PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki KLE 500

muvattali
23 Ocak 2006, 18:45
KLE 500 hakkında forumda bilgiye rastlayamadım. Z-Moto'nun internet sitesinden motorun teknik özellikleri, fiyatı, estetik görünümü vs. hakkında epey bilgi edindim, hatta bir bayiden 2. el modelini yakından inceleme fırsatı dahi buldum.

Ama asıl öğrenmek istediğim; bu modeli kullanan arkadaşlar varsa, sürüş güvenliği, performans/yola tutunma (asfalt-arazi), denge, hızlanma, yakıt sarfiyatı vb. konularda bilgilerini ve görüşlerini almak..

Boy 1.80, kilo 70 olarak bana hitap ettiğini düşünüyorum. Ancak 125 cc. kullanıcısı biri olarak (3000 km.) 500 cc.'ye geçişin biraz erken olduğu noktasındaki deneyimli arkadaşlarımın telkinlerini de çok gözardı etmek istemiyorum :wiinkk:

Deneyimli dostlar yorumlarını yazarken bu konudaki objektif düşüncelerini de belirtirlerse ziyadesiyle memnun olurum.

ledo
23 Ocak 2006, 19:00
Ben bu başlığın hedef kitlesine girmiyorum, çünkü KLE 500 sahibi olmadım. Ama bir dönem çok araştırdım ve deneme sürüşü de yaptım. Bu sebeple kendi fikirlerimi belirtmek isterim:

1) Bana göre, enduro ya geçiş için ideal. Hem iki silindirli hem de 500 cc olması bir avantaj. ( asfaltta da süreceksen 2 silindirin titreşimi az olur )

2) 125 cc kullanıyorum 500 lük fazla gelir mi demişsin, eee zaten enduro modele geçmek ve hacimde büyütmek istiyorsan, pek fazla seçenek yok, benim bildiğim daha küçük hacimliler: 250 lik Hyosung ve 400 lük Honda, sonra bu model geliyor. Diğerleri daha büyük...

3) Kullananların tamamı memnun olduğunu söyledi, "Kawasaki - Z-motor" yedek parça sıkıntıları hariç....

4) Tipi güzel üstelik kullanımıda rahat, fiyatı da uygun

ylmzzz
24 Ocak 2006, 04:04
kle500 bence sınıf atlamak için uygun bir motor.

muvattali
24 Ocak 2006, 11:18
ledo, görüşlerin için teşekkürler. Yedek parçada sıkıntı olması tatsız. Aynı durum servis için de geçerliyse sorun var demektir. Araştırılması gerekir bir konu.