Orijinalini görmek için tıklayınız : 200cc-300cc Arası En çok tutulan Piaggio Scooter??
S40
25 Ağustos 2010, 10:24
Arkadaşlar bi motor almak istiyorum
Sym HD 200 le başladım sonra baktım 1 lira daha koysam piaggio falan alınıyo
Hem italyan kalitesi hemde marka bi motor..
Ama ilerde arabaya geçerken çok fazla değerini kaybetmeyecek bi motor almak istiyorum.Satarken hiç olmasın yani
Bilen birileri tavsiye edebilirlermi.
bütçe 7000 tl ye kadar düşünüyorum.
Veya Denk Markalarda olabilir bu kalitede tavsiye edebileceğiniz.
tşkler
NoVaRiX
25 Ağustos 2010, 10:33
satarken değerini kaybetmeyecek bir model yok piyasada, illaki 3-5 birşeyler düşer fiyatından. ama az, ama çok..
italyan markaları genelde yüksek servis ve parça maliyetlerinden dolayı ikinci elde ciddi değer kaybediyor. fakat yinede önerin birşeyler dersen X8 yada Beverly S250 ie olabilir. özellikle ikincisi enfes bir makine.
S40
25 Ağustos 2010, 11:47
satarken değerini kaybetmeyecek bir model yok piyasada, illaki 3-5 birşeyler düşer fiyatından. ama az, ama çok..
italyan markaları genelde yüksek servis ve parça maliyetlerinden dolayı ikinci elde ciddi değer kaybediyor. fakat yinede önerin birşeyler dersen X8 yada Beverly S250 ie olabilir. özellikle ikincisi enfes bir makine.
Peki türkiye şartlarında hangi avrupa yada japon marka motor almak iidir.
Yani hem kaliteli olacak hemde servis falan ucuz yollu çokta öldürmesin hani buda önemli tabi
işte bide cc olarak yüksek olsun istiyorum 200 250
Cem 1958
25 Ağustos 2010, 12:02
5000 tl ye ikinci el Piagio Carnaby 200 veya Aprilia Scarebeo 200 ( yenisi 6000 tl ) alabilirsiniz. 21 HP .16 inc jant su sogutmali . Servis ve parca kalitesini ve parca bulma garantisini aman baska markalarla karistirmayiniz. 250 cc lerde beygir gucu hemen hemen ayni oluyor. Scooterde Italyan dan sasmayin derim.
S40
25 Ağustos 2010, 13:40
Bi arkadaş daha aprilla yı tavsiye etmişti bana şimdi onun üzerinde duruyorum.
Ancak parça fiyatları olarak ve gelen parça ne kadar zamanda gelir onlarla ilgili bi bilgim yok bu konuda fikri olan :pale:
Lamborghini
25 Ağustos 2010, 17:37
aprilia iyidir hatta en iyisidir ama parçası gerçekten zor bulunuyor.
dün aldım bende aprilia atlantic 250.
aprilia atlantic düşünürsen 2006 modellere bak 200cc olanlar karbüratörlü 250cc olanlar enjeksiyonlu diye biliyorum.
S40
25 Ağustos 2010, 17:48
ya parça sıkıntısı neden var anlamıyorum.
koskoca tr de yıllardır satan bi marka. almayı düşünüyorum ciddi ciddi scrabeo yu biraz tipsiz ama önemli olan işlevi :)
Atlantic maxi heralde onun fiyatlarınada bakayım ama scrabeo bu dediğinizden biraz daha atiktir gibime geliyo ağır bi kasa ama yakışıklı motor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:45 ----------
yalnız 2006 dan sonra üretimi kesmiş heralde.
öyle oluncada parça olayı yine başgösteriyo :pale:
Lamborghini
25 Ağustos 2010, 17:50
gözün benim gibi karaysa aprilia alabilirsin, ama ciddi söylüyorum parçası yok bu meretin :) yurtdışı ebayda bile her parçası bulunmuyor.
S40
25 Ağustos 2010, 17:54
ya çok vahim durumdaysa piaggio ya dönüş yapcam :)
gerçi onunda parça sorunu aprillia dan aşağı kalmaz heralde..
carnaby 200 fena değil şekil olarakta hani
yani ne yapacağımı şaşırdım şu an.
Lamborghini
25 Ağustos 2010, 17:58
piaggio ve aprilia ferco motor distribütörü sıfır parça alacağın zaman aynı yere parça siparişi vereceksin ama parça fiyatları aynımıdır bilemem.
ama scooter alacaksan ciddi söylüyorum italyanlardan şaşma, sonuçta keyf için bineceksin, bu işi italyanlardan iyi yapanı yok italyanları pek sevmesemde :)
carnaby 200 gerçektende çok iyi yani ben bile düşündüm hatta enjeksiyon olsaydı hemen alacaktım.
malum devir ekonomi devri enjeksiyon devri
S40
25 Ağustos 2010, 18:03
Yani Scrabeo mu carnaby mi :)
Lamborghini
25 Ağustos 2010, 18:08
Yani Scrabeo mu carnaby mi :)
ikisinide kullanmadım ama carnaby daha yeni bir model, yanlış yönlendirmeyeyim avantaj dezavantaj olayını ölç biç değerlendir bence. :cat:
S40
25 Ağustos 2010, 18:16
tamam tşk ederim yardımların için tekrar bi gözden geçirme ve yerinde inceleme çok etkili olacak bu ön fikirler için tekrar tşk ler..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO