Orijinalini görmek için tıklayınız : regal raptor 250E mi yoksa 250E9B Mİ
Arkadşlar merhaba,
ben aranıza yeni katıldım.motosiklet almayı düşünüyorum.biraz araştırma yaptım regal raptor 250 cc modeli çok hoşuma gitti.ancak bu model de kendi arasında iki çeşitmiş.250e ve 250e9b.
Ikisi arasında ne fark var teknik,donanım ve görüntü açısından.kullanan arkaşlardan yardım bekliyorum.
_EMRE_
29 Eylül 2010, 13:21
Teknik olarak yaok ama bildiğim kadarıyla birnin gidonu düz diğeri kartal tutuş e kartal e9b düz olabiliir umarım yanlış bilgi değildir...
Sinan Aksu
29 Eylül 2010, 13:23
http://www.emreltd.net/getProduct.asp?catID=1
Buradan karşılaştırma yapabilirsin.
~~NEO~~
29 Eylül 2010, 13:59
Arkadşlar merhaba,
ben aranıza yeni katıldım.motosiklet almayı düşünüyorum.biraz araştırma yaptım regal raptor 250 cc modeli çok hoşuma gitti.ancak bu model de kendi arasında iki çeşitmiş.250e ve 250e9b.
Ikisi arasında ne fark var teknik,donanım ve görüntü açısından.kullanan arkaşlardan yardım bekliyorum.
Arkadaşım, Regal raptor kullanıcısı ve de uzun bir araştırma yapmış biri olarak sanırım vereceğim bilgiler sana yardımcı olabilir...
Öncelikle arasında motor olarak bi fark yok onu söyleyim... Sadece 250E-9 modelinde, yani kartal gidon denilen motorsiklette radyatör yatay konumda, çift fanlı, rake açısı yani direksiyonun açısı dar, gidon yani direksiyon kartal tutuş denilen tipte olduğu için dönüşler diğer modele göre biraz daha rahat... Gösterge gidon üzerinde...
250E-9B modelinde ise direksiyon açısı biraz daha geniş, radyatör dik konumda, göstergeler depo üzerindeki nikelajlı parça üzerinde montajlı ve bu nedenle daha hoş görünüyor, gidon T gidon olduğundan biraz daha custom chooper tarzına yakın... Ama dönüşler de alışana kadar zorluyor... En azından beni zorladı öyle söyleyim...
Şu an 250E-9B modelinin sıfır km olanı Türkiye de yok çünkü yeni modeli yani 250E-10 modeli, namı değer spyder modeli satılıyor...Kasası değişti yani... Ama 250E-9 modelini hala sıfır km bulabilirsin... Bu anlamda 250E-9 modeli öne geçebilir, hala satışı yapıldığı için...
Şahsi görüşüm 250E-9B modeli, çok daha hoş görünüyor, zaten bu nedenle de uzun araştırmalar sonucu bende 9B modelini aldım... Eğer ikinci el alacaksan, temizini bulduğunda zevkle bineceğinden emin olabilirsin... Sıfır km alacaksan 250E-10 Spyder modeli çok güzel ama biraz fiyatı yüksek... 250E-9 modeli İstanbul'da bikaç bayii de 4.900 TL ye buldum, Ankara'da ki bayii de 5.200 TL civarı bi fiyatı vardı...
Umarım yeterince aydınlatmışımdır seni, yine de sormak istediğin bi soru olursa, bildiğim kadarıyla cevaplamaktan zevk duyarım...
İnşallah gönlüne göre bi motor bulur, alırsın, kazasız, cezasız binersin...
argunes
29 Eylül 2010, 15:37
aşağıdaki sıfır B modeli satan dükkanın linkini ekledim, ilgileniyorsan gidip görebilirsin.
http://www.motosikletcim.com/
~~NEO~~
29 Eylül 2010, 20:02
Sevgili Hiok, linkteki b modeli yeni bi model, benim bahsettiğim model değil, benim bahsettiğim model benim avatar fotoğrafımdaki class model... Zaten yukarıda da belirttim gösterge depo üzerinde diye bu kartal gidonun t gidon takılmış (bence) çirkin bi kırması gibi olmuş... Zaten motoru nikelaj gösterir onun da motorunu siyah yapmışlar, jantlar da değişik ve bence iğrenç olmuş... Tabii bu sadece benim fikrim...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO