Orijinalini görmek için tıklayınız : cooper alacğım yarkımcı olurmusunuz
fırtına mami
23 Ağustos 2010, 23:14
arkakaşlar öncelikle merhabalar
4 yıllık motosiklet kullanıcısıyım bi çok türde motosiklet kullandım halen kullandığım keeway arn125cc var değiştirmek istiyorum model olarak cooper ları düşünüyorum fiyat aralığı 1500-2000tl olabilir sıfır 2.el fark etmez hangi marka ve modelş önerirsiniz
SAYGILAR......
TranQ
23 Ağustos 2010, 23:18
Bende arıyorum chopper aynen benım de 1500 ve 2000 arası ancak boyum 1.95 boyuma gore bulmak biraz zor :) bana da yardımcı olursanız sevinirm.. saygılar..
fırtına mami
23 Ağustos 2010, 23:21
hıımmm bu arada benimde boy 1.87cm kilo 67 saygılar.....
Sinan Aksu
23 Ağustos 2010, 23:29
Cooper değilde Chopper demek istedin sanırım.
Ayrıca bunların hiç biri chopper değil. Bunlar cruiser.
fırtına mami
23 Ağustos 2010, 23:36
arkadaşlar şu anda kullandığım kılavyede biraz sorun var sabah iş yerine geçince daha güzel dazacağım inşallah
virtuemen
23 Ağustos 2010, 23:53
sana ramzey qm 250 tavsiye ederim kullanıyorum ve memnunum
MkD
23 Ağustos 2010, 23:54
mini yok anketde :silent:
mini cooper :mrgreen:
Sinan Aksu
23 Ağustos 2010, 23:56
sana ramzey qm 250 tavsiye ederim kullanıyorum ve memnunum
Oda cruiser.
Wolker
24 Ağustos 2010, 00:03
caracal 200 kullanıyorum görüntüsüne laf yok millete kendisini baktırıyor , ustalar ne derler bilmiyorum ama ben kanuni derim ...
virtuemen
24 Ağustos 2010, 00:18
Oda cruiser.
fakat sizde biliyorsunuzki chopper lar sadece tek örneği olan kişiye özel tasarımlardır. arkadaşımın aradığı ve kendini tarif edemediğini tahmin ederek bunu yazdım. saygılar....
philetoaster
24 Ağustos 2010, 01:15
Cooper'ı ne yapacan.. Al bi chopper yollar senin..
GT250rAlanya
24 Ağustos 2010, 01:32
Sinan abi ?
cruiser ve chopper arasındaki farkı biraz anlatır mısın?
Yanlış anlaşılmalar olmasın. arkadaşın istediği fiyata chopper alınması imkansız.
of_lee
24 Ağustos 2010, 01:34
1.85 üzeri boyu olanlar için chopper uygun değil.çok sırıtırsınız üzerinde ayrıca rahat da edemezsiniz.tavsiyem endurodur.
güclükral
24 Ağustos 2010, 01:38
Arkadaşlar kanuninin 250 cc lik chopperi var 2004 model siyah renk km.si 5.500 hiç kullanılmadı diyebilirim garajında yatıyor fiyat olarak 3500 tl istiyorum isteyen arkadaşlar 0506 424 44 44 nolu tel.den ulaşabilirler detaylı bilgi için
fırtına mami
24 Ağustos 2010, 10:10
arkadaşlar ilgi gösterdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim benim dediğim model harleyy tipi bu konuda biraz mutabık olamadık galiba
Sinan Aksu
24 Ağustos 2010, 10:25
Sinan abi ?
cruiser ve chopper arasındaki farkı biraz anlatır mısın?
Yanlış anlaşılmalar olmasın. arkadaşın istediği fiyata chopper alınması imkansız.
Chopper kelimesi köken olarak havayı pervanesiyle kesen biçen helikopter'den gelmiştir.
Yani kesilerek biçilerek yapılmış motosiklet anlamına gelir.
Yani chopper 2.dünya savaşında amerikalıların, avrupada gördükleri hafif motosikletleri taklit etmek için kendi hantal motorlarının bazı parçalarını kesip biçmeleriyle oluşan motorlardır. Amerika'da cok yaygındır.
Chopper el yapımı motor denilebilir. Genelde bir chopper'ın dünyada bir eşi daha bulunmaz.
Bir chopper tasarlamak birazda kişinin hayal gücü ile alakalı. Fiyat olarak oldukça yüksek mevlalara çıkabilir.
Bunlara alternatif olarak cruiser'ler vardır.
Cruiser ise chopper görünümlü seri üretim motosikletlere verilen isimdir.
Bunlar harley gibi markalı motosikletlerdir.
Sanıldığı gibi sokaklarda görülen güzel parlak nikelajlı motorlar chopper değil cruiser dir. :)
GT250rAlanya
24 Ağustos 2010, 11:09
Chopper kelimesi köken olarak havayı pervanesiyle kesen biçen helikopter'den gelmiştir.
Yani chopper 2.dünya savaşında amerikalıların, avrupada gördükleri hafif motosikletleri taklit etmek için kendi hantal motorlarının bazı parçalarını kesip biçmeleriyle oluşan motorlardır. Amerika'da cok yaygındır.
Chopper el yapımı motor denilebilir. Genelde bir chopper'ın dünyada bir eşi daha bulunmaz.
Bir chopper tasarlamak birazda kişinin hayal gücü ile alakalı. Fiyat olarak oldukça yüksek mevlalara çıkabilir.
Sanıldığı gibi sokaklarda görülen güzel parlak nikelajlı motorlar chopper değil cruiser dir. :)
Tşk ederim sinan abi verdiğin bilgiler için :rendeer: :rendeer: :rendeer: :cat:
-ibrahim-
24 Ağustos 2010, 11:55
Cooper bmw nun ürettiği araba değil mi ? :)
tüh bu şaka çoktan yapılmış :D
fırtına mami
24 Ağustos 2010, 18:06
herkezden özür diliyorum aynı zamanda da sinan abiye teşekkür ediyorum bana alacağım motosikletin ismini doğru olarak söylediği için
EVET ARKADAŞLAR CRUİSER ARIYORUM 0 VE YA 2. EL OLABİLİR
bobber
25 Ağustos 2010, 01:31
Aslına bakarsanız tam olarak öyle değil. Başka bir konuya daha yazmıştım ama buraya da ekliyorum:
Bir cruiser' ın chopper olabilmesi için, tek bir şart vardır. O da motorunun V motor olmasıdır.
Eğer cruiser motosiklet kişiye özel hale getirilmişse yani kesilip biçilmişse ancak V motora sahip değilse sadece custom cruiser olur.
Eğer V motora sahipse ve kişiye özel hale getirilmişse Custom chopper olur.
Yani chopper denmesinin nedeni herkesin yanlış bildiği üzere "kesilmiş" olmasından değil, V motorun sesinin aksak ritmli helikopter sesi gibi (chopper) çıkmasındandır.
acayüp
25 Ağustos 2010, 01:47
Aradığın fiyat aralığında mct250 ler var. Ve bu modelden çok iyi bahsedilir genelde. En az arıza çıkaran çinli diyor tanıdığım bazı ustalar
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO