Orijinalini görmek için tıklayınız : Motordan gelen Pat pat sesi
QM50
29 Ağustos 2010, 02:18
Merhaba arkadaşlarbgün yolda giderken acayip bişiey farketim genelde kask oldu için düşük cc li bir motorda anlaşılmıo ama bugün yokus yukarı cıkarken motor gaz yemedı pat pat dıye hava filitresinden ses geliyordu acaba sorun Karbüratördemi yoksa hava ayarımı ve nasıl düzeltebilir Şimdi ustaya götursem bizim burda bi tane Motorc var o da Çok pahalı yapıyo yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler
_pLay_06
29 Ağustos 2010, 02:23
motor zengın karısımı elde etmıyor gaz kesıyor gıbı sankı :S
QM50
29 Ağustos 2010, 02:42
sorun ne olabilir ? Hava ayarından olabilirmi acaba
yamyamaha
29 Ağustos 2010, 02:42
buyuk bir ihtimal karbüratör ayar istiyor. ama sen buji, hava filtresi ve kaburetore toptan el at bir ayar çek keser buyuk ihtimalle ha kesmesse cdi arızası dahil başka yerlere bakmak lazım.
( ramazan dayız belki davul çalmak için kısa bir süreline pat pat yapmış ola bilir de.)ayarı neden bozulsun durduk yere diyorsan oda karburator kirlenmıştır az bi tıkanıklık gibi bişi olmuştur ondanda yapa bilir.karbüratör şamandıra tasının orada bir vida var karburatordeki pisligi ve cokmuş suları tahliye eder oradan benzın akıt kapat sonrada hava filtresının oldugu yerı sök motora tam gaz verdığınde kabüratoru elinle kapa bu esnada oluşan vakum sorunu cözer.
Samet Ağır
29 Ağustos 2010, 02:44
karbüratör ayarını iyi yaptır.bujini değiştir.egzozunu kontrol ettir.bilmediğin yerden benzin alma...
_pLay_06
29 Ağustos 2010, 02:45
kardes bujılerı bı sok bak bence yada motorun benzın muslugunada bır el at derım bole sacma sebepler bıle bazen yol acabılıyor musluk bozuluyor motor benzını az cekıyor cekıs dusuyor gaz kesılıyor patırtı yapıyor :S bu dedıklerımı kontrol et olmazsa karburatorune bır bak hava ayarın sıkıntılı olabılır oyle umut edıyorum .
QM50
30 Ağustos 2010, 20:56
Aslında durduk yere de yapmadı karburator ayarını bn kendım yapıyorum genelde tutuyor ama bu boyle olunca deim ne oldu şaşırdım bnde yokus yukarı yaptı normalde yapmıyor motor tek pedalda alışıyor sabahları teşekürler yardımlar için
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO