Orijinalini görmek için tıklayınız : YBR 125
Ranger
04 Ağustos 2004, 03:46
arkadaslar selam.ybr hakkında bildiklerinizi benimle paylasırsanız cok sevinirim.motoru almama nasip olursa 2 gün kaldı ve ben yanlıs secim yapmak istemiyorum.simdiden tesekkurler....
Erhan Erdil
04 Ağustos 2004, 10:31
Forumda bi arastırma yaparsan ybr ile ilgili bilgilere ulasabilirsin.
Ybr kullanıcı arkadaslar var sana yardımcı olacaklardır.
ReNoN
04 Ağustos 2004, 23:54
ben de cok arastirdim bana uygun modelin ybr olduguna karar verdim
olumsuz hic bisi gormedim,duymadim kullananlardan...hayirli olsun...
Ranger
05 Ağustos 2004, 02:58
insallah ikimizede hayırlı olur.yarın geliceğini söylüyorlar bakalım herhalde YBR olucak.o tarz motorlar icinde en sık ve özellikli makine YBR.fakat kullanıcı arkadaslardan biraz bilgi alabilseydim onunla tanısam fazla uzun sürmezdi...
banro
05 Ağustos 2004, 21:22
Öğrenmek sonrada değiştirmek için alacaksanız honda cgl125'i öneririm.Teknik özellikleri birbirine çok yakın ve aralarında galiba 700-800 mtl fiyat farkı var. Artan paraya mont kask v.s. alabilirsiniz.
jawa
05 Ağustos 2004, 23:09
banro hocam, teknik olarak hakikaten birbirine yakın.honda'nın hem fiyat hemde servis avantajı var.ama görüntü olarak alakaları yok be yav!honda bu modelinde tip değişikliği yapmazsa bu pazarı ybr'ye kaptırır gibime geliyor.
bu arada sen seneye motoru değiştirecem demişsin.ne almayı düşünüyorsun?aman benim gibi keleğe gelme! :cherry:
Prometheus
06 Ağustos 2004, 01:17
Evet ben de CGL hakkındaki görüşlerine katılıyorum jawa. Tipi yok o motorun ancak zannımca o motor bizim gibi ilerde daha gösterişli motor alıp da gezecek olanlara değil de kuryelere falan hazırlanmış.
banro
06 Ağustos 2004, 04:00
Walla haklısınız tipi mobilet bionik gibi birşey ama Fethiye Köyceğiz civarında yok satıyor.Bir arkadaşım ybr125 almak istedi aylarca beklettiler bizim adam sonunda vazgeçti.Yamaha'nın servisi bayii'si falan problemli buralarda.Motoru seneye bu sıralar 0 bir twister ile değiştirmeyi düşünüyorum.Ancak 1 sene sonra elimdekinide satarak parasını denkleştirebilirim. Yeni motorunla problem yaşadığına üzüldüm. XL200 falan alsaydın keşke.
Ranger
06 Ağustos 2004, 04:19
arkadaslar ben cgl gördügüm anda o honda stickerını ordan sökmek istedim.tamam mekanik ve kullanım olarak saglam bir motor olabilir ama motor 125 lik degil 25 lik olsa bile önce tipi ve duruşu diyorum.kullandıgınız motorun görüntüsü ne kadar güzel olursa kullanma zevkinizde o kadar artar diye düsünüyorum.bu arada motor gelmis ve bu sabah olmaya gideceğiz nasip olursa bütün motorcu camiasına hayırlı olsun....!
Prometheus
06 Ağustos 2004, 05:00
Oo ilk kutlayan gece kuşu Prometheus olarak ben olayım :) Saat 04.00 ve sanırım sen birkaç saat sonra uyanıp almaya gideceksin. Hadi dostum hayırlı olsun, seçtiğin motorun tipi güzel haklısın. Sürüş serüvenlerini bekliyoruz burada ona göre. Motor alana kadar takılıp da sonra gidenlerden olma :king: Gerçi ben daha bu forumu bırakana rastlamadım ama :)
Kazasız ve keyifli sürüşler...
banro
06 Ağustos 2004, 09:18
İkinci kutlayanda ben olayım.Önemli olan motoru senin sevmen.Hayırlı olsun
jawa
06 Ağustos 2004, 22:56
kazasız belasız sürüşler dilerim.hayırlı olsun.
banro biraderim, twister güzel alet hakkaten.bence iyi yaparsın.güvenli ve tedbirli gidiyorsun, bravo.benim gibi balıklama dalmıyorsun.aslında bende sabırlı bir insan sayılırım ama konu motor olunca nedense sabrım kayboluyor :cherry:
Oytun
07 Ağustos 2004, 01:18
Hayırlısı olsun. Ya herkes alıyor motorunu ya :salut: bende isterim. Neyse saçmaladım.
ReNoN
07 Ağustos 2004, 01:37
ben sunu merak ediorum.simdi bayii ye gittim,su motoru alcam dedim plaka vs. ne kadar zamanda halledilio...ne kadar zmnda alip cikioruz motoru?
Ranger
07 Ağustos 2004, 04:19
arkadaslar motorumu aldım.cok dogru bir karar verdigimi zannediyorum,inanılmaz zevkli bir sürüsü var.evrakları carsamba hazır olucak 2-3 günde plaka sürse,1 hafta falan renon kardes.tabi bu motoru aldıgın bayiye görede degisir.ben plaka haric aldıgımdan bu kadar sürüyor,plaka icinde olsa 2 günde tamam...!
ReNoN
08 Ağustos 2004, 02:32
ne renk?ben gri alcam...(halaoglu da aramadi yan cizmese bari :pl: )
banro
08 Ağustos 2004, 14:07
Aslında jawa sabırlı ve temkinli olmak bazen o kadar da iyi olmuyor.Yaş 30 kusur oldu daha önce ne kadar niyetlensemde riskli deyip motor almadım. işte yakın zamanda motorsiklet almak zorunda bırakıldım(çok ağır baskılara maruz kalıp :violent1: psikolojik işkenceye uğradım :pain10: ) Buna içimdeki canavarı uyandırdılarmı desek yoksa Eşşeğin aklına karpuz kabuğunu getirdilermi desek bilmiyorum.Şimdide beni motordan indiremiyorlar. :::mtnet4
Ranger
09 Ağustos 2004, 00:13
renk kırmızı.gri almayı düsünüyordum ama bayiye gelmemisti ama bu renkte baya bi hosuma gitti ve motoru kullandıkca daha cok seviyorum.almayı düsüne veya yakında alıcak olan varsa hic şüphesiz kıyaslama yapmadan ve düsünmeden yamaha bayiine kosa kosa gidinn....
RaCe_
09 Ağustos 2004, 10:44
usta kaça aldın yaa? benim titanı versek üstüne kaç para isterler??
jawa
10 Ağustos 2004, 22:29
banro dostum geç olsun güç olmasın.benim yaşta 30 küsur benim motor almamda 2 yıllık bir hikaye.umarım daha uzun yıllar da devam eder.
benim önerim motosiklet satıcılığını iş edinmiş kişilerden 2. el motor alırken çok sakin ve yavaş karar vermeli.adam bi ton laf kalabalığı ile aklınızı karıştırabilir.
hulen ne zaman çıkacam şu motorla tatile yav!her ay başka bi pürüz çıkıyor.
Ranger
11 Ağustos 2004, 03:53
plaka dahil 2.750ye geldi ve bu parada ona helal olsun.piyasadaki pu paraya alınabilecek en güzel model..
RaCe_
11 Ağustos 2004, 23:10
hadi yaaa olm baya ucuzmuş yaa commuterci olduk be.-))
banro
12 Ağustos 2004, 16:13
yeni motorlunla cıkacaksan yanına birde yedek mobilet al :cherry: .Ne olur ne olmaz yolda kalmayasın. :jocolor:
RaCe_
13 Ağustos 2004, 23:13
olm hadi kanuni olsa neyse.-))) yamaha bırakmaz yolda :jocolor:
jawa
15 Ağustos 2004, 14:44
ehuheheheee :cherry: mobileti arkaya bağlarım filika gibi :jocolor:
banro
16 Ağustos 2004, 20:26
:cherry: :cherry: :cherry:
RaCe_
21 Ağustos 2004, 15:54
sen en iyisi bi adana mobileti al. nabacan ybr yi.-))))))))))))))))
hondacbr1100xx
23 Ağustos 2004, 15:47
Yamaha YBR125'in en önemli özellikleri; dört zamanlı, üstten eksantrikli, vibrasyon önleyen sistemi sayesinde sürücüyü yormayan sakin motoru, üstün yol tutuşu ve dengesi, elektrik marşlı oluşu ve disk ön freni.
Ayrıca YBR125 yakıt konusundaki ekonomikliği ve özellikle fiyatıyla da ön plana çıkacak bir model.
YBR125, ticari amaçlı motosiklet kullanıcılarının özellikle fiyatı ve yakıt ekonomisinden dolayı tercih edeceği bir motosiklet olmakla beraber,.kullanım kolaylığı ile de motosiklete yeni başlayanların rahatlıkla tercih edilebileceği ideal bir model
Özellikle modern görünümü ve performansı ile YBR125 bu pazarda motosiklet müşterilerini aradığı model
RaCe_
24 Ağustos 2004, 12:22
abi şaka maka titandan daha ucuz. ama parça sorunu yaratabilir ..
safrane
04 Eylül 2004, 15:10
ben sunu merak ediorum.simdi bayii ye gittim,su motoru alcam dedim plaka vs. ne kadar zamanda halledilio...ne kadar zmnda alip cikioruz motoru?
bayinin elinde varsa veya erken saatte gittisen ve aynı ildeki depoda varsa motoru plaka hariç aynı gün akşam alabiliosun, plaka normal koşullarda ertesi gün veya ikinci gün çıkıyo, ama yoğunluk varsa bu süre uzuyo (mesela ben alırken vardı yopunluk, 1 haftada çıktı benim plakam, 1 ay sora da hayırlısıyla servise teşrif edip taktırdım :sunny: )
RaCe_
04 Eylül 2004, 23:58
kanuni de 250 c ye 1 ay süre veriyo. sıra varmış..
atakan
13 Şubat 2005, 12:10
ben bır ybr kullanıcısı olarak ybr tavsıye ederım 6000 km yol yaptım ve hıc bır olumsuzluk yasamdım sadece bıraz ustalastıktan sonra performansı yetersız kalıyor uzun yolda ama sehır ıcınde herseyıyle mukemmmel
halilsavas
20 Şubat 2005, 13:26
Güle güle kazasız günlerde kullan inşallah.Dikkatli kullan
vedat_
02 Nisan 2005, 16:40
benim motorumda ybr ben modifiye etmek isyiyorum bilgisi olan varsa lütfen beni bilgilendirsin..
jacakka
02 Nisan 2005, 18:00
dostum honda ybr almayı düşünüyorum .hiç motor kullanmadım ehliyetim yok
tavsiyen var mı?
vedat_
02 Nisan 2005, 18:05
vallahi benimde ehliyetim yok ama kendimi bildim bileli motor üstündeyim yavsiyem ybr gerçekten mükemmel..
muritu
05 Nisan 2005, 02:10
tavsiyen var mı?
yav honda ybr yokki :) cbr olmasın o :)
ayarsiz125
07 Şubat 2007, 04:27
ybr kullanmıs bir sürücü olarak tavsiye ederim bir yılda 20000 km oldu makinada tık yok allahasukur fiyatına göre canavar gibi alet ama benim hevesimi 3 ayda kırdı bisiklet gibi gelmeye başladı..kazasız belasız günler..
GorkeM
07 Şubat 2007, 04:47
tavsiyen var mı?
Var... Önce bi Yamaha'nın veya Honda'nın sitesine gir :cherry:
alp_tunay
13 Şubat 2007, 00:26
ybr kullanmıs bir sürücü olarak tavsiye ederim bir yılda 20000 km oldu makinada tık yok allahasukur fiyatına göre canavar gibi alet ama benim hevesimi 3 ayda kırdı bisiklet gibi gelmeye başladı..kazasız belasız günler..
:cat: :cat: :cat: :cat: :cat:
hade ben de kutluyım bari, biraz zaman geçmiş ama,:cherry: son kutlayanda ben olem bari.hayırlı olsun motorun.
tsx1000
19 Şubat 2007, 01:27
ybr gibi nalet bi motor görmedim hayatımda neyi kutluyorsunuz yaw sıkıya hiç bi zaman gelmiyor alet debriyaj sorunu var ve km yapınca bilya sorunuda var üzmeden kullanırsan uzun ömürlü ama sıkıştırınca ömrü baya etkiliyor bide bi güzel yanı var hafif düşünce kaldırması kolay oluyor.Daha bir çok eksigi var ybr nin...
TuğrulÖzbek
19 Şubat 2007, 01:41
ne bekliyorsun 125 cc motordan ki?
tsx1000
19 Şubat 2007, 02:06
insanlar bi ürünü satın aldıkları zaman tüm dertlerine çare olmasını beklerler,
beklenti deil eksik bi sistem var gözle görülen sadece düzeltilmesi,
klasmanında bu kadar çok sorunu olan bi motor yok, onu güzel klan estetik yapısı ve sıkıntı verse bile idare etmesi.Beldeyamada çalışan uzmanlar istese bu sorunu çözebilirler çünkü bu işte cahil deiller sadece 125cc lik bi motorla uğraşmıyorlar.
TuğrulÖzbek
19 Şubat 2007, 02:45
eğer motoru limitlerinde kullanırsan bir sorun olacağını sanmıyorum
sıkıştırmaktan kasıt otobanda 120 üzeri hızda uzun süre kullanmaksa.
ayrıca motor ile yolda 80 km üzerinde hız yaparak kurallara karşı geliyorsun.
sonuç olarak 125 cc hava soğutmalı bir motor. 600 cc race gibi olmasını bekleyemezsin. eğer beklentin motor ile hız yapmak ise o zaman başka modellere bakmalısın
tsx1000
19 Şubat 2007, 02:52
sorun hızda deil debriyaj kavrama sisteminde..
bahsettigin 120 ve üzeri gidişlerde krankla alakalı sorunlar veriyor,en başta bilyalarını dagıtıyor.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO