PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2011 yılı Motosiklet Fuarı / 24 - 27 Şubat 2011

Sayfa : 1 [2] 3 4 5 6 7

halepli
05 Ocak 2011, 19:20
valla davetye veren yayın organı yok mu bu sene?? gözümüz magdur kalmasın tek amacım o valla..aynen bende bekliyorum

panic adak
11 Ocak 2011, 17:17
sayın yöneticiler adminler ve diğer arkadaşalr ben sivastan kalkıp bu fuara gelecem kafama takılan şeylerden birisi ise mt olarak orada standımız olacak mı?

bir diğer mesele ise girişte mt üyelerine davetiye dağıtılacak mı? yoksa paranızı verin girin kardeşimmi diyorsunuz?

birde ben sabiha gökçen havaalnında inecem oradan fura gidiş konusunda hayatım zindana dönebilirmi? aklıma başka sorular gelirse burada sorarım eminim benim gibi aklında soru işareti olan üyeler vardır çekinmeyin sorun bu başlık altında...

takendy
11 Ocak 2011, 17:19
tek önerim Atatürk hava limanına inmen , bileti de dert etme

yunuskocak
11 Ocak 2011, 17:24
Fuara gidicem.. Cebimde yine param olmayacak. Yine istediğim motoru alamıycam.Yine sinir olucam. Ayrıca ''lütfen üstüne oturmayınız '' diye yazı yazanlara ayrıca gıcık olucam...Ama yine de değer...:-) Sabırsızlıkla bekliyorum...

panic adak
11 Ocak 2011, 17:25
tek önerim Atatürk hava limanına inmen , bileti de dert etme

dostum maalesef buradan sadece sabiha gökçene uçuş var atatürk havalimanına yok.

my91
11 Ocak 2011, 17:29
Sabiha gökçenden biraz zorlu olabilir. Ama şöyle tarif edeyim o zaman. Sabiha gökçenden 16s numaralı otobüse binilerek metrobüs durağına gelinir. Metrobüse binip merter durağında inilir. Ardından metrobüs durağının yanındaki aksaray metrosuna aktarma yapılır ve istanbul fuar merkezi durağında inilir:rendeer:

Ramazan Can
11 Ocak 2011, 17:30
sabiha gökçen benim evime yakın.. biz pazar günü fuara gidecegiz.. zaman uygun olursa pazar günü gidecek şekilde gel bizimle gidersin....

KUVVETMİRA
11 Ocak 2011, 17:31
geçen sene içerenköyden fuar alanına kadar ekmek kırığı atmıştım yola.
aynı güzergahı takip edecem :cat:

w3l3t46
11 Ocak 2011, 17:33
Sabiha gökçenden biraz zorlu olabilir. Ama şöyle tarif edeyim o zaman. Sabiha gökçenden 16s numaralı otobüse binilerek metrobüs durağına gelinir. Metrobüse binip merter durağında inilir. Ardından metrobüs durağının yanındaki aksaray metrosuna aktarma yapılır ve istanbul fuar merkezi durağında inilir:rendeer:

En yakını sanırsam senin dediğin gibi oluyor bende e3 mü e5 mi neydi ismi belediye otobusu var levent e kadar gelıp leventten metrobüse gecmesini tavsiye edecektim ama my91 in dediği daha teferruatsız

panic adak
11 Ocak 2011, 17:33
sabiha gökçen benim evime yakın.. biz pazar günü fuara gidecegiz.. zaman uygun olursa pazar günü gidecek şekilde gel bizimle gidersin....

dostum ben fuarın ilk günü gelecem kısmetse.

arkadaşım dediğin güzergahı yazdım not aldım harfiyen uyarım onlara hep gözümü korkuttular 5 saat sürer dediler sabiha gökçen den fuar alanına gitmen.

my91
11 Ocak 2011, 17:34
En yakını sanırsam senin dediğin gibi oluyor bende e3 mü e5 mi neydi ismi belediye otobusu var levent e kadar gelıp leventten metrobüse gecmesini tavsiye edecektim ama my91 in dediği daha teferruatsız

Evet e3 var bir de. O 4 levente kadar geliyor. Ordan bi de metroya binip mecidiyeköyden ya da zincirlikuyudan metrobüse aktarma yapması gerek ama olabilcek bir alternatif :cat:

panic adak
11 Ocak 2011, 17:36

teşekkür ederim dostum dediklerine harfiyen uyacam...:rendeer:

my91
11 Ocak 2011, 17:36

arkadaşım dediğin güzergahı yazdım not aldım harfiyen uyarım onlara hep gözümü korkuttular 5 saat sürer dediler sabiha gökçen den fuar alanına gitmen.

O kadar olmasa da uzun sürer. Trafiğe takılırsan vay haline :mrgreen: 16s metrobüse ulaşmak için baya dolaştırıyor. Ama metrobüs ve metroda takılcağını sanmam pek. Benim bildiğim en kısa ulaşım bu tabiki başka alternatifler de olacaktır. :)

teşekkür ederim dostum dediklerine harfiyen uyacam...:rendeer:

Rica ederim :) Yardımcı olabilceğimiz başka konu olursa buralarda yardıma açığız yine. :)

panic adak
11 Ocak 2011, 17:43
dostlar peki ya fuar giriş davetiyesi nasıl olacak? bilgisi olan varmı ve mt standı olacak mı ?

okanco
11 Ocak 2011, 17:44
Fuar kaçmaz.. Tek sorun bilet!!!

Ramazan Can
11 Ocak 2011, 17:45

yok 2 saatte varırsın 5 saat sürmez...

my91
11 Ocak 2011, 17:46
dostlar peki ya fuar giriş davetiyesi nasıl olacak? bilgisi olan varmı ve mt standı olacak mı ?

MT görevlileri girişte dağıtcak deniyordu bi başlıkta. geçen sene öyle olmuş çünkü. Ama ben yeni olduğumdan cesaret edemeyip gidip bi motorON dergisi alarak çözmüştüm olayı:mrgreen:

motorhocası
11 Ocak 2011, 17:48

Kapıda bekleyin biraz, yardımsever arkadaşlar fazla davetiyeleri dağıtır.

panic adak
11 Ocak 2011, 17:50
veya soruyu şöyle soralım giriş ücretleri çok mu fahiş fiyatlar ?

takendy
11 Ocak 2011, 17:55
veya soruyu şöyle soralım giriş ücretleri çok mu fahiş fiyatlar ?

Fuarlar giriş 10 TL gibi ama bilet alacağım dediğinde bostan hıyarı muamelesi yapıyorlar adamın suratına karşı :cherry:

my91
11 Ocak 2011, 17:57
Fuarlar giriş 10 TL gibi ama bilet alacağım dediğinde bostan hıyarı muamelesi yapıyorlar adamın suratına karşı :cherry:

Daha pahalı değilmiydi yahu. Ben daha pahalı olarak biliyordum :silent:

Geçen sene

bilet fiyatları hafta içi 25 tl
hafta sonu 30 tl

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/71958-motoplus-motosiklet-fuari-25-28-subat-2010-a-12.html#ixzz1Ajt1Q71o
imiş

KUVVETMİRA
11 Ocak 2011, 17:58
geçen sene rahmetli aYe murat ile metehan sahap çıkmıştı ben garibe.

Sinan Er
11 Ocak 2011, 18:14
sayın yöneticiler adminler ve diğer arkadaşalr ben sivastan kalkıp bu fuara gelecem kafama takılan şeylerden birisi ise mt olarak orada standımız olacak mı?

bir diğer mesele ise girişte mt üyelerine davetiye dağıtılacak mı? yoksa paranızı verin girin kardeşimmi diyorsunuz?

birde ben sabiha gökçen havaalnında inecem oradan fura gidiş konusunda hayatım zindana dönebilirmi? aklıma başka sorular gelirse burada sorarım eminim benim gibi aklında soru işareti olan üyeler vardır çekinmeyin sorun bu başlık altında...

Fuar için geleceksen DEYMEZ.

Hayal kırıklığına uğrayacapın kesin.

Ama fuar otoparkına bir göz gezdirirsen göreceklerşn emin ol içerdekilerden 10 kad daha guzel ve gorulmeye deger.

Ayrıca uzerıne oturanada kızmıyorlar hatta sahıpleri ile turlayabılırsın.

panic adak
11 Ocak 2011, 18:29
Fuar için geleceksen DEYMEZ.

Ama fuar otoparkına bir göz gezdirirsen göreceklerşn emin ol içerdekilerden 10 kad daha guzel ve gorulmeye deger.

vallla dostum hayallerimi yıkmayamı çalışıyosun anlamadım geçen sene fuara gidenlerin hepsinin ağzı kulaklarına varıyordu şöyle güzel böyle muhteşem diye ama sen değmez diyorsun anlamadımm vallahi...:cherry::cherry::cherry::cherry:

.Mhmt.
11 Ocak 2011, 18:31
Yine aynı tarihte mi yapılacak fuar?

motoseyyah
11 Ocak 2011, 18:51
Geçen sene fuar biletlerini yamaha servisten bedava almıştık. Hatta servis personeli(belki de yağlı müşteri olduğumuzdan)4 adet hediye bilet göndermişlerdi.Ayrıca bazı motosiklet dergileri de bilet vermişlerdi.
MT nin fuar alanı giriş yada içerisinde bir stand açıp gelen MT üyelerine yardımcı olması şık olacaktır.Oraya MT den yazışıp birbirini tanımayan yüzlerce insan geliyor.Gerçi bunlar her sene yazılıp çiziliyor ama bu sene daha bir ciddi olur herşey umarım.

motolektra
11 Ocak 2011, 19:24
fuar için geleceksen deymez.

katlıyorum geçen sene en önemli markalardan bir kaçı fuarda katılımcı değildi.
HAYAL KIRIKLIĞININ NEDENİ DE BUYDU ZATEN BENİM İÇİN...

KATILIYORUM GERÇEKTEN MOTORUYLA FUARA GELEN ZİYARETÇİLER HARİKAYDI. :cat:

Seko
11 Ocak 2011, 19:39
Bir yerlerden bilet bulamazsam bu fiyatlarla hayatta gitmem. Bursa'dan eşimle beraber motorla gideceğiz . Acaba satılık yazsam motora orada müşteri bulabilir miyim ?

Osbourne
11 Ocak 2011, 20:25
2. el motsikletler için ufak bir mekan ayrılmıştı geçen sene ama fuar içerisindeydi ve bir gün önceden gidip yer ayırtmak, motoları bırakmak gerekiyordu sanırım..Bunun haricinde motorun üstüne satılık yazsan ne derece görülür bilemem zira fuar günleri motosiklet deryası oluyor oralar..

Ayrıca geçen seneki fuar berbata yakın idi..Tabii önceki yıllara göre kıyaslama yaparak söylüyorum..Pek çok firma yoktu, markalar eksik modellerle gelmişlerdi vs. vs..

Bilet bulamama gibi bir durum olacağınıs anmamakla birlikte bu sene alınan kararla dergilerin fuar bileti vermemesi bir nebze sıkıntı yaratabilir..Gene de fuar önünde çekingen çekingen durursanız bilet bulamazsınız, yırtık davranıp bilet sormak lazım millete :)

Ben de kendi servisimin eline geçen biletleri getireceğim mesela oraya, ihtiyacı olana vereceğim..Orada olmak gerek..

arifziyaar
11 Ocak 2011, 20:43
arkadaşlar kawasaki er 6n 2011 modeller suan 8200 euro sizce fuarda daha ucuz olabilirmi beklemeye değermi?Sonuçta motoru alsam korumalar filan epey harcıycaz.Motor + korumalar komple fuardan alınsa tahmini ne kadar bi kazanç sağlayabilirim?(korumalar için 1500 tl civarı düşünüyorum taksitle tabi)

Osbourne
11 Ocak 2011, 20:45
arkadaşlar kawasaki er 6n 2011 modeller suan 8200 euro sizce fuarda daha ucuz olabilirmi beklemeye değermi?Sonuçta motoru alsam korumalar filan epey harcıycaz.Motor + korumalar komple fuardan alınsa tahmini ne kadar bi kazanç sağlayabilirim?(korumalar için 1500 tl civarı düşünüyorum taksitle tabi)

Tamamen fuardaki satıcılara bağlı bir durum..Son gün indirimi diye 200 tl istenen bir sırt korumasını 30 tl ye almıştım..
Öyle acayip bir ortam oluyor yani..

Ama korumaları kesinlikle fuardan almanı öneririm ben..Her halukarda dükkandan daha indirimli olacaktır..

arifziyaar
11 Ocak 2011, 20:49
o zaman korumasız motor kullanmıyacağıma göre motoruda fuardan almanın bi sakıncası kalmıyor :) sabredecez artık yıllarca bekledik bir buçuk aymı bekleyemiycez ...

Osbourne
11 Ocak 2011, 20:52
Büyük firmaların fuar kotaları oluyor..Satmak için takla atma ihtimalleri de artıyor haliyle :) Doğru karar verdin yani :cat:

panic adak
11 Ocak 2011, 20:57
bende fuardan baya bir malzeme alacağım. hevesimi oraya sakladım.

arifziyaar
11 Ocak 2011, 21:02
osbourne aylardır düşünmekten feleğim şaştı çok kararsız kaldım cruisermı enduromu racing mi derken dogru yolu buldum naked...er 6 n fiyat performans olarak en iyi seçim gibi gözüküyo bana..her yola birazcık gelir ...

panic adak
11 Ocak 2011, 21:04
osbourne aylardır düşünmekten feleğim şaştı çok kararsız kaldım cruisermı enduromu racing mi derken dogru yolu buldum naked...er 6 n fiyat performans olarak en iyi seçim gibi gözüküyo bana..her yola birazcık gelir ...

dostum aslında kawaqsaki'nin verseys diye bir modeli var onu biraz araştırsana üzerinde zaten r6 motoru var ama enduro naked karışımı bişey çok tatlı.

arifziyaar
11 Ocak 2011, 21:09
panik adak onuda çok begeniyorum ama ER 6 N + korumalar arabamı satıp 2-3 bin ekleyerek ancak oluyor.Daha fazla borca girmeye gerek yok..ER 6 benim için harika :P

panic adak
11 Ocak 2011, 21:16
9600euro arkadaşım verseys in fiyatı ve makianya topcase yan çantalar falan çok yakışıyor sen yinede fuarda kawasaki standın da bir bak derim.

arifziyaar
11 Ocak 2011, 21:19
:) haklısın aslında 8200 veren 9600 de verir...

DaBEL
11 Ocak 2011, 23:17
koruma ekipmanı için fuarı beklicegiz onu anladım.. peki motor almak için fuarı beklemenin mantığı var mıdır?? daha dogrusu duygusal bi tarafı var mıdır diyim??

yt_servan
12 Ocak 2011, 04:20
Fuara gidicem.. Cebimde yine param olmayacak. Yine istediğim motoru alamıycam.Yine sinir olucam. Ayrıca ''lütfen üstüne oturmayınız '' diye yazı yazanlara ayrıca gıcık olucam...Ama yine de değer...:-) Sabırsızlıkla bekliyorum...

Vallahi bende motor alacak parası olamayanların fuara gelip motorum her tarafını kurcalayıp birde üzerine oturup resim çektirmesine gıcık oluyorum. N'apcaz şimdi

Felon
12 Ocak 2011, 09:36
davetiye verilcekmi acaba banada lazım.korumalıklarımı alıcam ne kadar çok nakitim olursa o kadar iyi kask mont eldiven demek

crypto
12 Ocak 2011, 10:12
Bu sene fuarda ekipman satışı yapılmayacak diye bir duyum aldım kawasaki ve honda bayilerinden, bu yüzden katılımcı sayısı da düşebilir...:farao:

Felon
12 Ocak 2011, 10:18
Bu sene fuarda ekipman satışı yapılmayacak diye bir duyum aldım kawasaki ve honda bayilerinden, bu yüzden katılımcı sayısı da düşebilir...:farao:

ne nası yani sadece motor satışımı yapılacak:salut:

crypto
12 Ocak 2011, 10:37
Bana söylenen fuar alanı kiralarının hem çok pahalı olduğu hem de ekipman satışı yapılmayacağı için bu masrafı çıkarmanın çok zor olduğu idi sorduğum kawasaki ve honda bayileri katılmayacakalrını söylediler mesela bu yüzden...

motolektra
12 Ocak 2011, 10:44
Sitede 2011 fuarında ekipman ve aksesuarların da olacağı yazılmış. Geçen sene kawasaki firması katılımcı değildi suzukinin de motosiklet firma katlımcıları yoktu inşallah bu sene bizi hayal kırıklığına uğratmazlar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:39 ----------

Bana söylenen fuar alanı kiralarının hem çok pahalı olduğu hem de ekipman satışı yapılmayacağı için bu masrafı çıkarmanın çok zor olduğu idi sorduğum kawasaki ve honda bayileri katılmayacakalrını söylediler mesela bu yüzden...

(ŞEKİL 1A) YAKINDA KATILIMCI LİSTESİ YAYINLANIR BEN DE ONA GÖRE GİDİCEM... GEÇEN SENEKİ GİBİ OLURSA ZATEN ZAHMETİNE DE DEĞMEZ...:farao:

Khutuck
12 Ocak 2011, 11:14
http://www.motoplus.org/index.asp

crypto
12 Ocak 2011, 11:21
Sitede 2011 fuarında ekipman ve aksesuarların da olacağı yazılmış. Geçen sene kawasaki firması katılımcı değildi suzukinin de motosiklet firma katlımcıları yoktu inşallah bu sene bizi hayal kırıklığına uğratmazlar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:39 ----------

(ŞEKİL 1A) YAKINDA KATILIMCI LİSTESİ YAYINLANIR BEN DE ONA GÖRE GİDİCEM... GEÇEN SENEKİ GİBİ OLURSA ZATEN ZAHMETİNE DE DEĞMEZ...:farao:

sitede:

Fuarda motosiklet ve bisikletlerin yanı sıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil, pek çok aksesuar ve ekipman sergilenecek.

denilmiş, sergilenmesinden bashsediyor ama satışa dair herhangi bir açıklama yok, umarım satış da olur...

halis
12 Ocak 2011, 11:31
:pl:beleş bilet varmı acaba bu sene :bounce:::winkwink::winkwink

antilop_skul
12 Ocak 2011, 11:54
hangi dergi davetiye veriyor 2 kişiyiz 50 tl cok geliyor