detaylı resim video olarak çekip burada yayınlayabilrimi. bizde online gezelim
Hiç merak etme , bol bol foto çekeriz. :)
DaBEL
19 Şubat 2011, 04:15
beyler motora yeni başlıcaklar için yani benim gibiler için, bu işte tecrübesi ve deneyimi olan kişilerin bilgilerinden faydalanmak gerektiğini düşünüyorum.. bu yüzden fuara gidecek kişilerden bi isteğim olucak.. fuarda begendiginiz, fiyat performans oranları iyi olan veya faydalı olucak ürünleri bu konuda veya yeni bi konu altında paylaşmanız.. misal bi koruma ekipmanı görürsünüz ve kalitelidir ya da fiyatı normale göre uygundur sizin gereksiminiz olmasada aksam evinize gittiğinizde şu standda X markanın şu ürünü gercekten işe yarar diye buraya ufak bi mesaj atmanız bile yeniler için az cok bişey ifade edicektir..
fuara ekipmanları incelemek kafama yatarsada almak için gidicegim ama neye bakmam gerektiğine cok emin değilim.. birazda bu ülkede yüksek fiyat her zaman kalite anlamına gelmediğinden emin olamıcagımı biliyorum..
cbr125races
19 Şubat 2011, 04:31
beyler motora yeni başlıcaklar için yani benim gibiler için, bu işte tecrübesi ve deneyimi olan kişilerin bilgilerinden faydalanmak gerektiğini düşünüyorum.. bu yüzden fuara gidecek kişilerden bi isteğim olucak.. fuarda begendiginiz, fiyat performans oranları iyi olan veya faydalı olucak ürünleri bu konuda veya yeni bi konu altında paylaşmanız.. misal bi koruma ekipmanı görürsünüz ve kalitelidir ya da fiyatı normale göre uygundur sizin gereksiminiz olmasada aksam evinize gittiğinizde şu standda X markanın şu ürünü gercekten işe yarar diye buraya ufak bi mesaj atmanız bile yeniler için az cok bişey ifade edicektir..
fuara ekipmanları incelemek kafama yatarsada almak için gidicegim ama neye bakmam gerektiğine cok emin değilim.. birazda bu ülkede yüksek fiyat her zaman kalite anlamına gelmediğinden emin olamıcagımı biliyorum..
fikir hoşuma gitti mutlaka giden insanlardan piyasayı takip eden hangi ürün hangi fiyata satılıyor bilen arkadaşlar vardır fuarda ucuz gördükleri veya fiyatı normala göre indirimli olan ürünler hakkında bilgi verirlerse çok faydalı olur
yasdal
19 Şubat 2011, 08:51
Motosiklete geçen sene başladım. 2010 fuarında gezişimi hatırlıyorum, çok haklısınız bir çok ürün var fiyatları arasında uçurum var, bir kaç kişi 600 TL lik kaskın başında durmuş çok ucuz alalım hemen diye konuşuyor diğer tarafta daha güze lgörünen bi kask zaten 150 TL. Yahu neye göre alınıyor bunlar diyorum, bir şey alamadan geri dönüyorum. Gezerken yanınızda sizinle aynı tür motosiklet kullanan daha tecrübeli arkadaşlar ile gezerseniz istediğiniz aksesuvarları daha iyi inceler fırsatları kaçırmamış olursunuz
alp_tunay
19 Şubat 2011, 11:02
Cumartesi, ordayız..... Görüşmek üzere...........:cat:
Tarkan1981
19 Şubat 2011, 11:35
Cumartesi, ordayız..... Görüşmek üzere...........:cat:
bekliyor olcam sizi kapıda , beyaz takım elbise giyecem, beni çabucak tanırsınız :queen:
bebeoglu
19 Şubat 2011, 11:47
arkadaşlar biletim dün geldi motoparcadan pazargünüde ben orada olucam inşallah teşekkürler motoparca süpersinnnnn
Canvel
20 Şubat 2011, 01:44
Bugün ilk mt üyesinde bir dostlan tanıştım çok güzel bir kardeş sağolsun günlerdir aradığım fuar biletini ondan aldım hızlı bir görüşme oldu çok teşekür ederim TARKAN
Tarkan1981
20 Şubat 2011, 02:41
Bugün ilk mt üyesinde bir dostlan tanıştım çok güzel bir kardeş sağolsun günlerdir aradığım fuar biletini ondan aldım hızlı bir görüşme oldu çok teşekür ederim TARKAN
rica ederim abi, yardımım dokunduysa ne mutlu bana, ayrıca bizdeki hız kimsede yoktur, 10 saniyede davetiye el değiştirdi :)
halepli
21 Şubat 2011, 13:54
tek umut çarşamba günkü hondadaki çekilişdeki davetiye başka umut yok, yoksa paraya sulanacaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:32 ----------
aha kazanmışım bugün çekilmiş çekiliş yupppiiiii
eyup39
21 Şubat 2011, 13:55
Bir konuda yardımınızı rica ediyorum.Elimde 2 adet davetiye var.Birinin arkası kaşeli birinin kaşesiz.Altındada şöyle bir yazı var:Katılımcı firma kaşesi olmayan davetiyeler geçersizdir.Şimdi bu durumda kaşe olmayan davetiye ile fuara giremeyecekmiyim?
fatihsevim
21 Şubat 2011, 14:42
arkadaşlar fuara gelıyorum goruşmek uzere orada:)
inş herkes olmasada cogu kişiyle tanısıp kaynaşırız
halepli
21 Şubat 2011, 14:51
acaba mt ürünleri satılacakmı tişört alırım bi tane
Tarkan1981
21 Şubat 2011, 14:52
Bir konuda yardımınızı rica ediyorum.Elimde 2 adet davetiye var.Birinin arkası kaşeli birinin kaşesiz.Altındada şöyle bir yazı var:Katılımcı firma kaşesi olmayan davetiyeler geçersizdir.Şimdi bu durumda kaşe olmayan davetiye ile fuara giremeyecekmiyim?
Aynı şey benimde başıma geldi, davetiye üzerindeki numarayı aradım, hologram varsa önemli değil dediler, sende ara istersen
eyup39
21 Şubat 2011, 16:03
Aynı şey benimde başıma geldi, davetiye üzerindeki numarayı aradım, hologram varsa önemli değil dediler, sende ara istersen
Bende aradım."Önemli değil,orada katılımcı firmanın adını söylemen yeterli olur" dediler.
DaBEL
21 Şubat 2011, 21:14
benim biletlerde de kaşe yok.. vw firmasıda fuara katılmadığına göre hangi firmanın adını uydursak aceb..
Tarkan1981
21 Şubat 2011, 21:49
ben bir tanesine ÇİKOLATA cı kaşesi vurdum :queen:
çünki davetiye çikolatacı tanıdığımıza daha evvelden fuarlara katılmasına istinaden kaşesiz olarak fuarı düzenleyen firma tarafından gönderilmiş , oda saolsun bana verdi davetiyeyi
serimotorcu
22 Şubat 2011, 10:02
Gitme imkanımız olmadığı için gidecek arkadaşlardan geniş kapsamlı fotoğraflar bekliyoruz :)
siyahatmaca
22 Şubat 2011, 10:17
Biz cuma günü gidiyoruz. Yalnız oranın mescidi bayağı büyük, acaba cuma namazı da kılınıyor mu? Bilen biri yazarsa çok memnun olurum...
motoseyyah
22 Şubat 2011, 10:18
5 adet bilet gönderildi,4 tanesi kaşeliydi,1 tanesi özel bir poşet içerisinde ve şahsa özel yazıyordu ve onda kaşe yoktu. Bende çözemedim:silent:
boudberg
22 Şubat 2011, 10:23
bir kaç firmaya başvuru yaptım fakat davetiye gönderilmedi.. fuar girişinde davetiye temin edebilirmiyim acaba? ilk defa gideceğim fuar'a...
motoseyyah
22 Şubat 2011, 10:32
bir kaç firmaya başvuru yaptım fakat davetiye gönderilmedi.. fuar girişinde davetiye temin edebilirmiyim acaba? ilk defa gideceğim fuar'a...
Geçen yıl fuara gelip girememek diye bir durum olmamıştı olamaz da zaten.Ama ücretli, ama oradan bir şekilde bilet temin ederek herkes fuara rahatlıkla girdi.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO