Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial Mondial X-Treme (Enduro/Super Moto/Moto cross) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşımı
EN18.01X12.560 DEVIR DAIM MILI KECESI mondial,yedek,parça,kataloğunda,jackal,200,modeli, ile,aynı,kece.devir,daim,keçesi,ile,ilgili,su,kaçı rma,ile,ilgili,amortisör,keçelerinide,ölçüsünü,öğr enip,ileteceğim.
Syanur
09 Ekim 2013, 11:26
Amortisör keçelerinin ölçülerini geçenlerde yazmıştık, Tunç modelini söylemişti 02-08 arası CRF450 nin ki ile aynıymış. Ben de ölçülerini yazmıştım. mesajı bulamadım şimdi. Ama bakalım senin bulacaklarınla tutacakmı...
Bu arada devir daim mili keçesi için teşekkür ederiz, süper bir bilgi oldu bu. Benim su pompası kısmı komple felç oldu, alayı değişecek...
Ah bir de SUBAP ların uyumlu parçalarını bulsan olağan üstü olurdu ya :)
tunctepe
09 Ekim 2013, 15:45
benim su yağa karıştırmıyormuş :) yanlış panik yaptım 1 2 haftada bir 1 bardak su yeterli geliyor :) selimin durumunu merak ediyorum ben istanbuldayken aradığımda kaza geçirmişti ciddi sonuçlar doğura bilecek bir kaza gibi geldi kulağa
subab,ne,istiyorsun,uyumlu,derken,emme,egzoz,subab ı,mı,istiyorsun
Syanur
31 Ekim 2013, 14:03
34 ?? 5099 plakalı araç sahibi burada mı acaba ?? Geçen haftasonu istanbulda kadıköy civarlarında görmüştüm gecenin bir yarısı. Neredeyse üzerine binecektim.
Çok özledim lan motorumu,,,,:salut:
subab,ne,istiyorsun,uyumlu,derken,emme,egzoz,subab ı,mı,istiyorsun
Üstad ne oldu? özelden yazmıştım ama geldi mi mesajım ?? :wiinkk:
tunctepe
03 Kasım 2013, 15:33
kışa girdiniz diye motor kullanmıyormusunuz
Syanur
03 Kasım 2013, 19:54
Sen öyle san.... :farao:
tunctepe
03 Kasım 2013, 23:22
BİTTİMİ SENİN MOTOR
cenkito
03 Kasım 2013, 23:34
Sen öyle san.... :farao:
BİTTİMİ SENİN MOTOR
anlasıldıgı üzere halen bitmemiş
tunctepe
04 Kasım 2013, 21:18
sanırm öyle sanırm motur eline almış çizik kestane :)
Syanur
08 Kasım 2013, 12:06
Çok mutsuzum arkadaşlar... 1 aydan fazla bir süredir arkadaşımın emanet ettiği Duke200 e biniyorum ve kendi motorumu çok özledim :salut:
cenkito
08 Kasım 2013, 12:14
bende yazdıgını görünce dedim tamam aldı motorunu :(
neyseki yaya değilsin :thumleft:
Syanur
08 Kasım 2013, 17:57
Duke sahibi arkadaş herkese lazım, çok değerli, yaptığı fedakarlık ve karakter olarak eşi benzeri zor bulunacak bir kişi ama laf aramızda Duke 200 ü sürdükçe kendi motorumu daha da özlüyorum... Ne demek istediğimi siz anlayın ::melek02:
tunctepe
09 Kasım 2013, 20:49
insanın kendi motoru gibi si yok mu diyelim :)
tunctepe
16 Kasım 2013, 23:37
çizik kestane polat hala moturndan sesçıkmadı sanırm en son sanayide idi yaptırıyordu bana yağ milinin ölçülrini de vermişti sağolsun ama ses yok adamdan merak ettik
Syanur
17 Kasım 2013, 23:31
Öldü benim motor, el fatiha :)
tunctepe
19 Kasım 2013, 22:30
şaka yapıyorsun dimi
Syanur
20 Kasım 2013, 11:08
Ustaya sinirlendim bu hafta sonu. Bu h.içi bugün yarın hazır edecekti göya, bak aramıyorum daha fazla sinirlenmemek için... :farao:
cenkito
20 Kasım 2013, 11:20
gec oldu ama sorunsuz olsuz varsın az daha bekle
duke 200 le idare edecen artık :) bitene kadar
Syanur
20 Kasım 2013, 12:47
İnan her geçtiğim ufak çukur, tümsek, çıkıntı, kasis, yol yamasından sonra "motorumu istiyorum artık" diye iç geçiriyorum. Ankaranın yollarında bile yer yer işkence oluyor naked kullanmak. Yada duke sert ama gerçekten çok hafif olduğu için böyle bir kombinasyon(eziyet) oluşuyor...
tunctepe
20 Kasım 2013, 22:16
yaw cenkito ustadan yanamısın bizdenmi anlamadım :) ortaklığınmı var adamın performansını beklmeketen ağzımız kokmaya başladı :)
cenkito
20 Kasım 2013, 23:08
ben saglamlıktan yanayım :) bekledik bu kadar varsın biraz daha gec olsun adam aceleye getirip birseyleri eksik bırakmasın
sonra mazallah tekrar yatar motor. belliki eli agır adamın acele ettirtip hatalı yapmasın diyorum
bende meraktayım cıksın artık su bigbore piyasaya :queen:
Syanur
21 Kasım 2013, 14:22
Arkadaşlar buarada bana ön dişli kilit parçası lazım. Ön dişlinin üstüne 2 vida ile tutturulan nane. Mondialden istemiştim, yanlışlıkla ön dişli yollamışlar bana :)
Resmi şu şekil bişey... üstteki parça...
http://i.ebayimg.com/t/Front-Sprocket-Lock-Bolts-Washer-TRX400EX-TRX-400EX-XR400R-XR400-XR-400R-400-EX-/00/s/MTIwMFgxNjAw/$(KGrHqZHJC4FC2vIR8qJBQuiG8OhN!~~60_57.JPG
---------- Post added at 12:22 ---------- Previous post was at 11:51 ----------
CENTİKO !! :) Senin motordaki bun benzer bişey değil mi ?? "ON ZINCIR DISLI RONDELASI" :)
cenkito
21 Kasım 2013, 15:57
Arkadaşlar buarada bana ön dişli kilit parçası lazım. Ön dişlinin üstüne 2 vida ile tutturulan nane. Mondialden istemiştim, yanlışlıkla ön dişli yollamışlar bana :)
Resmi şu şekil bişey... üstteki parça...
http://i.ebayimg.com/t/Front-Sprocket-Lock-Bolts-Washer-TRX400EX-TRX-400EX-XR400R-XR400-XR-400R-400-EX-/00/s/MTIwMFgxNjAw/$(KGrHqZHJC4FC2vIR8qJBQuiG8OhN!~~60_57.JPG
---------- Post added at 12:22 ---------- Previous post was at 11:51 ----------
CENTİKO !! :) Senin motordaki bun benzer bişey değil mi ?? "ON ZINCIR DISLI RONDELASI" :)
ne yazıkki bizde ki farklı böle bişey
http://denizmotortr.com/admin/uplfiles/b_19547669.jpg
Syanur
21 Kasım 2013, 16:01
Şu yukarıda verdiğim resim Honda XR400 parçası. NX250'ye uygun olanını da gördüm. XR400 ün şekli şemali benim parçaya çok daha benziyor. Honda'yı aradım, XR400'den sadece 1 tane kalmış TR'de, diğerinden zaten yokmuş. Ben de sipariş geçtim, cumartesi öğleden sonra gelir dedi. Sadece 6 TL, kargo felan da yok, uğrayıp alınız dedi :) Tabi bizim parça olsa 1-2 TL ama bulamayınca 6TL ye de seviniyoruz :)
Bakalım, gelecek parça umarım uyar benim motora. Uymasa da bir süre idare ederim eski parçayla zaten.
cenkito
21 Kasım 2013, 16:04
aslında orjınal parca ile parcacılara gidilse bulunabilir diye düşünüyorum
kesin uyumlu model vardır tr de
Syanur
21 Kasım 2013, 18:18
aslında orjınal parca ile parcacılara gidilse bulunabilir diye düşünüyorum
kesin uyumlu model vardır tr de
Parçacılar ??
Abi Ankarada 1-2 tane çin malı satan yer var. Gitsen "acaba Türkçe konuşmuyor muyum" dersin... Ha sanayideki parçacıları diyorsan o da zor, koca sanayi içinde ara ki bulasın... Yani mutlaka kopyası olan bir parça vardır hani...
buberk
21 Kasım 2013, 18:53
Parçacılar ??
Abi Ankarada 1-2 tane çin malı satan yer var. Gitsen "acaba Türkçe konuşmuyor muyum" dersin... Ha sanayideki parçacıları diyorsan o da zor, koca sanayi içinde ara ki bulasın... Yani mutlaka kopyası olan bir parça vardır hani...
Belki çince konuşmaya başlamışsındır da farkında değilsindir..
Syanur
21 Kasım 2013, 19:00
Belki çince konuşmaya başlamışsındır da farkında değilsindir..
Hayırdır sen buralara uğramazdın, bişey mi oldu :)
buberk
21 Kasım 2013, 19:42
senin motordan bakıyorum harakiri yapacam :pl:
tunctepe
30 Kasım 2013, 20:25
hala şu bigbore u bekliyoruz artık yeter akibet ne poti
hakant
02 Aralık 2013, 00:36
herkese iyi akşamlar benim motoru iş dolayısıyla satıyorum. her gün 35 km gidip geliyorum işe her türlü hava şartında gidip gelebileceğim bi araç almam şart oldu. motor 7900 km de hiç bir sıkıntısı yok 2015 e kadar muayenesi var. almayı düşün arkadaşınız falan olursa siz motoru zaten biliyorsunuz sahibindene koydum bakmak isteyen olursa.
Syanur
02 Aralık 2013, 14:23
Abi bigbore felan, hayattan soğudum valla !! Bugün yarın bitmiş olması lazım. Perşembe günü aradı, karbüratörü bile oturttum, gaz telini felan takıcam dedi. Bir de o-ring lazım bitane karbüratöre. Herhalde halletmiştir artık :pale:
@hakant Sahibinden linkini buraya koysan daha güzel olmaz mıydı ? Greçi zahmet olurdu doğru....
Carbondioxid
02 Aralık 2013, 15:05
Abi bigbore felan, hayattan soğudum valla !! Bugün yarın bitmiş olması lazım. Perşembe günü aradı, karbüratörü bile oturttum, gaz telini felan takıcam dedi. Bir de o-ring lazım bitane karbüratöre. Herhalde halletmiştir artık :pale:
@hakant Sahibinden linkini buraya koysan daha güzel olmaz mıydı ? Greçi zahmet olurdu doğru....
En az senin kadar sabırsızlıkla bekliyoruz :), 1 ay motorum yattı naıl olduğunu anlıyorum hemde bir meminto yüzünden:mrgreen: karb meme'si, meme işte yahu (neden bukadar çok kullandım bu kelimeyi::deliir:: )
Bitince foto, rapor bekleriz, şimdiden hayırlı olsun janavar gibi olmuştur eminim.
hakant
03 Aralık 2013, 00:49
tekrar iyi akşamlar aklıma gelmedi syanur http://www.sahibinden.com/motosiklet-mondial-x-treme-super-moto
Syanur
03 Aralık 2013, 11:23
tekrar iyi akşamlar aklıma gelmedi syanur http://www.sahibinden.com/motosiklet-mondial-x-treme-super-moto
Motor güzel, hayırlı satışlar dilerim. Selenin arka kısmındaki yeşillik ne, anlayamadım. Sünger mi doldurttunuz ? Fotolardan çok anlayamadım...
KUVVETMİRA
03 Aralık 2013, 12:15
merhabalar.
arkadaşlar bu motorda cep telefonu çalınca yanıp sönen ikaz lambası var mı aceba?
Syanur
03 Aralık 2013, 12:57
merhabalar.
arkadaşlar bu motorda cep telefonu çalınca yanıp sönen ikaz lambası var mı aceba?
Var hacı abi, egzozun hemen altında...
cenkito
03 Aralık 2013, 13:22
merhabalar.
sehir içinde cok sacma bir özellik,
arkadasımın scooter da vardı, cok hassastı :P yandaki arabalardan, kaldırımda yuruyenlerin cep.tel'in den hep yanıyordu :pr:
ama hakkını yememek lazım uzun yolda dag basında benim tel calınca da yanıyordu
Syanur
03 Aralık 2013, 13:50
Fatih abimiz, Ostimin biricik ustalarından biridiz... biraz fazla metal tozu yutmaktan böyle elektronik alıcılara karşı hassaslaşmıştır sadece :bounce:
cenkito
03 Aralık 2013, 13:54
Fatih abimiz, Ostimin biricik ustalarından biridiz... biraz fazla metal tozu yutmaktan böyle elektronik alıcılara karşı hassaslaşmıştır sadece :bounce:
bişey dediğim yok ama bahsettiğim scooter da sinyal yanınca tlf a bakmaktan sıkılmıstım :) geneli aynı bunların
aka b.ka herseye yanıyordu.
baslıga uygun konuya gecelim seni yakalamısken bigbore ne oldu hani resimlerrrrrrrr kızacam haa :pl:
Syanur
03 Aralık 2013, 16:25
4 gündür usta telefonlarıma cevap vermiyor, başına bişey geldiğinden ürküyorum :cyclopsan ...
En son konuştuğumuzda(perşembe) motoru oturttum, karbüratörü de oturttum dedi. Gaz tellerini ayarlayacaktı. Heyecan doruktaydı,,, "Cuma'ya arar, gel al der" diye düşünüyordum. O gün bugündür o motordan haber alınamıyor, 1903'ten beri oraya da giden olmadı, giden de geri dönmedi... (ne çelişkili bir cümledir şu da, giden olmadıysa geri dönemeyenler kim ula! :) )
hakant
03 Aralık 2013, 17:38
sağol selenin süngeriyle kılıfını değiştirdim orjinalide evde. o yeşillik normal minder selenin üstünde ağ şeklinde bi kılıf daha var minderde onun altında bu motorların koltuğu pek rahat değil böle baya iyi oluyor
tunctepe
05 Aralık 2013, 00:21
usta senin motorla gazlayıp bir duvarda pert olmuş :) bu arada bu satılan motor bizim mehmetin motoru :) diyorum neden bu herifin sesi çıkmıyor
cenkito
05 Aralık 2013, 00:38
usta senin motorla gazlayıp bir duvarda pert olmuş :) bu arada bu satılan motor bizim mehmetin motoru :) diyorum neden bu herifin sesi çıkmıyor
mumtaz ne ara sattı motoru
satılık oldugunu biliyordum ama sattıgını bilmiyordum
Syanur
05 Aralık 2013, 11:34
@hakant siz yeni almış sayılırdınız motoru, satma sebebiniz nedir diye sorsam ?
GaCCaLL
05 Aralık 2013, 14:55
herkese iyi akşamlar benim motoru iş dolayısıyla satıyorum. her gün 35 km gidip geliyorum işe her türlü hava şartında gidip gelebileceğim bi araç almam şart oldu. motor 7900 km de hiç bir sıkıntısı yok 2015 e kadar muayenesi var. almayı düşün arkadaşınız falan olursa siz motoru zaten biliyorsunuz sahibindene koydum bakmak isteyen olursa.
@hakant siz yeni almış sayılırdınız motoru, satma sebebiniz nedir diye sorsam ?
yazmış halbüse...
hani zahmetde olmamış ama..:bounce:
Syanur
05 Aralık 2013, 15:31
Aaaa yazmış cidden halbusi :)
buberk
05 Aralık 2013, 16:07
Aaaa yazmış cidden halbusi :)
Adam senin motorunun topiğine senden daha hakim bence utanmalısın !
Syanur
05 Aralık 2013, 16:26
Motorsuzluk beni benden aldı, harbiden dağıldım !!
Biraz evel ustaya ulaşmayı başardım zaten, bla bla bla ediyor. Yarın gidiyorum almaya, akşam. Olsun yada olmasın, yok karbüratör ayarı kalmış da sadece felan filan... Dedim "en fazla 1 saat sürer yanlış mıyım, yarın geliyorum ben, bakarız..."
Lan speki en niye buralara kadar yazıyorsun da face'den cevap atmıyorsun :jocolor:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO