Orijinalini görmek için tıklayınız : Piaggio X9 250cc, ısınma sorunu
nuhcan
20 Ekim 2010, 11:44
Sağ yandaki küçük kapakçığın üst tarafındaki grenaj alanı çok ısındı bugün. 12km yolda maksimum 110km/saat hız yaptım. Sonlara doğru yanık kokusu gelmeye başladı.
Bu ısınma normal midir?
Yeni bakımdan çıktı, acaba yeni takılan parçaların ilk ısınma sırasındaki bir durum mudur?
Akşama tekrar ustaya götüreceği ama sizden de fikir almak istedim...
Venom_35
20 Ekim 2010, 19:35
aynı motordan bende de var ama su ana kadar öyle bir durumla karşılaşmadım belli ki bir sorunu var bir ustaya göstermende fayda var.. 12 km yol dediğin az bir mesafe birde en iyisi bir baktır dostum ...
nuhcan
21 Ekim 2010, 10:22
aynı motordan bende de var ama su ana kadar öyle bir durumla karşılaşmadım belli ki bir sorunu var bir ustaya göstermende fayda var.. 12 km yol dediğin az bir mesafe birde en iyisi bir baktır dostum ...
Dün akşam Kadir ustaya götürdüm, durumu anlattım, "bir sorun yok" dedi.
Bu sabah yine aynı yolu geldim. Koku yoktu. Isınma da azdı.
Venom_35
21 Ekim 2010, 19:57
Dün akşam Kadir ustaya götürdüm, durumu anlattım, "bir sorun yok" dedi.
Bu sabah yine aynı yolu geldim. Koku yoktu. Isınma da azdı.
12 km yol gittkten sonra yanık kokusu geldi demişsin ona göre soledm ben bilemıorum tabi inş bir daha olmaz dostum ..:)
nuhcan
22 Ekim 2010, 12:14
Duyarlılığınız için teşekkür ederim...
Daha çok acemiyim. Öğrenmeye devam...
_UnReaL_
22 Ekim 2010, 12:55
Bir zamanlar bende x9 kullanıcısıydım, çok yoğun trafikte durk kalkta hararet çok yükseliyordu ve ardından fan açıp kendini rahatlatıyordu, istersen ustaya götür radyatöre su gidiyormu tıkanma falan varmı diye kontrol ettirmen en iyisi, hararet yaptırırsan çok masraf açar sonra..
nuhcan
25 Ekim 2010, 13:33
Motorun üstünde az bir terleme varmış. Bu da egsoza değince koku yapıyormuş.
Fikir veren herkese teşekkür ederim.
Konu kilitlenebilir...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO