Orijinalini görmek için tıklayınız : Motor Ustadları, CBR Modifiye, Perf. Ekzosları Hakkında Yardım
M.SercaN
06 Eylül 2010, 21:04
:)Çok kısaca yazıyorum ama cewaplarda çokk ayrıntı,detay rica ediyorum. CBR 125'e ne tür modifiyeler yapılabilir? Perf. nasıl arttırılır?
En Önemlisi Perf. ekzosu olarak:
Sesi en iyi olan hangisidir?
Perf. açısından en iyi olan hangisidir?
(MArka olarak) Şimdiden tşk. Yardım edene de etmeyene de tşk...
zaferkarizma
07 Eylül 2010, 00:49
hava filtresi buji egzos dereceli egzantirik gb şeyler yaparsın daha ilerisine gidemessin cbr 125 sana yetmiyorsa artık bi kawasaki yada hyosung makinalara bakmaya başla. performans nasıl olur diyorsan bi ton başlık var 1 saaatlik araştırma ile istediğin ve dogru bilgiye ulasırsın.
M.SercaN
07 Eylül 2010, 13:10
Aynen, CBRnin perf. az tabii. Ancak BÜTÇE we deneyim yüzünden CBR tercihim olmak zorunda malesef. Yoksa ninja 250düşünüyorum....
Ewet, başka modifiye fikirleri bilgileri olan warsa we paylaşırsa....:)
Ayrıca Perf. EKZOSu konusunda fikri, bilgisi olan war mı?Perf. ekzosu olarak:
GT250rAlanya
07 Eylül 2010, 13:11
Aynen, CBRnin perf. az tabii. Ancak BÜTÇE we deneyim yüzünden CBR tercihim olmak zorunda malesef. Yoksa ninja 250düşünüyorum....
Ewet, başka modifiye fikirleri bilgileri olan warsa we paylaşırsa....:)
Ayrıca Perf. EKZOSu konusunda fikri, bilgisi olan war mı?Perf. ekzosu olarak:
cbr de 160 görmek istiyorsan memeyi genişlet.
Tabi benzin istasyonun var ise
M.SercaN
10 Eylül 2010, 14:04
Herkesin bayramı mübarek olsun öncelikle. Ewet, yok mu cewap? Özellikle ekzos konusunda?
cienfuegos
10 Eylül 2010, 15:05
cbr125 in de bir haddi var :)
M.SercaN
10 Eylül 2010, 15:11
Arkadaşlar, LÜTFEN
biz de biliyoruz haddi war, hafif, hıza elwerişli deil. Örneğin 180lie ölüm makinesi oluyor felan. Benim istediğim bu cewaplar değil. İşte Cbr bu bukadar yapar yapamaz o hızı modifiye edip napçan etsen nnolur felan
Lütfen, ben burda konu açarken belirttim, modifiye olarak TÜM yapılabilecekler ayrıntılı olarak we daha da önemli istediğim şey:
Perf. EKZOSu konusunda fikri, bilgisi olan war mı?Perf. ekzosu olarak:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO