Orijinalini görmek için tıklayınız : Asya As 100 - 8 Hakkında Bir Kaç Sorum Olacak.
bRkq35
08 Ağustos 2010, 02:16
Motoru alalı bugün 4 gün oluyor.
Size bir kaç sorum olacaktı cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.
Motoru aldığım ilk gün depoyu fulledim.Ama 90 Km'ye geldi motor benzin bitti.4 litre yakıt kapasitesi olan bir motorun bu kadar fazla yakması anormal değilmi.
Birde 1. vitesde gazı köklüyorum.Sonra 2 ye atıyorum motor sürekli gaz istiyor.Tam bir yerde tutuyorum elimi motor daha da çok hızlanıyor.
Birde ben bu motorun rodaj süresi bittikten sonra en fazla ne kadar hız yapabilirim ?
Cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim
Saygılarımla Mehmet Burak Aslan
bRkq35
08 Ağustos 2010, 12:19
Cevap verebilecek yokmu kocaman sitede.
umutumut123
11 Ağustos 2010, 00:28
Motorum Olmadığı İçin Cevabı Tam Bilmiyorum Ama Motor Gaz İstiyorsa Derdin Ne İşde Seri Motormuş...
adidas
11 Ağustos 2010, 00:33
gazmı yemiyor ne demek istiyorsun,hani rampa filan çıkarken motor gazdan kesilir ara gaz atman gerekir ya omu
Levsy
11 Ağustos 2010, 00:56
Uyuzlaştık artık, arkadaşlara zamanında cevap veremez olduk. Forumda tartışma/kavga patırtı olan konular hariç diğer bölümler çok ağır işliyor.
Motorun 90 km'de 4 lt benzin tükettiyse bu rodajda olmasından kaynaklanabilir. Ama aynı zamanda diyorsun ki "1. viteste gazı köklüyorum", bu da etken olabilir. Daha da önemlisi, 1. viteste gazı köklemeye devam edersen, o motor zaten sana fazla dayanmaz.
Diğer gaz istiyor demeni anlamadım. Başka arkadaşlar yardımcı olabilirler bu konuda.
bRkq35
12 Ağustos 2010, 00:21
Uyuzlaştık artık, arkadaşlara zamanında cevap veremez olduk. Forumda tartışma/kavga patırtı olan konular hariç diğer bölümler çok ağır işliyor.
Motorun 90 km'de 4 lt benzin tükettiyse bu rodajda olmasından kaynaklanabilir. Ama aynı zamanda diyorsun ki "1. viteste gazı köklüyorum", bu da etken olabilir. Daha da önemlisi, 1. viteste gazı köklemeye devam edersen, o motor zaten sana fazla dayanmaz.
Diğer gaz istiyor demeni anlamadım. Başka arkadaşlar yardımcı olabilirler bu konuda.
Çok fazla benzin yiyor motor gazı köklüyorum derken normal değerde gaz veriyorum.
Elimi gazda oynatmadan tutuyorum motor hızlanıyor hanı 60'da gidersiniz ya 5 dakika falan ben 60 a geliyorum elimi sabit tutuyorum motor hızlanıyor.
Sadece benzin yemesi benim çok moralimi bozuyor böyle giderse benzin parasıyla başa çıkamam.
pasa216
20 Ağustos 2010, 01:50
motorun rodajda şuan.Ve subap ayarı yok senin motorda.1000 km den sonra götür bakımını yaptır GAZI KÖKLEME castrol 20/40 attır 10 tl ye.sonra servise de böle böle.onlar sana gerekli yardımı yapacaktır.servis olmadan yapılacak işler değil senin dediklerin.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO