Orijinalini görmek için tıklayınız : uzun yoL
Tuning18
18 Ağustos 2010, 16:33
arkadasLar ramzey 100 cup um war ve arkadasLarımLa gezı yapmayı dusunuyoruz.
çankırıda oturuyorum, ve bartın amasraya gitmek ıstıyoruz acaba motor o uzun yola gıdermı ? yolların cogu dık ve daglık, ne suratle gıtmelıyım,
gıdersem kaç kılometrede mola vermelıyım ?? sımdıden cok sagolun...:rendeer:
umutumut123
19 Ağustos 2010, 04:59
Motor Dayanır dinlendirirsen tabi de önemli olan senin dayanman bence...
mitmuallim
19 Ağustos 2010, 06:46
40 50 km de bir çay molası verirsen gitmemesi için bir sebep yok
y.infernal
19 Ağustos 2010, 11:04
Benzin deposu boşalıncaya kadar git benzinlikte zorunlu mola vereceksin. Hızın hiçbir önemi yok.
tetikçi
20 Ağustos 2010, 15:45
kardeşim bendede lifan 100 var ben 500 km yola gittim 2 kişiydik +20 kg yük vardı hızımda düz yolda sürekli 80 di molayıda depo küçük olduğundan zorunlu olarak benzinlikte mola verdim
Sadık1453
20 Ağustos 2010, 16:09
Bahsettiğin motor uzun yol için üretilmediği için her türlü ihtimali göze alarak çıkman gerekiyor yola. Ama bunun anlamı tabiki olmaz demek değil. Bu arada cup motorların yol tutuşları ve fren kabiliyetleri konusunda az da olsa tecrübem olduğundan mümkün olduğunca yavaş yol almanı tavsiye edeceğim. En fazla 70 km, sollama yapman gerekirse 80' lere çık aksi halde hem daha çok ve çabuk yorulur, hemde risk almış olursun. Ayrıca eğer yola artçılı çıkacaksan fazla yük almamaya çalış artçlı sürüşler helede uzun yolda pek rahat olmuyor düşü cc' li motorlarla. Motorda teksen, diğer arkaşın (ların) kendi motoru ile gelecekse sorun olmaz arkaya alacağın yük. Ama yanına mutlaka, motorunun vida ve civatalarına uygun bir kaç anahtar, ince bir hortum, ve bir litrelik boş bir şişe almanı tavsiye ederim. Motor ile ilgili olanlar bunlar. Kamp ile ilgilide sitede araştırma yaparsan daha önce yazılmış kamp tavsiyelerini bulabilirsin. Tabi gezini bizimle paylaşabilmen için fotoğraf makineni unutma :)..... Yolun açık olsun.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
houlacaust
31 Ocak 2011, 00:19
bu mart ayından sonra bence düşünüyorum ortalama 500 kmlik bi gezi inşallah gerçekleştiririm
sezginnn
23 Mart 2011, 18:56
benim arkadaşta yuki 100-7 cub motor var şu anda 10.ooo km de agustosta yaklaşık 500 km geziye çıkcez.guzergah domaniç-inegol- yenisehir-iznik-mudanya gemlik-bursa ve inegol tekrar domanic acaba motor bu yola dayanırmı 2 kişi artı 20 30 kg yük.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO