PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2011 yılı Motosiklet Fuarı / 24 - 27 Şubat 2011

Sayfa : 1 2 [3] 4 5 6 7

Tarkan1981
12 Ocak 2011, 11:55
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/83261-2011-yili-motosiklet-fuari-24-27-subat-2011-a-3.html

Burada devamı var

panic adak
12 Ocak 2011, 12:04
hangi dergi davetiye veriyor 2 kişiyiz 50 tl cok geliyor

dostum bu sene dergiler davetiye vermiyorlar maalesef bende çok araştırdım. eğer alışveriş yaptığın bir mağaza veya tamir servisin falan varsa onlara bir sor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:00 ----------

aslında aklıma takılan bir soru daha var bu davetiye ile 1 keremi giriş yapabiliyoruz. yoksa 4 gün boyunca giriş yapabilirmiyiz.

Felon
12 Ocak 2011, 14:16
dostum bu sene dergiler davetiye vermiyorlar maalesef bende çok araştırdım. eğer alışveriş yaptığın bir mağaza veya tamir servisin falan varsa onlara bir sor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:00 ----------

aslında aklıma takılan bir soru daha var bu davetiye ile 1 keremi giriş yapabiliyoruz. yoksa 4 gün boyunca giriş yapabilirmiyiz.

fuarlarda bilet-davetiyeler 1 kere kullanımlık oluyo içeri girişte köşesi yırtılır o anda dışarı çıksan bile tekrar giremezsin

Felon
12 Ocak 2011, 14:21
bu seneki fuardada aksesuarlar olacak değilmi?

panic adak
12 Ocak 2011, 14:39
demekki benim 4 tane davetiye bulmam lazım bu kötü oldu...

antilop_skul
12 Ocak 2011, 15:52
tamircime sordum geliyor dedi ozaman 2 tane ayır dedim fazla ala bilirsem fuar alanında mt uyelerine verebilirim

Felon
12 Ocak 2011, 16:52
fazla davetiyesi olan arkadaşlar dağıtırsa faydalanalım ya :)
motosiklet.net adına davetiye verilmiyicekmi hiç yada belli bi sınır varmı yönetici arkadaşlardan bi açıklama gelirse sevinirim:)

hocaseko
13 Ocak 2011, 14:20
arkadaşlar fuara giden birisi sorabilir mi? bu honda cbf 150 nin neden enjeksiyonlusunu getirmemişler? hakikaten merak ediyorum...özelden de mesaj atabilirsiniz...yada bir konu açıp herkese açıklayabilirsiniz....şimdiden teşekkürler...

crypto
13 Ocak 2011, 15:36
arkadaşlar fuara giden birisi sorabilir mi? bu honda cbf 150 nin neden enjeksiyonlusunu getirmemişler? hakikaten merak ediyorum...özelden de mesaj atabilirsiniz...yada bir konu açıp herkese açıklayabilirsiniz....şimdiden teşekkürler...

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/84625-devir-saatli-2011-cbf-150-ler-bayilerde-foto.html

panic adak
14 Ocak 2011, 17:26
acaba bu fuarda s&t kanuni 2011 modellerde efı serisini getirecek mi? en çok merak ettiklerimden biriside bu.

Felon
14 Ocak 2011, 17:57
acaba bu fuarda s&t kanuni 2011 modellerde efı serisini getirecek mi? en çok merak ettiklerimden biriside bu.

hiç sanmıyorum ama gelirse normal gt250r satışları 0 a iner :queen:

panic adak
18 Ocak 2011, 10:02
dikkatimi çekti de bu başlığa hiçbir moderatörümüz bilgilendirici bir ileti girmemiş. ilginç hemde çok ilginç.

Erhan Erdil
18 Ocak 2011, 12:29
Evet fuarda 11. salonda motosiklet.net standı olacak ama geçen yıl organize edilen fuarda bazıları davetiyeleri dağıtmak yerine kapılarda karaborsacı gibi satınca fuar şirketi de bu seneki dağıtılacak davetiye sayısını her katılımcı firma için "20" adete düşürmüştür.
Malesef bu sene üyelerimize davetiye temin edemeyeceğiz, üyelerimize motosiklet fuar davetiyesi temin edemedikten sonra fuarda stand açmak ne kadar doğru olur bilemiyoruz.
Fuara davetiye ücretleri geçen sene hafta içi 25 tl hafta sonu 30 tl di. Bu sene ki fiyatlar hakkında bilgimiz yok. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

The Dude
18 Ocak 2011, 13:39
giriş ücreti gereksiz derecede yüksek,

bilet bulamazsam gelmeyeceğim.
artık il dışından gelen olur ise bir tanışma toplantısı tertipleriz.

Kelleci
18 Ocak 2011, 13:39
Evet fuarda 11. salonda motosiklet.net standı olacak ama geçen yıl organize edilen fuarda bazıları davetiyeleri dağıtmak yerine kapılarda karaborsacı gibi satınca fuar şirketi de bu seneki dağıtılacak davetiye sayısını her katılımcı firma için "20" adete düşürmüştür.
Malesef bu sene üyelerimize davetiye temin edemeyeceğiz, üyelerimize motosiklet fuar davetiyesi temin edemedikten sonra fuarda stand açmak ne kadar doğru olur bilemiyoruz.
Fuara davetiye ücretleri geçen sene hafta içi 25 tl hafta sonu 30 tl di. Bu sene ki fiyatlar hakkında bilgimiz yok. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

patron ayvayı yedik desene:P

Tarkan1981
18 Ocak 2011, 13:41

Bilgilendirmeniz için teşekkürler
Şimdi sıra geldi davetiyeyi nereden bulabileceğimize :silent:

Kelleci
18 Ocak 2011, 13:52
Bilgilendirmeniz için teşekkürler
Şimdi sıra geldi davetiyeyi nereden bulabileceğimize :silent:

Sanırım bu gidişle herkez bireysel olarak temin etmeye çalışacak biletleri...:thumright

Tarkan1981
18 Ocak 2011, 14:47
Sanırım bu gidişle herkez bireysel olarak temin etmeye çalışacak biletleri...:thumright

Evet Kelleci arkadaşım :),

Bireysel olarak temin edelim derken para ile girersek yüreğimize oturur :)
her katılımcı firma ya da 20 ad. verileceğine göre bakalım nasıl nerden temin edecez, yardırcaz biyerlerden artık :queen:

panic adak
18 Ocak 2011, 15:24
gerçekten stand başına 20 bilet gibi bir kota konmuşsa mt'nin bu fuara katılmayarak protesto etmesi bence çok daha iyi olur.20 bilet kime yeterki stand ücretleri gereksiz yere çok pahalı birde girişte 25-30 lira gibi bir giriş ücretinden bahsediyorlar, saçmalığın daniskası dünyanın hiç bir yerinde fuar girişlerinden ücret alınmaz, eğer uçak biletimi almamış olsam kesinlikle iptal ederim bu fuara gelmeyi.

Sinan Er
18 Ocak 2011, 16:43
Fuara girmenize gerek yok arkadaslar para verip uzerıne oturmayınız yazılı motorları uzaktan seyredecegınıze fuar alanının otoparkındaki motorları gezsenız size yeterde artar bile.

Emin olun dışarısı daha ılgı cekıcı ayrıca motorları bınılmış hallerı ıle gormek daha gerçekci sahibi denk gelirse calıstırıp sesınıde duyabılırsınız hakkında bılgı alabılırsınız ve ayrıcada kımse zorla sıze bırsey satmaya calısmaz.

Fuarlar her sene dahada kotu olmaya basladı zıyaretcılerı cekmeye calısır fırmalar burda tam tersi oluyor ilginc bir strateji diyelim ve netıceyı gorelım.

panic adak
19 Ocak 2011, 11:12
netice şu olacak harbitürk seneye fuara gelmeyi aklımdan bile geçirmeyecem.burada kaybenden ben olmayacam bundan emin olabilir fuar organizatörleri ve katılımcı firmalar.
bunun dışında motorcular artık yurt dışından istediklerini daha ucuza getirmenin yollarını öğrendiler bundan sonra kapris yapacak olan onlar değil biziz.

hatis
19 Ocak 2011, 11:58
hadi bakalım bu sene giderim inş. geçen sene servisten giriş için davetiye almıştım ama benle gelecek adam bulamamış ve yanlız gitmekte istememiştim :) bu sene adam bulmakta sorun yaşamayacağıma inanıyorum :)

bu sene kesinlikle yanlız kalmazsın, biletsiz okadar insan varki . kara borsa bile yapabilirmisin:queen::queen::queen: şaka şaka

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:52 ----------

gerçekten stand başına 20 bilet gibi bir kota konmuşsa mt'nin bu fuara katılmayarak protesto etmesi bence çok daha iyi olur.20 bilet kime yeterki stand ücretleri gereksiz yere çok pahalı birde girişte 25-30 lira gibi bir giriş ücretinden bahsediyorlar, saçmalığın daniskası dünyanın hiç bir yerinde fuar girişlerinden ücret alınmaz, eğer uçak biletimi almamış olsam kesinlikle iptal ederim bu fuara gelmeyi.

arkadaşım her yerinde para alınmıyor diye birşey yok.
biz türkiyede bütün moda fuarlarına tasarım fuarlarına para ile giriyoruz.
20 tl fln diye biliyorum bu sene. 30 çok
belki hiç birşey beğenmeyecek adam.
hem şehir dışından gelen birçok arkadaş var.
girişte bilet satılır arkadaşlar bütün fuarların girişinde satılıyor.
bu biletlerin ucunu yırtma olayına gelince bak bu kötü, biz tasarım fuarına gittik çıkışta iki adet fotoğrafçı arkadaşmız geldi kayda değer birşey varmı dedi yok dedim 3 kişiydik bileti ona verdik gören biride geldi istedi birinide ona.:):)
sevaba girdik vallahi.
boşu boşuna para.

Felon
19 Ocak 2011, 12:36
mecbur para verip gidicez o zaman.umarım aksesuar çeşitleri bol ve uygun olur

mezit
19 Ocak 2011, 13:09
bende orda olmak istiyorum....

Tarkan1981
21 Ocak 2011, 05:55
Heryere kapak/zarf atıyorum davetiye için :)

Felon
21 Ocak 2011, 09:24
Heryere kapak/zarf atıyorum davetiye için :)

hocam davetiye bulursan bulduğun yeri bizimlede paylaşırmısın

panic adak
21 Ocak 2011, 09:43
bu biletlerin ucunu yırtma olayına gelince bak bu kötü, biz tasarım fuarına gittik çıkışta iki adet fotoğrafçı arkadaşmız geldi kayda değer birşey varmı dedi yok dedim 3 kişiydik bileti ona verdik gören biride geldi istedi birinide ona.:):)
sevaba girdik vallahi.
boşu boşuna para.[/QUOTE]

moda fuarını bilmem ama ben yılda yurt dışıda dahil 9-10 fuara katılıyorum ve hiçbirisinde ücret alındığını görmedim duymadım. burada bana göre büyük bir fırsatçılık var. ve bir bilgi daha devletin memleketimizde uluslar arası fuarlar kongreler yapılsın diye bir ödeneği var . organizasyon şirketleri devletten tonla para alıyorlar ama adamlar o kadar aç gözlü ki hala bilet satmanın derdindeler.

hatis ayrıca bu durumu savunur gibi konuşman benim garibime gitti.

hatis
21 Ocak 2011, 18:49
sevaba girdik vallahi.
boşu boşuna para.

moda fuarını bilmem ama ben yılda yurt dışıda dahil 9-10 fuara katılıyorum ve hiçbirisinde ücret alındığını görmedim duymadım. burada bana göre büyük bir fırsatçılık var. ve bir bilgi daha devletin memleketimizde uluslar arası fuarlar kongreler yapılsın diye bir ödeneği var . organizasyon şirketleri devletten tonla para alıyorlar ama adamlar o kadar aç gözlü ki hala bilet satmanın derdindeler.

hatis ayrıca bu durumu savunur gibi konuşman benim garibime gitti.[/QUOTE]

yok savunmadım sdece yaşadığmız şeyi yazdım.
örnek en son katıldığımız tasarım festival fuar da giden varsa bilir, dicek hayek kolleksiyonu birkaç araba maketi geleceğn taksileri kot tasarım bölümleri vardı galata koprüsü ustundeydı.
girişte 10tl verp gırıorsun kı o yanlıs anlasılmasn dıger tasarm fuarlarına gore ucuz..:pale:
ancak içeri grnce rezillik bktım mıllet yada ajans çalışanları arkada full içki içiyorlardı yani boş bı fuardı.:silent:
ve bılet haıcı ne yazıkkı fuarın hıc bır getırısı olmadı nedenmı cunku fuarda yer alan bır cok urun yabancılara aıttı.:cyclopsan:cyclopsan
orayada yazdım 30 tl çok , dışardan gelen ınsanlar ne yapsın dıye.
cnr nın normal fuarları gbı ucretsz yapamayackalrı kesın.:farao:
2010 cnr expo moda fuarında stand alanı yeri gunluk 5bin tl ödedik 4 gundu. ve giriş ucretszdı
bnda bırde gırıs ucretlı dusunemıyorum...
:cyclopsan

sedici
21 Ocak 2011, 18:59
bilet bulamazsam 25-30 lira girişe vereceğime (ki Bursa'dan geleceğim için gidiş dönüş yol parası da var) kendime dizlik alırım o paralara :queen:

Tarkan1981
21 Ocak 2011, 21:47
hocam davetiye bulursan bulduğun yeri bizimlede paylaşırmısın

Elbette paylaşırım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 ----------

4-5 davetiye bulacağım garanti gibi :)

semihg
21 Ocak 2011, 22:10
abi davetiye dediğinz nedirki yaa.Motoron dergisi her sene veriyo,dergide 5 liramı 7 liramı ne.geçen seneki fuarda ben motoron dergisi almıştım 3 adet davetiye çıkmıştı içinden.Yani bu kadar büyütülecek bişi değil bilet olayı

Tarkan1981
21 Ocak 2011, 22:15
abi davetiye dediğinz nedirki yaa.Motoron dergisi her sene veriyo,dergide 5 liramı 7 liramı ne.geçen seneki fuarda ben motoron dergisi almıştım 3 adet davetiye çıkmıştı içinden.Yani bu kadar büyütülecek bişi değil bilet olayı

İnşallah bu senede senin dediğin gibi olurda millet rahat eder.

kanucan
21 Ocak 2011, 22:30

Her ay düzenli Motoron alırım.

İnşallah dediğiniz gibi olurda 1 bilete 30 lira bayılmayız. :)

DaBEL
25 Ocak 2011, 03:19
beyler fuara cbr 250 gelicekmiş.. bugün honda bayiğinden duydum.. ama fiyatı 7bin euro gibi olucak heralde dediler alanı direk terkettim.. ninja varken kim gelir alır bunu diye söylemek için geri giriyim dedim ama vaz gectim..

Felon
25 Ocak 2011, 09:19
@Tarkan1981
saol hocam bekliyorum:cat:
cbr250 7bin euro olursa gerçekten ninja varken neden cbr.hyo ile aynı fiyata versinler herkez japon binsin

Arjantinli69
25 Ocak 2011, 11:11
daha çok var fuara,bilet dert etmeyin bulunur.

Tarkan1981
26 Ocak 2011, 00:14
daha çok var fuara,bilet dert etmeyin bulunur.

Tamer abi olduda davetiye bulamadık yanına ışınlarım kendimi :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:11 ----------

beyler fuara cbr 250 gelicekmiş.. bugün honda bayiğinden duydum.. ama fiyatı 7bin euro gibi olucak heralde dediler alanı direk terkettim.. ninja varken kim gelir alır bunu diye söylemek için geri giriyim dedim ama vaz gectim..

ninja varken 7.000 avro da kimse vermez bence.

jack hammer
26 Ocak 2011, 00:28
Tamer abi olduda davetiye bulamadık yanına ışınlarım kendimi :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:11 ----------

ninja varken 7.000 avro da kimse vermez bence.

fiyat şişiriyorlar. kimse vermez o motosiklete 14000 lira. üretim yeri cbr 125 ile aynı. fiyat olarakta 250 cc oldugu için %50 farklı olsa eder 9000 bin. hadi 1000 lirada fazladan diyelim 10000 yukarısı kimse yüzüne bakmaz.

bu arada ninja 250 nerede üretiliyor. bilgisi olan var mı.

DaBEL
26 Ocak 2011, 04:18
ninja nın 2008 modeli japon olduğu 2008den sonrası tayland dı sanırsam.. bence fiyat böyle olursa ninja alıp başını gider.. her ne kadar 7bin euro deselerde bana satıcı ben ninja ile eş değer bi fiyat bekliyorum.. fuarda görüçegiz gercek fiyatını..

Arjantinli69
28 Ocak 2011, 01:42
[QUOTE=Tarkan1981;2249290]Tamer abi olduda davetiye bulamadık yanına ışınlarım kendimi :queen:[COLOR="Silver"]

senin için yedek bir bilet bulundurayım o zaman.şaka bir tarafa her sene bilet fazladan geliyor elimizde kalıyor,kapı önünde vatandaşlara dağıtıyoruz.

alp_tunay
28 Ocak 2011, 02:06
İzmir ekibi ordayız..Davetiyeler kimden?.....:P :wiinkk:

kanucan
28 Ocak 2011, 02:58
Cbr250 7 bin euro olursa Vtr250 ile aynı kaderi paylaşır. :)

Bu durumda 250cc de bu senede başı çeken Hyosung olur.

THE_LANCET
28 Ocak 2011, 04:47
Bende gelicem bu sene bakıyım nasıl oluyor fuar havası :)
Fuar alanına ulaşım için hazırlanmış bir harita görmek için tıklayınız (http://www.motoplus.org/images/motoplusULASIMHARITASON.jpg)

x type
28 Ocak 2011, 22:52
[QUOTE=Tarkan1981;2249290]Tamer abi olduda davetiye bulamadık yanına ışınlarım kendimi :queen:[COLOR="Silver"]

senin için yedek bir bilet bulundurayım o zaman.şaka bir tarafa her sene bilet fazladan geliyor elimizde kalıyor,kapı önünde vatandaşlara dağıtıyoruz.

bi tane yollasanda bizde yana yana bilet aramayı bıraksak

Tarkan1981
28 Ocak 2011, 23:09
Arjantinli69;

eyvallah abim saolll :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 ----------

İzmir ekibi ordayız..Davetiyeler kimden?.....:P :wiinkk:

konu sahibinden :)

alp_tunay
28 Ocak 2011, 23:28
Arjantinli69;

eyvallah abim saolll :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 ----------

konu sahibinden :)

Adresi veriyim postalarsın..... :P:P:P:P

THE_LANCET
29 Ocak 2011, 00:11
@konu sahibi; beni de gorebilecek imkanin olursa yardima acigim :) misafir geliyorum.

Tarkan1981
29 Ocak 2011, 00:21
Konu sahibi seni görmekle kalmaz,

yağmur nereye yağarsa tarlayı oraya taşıyan yalaka riyakar zihniyetten uzak olan

bu ATATÜRK çü arkadaşını fuar alanında sırtında TAŞIR.

Emrah.ark
29 Ocak 2011, 01:11
Arkadaşlar bende bu sene fuarda olucam..
Benim aklıma takılan şu..
Ben Hudsondan Ceket,koruma ıvır zıvır almayı düşünüyorum..
Fuarı beklememin bi anlamı varmı..
Şuan beğendiğim şey orda aynı fiyat mı olur yoksa indirim olur mu:silent:

Tarkan1981
29 Ocak 2011, 12:49
Arkadaşlar bende bu sene fuarda olucam..
Benim aklıma takılan şu..
Ben Hudsondan Ceket,koruma ıvır zıvır almayı düşünüyorum..
Fuarı beklememin bi anlamı varmı..
Şuan beğendiğim şey orda aynı fiyat mı olur yoksa indirim olur mu:silent:

derin mevzular, işin erbapları cevap verebilir ancak :(