Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial Mondial X-Treme (Enduro/Super Moto/Moto cross) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşımı
mehmetmumtaz
29 Ağustos 2012, 14:56
6-7-8-9 Eylül kardeş , cmtesi pazar ayarlıyalım bana göre
tunctepe
29 Ağustos 2012, 17:12
hafta içi izin ala biliyorum
hafta sonuda ancak iş çıkışı oraya gele bilrim
GaCCaLL
29 Ağustos 2012, 17:39
Polat geleceğimiş oraya motorunan :queen:
mehmetmumtaz
29 Ağustos 2012, 18:11
hafta içi izin ala biliyorum
hafta sonuda ancak iş çıkışı oraya gele bilrim
bende devlet memuru olarak hafta içi gelemem , haftasonu bir şeyler yaparız artık
@gaccal polat yatışta ellem göremiyoz nette
GaCCaLL
29 Ağustos 2012, 18:19
bende devlet memuru olarak hafta içi gelemem , haftasonu bir şeyler yaparız artık
@gaccal polat yatışta ellem göremiyoz nette
Çizik kestanemiz, doğum günü bebemiz polat efendi yıllık iznini kullanıp tatillere seyrettiydi ve o esnada da çok büyük bir hata yaparak motorunu bana teslim etmişti:pl: bende tabisiki bindim üstüne vurdum kırbacı vurdum kırbacı :queen: sesi çok süper insanı tahrik ediyor resmen durduğum yerde ara gazı yapıp duruyorum niyeyse üstüne üstelik hala benzini bitmedi meretin birde bana bıraktığında benzin al falan demişti yani az bi benzin var diyordu içinde.. bakalım ben aynı şekil teslim edicem o yolda kalsın nihahhaha :mrgreen:
mehmetmumtaz
29 Ağustos 2012, 20:00
... yıllık iznini kullanıp tatillere seyrettiydi... bakalım ben aynı şekil teslim edicem o yolda kalsın nihahhaha :mrgreen:
vay erol taş Gaccal vay :queen:
Evet arkadaşlar yep yeni çalışmam ile karşınızdayım :P
http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2012/242/f/2/t_shirt_by_mehmetmumtaz-d5cyedk.jpg
Syanur
31 Ağustos 2012, 02:34
Tatilden döndüm :) Herkese selamlar...
Evet arkadaşlar bilgi paylaşmak güzel bende dün amasörlerle ilgili bir araştırma yaptım servisin bu konuda bır bılgısı olmadıgını ogrendım. kullanma kılavuzunda da boyle bır bılgı yok. Bende uretıcı fırmada teknık servıs sorumlusunu aradım telefonla zor zar ulaştıktan sonra arka amasörde bulunan gazlı bolumunde altta bır cıvata oldugunu ve bunu gevşetip 4km gıttıkten sonra surucunun kılosuna otomatık olarak ayarlanıp tekrar sıkıldıgını ogrendım ön amasörlerde bulunan alyanlı cıvataların ne işey yaradıgını sordugumda bır bılgı alamadım.Araştırıp doneceklerını soyledıler.Biz bu gibi bilgileri forumlardanmı öğrenicez diye sitem ettim.Daha önce arkadaşlar alyanlı cıvatalarla ilgili paylaşım olmuştu. Sağ olsun paylaşanlardan.
Üretici firma dediğin "fastace" uzakdoğulu bir firma. Ben mail attım ama cevap gelmedi. Kullanım klavuzu arıyorum bende. Ayrıca bugün tunç'un bahsettiği allenli vidaları gevşettim-sıktım, bir değişiklik olmadı benimkinde, demekki daha hava yapmamış.
[/COLOR]yağ filitresi temizleniyor değiştirmeniz geremiyor heleki ilk bakımlarda temizlenmesi lazım büsürü metal çapağı üstünde oluyor yağı boşaltıktan sonra yıkayıp kopresörlü hava ile temizletin yada mazotla yıkanması dah iyidir bilemem yani siz değiştireceğim diyorsanız hiç gerek yok diyorum....tutmayın küçük enişteyi :)
Küçük enişte :) uğraşma filtre temizlemekle, söyle değiştirsinler en güzeli... Bu arada yağ filtresinin KN-112 olduğunu yabancı sitelerden öğrendim.
Benzin hortumunu da not aldım. Buarada benzin filtresi takmayı düşünüyorum.
XL200'lere ölüüüüümmm.... Zafer çinlilerindir artık! :)
İçinizde koltuğu daha konforlu bir hale getiren varmı?
Biz de bir döşemeciyle konuştuk, ancak "bazı arkadaşlar!" vaz caydı. Ben de tek başıma yaptırmak istemiyorum, bekliyoruz bakalım. Bişeyler yaparsam yazarım.
benim gösterge %2 eksik gösteriyor 100kmde 2 km yani
Asıl bombaya gelin...:mrgreen: Motoru GaccaLL arkadaşımıza bırakmıştım. ~1hafta sonra geldim aldım, ve göstergem düzelmiş! %23 daha fazla ölçüyordu gösterge ama bugün 50~60 km lik bir mesafede yaptığım ölçümde %2.2 eksik ölçüm yapmış gösterge. Yani bir sorunum yok artık. Ayrıca benzin tüketimin de benimki ile neredeyse aynı. Bende 3.2 ile 3.5 litre arası yakıyorum.
Ayrıca ilk T-short çalışması çok iyi olmuş bence....:cat: Ben de istiyorum....
yani benim tesbitim 105 filan yaparken ben normalde 130 yapıyor buna göre hesap yapıcak olursak km de tutmuyordur bana kalırsa eksik gösteriyor bencede
Tunç kusura bakma ama... Biraz yavaş yap... :P Bence bir hata vardır, o ölçümde 130 yaptığını düşünmüyorum. Emin misin?
GaCCaLL
31 Ağustos 2012, 02:53
Tatilden döndüm :) Herkese selamlar...
Küçük enişte :) uğraşma filtre temizlemekle, söyle değiştirsinler en güzeli... Bu arada yağ filtresinin KN-112 olduğunu yabancı sitelerden öğrendim.
Benzin hortumunu da not aldım. Buarada benzin filtresi takmayı düşünüyorum.
Biz de bir döşemeciyle konuştuk, ancak "bazı arkadaşlar!" vaz caydı. Ben de tek başıma yaptırmak istemiyorum, bekliyoruz bakalım. Bişeyler yaparsam yazarım.
Asıl bombaya gelin...:mrgreen: Motoru GaccaLL arkadaşımıza bırakmıştım. ~1hafta sonra geldim aldım, ve göstergem düzelmiş! %23 daha fazla ölçüyordu gösterge ama bugün 50~60 km lik bir mesafede yaptığım ölçümde %2.2 eksik ölçüm yapmış gösterge. Yani bir sorunum yok artık. Ayrıca benzin tüketimin de benimki ile neredeyse aynı. Bende 3.2 ile 3.5 litre arası yakıyorum.
Tunç kusura bakma ama... Biraz yavaş yap... :P Bence bir hata vardır, o ölçümde 130 yaptığını düşünmüyorum. Emin misin?
Tuncun lakabını bulduk sonunda :queen:
Bu arada morukcuğum sele kaplamasından boluna vazgeçmedik herhal,
Bi döşemeye 70 kağıt vermek çokda iştah açıcı değil bence,
Eğer havalı zımba bulabilirsem o döşeme işi tamamdır, zira malzeme tutsun tutsun 10 lira falan o döşeme malzemesi dur ben bi şu havalı zımbaları araştırayım 30-40 liraysa alalım anasını satim en azından elimizde zımbamız olur sıkıldıkca kaplarız motorun koltuğunu :cherry:
ha ayrıca efsunluyum olm uğraşma benle bak. nası düzelttim ama senin kmyi :mrgreen:
Tolga Can
31 Ağustos 2012, 14:51
Tunctepe@ benim motor sizin motorların yanında, ağanın yanındaki kahya gibi olur. Ama maraba da olmaz :cat:
Mehmet@ Tişört güzelmiş. Dizayn 10 numara, hazırlar bile bu kadar iyi olmuyor
Eskişehir festivaline katılacak var mı ? Varsa şu motorları yakından görelim. Bi tekteker yapayım. :P
tunctepe
31 Ağustos 2012, 19:07
Tunç kusura bakma ama... Biraz yavaş yap... Bence bir hata vardır, o ölçümde 130 yaptığını düşünmüyorum. Emin misin? diyen çizik kestane polata yanıt eminim çünki arkadaşın araba ile test ettik düz yolda giderken benim arkamdan sabit hızda geliyordu 110 nun altına düşmediğimi söyledi bayır aşa 130 la arkamdan gelirken 140 la sollama yaptığını söyledi evet lakap güzel keller her götü eller gacalcım yada
deli kad
01 Eylül 2012, 15:14
arkadşım döşemeye ne gibi bir işlem yaptırmak istediniz bilmiyorum ama ben biraz alçaltmak için söktürüp biraz kestirdikten sonra üzerine inçe bir sünger kaplattım ve ücret olarak ta 10 tl ödedim bilginize
tunctepe
01 Eylül 2012, 19:34
whhuuu baya bir tanıdık işi yaptırmışsın helal olsun 10 tlye burda koltuğu sökmezler :)
deli kad
01 Eylül 2012, 19:54
evet biraz tanıdık işi oldu da altı üstü iki civata 70 tl de çok fazla birader sizin orası paris galiba :pr:
mehmetmumtaz
01 Eylül 2012, 20:32
benim parçalar geldi beyler , geçen hafta mail attım mondiye şak diye geldi :D , gelmişken 1000km bakımınada girdik , benzin hortumunu mutlaka değiştirin çatlamış benimkide
tunctepe
02 Eylül 2012, 16:19
benimkiler çoktan geldide gidipte taktıracak vaktim yok yağ değişimi zamanı bile geçti nerdeyse evet burda kimi boş bulurlarsa öperler bu arada mehmet şu senin çalışmanın aynısından bana çalışalım ama arkasına damga gibi jr. enişte yada küçük enişte yapalım :) altına da do not hold jr enişte :) filan
mehmetmumtaz
02 Eylül 2012, 16:38
yapalım tunç, istediğin bir fotoğrafı yapabilirim ;)
gazi.
03 Eylül 2012, 01:33
Benim motorun gösterge sapıttı bazen 115 görüyorum bazende aynı süratlerde 64 üstüne çıkmıyor, koltuk konusunda ise 3 cm lik süger ile orjinalinin üstüne kaplama yapacağım str de yapmıştım gayet iyi olmuştu, 25 tl gibi bir maliyetle birde ön çamurluğun üstündeki mondial logo sundan dolayı orjinal stikırı söküp yeni bir grafik hazırlıyorum 1-2 güne kadar bitecek, debriyaj ve altarnatör kapaklarının üstündeki mondial logolarını macun ile kapatım zımparaladım ve boyadım artık motorun üzerinde marka yok:) bakalım boya ısıdan dolayı bir değişikliğe uğrayacakmı olursada ona göre yanmaz bir boya bakacağım.
mehmetmumtaz
03 Eylül 2012, 09:11
Benim motorun gösterge sapıttı bazen 115 görüyorum bazende aynı süratlerde 64 üstüne çıkmıyor, koltuk konusunda ise 3 cm lik süger ile orjinalinin üstüne kaplama yapacağım str de yapmıştım gayet iyi olmuştu, 25 tl gibi bir maliyetle birde ön çamurluğun üstündeki mondial logo sundan dolayı orjinal stikırı söküp yeni bir grafik hazırlıyorum 1-2 güne kadar bitecek, debriyaj ve altarnatör kapaklarının üstündeki mondial logolarını macun ile kapatım zımparaladım ve boyadım artık motorun üzerinde marka yok:) bakalım boya ısıdan dolayı bir değişikliğe uğrayacakmı olursada ona göre yanmaz bir boya bakacağım.cikle açık olabilir mi? hızlanmama sebebi , bloklardaki logoları ben daha basit bir şekilde yok ettim , eski sayfaları incelersen
tunctepe
03 Eylül 2012, 12:44
Benim motorun gösterge sapıttı bazen 115 görüyorum bazende aynı süratlerde 64 üstüne çıkmıyor, koltuk konusunda ise 3 cm lik süger ile orjinalinin üstüne kaplama yapacağım str de yapmıştım gayet iyi olmuştu, 25 tl gibi bir maliyetle birde ön çamurluğun üstündeki mondial logo sundan dolayı orjinal stikırı söküp yeni bir grafik hazırlıyorum 1-2 güne kadar bitecek, debriyaj ve altarnatör kapaklarının üstündeki mondial logolarını macun ile kapatım zımparaladım ve boyadım artık motorun üzerinde marka yok:) bakalım boya ısıdan dolayı bir değişikliğe uğrayacakmı olursada ona göre yanmaz bir boya bakacağım.
mehmetin söylediği doğru ama bu motorlada jikle açık olursa motor stop ediyor ben sana şunu söylim senin gaztelinin civatası çıkmış onu sık düzelir oda nerde diyeceksen motorunun sağ tarafına geç gacı çevir ve motorun oraya bak gaz telinin oynatğı bir parça görüceksin o parçanın içinden geçen telin bağlı olduğu bir yer var ordaki civata iyi sıkılmadıysa titrşimden çıkıyor ve tel sonuna kadar gerilim yapmıyor civatayı sık zaten farkediceksin değişimi bendede aynı şekilde idi gösterge 64 65 üştüne çıkmıyordu bu arada mehmet benim resimler burda var orda motorun arkasında durduğum saçlarını dağıtırsın adlı resmimi kulana bilirsin ön tarafa arkayada motorun üstünde haşin bakışlı kasklı resim var bundan sonrası tamamen senin bakış açına kalmış unutma arkada do not hold jr.enişte olayı nı esgeçmeyelim enişte yi bulmadım ingilizce nasıl söyleniyor :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
mehmetin söylediği bir ihtimal yanlız doğru ihtimal değil çünki bizim motorlarda jikle açık gidersen motor boğlur durur gaztelinin karbüratöre bağlantı noktasındaki civata çıkmıştır onu yerine sıkıca tak sıkıştır düzelicektir motoru ilk aldığımda bendede de öyle idi 65 fialn gösteriyordu maximum bu arada mehmet burda daha önce de yayınladığım resimler vardı onlardan kullana bilirsin ön tarafa motorun arkasında durduğum rüzgara karşı saçlarını dağıtırsın adlı resmi arkayda motorüstünde kasklı haşin bakışlı resmi koya bilirsin altına do not hold jr.enişte eniştenin ingilizcesini de bulursa oda iyi olur :) bu arada bunu 2 defa yazıyorum anlamıyorum bazen gönderdiklerim çıkmıyor yada geç çııyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------
ene oha ek sayfaya geçmiş ondan görmemişim :) artık 2 baskı okursunuz
mehmetmumtaz
03 Eylül 2012, 14:13
tunç
http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2012/247/0/b/tuncc_by_mehmetmumtaz-d5dimix.jpg
Syanur
03 Eylül 2012, 15:22
Ohaaa... :queen: Tunç için hazırladığın tşört bomba olmuş :) Sağdaki kesinlikle, Unstoppable !!
Biz de eskişehir festivalinde cross pistinde turladık. Videoları atar belki bizim usta :)
Benim motorun gösterge sapıttı bazen 115 görüyorum bazende aynı süratlerde 64 üstüne çıkmıyor,
Bir de yanlış anlaşılma olmuş, arkadaş motor gitmiyor, 65 in üstüne çıkmıyor dememiş. Aynı hızda gösterge sapıtıyor demiş. Benim gösterge de önceleri %25 fazla gösteriyordu, şimdi birden düzeldi, hata payı %2 ye düştü.
---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 13:47 ----------
Buarada eskişehire gidiş gelişte toplamda 300~350 km kadar "tapa gaz!" gittim. Motor herhangi olumsuz bir belirti göstermedi. Ancak rüzgardan mı yoksa motordan mı bilmiyorum, 110 u geçmekte epey zorlandı motorum. Yokuş aşağı 120 üstüne çıkabilirdi. bazı yokuşlarda rüzgarında etkisiyle 90 ı bile göremedi. Yani bence normal değerler bunlar, sorun yok. Tunç, o yüzden sana sormuştum, 130 felan yaptığından emin misin diye. Benimki o kadar yapamadı...:pale:
tunctepe
03 Eylül 2012, 15:56
tunç
http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2012/247/0/b/tuncc_by_mehmetmumtaz-d5dimix.jpg
şimdi arkaya kulanduğun resmi ön tarafa arkayada kafada kask olan resim var motor üstünde onu diyorum 2 halinde görelim olmadı 2 sinden de yaptıralım bunları kim basıcak laben bide gıri tshirt üstüne bastırmayı düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:53 ----------
Ohaaa... :queen: Tunç için hazırladığın tşört bomba olmuş :) Sağdaki kesinlikle, Unstoppable !!
Biz de eskişehir festivalinde cross pistinde turladık. Videoları atar belki bizim usta :)
Bir de yanlış anlaşılma olmuş, arkadaş motor gitmiyor, 65 in üstüne çıkmıyor dememiş. Aynı hızda gösterge sapıtıyor demiş. Benim gösterge de önceleri %25 fazla gösteriyordu, şimdi birden düzeldi, hata payı %2 ye düştü.
---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 13:47 ----------
Buarada eskişehire gidiş gelişte toplamda 300~350 km kadar "tapa gaz!" gittim. Motor herhangi olumsuz bir belirti göstermedi. Ancak rüzgardan mı yoksa motordan mı bilmiyorum, 110 u geçmekte epey zorlandı motorum. Yokuş aşağı 120 üstüne çıkabilirdi. bazı yokuşlarda rüzgarında etkisiyle 90 ı bile göremedi. Yani bence normal değerler bunlar, sorun yok. Tunç, o yüzden sana sormuştum, 130 felan yaptığından emin misin diye. Benimki o kadar yapamadı...:pale:
arkadaş baştanbei boku bokuna söylemiyorum bir araç sizin arkanızdan takip etsin yok%2 imiş yok %5 miş bunlar tırıvırı
her gün geldiğim standart yolda bile km de değişilklik çıkıyorki 37 38 39 km diyip duruyorda gitim yolun 40 km nin altında olmadığını cümle alem biliyor benim yaptığım tesbit bu hundai getz arkamdan takipte idi bide sizin motorlar daha yavaş yavaş açılacak zamanla 2000 den aşa açılacağını sanmıyorum
GaCCaLL
03 Eylül 2012, 16:04
şimdi arkaya kulanduğun resmi ön tarafa arkayada kafada kask olan resim var motor üstünde onu diyorum 2 halinde görelim olmadı 2 sinden de yaptıralım bunları kim basıcak laben bide gıri tshirt üstüne bastırmayı düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:53 ----------
arkadaş baştanbei boku bokuna söylemiyorum bir araç sizin arkanızdan takip etsin yok%2 imiş yok %5 miş bunlar tırıvırı
her gün geldiğim standart yolda bile km de değişilklik çıkıyorki 37 38 39 km diyip duruyorda gitim yolun 40 km nin altında olmadığını cümle alem biliyor benim yaptığım tesbit bu hundai getz arkamdan takipte idi bide sizin motorlar daha yavaş yavaş açılacak zamanla 2000 den aşa açılacağını sanmıyorum
Jr. Enişte Sakin ol bugün veririm GPS'si çizik kestaneye test eder :queen: Hayır benimkisiki bilem 100 gösterdiğinde GPS 90 diyor.
tunctepe
03 Eylül 2012, 16:12
aga sanmıyorum digitalerde bir bok var gaccal senin motorda hız göstergesi ne digitalmi analogmu şu herifin peşinde düzyoldan gitsene yemişim gps i ni :) peşinden 100 le sabit git sen açılıyoru açılmıyormu sonra yokuş aşağı kaç görüyorsun bende gösterge 107 108 demeye başladı
Tolga Can
03 Eylül 2012, 16:19
GaCCaLL@ Eskişehir Enduro Festivale geldin mi acaba ?
Syanur
03 Eylül 2012, 16:36
aga sanmıyorum digitalerde bir bok var gaccal senin motorda hız göstergesi ne digitalmi analogmu şu herifin peşinde düzyoldan gitsene yemişim gps i ni :) peşinden 100 le sabit git sen açılıyoru açılmıyormu sonra yokuş aşağı kaç görüyorsun bende gösterge 107 108 demeye başladı
Tamam ya sakin ol, :) Ben sana yapamıyorsun demiyorum. Yani benimki bildiğin düz yolda 110 u zor geçti. Hatta bence geçmedi sayılır. Hani sen 130 deyince düşünüyor insan, haksız mıyım?
Buarda o dediğini yarım yamalak yaptık sayılır. Gaco "100 le gidiyoduk" dedi. Halbuki ben yol boyunca 90 la geldim. ve onun gps te de 90 gösteriyormuş. Eskişehirden dönüş yolundayken yanan yana geldik, işaret ettim, "GPS'e ve göstergene bak kaç yazıyor" diye. Ama birtürlü anlatamadım :) Neyse dert değil. Sinirlenme sen de :)
Bir de bizim jiklenin allah belasını versin. 1. kademede hiç bir işe yaramıyor, 2. kademede de motor anında boğuluyor. Sabah çileden çıkardı beni :)
GaCCaLL
03 Eylül 2012, 17:06
Benimkisiki eski teknoloji analog..
GaCCaLL@ Eskişehir Enduro Festivale geldin mi acaba ?
evet geldim hatta bitanede senin motordan gördük etrafında falan dolandık ama sahibi yanımıza gelmedi hiç,
ben polata o kadar dedim gel şunun üstüne çıkayım tepineyim sahabısı çıkar gelir diye hatta senin ismini falan da andık,
gördüysen benim motor şu şekildeydi orda..
http://img685.imageshack.us/img685/2340/52357710151118905168818.jpg
Birde unutmadan polatefendi nin videosu var onuda koyayım...
vQWurkAO6a0
birde şu youtube daki olayı da screenledim,
Bıyır..
http://img801.imageshack.us/img801/511/polat.jpg
tunctepe
03 Eylül 2012, 17:25
çizik kestane ciğim şimdi arkadaşla tekrar bir münanzara yaptık dedim arkadşlar böyle böyle diyor yok aga düz yolda 110 115 teydin 120 bile yoktu dedi ki devamlı virajlı yollar rampa aşa da 130 işte 140 145 le geçtim dedi 130 la takip teydim dedi seni ovakit ben kadranda sanırım 105 görüyordum şimdi 2 gündür fark etmeye başladı hava şartlarındanmı başka bişeydne mi bilemiyorum artık 106 107 e dah rahat ulaşıyorum bu arada video süper de nasıl motor fest o bitek siz varsınız polatzan millete rezil olrum diyemi sabahın köründe gidip kayıt aldınız anlamadımki :)
Tolga Can
03 Eylül 2012, 17:31
evet geldim hatta bitanede senin motordan gördük etrafında falan dolandık ama sahibi yanımıza gelmedi hiç,
ben polata o kadar dedim gel şunun üstüne çıkayım tepineyim sahabısı çıkar gelir diye hatta senin ismini falan da andık,
gördüysen benim motor şu şekildeydi orda..
http://img685.imageshack.us/img685/2340/52357710151118905168818.jpg
Çadırın etrafı tekel bayisi gibi olan sizmiydiniz yoksa :cherry:
Senin motorun önündeki çadır bana aitti. Bende Sizin Mondialin üstünde zıpladım durdum. Ama kimse çıkıpta len napıyon oğlum sen demedi.
Hatta arkadaşlarla iddasına girdik. Bu post kışın üşütmez. yazın terletmez diye. Gece saat 03:00 sularında postun üstüne çıplak oturduk. Harbiden üşütmüyor :queen:
Keşke motorun başında iken bu hurdanın sahibi kim diye sorsaydınız. Motor ile ilgilenen ve sohbet eden çok oldu ama sizi göremedik. Keşke tanışma fırsatımız olsaydı. :pale:
Festival sizce nasıldı. Bizim çok hoşumuza gitti. Yemek, kahvaltı, konaklama, aydınlatma, konser vs. çok iyiydi. WC de sıkıntı vardı ama adamlar onun için bile 10 kere özür diledi.
Tek kelime ile helal olsun diyorum. umarım sizinde hoşunuza gitmiştir. Biz çok güzel eğlendik. Bi sabaha kadar anıran ve şarkı söyleyen moruklar haricinde her şey çok güzeldi. :cat:
GaCCaLL
03 Eylül 2012, 17:41
Çadırın etrafı tekel bayisi gibi olan sizmiydiniz yoksa :cherry:
Senin motorun önündeki çadır bana aitti. Bende Sizin Mondialin üstünde zıpladım durdum. Ama kimse çıkıpta len napıyon oğlum sen demedi.
Hatta arkadaşlarla iddasına girdik. Bu post kışın üşütmez. yazın terletmez diye. Gece saat 03:00 sularında postun üstüne çıplak oturduk. Harbiden üşütmüyor :queen:
Keşke motorun başında iken bu hurdanın sahibi kim diye sorsaydınız. Motor ile ilgilenen ve sohbet eden çok oldu ama sizi göremedik. Keşke tanışma fırsatımız olsaydı. :pale:
Festival sizce nasıldı. Bizim çok hoşumuza gitti. Yemek, kahvaltı, konaklama, aydınlatma, konser vs. çok iyiydi. WC de sıkıntı vardı ama adamlar onun için bile 10 kere özür diledi.
Tek kelime ile helal olsun diyorum. umarım sizinde hoşunuza gitmiştir. Biz çok güzel eğlendik. Bi sabaha kadar anıran ve şarkı söyleyen moruklar haricinde her şey çok güzeldi. :cat:
Bi ara polatla birisi konustu galiba o sendin çünki eleman baya bi araştırmış falan dedi bana. ben dikkatli bakmamıştım o tarafa bizimkiler lafa tumuştu :queen:
evet çadırların etrafı tekel bayisi gibi olan bizimkilerdir çünki 52ltlik+28ltlik topcaseler ile taa 10km öteden akaryakıt aldık geldik bizimkilere sonradan içeride de satmaya başlamışlar ama bilmiyorduk tabi..
istediğiniz gibi oturmuşssunuz benim posta helali hoş olsun :mrgreen: ben gece çıkartıp onun üzerinde uyuyacaktım ama üşendim valla yalan yok takarken ip bulamayıp ayakkabı bağcıklarıyla bağlamıştık bizde onu zaten :) yalnız acayip rahat üstüne binip denediğinize göre anlamışssınızdır zaten :mrgreen:
Festival hakketen güzeldi hatta tahminimce geçen seneden çok çok daha güzeldi organizasyonda cidden süper yapmışlar dediğin gibi bi WC sıkıntılıydı tertemizdi ama yetmedi o kadar adama. cidden helal olsun adamlara..keşke oturup bi muhabbet etseydik ama kısmet değilmiş..
Tolga Can
03 Eylül 2012, 17:52
Bi ara polatla birisi konustu galiba o sendin çünki eleman baya bi araştırmış falan dedi bana. ben dikkatli bakmamıştım o tarafa bizimkiler lafa tumuştu :queen:
evet çadırların etrafı tekel bayisi gibi olan bizimkilerdir çünki 52ltlik+28ltlik topcaseler ile taa 10km öteden akaryakıt aldık geldik bizimkilere sonradan içeride de satmaya başlamışlar ama bilmiyorduk tabi..
istediğiniz gibi oturmuşssunuz benim posta helali hoş olsun :mrgreen: ben gece çıkartıp onun üzerinde uyuyacaktım ama üşendim valla yalan yok takarken ip bulamayıp ayakkabı bağcıklarıyla bağlamıştık bizde onu zaten :) yalnız acayip rahat üstüne binip denediğinize göre anlamışssınızdır zaten :mrgreen:
Festival hakketen güzeldi hatta tahminimce geçen seneden çok çok daha güzeldi organizasyonda cidden süper yapmışlar dediğin gibi bi WC sıkıntılıydı tertemizdi ama yetmedi o kadar adama. cidden helal olsun adamlara..keşke oturup bi muhabbet etseydik ama kısmet değilmiş..
Sürekli sizin önünüzden geçip durdum. Pis Pis kestim sizi belki dikkatleri dağılırda bi şişe araklarız diye. :P
Aramızda 5 mt mesafe olmasına rağmen tanışamadık ya helal olsun. Neyse seneye artık. Biz kesin yine ordayız :cat:
Ortadaki 4 gen vücutlu benim. Gladyatör Terlik, pötikare şort, Kırmızı Penye ve onu tamamlayan Turuncu toz bezli olan bendim.
http://e1209.hizliresim.com/11/3/clx3f.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Syanur
03 Eylül 2012, 18:41
Motorumun üstünde tepinmişler... Lan ben de diyorum vidaları niye gevşedi bunun...! Ayaklarınız yettişti mi yere bari :mrgreen:
Benimle sohbet eden kişi Yalovadan geldik demişti.
@tunç Anladım, bizim motor okadar gitti valla busefer, yapcak bişey yok :) Bu arada pisti bana özel boşalttılar, dedim "alemin kralı geliyor, çekin bayrakları neyim !" Parkuru çok hırpalamamamı rica ettikleri için çok abanmadım. Bir de toprak inceydi, çok toz kaldırırsam videoda çıkmam diye korktum :bounce: ... :queen:
Şaka bir yana 1 gün önce yapıldı yarışlar. Biz o gün niyetlendik piste girmeye(yarışlardan sonra) ama yemek sırasında oluşan yorgunluk ve yemek üzerine gelen miskinlik ile ertesi gün, gitmeden önce girdik. Pistten yarışçılarda şikayetçi olmuş, gerçekten aşırı ince bir kumu vardı. Hani pudra gibi, 2 tekme atsan heryerin toz içinde kalacak. Bir de o ince kuma gömülebileceğin yerler vardı. Bizim tekerler için çok tehlikeliydi kısaca. Zaten o yüzden 1 ayağım yerde gittim sürekli :) Sonra motoru asıl ustaya devrettim, 1 tur da o attı... :wiinkk:
Festivale gelebilseydin keşke. Tanışır, motorları kafa kafaya tokuştururduk :) Valla 1 enduro 1 SM yan yana park etsek nazar değerdi kesin :cat:
Tolga Can
03 Eylül 2012, 19:05
Motorumun üstünde tepinmişler... Lan ben de diyorum vidaları niye gevşedi bunun...! Ayaklarınız yettişti mi yere bari :mrgreen:
Benimle sohbet eden kişi Yalovadan geldik demişti.
Motorların yanından her geçişimde bi tarafına dokundum ama biri çıkıpta yeter ulan sabahtan beri sağını solunu bızıkladın demedi. Yalnız Motorun boyu bana çok kısa geldi :D
Bende navigasyon ile hızıma baktım da 10 km fazla gösteriyor göstergeler. Bizde zaten son hız ibre 110 km dayanıyor. Navigasyon 95 km gösteriyordu.
Pist gerçekten çok tozluydu. Bi tane sivrisinek vardı. Onu izlemeye gittim ama ağzım burnum toz toprak olunca. ....... sizin cross motorunuza diyip olay yerinden uzaklaştım. :queen:
Syanur
03 Eylül 2012, 19:10
Biz yarışların yarısına kadar dayanabildik. Aynı tepkiyi verdik döndük. Yarışlar esnasında Husqy 450 gibi aletlerin seslerine maruz kaldık. Ertesi gün benim motoru yunus sürerken sesinden utandım. Bir de gür sesi var diyordum... :)
Ben 1 kere gördüm yemek yiyorduk, 3 kişi motorun başına geldi, bişeyler konuştu. Sonra yanındaki ER-5 i incelediler, birisi "kazamı bunla yaptım felan" dedi hatta. Büyük ihtimalle sizdiniz. Hayır biz de özellikle baktık, "aaa motorumuzu inceliyorlar, yaşasın" dedik, belki gelip soru sorarlar diye geyik yaptık. Siz neden seslenmediniz? Ben senin motoru çantalarından tanıdım, hatta yunusa dedim, Tolga diye biri var bu onun motoru galiba diye...
gezgin_33
03 Eylül 2012, 19:23
Vallla yeriizde ben olacaktım motorları sabısıı bulmadan bırakazdım. Kesin tanısırdım. Bizim mer mok senliginde bitane ramzey vardı. Motoru denemek için surekli takip ettim sahibi yanına gelir gelmez kostum yakaladım. Bir tur attım. Ramzey gercekten ufak tefek ama guclu motor...
Tolga Can
03 Eylül 2012, 19:32
Demek ki motorları incelerken siz yemekteydiniz yada eğlencede, Çünkü biz yokkende siz gelmişsiniz.
En az 3-5 kişi gelip motoru inceledi. Dünya kadar soru sordu. Herkes 250 cc sandı ama 150 deyince pırt lan bu diyip gittiler :P
Şimdi ayıp ettin. Türkiyede benim motor tek. Siren. Navigasyon. Özel yapım demir ve çantalar kaç kişi uyduruk max masraf yapar. Kalbim kırıldı :P
06 plakayı görünce kesin burdaki kullanıcılardan yunusundur dedim ama koyun postlu onun ki çıktı :mrgreen: Neyse sağlık olsun. Biraz utangaç çıktık.
Bi sonraki festivalde Tekel bayinin kepenklerini birlikte açarız. :cat:
Gezgin33@ Bi Motorcunun en sevmediği şey izinsiz motoruna binilmesidir. Ben kendi motorumda görmek istemediğim şeyi başkasına da yapmak istemem.
Benim motorun başına ne zaman biri dikilse gidip sohbet ettim ama burdan kimse çıkmadı. Keşke yunus çıkıp zıplasaydı da bizde ne oluyoo lan diyip, Odunpazarı hortumları ile koşarak yanınıza gelseydik :P Adamlar tanıtım bayraklarını millet birbirini dövsün diye su hortumundan yapmış. Tam kavgalık. Festival dediğinde böyle 4-4 lük olur zaten :queen:
gezgin_33
03 Eylül 2012, 19:42
Tolga elbette ki sahibi ile tanışdıktan sonra izili olarak bir tur attım. Sonra bitane kawasaki xlr250 vardı sahibini öncedende tanıyordum ama adam razı olmadı. Motor daha 2500 km de garantilik bir sorunu varmış ne olur ne olmaz dedi bende kawa yı denemedim... Olay bundan ibaret yani.
Tolga Can
03 Eylül 2012, 19:50
İşin şakasına diyorum. yaw yanında arkadaşlarını rehin bıraktıktan sonra istediği kadr tur atsın. Bi motoru düşürüp, yamuk getirirse o zaman fena olur işte.
Yoksa geriye kalan her şey için mastercard. Benim duygularım paradan önce geliyor. Islatıp ıslatıp döverim valla :pl:
mehmetmumtaz
03 Eylül 2012, 23:30
topiği MAX'cılar basmış yetişin :P
tunç geldi siparişler
http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2012/247/3/1/tunc1_by_mehmetmumtaz-d5dkdk7.jpg
http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2012/247/8/d/tunc2_by_mehmetmumtaz-d5dkdkg.jpg
http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2012/247/9/2/tunc3_by_mehmetmumtaz-d5dkdkw.jpg
http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2012/247/b/a/tunc4_by_mehmetmumtaz-d5dkdl1.jpg
GaCCaLL
04 Eylül 2012, 01:23
Demek ki motorları incelerken siz yemekteydiniz yada eğlencede, Çünkü biz yokkende siz gelmişsiniz.
En az 3-5 kişi gelip motoru inceledi. Dünya kadar soru sordu. Herkes 250 cc sandı ama 150 deyince pırt lan bu diyip gittiler :P
Şimdi ayıp ettin. Türkiyede benim motor tek. Siren. Navigasyon. Özel yapım demir ve çantalar kaç kişi uyduruk max masraf yapar. Kalbim kırıldı :P
06 plakayı görünce kesin burdaki kullanıcılardan yunusundur dedim ama koyun postlu onun ki çıktı :mrgreen: Neyse sağlık olsun. Biraz utangaç çıktık.
Bi sonraki festivalde Tekel bayinin kepenklerini birlikte açarız. :cat:
Gezgin33@ Bi Motorcunun en sevmediği şey izinsiz motoruna binilmesidir. Ben kendi motorumda görmek istemediğim şeyi başkasına da yapmak istemem.
Benim motorun başına ne zaman biri dikilse gidip sohbet ettim ama burdan kimse çıkmadı. Keşke yunus çıkıp zıplasaydı da bizde ne oluyoo lan diyip, Odunpazarı hortumları ile koşarak yanınıza gelseydik :P Adamlar tanıtım bayraklarını millet birbirini dövsün diye su hortumundan yapmış. Tam kavgalık. Festival dediğinde böyle 4-4 lük olur zaten :queen:
yok ya benim malım kıymetli değil üstüne binip tepinseniz dahi gelmezdim galiba :queen: yahut gelip kolay gelsin bilader kaç yapıyo bu derdim heralde normal bi vatandaş gibi..Çünki normalde de öle yapıyorum zaten :mrgreen:
mehmet Jr. eniştenin tasarımlar bomba olmuş hacı eline sağlık :queen:
makseli
04 Eylül 2012, 11:02
yediğiniz içtiğiniz gezdiğiniz sizin olsun mondiciler :)
anlatın bakam hele. kaç yapıyo sizin makinalar, akarı kokarı var mı :queen:
asfaltta, çamırda çaylakta neyim nası ?
@mt abimiz inceleme şeysi yapacaktı - yazacaktı
gezgin_33
04 Eylül 2012, 11:24
Guzel calışma olmuş Ellerinize saglık.
tunctepe
04 Eylül 2012, 11:45
mehmetcim çok güzel olmuşlar ama demek istedğimi anlamamşsın ilk çalışmandaki yazılar grafikler sabit kalıcak yerleri arkaya koyduğun resmi öne kasklı resmide arkaya koyacaktın :D yani bu sefer resimler doğru yazılar yanlış olmuş bunlarda bombada ilkinin grafik çalışması tam bomba :) polatta motor üstünde bir kaç resim çektirsin de çizik kestane diye birtane de ona yapalım :)
mehmetmumtaz
04 Eylül 2012, 11:54
yediğiniz içtiğiniz gezdiğiniz sizin olsun mondiciler :)
anlatın bakam hele. kaç yapıyo sizin makinalar, akarı kokarı var mı :queen:
asfaltta, çamırda çaylakta neyim nası ?
@mt abimiz inceleme şeysi yapacaktı - yazacaktı
1000km görüşlerimi yapacamda göstegeyi değiştirdim sıfır gelince tekrar 1000km olsun diye beklyiom :P :mrgreen:
şaka bir yana zaman olmadı bugün atarım birşeyler
Guzel calışma olmuş Ellerinize saglık.
Eyvallah , isteyen MAX kullanıcısı foto paylaşsın ilk paylaşana bi kıyak yapacam :cat:
GaCCaLL
04 Eylül 2012, 11:55
mehmetcim çok güzel olmuşlar ama demek istedğimi anlamamşsın ilk çalışmandaki yazılar grafikler sabit kalıcak yerleri arkaya koyduğun resmi öne kasklı resmide arkaya koyacaktın :D yani bu sefer resimler doğru yazılar yanlış olmuş bunlarda bombada ilkinin grafik çalışması tam bomba :) polatta motor üstünde bir kaç resim çektirsin de çizik kestane diye birtane de ona yapalım :)
Mehmet!!! tunç bu sefer cidden haketti bu tasarımları abi hakkaten tek seferde okuduğumu anladım bu yazdıklarından :queen: :mrgreen:
mehmetmumtaz
04 Eylül 2012, 12:15
@tunç anladım usta , bugün yapıp atarım bakalım, ilk yazdığını anlayamamışım pardon :P
Tolga Can
04 Eylül 2012, 12:22
Mehmet Penye basım işi ile mi uğraşıyorsun acaba ?
Sanatsal çalışman hoşuma gitti. :cat:
mehmetmumtaz
04 Eylül 2012, 12:28
Mehmet Penye basım işi ile mi uğraşıyorsun acaba ?
Sanatsal çalışman hoşuma gitti. :cat:
tolga ben kısaca kendimi tanıtayım
Muğlada çalışıyorum ve yaşıyorum görevim infaz koruma memuruyum.
Aslen Denizliliyim, Eski mesleğim Bilgisayarcılık olduğu için bilgisayardan iyi anlarım, ayrıca Karakalem resim yapar, motosiklet kullanıcısıyım, Eski (enjeksiyonsuz) oto tamirinden, Elektronik eşya tamirinden , enjeksiyonsuz motosiklet tamirinden anlarım ama usta değilim elimizden geliyor işte kısaca böyle birde fotoğraf çekmeyi severim
Tolga Can
04 Eylül 2012, 12:44
Mehmet bende kendimi tanıtma gereği duydum.
Adapazarında yaşıyorum. Özel güvenlik Görevlisi Birim Amiriyim.
Aslen Amasyalıyım, Eskiden yazılım ve korsan DVD işindeydim o yüzden bende iyi anlarım, Motosiklet kullanıcısıyım. Zıpkınla Serbest dalışı severim. 1 Yıldız Tüplü dalıcıyım.
Doğa yürüyüşlerini, Olta balıkçılığını severim. Amatör Fitness ile ilgileniyorum. Elektronik ürünleri yapmayı değil almayı çok severim. Çokda güzel bızıklayıp bozarım. Fotoğraf çekmeyi bende severim. Şimdi sen bu penye işini yapıyor musun :queen: Resimleri yayınlıyorsun ya o yüzden sordum. işin ticari kısmı sende mevcut mudur ? Tasarımlar hoşuma gitti o yüzden soruyorum.
ilgileniyorsan bana bi tane beleş yapta gönder diyecektim :P
mehmetmumtaz
04 Eylül 2012, 13:00
@tolga yok tolga tişört tasarımını yapıyorum basımı filan yok, sadece tasarım Photoshop bilgim iyi olduğu için , bu tarz işlerden anlıyorum fikir vermesi açısından yapıyorum, istersen bastırırız
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO