Orijinalini görmek için tıklayınız : çok ısınan motor?
volkanmet86
28 Temmuz 2010, 23:03
arkadaşlar kanuni 250c motorum uzun yol yapınca yani iyice ısınınca rölanti problemi oluyor. stop ediyor, dengesiz çalışıyor. motor soğukken veya şehir içinde normal dolaşırken hiç problem yok gayet güzel ama dediğim gibi uzun yoldan gelince rölantide durmuyor ve dalgalanma oluyor. sizce problem nedir??
bektanist
28 Temmuz 2010, 23:31
havalar çok sıcak yağın özelliğini kaybetmiş olabilir araştırıp yaz aylarında hangi değerdeki yağ konulcaksa o değerdeki motor yağıyla değiştirmeni tavsiye ederim servisindende yardım al bence ama sanırım yağdan motoru soğutmuyor
moto-x
28 Temmuz 2010, 23:50
büyük ihtimalle karbüratör ayarı motor zengin karşım çalışıyo ve ısındıkça çalışması kötüleşiyor bujiyi söküp rengini kontrol edin buna gör motorunyakışı düzgünmü zenginmi anlarsınız
Levsy
28 Temmuz 2010, 23:59
Yağın ince gelmesi, karbüratör hava ayarı, sübapların sıkı olması... bunlardan başka aklıma gelen yok ama büyük ihtimalle bu durumlardan biri neden oluyor.
scorpions_59
29 Temmuz 2010, 00:35
aynı problemi yaşadım bujiyi değiştrdim sorun kalmadı asılında ogün karbüratörüda temizlettim bence bi bakım yap yada yaptır sorun kalmaz
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO