PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Öğrenci işi Chopper önerisi ?

h0pe
29 Ekim 2010, 20:18
Herkeze merhaba üstad'lar.. Şunu belirteyim ben üniversite öğrencisiyim. kampüse gidip gelebileceğim. Arada sırada kız arkadaşımla çıkıp gezeceğim. max. 70-80 km. hız yapabileceğim bir chopper almak istiyorum. bütçem max. 1.750 TL. :) temiz ikinci el bir keeway sl 150 mi yoksa mondial mct250 mi ? yada daha farklı önerileriniz varsa bilgilendirebilirmisiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Samet Ağır
29 Ekim 2010, 20:20
m c t 250 gerisini geç..o fiyata o...ama çok iyi incele....

YÖRÜK
29 Ekim 2010, 21:20
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-s-t-kanuni-tiger-250-acil-acil-acil-33619312/detay bunun fiyatı uygun gibi.aslında çok tavsiye etmem ama fiyat yelpazen dar olunca.mct yada bunun temizini bulabilirsen al

Osbourne
29 Ekim 2010, 22:07
mct 250 o fiyata alınabilecek en mantıklı motosiklettir bence de..

houlacaust
29 Ekim 2010, 23:05
bende de mondial mct 250 var tavsiye ederim 120 yapıyo

Osbourne
29 Ekim 2010, 23:18
bende de mondial mct 250 var tavsiye ederim 120 yapıyo

Sebep....?

Samet Ağır
29 Ekim 2010, 23:47
Sebep....?

???? engin süpersin ya!!:P:cherry::queen::queen:
değilmi ? sebep derler adama??
120 yapacaksan o iş için yapılmış bir motor al...

Osbourne
30 Ekim 2010, 00:39
Herkeze merhaba üstad'lar.. Şunu belirteyim ben üniversite öğrencisiyim. kampüse gidip gelebileceğim. Arada sırada kız arkadaşımla çıkıp gezeceğim. max. 70-80 km. hız yapabileceğim bir chopper almak istiyorum. bütçem max. 1.750 TL. :) temiz ikinci el bir keeway sl 150 mi yoksa mondial mct250 mi ? yada daha farklı önerileriniz varsa bilgilendirebilirmisiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Bak sana gözüm kapalı önerebileceğim bir motor linki vereyim..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-250-mct-8000-de-temiz-motor-29105635/detay
Bu motor benim eski motorum ve şuanki sahibi çok az kullandı ve maddi durumlardan dolayı satıyor..
Al bunu, üzülmezsin emin ol..
Yüzlerce liralık masraf ederek türlü türlü iyileştirmeler yapmıştım zamanında..
Mct lerin tipini sevdiysen içlerinde alınabilecek motoru söyledim sana :wiinkk:
2250 istiyor ama sen bir ara pazarlık et benden söylemesi..

???? engin süpersin ya!!:P:cherry::queen::queen:
değilmi ? sebep derler adama??
120 yapacaksan o iş için yapılmış bir motor al...

Mct ve muadili motosikletler ile 120 vs. basmanın alemini anlamıyorum gerçekten..
YAv bir kere aşırı zorlanmadan dolayı motorun eski motorola telefonlar gibi titreşim yapmasından mı hoşlanıyorlar yoksa sürekli zincir gevşemesinden, civata oynamasından mı hoşlanıyorlar acaba?
Taarruz tankı gibi kullanılmamalı motosikletlerin hiçbiri..

cengaver29
30 Ekim 2010, 01:46
regalraptorlara bakabilirsin

Isaac
30 Ekim 2010, 01:50
Sana Çelik Crown 150 önerebilirim. Görüntüsü çok şık motor hacminden daha büyük bir motosiklet gibi duruyor. 110 km/s son hızı var.

İkinci olarak da Bisan Roadster 250 öneririm. O da yaklaşık 130-140 km/s aralığında hız yapar. Yakıt tüketimleri arasında yavaş kullandığında çok aşırı tüketim farkı oluşmaz.

Bu iki motosiklet de çok şık. Dikkatli ve titiz kullanırsan çok sorun yaşamazsın.

İkisini de aradığın fiyat aralığında bulabilirsin.

Bu arada sakıncası yoksa meraktan soruyorum hangi üniversitedesin?

aras1925
30 Ekim 2010, 01:58
Mct ye binmedim hakkında pek fazla bilgim yok ama çin malı bir 250 lık yerine bence macar malı olan sl 150 daha mantıklı olur.Kuzenimde vardı sl 150 düzgün bakıldığı zaman sorun çıkartmayan bir motosiklet.Bence görüntüsüde güzel tavsiye ederim.:)

StyLeOscaR
30 Ekim 2010, 02:03
hem yedek parça olanağı hemde servis ağının yaygın olması açısından da mct al derim :cat:

carsvegas
30 Ekim 2010, 02:42
mtc alma satamazsın regal raptor al müşterisi var her daim

bakoyoko
30 Ekim 2010, 02:55
MCT paylasım topiğine bakarsan neden mct dediklerine kanaat getirebilirsin :cat:

Parça konusunda sıkıntı yok Günümüz Şahin doganların yedek parcası gıbı bol ve ucuz onun dısında bakımlı bındıkten sonra gercekten masraf acan bır makıne degıl emın ol 1 Yılı geckın mct 250 kullancııyım ve İlk sahıbınden 6000 kmde aldıgım bı makıneden bahsedıyorum su anda 15 000 de

mavi prens
30 Ekim 2010, 04:25
Bak sana gözüm kapalı önerebileceğim bir motor linki vereyim..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-250-mct-8000-de-temiz-motor-29105635/detay
Bu motor benim eski motorum ve şuanki sahibi çok az kullandı ve maddi durumlardan dolayı satıyor..
Al bunu, üzülmezsin emin ol..
Yüzlerce liralık masraf ederek türlü türlü iyileştirmeler yapmıştım zamanında..
Mct lerin tipini sevdiysen içlerinde alınabilecek motoru söyledim sana :wiinkk:
2250 istiyor ama sen bir ara pazarlık et benden söylemesi..

Mct ve muadili motosikletler ile 120 vs. basmanın alemini anlamıyorum gerçekten..
YAv bir kere aşırı zorlanmadan dolayı motorun eski motorola telefonlar gibi titreşim yapmasından mı hoşlanıyorlar yoksa sürekli zincir gevşemesinden, civata oynamasından mı hoşlanıyorlar acaba?
Taarruz tankı gibi kullanılmamalı motosikletlerin hiçbiri..
bende o maciti düşünüyordum aslında video eklemiş arkadaş ama hızlı olmuş geçip gidiyor video sesi tok çıkıyo hoş aslında siz ne zaman almıştınız.aslında keeway ss yada mudialleri olan diger v motorlardan düşünüyordum daha hoş görünüyorlar birde ben maviye kaplatmayı düşünüyorum (boya gibi oto kaplama misali) mavi renk tutkum varda hastayım napim :) bahsettigim v tipi motorlu chopper'lara mavi her şekilde gidiyor macite gider mi bilmem :)

dmert89
30 Ekim 2010, 15:22
süperlight 150'de senn için yerinde bi tercih olabilir.

YÖRÜK
30 Ekim 2010, 16:06
sl150 ye macar malı diyen arkadaşlar iyi araştırsınlar keeway baştan aşağı çin yapımıdır.

gelelim konumuza..arkadaşın istediği fiyata zaten çin malı haricinde bir motor bulmak imkansız dolayısıyla benim şahsi fikir sıralamam : roadstar250,regal raptor250 ve mct250 şeklinde olacaktır.ama 1750 tl ye roadstar ve rr bulamaz gibi geliyor temizinden.neyse artık kendi bilir.ama 150 cc lik motor yerine 250 cclik almak daha yerinde olacaktır.:cat:

Osbourne
31 Ekim 2010, 02:03
bende o maciti düşünüyordum aslında video eklemiş arkadaş ama hızlı olmuş geçip gidiyor video sesi tok çıkıyo hoş aslında siz ne zaman almıştınız.aslında keeway ss yada mudialleri olan diger v motorlardan düşünüyordum daha hoş görünüyorlar birde ben maviye kaplatmayı düşünüyorum (boya gibi oto kaplama misali) mavi renk tutkum varda hastayım napim :) bahsettigim v tipi motorlu chopper'lara mavi her şekilde gidiyor macite gider mi bilmem :)

O mct benim sıfır aldığım makinedir..
Videoyu da elceğizlerimle çekmiştim.. :)
MAvi rengi aklımdan bile geçirmem ben tabii zevk meselesi bir şey diyemem.

bua rada sl150 demişler..Şimdiye kadar çok az motosiklet için kullandığım, kullansam bile ortalığa yazmadığım bir şey yazaağım o motor için ama bu kelimeleri yazarken vazgeçtim yazmayacağım gene de :mrgreen:

Gereksiz laf kaabalığı ettim ama sl150 alma bence..Bu kadar diyeyim..:wiinkk:

mavi prens
31 Ekim 2010, 02:57
siz ne zaman almıştınız maciti :) size özelden msj attım fark etmediniz herhalde :)

Osbourne
31 Ekim 2010, 02:11
siz ne zaman almıştınız maciti :) size özelden msj attım fark etmediniz herhalde :)

Hah şimdi gördüm..Lakin, özel mesaj değil, profil mesajı attığınız için uyarı gelmemiş..
Ben 2009 da aldım..2006 modeldir kendileri..2006 dan sonra gelmedi ülkemize başka mct..
Satma nedenim de daha güçlü bir motosiklete geçmek idi..Zaten buradaki mesajımda da gözüm kapalı önerdiğim bir motor o ilandaki..

Alan arkadaş da sizin meslekten, panzerci kendisi, bir arayıp konuşmanızda fayda var :mrgreen:
Ziya kardeşim makul bir insandır, indirim de yapar benim aracılığım ile aradığınızı söylerseniz..

mavi prens
31 Ekim 2010, 02:20
sanırsam ilan sizin ilanınız :)

Osbourne
31 Ekim 2010, 02:25
sanırsam ilan sizin ilanınız :)

Hayır canım ilk mesajlarda da yazdığım gibi benim eski motorum..Sattığım arkadaş satıyor motoru..
Alınca 3. sahibi olacak her kimse..

mavi prens
31 Ekim 2010, 02:41
ben ziya devremle bi görüşim o zaman :)