PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Silindir sorun cıkartırmı?

oguzhan94
08 Ekim 2010, 22:04
Foruma yeni üye oldum ve ilk mesajım

En son model(2007 yada 2006) olan mobylette 52 var 70 cc'lik airsal silindir aldım.İlk 100 km normal çok uzun kullanmamıştım.Ve sonra biraz uzun kullanmıştım son gazla.Motor kitlendi ve arka teker dönmedi giderken.Motoru tekrar çalıştırmaya çalıştım çalışmadı . 20 dakika sonra tekrar denediğimde ise çalışmıştı sevindim.Ama motorcular piston çizilmistir dediler.Verim alamazsın dediler.Ne gibi sorunlarla karsılasabilirim.100 lira harcadım 70 lik icin.Sorun olucaksa çözümü var mıdır.

Birde şuan motor 80 diyor galiba, 125 cc'lik bir motorla ölçtük 50 cc iken 71 fln diyordu.70 cc lik sillindiri aldıgımda 90 yapar demişlerdi acaba ilerde yaparmı yoksa hep bölemi kalır :(
Motorculardan biri randuman alamassın dediler ne gibi mesela ?
Digeride bişe olmaz dedi 2. kez sordugumda

umtglsr
08 Ekim 2010, 22:17
silindir kitlediyse kesin çizilmiştir anlayan birine gotur itinayla sokmesi lazım. Silindirdede glardoni ve poliniden baskası yalan bu mobiletlerde ve pejolarda sen yakın zamnda anlayan brine soktur ve baktır silindiri sorun yaşarsın şimdi çizikse bile çatlatırsın bole gidersen ve sekmanlar dağılır.

oguzhan94
08 Ekim 2010, 22:25
Tamirciye diyorum tekrar bakalımmı hayır bişe olmaz fln diyor.Ben ona ne diyeyim.Söküp neyine bakması lasım.Çizige bi çözüm olmaz mı acaba .İlla yakın zamanda baktırayımmı yoksa yaza kadar kalsınmı böyle.