Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial 150 RN
life4rent
20 Ocak 2006, 14:24
http://i3.tinypic.com/vo38zp.jpg
http://www.ugur.com.tr/mondial/mondial15.htm
Arkadaşlar AS 125 T modelinin aynısı ama teknik özellikleri daha farklı
Motor Tek Silindir, 4 Zamanlı
Silindir Hacmi 149,55
Silindir Çapı ve Strok 57,4 x 57,8
Sıkıştırma Oranı 9.2:1
Maksimum Güç 9,5 PS / 7500
Maksimum Tork 8,5 NM / 7000
Soğutma Fan Soğutma
Çalıştırma Elden Ve Ayaktan Marşlı
Ön fren Disk
Arka fren Disk
Yağlama Tipi Yağ Pompası
Ateşleme Elektronik CDI
Akü 12 V / 7 AH
Ön Süspansiyon Hidrolik Ön Maşa
Arka Süspansiyon Hidrolik Amortisör
Yakıt Tankı Kapasitesi 5L
Ön Lastik 130 / 60 – 13
Arka Lastik 130 / 60 – 13
Ağırlık 96 kg
Boyutlar U-G-Y mm 1720 x 690 x 1058
Şanzıman Otomatik
ne dersiniz fiyat olarak 1.440 YTL diyorlar asyanın pabucu atarlar mı dama?
bu mondialın ki daha kaliteli duruyor as125 in lastikleri bile çok ince kalitesiz olduğu belli birde mondial 150cc motor farkı var ama resimden gördüğüm kadarıyla 150 rn nin tipi as 125 göre daha kötü birbirlerine benziyorlar ama 125daha hoş duruyor.Bana kalırsa bu yaz mondial daha fazla satış yapar
EMRE-uA
20 Ocak 2006, 18:05
bence asya nın 125 den daha güzel.kesin bu yaza iyi satış yapar
poseidon_20
20 Ocak 2006, 19:31
süper bi motor servis arkadaşım test etme imkanım oldu performansı gayet iyi
ilanerid
24 Ocak 2006, 18:15
arkadaşlar bence 150 Rn alacağınıza 151 rs alın aralarında 100 ytl fark var ama 151 RS ile 150 RN kıyaslanamz bence. Tabi bu benim fikrim.
Mengu16
25 Ocak 2006, 13:44
Arka fren disk değil , fotoğraflara dikkatli bakın !
life4rent
04 Şubat 2006, 09:48
Arka fren disk değil , fotoğraflara dikkatli bakın !
Kimi insanlar vardır okumaz araştırmaz bakar karar verir kimi insanlar vardır okuduğunu ve gördüğünü perçinleştirir ama kamillere tenezzül etmez.. :bounce:
150RN hakkında yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar..
Kemal
15 Nisan 2006, 00:38
Arkadaşlaryeni bir başlık açacağıma bu başlıktan devam etmek istedim. Ben üç aşağı beş yukarı bu modele karar verdim. Bu motoru alan var mı?
Memnunmusunuz. Bence çok güzel bir motor. Yorumalrınız bekliyorum. Bu arada yeni fiyatı : 1.627,00 YTL
http://www.ugur.com.tr/mondial/mondial15.htm
Mengu16
19 Nisan 2006, 01:50
Sissy bar'ı niye yok bunun !
gerigelenadam
23 Nisan 2006, 01:29
150 rn iyide motor piyasada yok arkadaşlar
valla mondiale 8 tane mail attım cevap yok
ben bi fuarda görüldüğünü sanıyorum
şubat sonu sipariş verdim bu motoru
bekleki gelecek.ben trabzondayım burada dört tane mondial bayisi var
ortak fikirleri gümrükte takıldığı
mayıs sonu falan diyorlar.
temmuza bineriz inşallah
Jetix
23 Nisan 2006, 01:48
Dostlar şöyle 70-75 kg lık bi adamın altında uçar bu makina.....
Kemal
08 Mayıs 2006, 00:38
Evet son flash haberler bende.
Bu motoru bende çok beğenmiştim. Uzun zamandır bekliyordum. 2006 şubat ayından gelmesi planlanan bu motor ortalarda hala yok. İlk defa gelecek olmasından dolayıda kapalı kutuydu. Bugün Mondail bayisini ziyaret ettim. Öğrendiklerim aşağıda :
- Motor 20 mayısta bayilerde olacak :) Bu güzel haber
- Motorun fiyatı hala belli değil. Resmi olarak bayi bilmiyor. Sitede yazanı ne kadar kale alacağınızı az sonra yazaklarımla anlarsınız
- Motor 150 cc değil 125cc Bu kesin. Bu kesin çünkü benden önce meraklı ve bilgili bir arkadaş sordurmuş.
- Tekerlekler küçük. Çapını filan bilmiyorumama burada sözü edildiğinden değil
Bütün bunlardan sonra aklıma başka soru gelmedi. Bayi telimi aldı. Yarın şirketten arayıp fiyat ve teslimatı bildirecekler. Ama Asya ile aynı özelliklerde belki de aynısı.
Bu arada model adını unuttum ama aynı zamanda gelmesi planlanan başka bir 150 cc gelmiyor.
2006 yılına Mondial hiç iyi başlamadı. Sizi bilmem ama Jonway'e göz kırptım. Başka bi şey bulursam yazarım ama pazara ilk kez gelecek olan bir ürünün lansmanı bu kadar kötü olur ancak. Yazan bilgilerin çoğu galiba kafa karıştırmak için olmuş.
Barış Şuşut
11 Mayıs 2006, 14:28
Evet son flash haberler bende.
Bu motoru bende çok beğenmiştim. Uzun zamandır bekliyordum. 2006 şubat ayından gelmesi planlanan bu motor ortalarda hala yok. İlk defa gelecek olmasından dolayıda kapalı kutuydu. Bugün Mondail bayisini ziyaret ettim. Öğrendiklerim aşağıda :
- Motor 20 mayısta bayilerde olacak :) Bu güzel haber
- Motorun fiyatı hala belli değil. Resmi olarak bayi bilmiyor. Sitede yazanı ne kadar kale alacağınızı az sonra yazaklarımla anlarsınız
- Motor 150 cc değil 125cc Bu kesin. Bu kesin çünkü benden önce meraklı ve bilgili bir arkadaş sordurmuş.
- Tekerlekler küçük. Çapını filan bilmiyorumama burada sözü edildiğinden değil
Bütün bunlardan sonra aklıma başka soru gelmedi. Bayi telimi aldı. Yarın şirketten arayıp fiyat ve teslimatı bildirecekler. Ama Asya ile aynı özelliklerde belki de aynısı.
Bu arada model adını unuttum ama aynı zamanda gelmesi planlanan başka bir 150 cc gelmiyor.
2006 yılına Mondial hiç iyi başlamadı. Sizi bilmem ama Jonway'e göz kırptım. Başka bi şey bulursam yazarım ama pazara ilk kez gelecek olan bir ürünün lansmanı bu kadar kötü olur ancak. Yazan bilgilerin çoğu galiba kafa karıştırmak için olmuş.
buda demek oluyoki bu motor as 125 t nin ikiz kardeşi tek fark birinin üstünde as 125 t diğeride mondial 125 rn yazacak ...Ne gerek varki değişik ürünler çıkarmalı piyasaya
Kemal
11 Mayıs 2006, 22:26
Valla arkadaşlar tam anlamıyla kafam ambele oldu. Mondial biraz gaz kesti gibi. Jonway alacaktım servisi yok dediler, 150RN alacaktım onunda durumu meçhul. Motti alacam kararsızım. Ya motor almak ne kadar zor bir şeymiş? 50 model var hepsi aynı ama arkasında ki firmaları bilmek gerekiyor.
Mengu16
13 Mayıs 2006, 01:32
Mondial'e ne oldu nazar mı değdi !
RS 151 de gelmeyecekmiş artık ...
champion_ufuk
13 Mayıs 2006, 01:48
arkadaslar bugun ögle saatlerınde bır mondıal satıcısıyla konustum
rn 150 modelının oldugunu 20 mayısdan sonra gelecegını soyledıler.bu model yazıldıgı gıbı dısk fren be 150cc lık bır motormus fıyatı 1650 cıvarı dedı...
buna ek olarak
zt 125 modelı cıkacakmıs pıyasaya aynı tıp aynı ama 125 lık aynı asyanın ikiz kardeşi olan bu...bunuda fıaytı 1450 cıvarı olacakmıs
valla dogrudur yanlıstır ben bılmem sadece bayiini yalancısıyım
sonra cıkmaz olmas kımse bana kızmasın
Kemal
13 Mayıs 2006, 15:49
@champio
ben Şirinevler Mahmutbey caddesind eki Mondial'e sordum. Senin ki aynı yer mi? Emin olabilsem bekleyeceğim ama elimde para ortada kaldım. Yazıktır bana ! Bütün bir kış bekledim. Sonunda önüme ilk geleni alacağım sonrası dert kader ... :(
champion_ufuk
16 Mayıs 2006, 02:55
scud selam
aman önune gelenı alma.eger parayı yıcem dıe korkuyosan gıt asya al bı tane ama bu kadar beklemısın 10 gun daha bekler
yok aynı ye değil.ama sıktılar artık bugun kadıkoy de bır bayii ye ugradım o da 20-25 mayıs arası motorların gelecegını soyledı.artık ne yapayım bılmıyorum...
bu arada asya nı sisy barı buna uyacak sanırım toplam fıyatını bır servıse sordum 48ytl cıvarı bır fıyat cıkardı bılgınıze.
Kemal
16 Mayıs 2006, 21:22
@champion_ufuk
Selam arkadaşım. Bugün Mondial ile görüştüm. Aynı dediğin gibi motor 10 güne kadar gelecekmiş. Gümrükten çekiyorlarmış. Ama günlerde geçiyor. 20 Mayısta direksiyon sınavı var. Herhalde gelecek hafta içi ehliyeti alırım. Artık ehliyet oluncada duruma göre ya Asya 150 maxi alıcam yada son bir şans Mondial'e bakacağım. Ama Asya baya cazip özelliklede son ÖTV indirimi ile.
Bu arada vitesli alsam kötümü olur. Acaba bi chopper filan? Topic rezilliği olmasın diye burada yazayım dedim.
sunsetz
16 Mayıs 2006, 22:08
Arkadaşlar bugün tanıdık bi mondial bayisiyle görüştüm. 150 lere gümrükte sorun çıkarmışlar ondan daha baya uzayacakmış sanırım onun yerine 125likleri getiriolarmış talebi karşılamak için. Bende şubattan beri bekliodum :( Çok kızdım yarın asya motor almaya gidiorum. AS 150 T yada AS 125 dan birini alıcam :)
Kemal
16 Mayıs 2006, 23:54
@sunsetz
Valla bende Asya alacam galiba.
champion_ufuk
17 Mayıs 2006, 01:45
galıba ben de asya alcam bırde truva ya bakcam onda da 125 cc varmıs galıba hangısı daha uygunsa onu alcam.zaten hepsının kalıtesı aynı kullanılan parcalarda az cok bırbırını tutuyo nıye fazla para vereyım kı parca sıkıntsı fazla olmas.truva olmas asyanın kını tak yok jınlun bırsuru aynı motorsıklet var
kafam allak bullak sonun da alcam bı tane bısıklet :)
umutpoy
17 Mayıs 2006, 21:06
selamlar. ben istanbuldan nisan ayı sıralarında 150 RN siparişi verdim bir miktar kapora ile birlikte forumu okuyunca acaba kazıklandım mı? endişesi baş gösterdi:) Sizce de gerçekten öyle mi?:farao:
Kemal
17 Mayıs 2006, 23:21
@umutboy
Bu iş için kazıklandım ibaresi kullanma kandırılmak doğru olur. Keşke benim gibi malı göreyim alırım deseydin. Bak ben forumda bir aydır soruyorum. Kısmetse haftasonu ehliyetimi alacağım. Artık son karar arifesineyim. (Sanki fabrikasını alacam:) )
Kaporanı geri al derim. Asya'da da aynı motor var. İşin aceleyse aynı mal işte.
umutpoy
17 Mayıs 2006, 23:59
tavsiyenize teşekkür ederim:) Bende sizin gibi yapayım en iyisi bunun geleceği yok anlaşılan
Kemal
18 Mayıs 2006, 21:44
@umutboy ve diğer arkadaşlara :
Asyada pek iyi değil maalesef.
Adamların fiyat politikası yok. Forumda OTV ile ilgili bir başlık var. Daha geçen hafta motor alanlar var ve daha fazla ödeme yaptı. Şimdi bir anda indirim. 15 günde bir fiyat bu kadar değişir mi?
Birde bugün tekrar telefonda konuştum Daha doğrusu konuşmaya çalıştım. Sanki bende değil onlar müşteri. Daha telefonda konuşma adapları yok. Kartın limitini yükselticem soruyorum hangi kart geçer diye adam para fiyatlarını söylüyor. Bi an bende kimle konuşuıyor dedim bekle dedi. Ne beklemesi açtım ağzımı yumdum gözümü. Bide bitti mi dedi evet dedim adam yine aynı başka telefonla konuşmasına devam etti. Daha müşteri adayıyken bu kadar lakayıtsalar işimiz servise düşünce kim bilir neler olur.
Yok arkadaş asya adamı katil eder.
1. Motor alırsın bi bakarsın 2 gün sonra aynı motor 400 YTL daha ucuz
2. Almak için adres soracan yok cevap
3. Hayyatta telefonda konuşamazsın çünkü iki eliyle ahizeyi aynı anda ağzına götürdüğü için kimle konuştuğun anlaşılmaz boş vbe geyik bir muhabbet dinlersin
Daha gitmden toplam 3 görüşme sonunda tespitlerim.
Hiç değilse Mondial kaç defa aradı beni, oraya gittiğimde çay ikram edip 2 defa saatlerce sonu gelmez sorularımı cecapladılar. İnanın dayanılmazdım. Mondial birdefa cesur bir firma. İlk olarak onlar zam yaptı ve arkasında durdu. Demek istediğim şu bizim mal bu bu kadara mal ediyoruz ve asla indirim yapomamız mümkün değil. Asya ise ben kafama göre sabah başka akşama satarım nasıl olsa sende bu fiyata almak zorundasın, adreside kendin bul, fiyat filan sorma slipi imzalarsın diyor.
Karar senin ama !
umutpoy
18 Mayıs 2006, 22:37
sevgili Scud ;
dediğiniz gibi mondial müşteri hizmetleri konusunda çok iyiler. en önemlisi adam gibi sorulara cevap veriyorlar. Galiba gümrükte bir takım bürokratik işlemler yüzünden takıldı motorlar. Motoruma kavuşacağım zamanı özlemle bekliy:bounce: orum
anılk
18 Mayıs 2006, 22:42
arkadaşlar neden hondanın motorlarını incelemiyorsunuz
Kemal
18 Mayıs 2006, 22:56
@anılk
Kardeşim sen kimsin necisin! Sağıma soluma baktım yoksun eh bilgisayardada tüm güvenlik sistemleri var! Bende iki saattir hondaya bakıyorum.
Benim tek derdim yazın motoru yazlığa kadar götürmek. Altınoluk İstanbul 450-550 km arası bişey. Gidermi bu alet acaba.
@umutboy
Artık haftasonu girdi araya. Sende bende pazartesi gününe kadar beklemeliyiz. Yarın bi mondiali arayım. Bu arada reklam olurmu bilmem ama Şirinevlerdeki servisleri cidden adamı adam yerine koyuyorlar. Bide motorları olsa. Ancak Honda Şirinevler de fena değil. Ne kalabalık öyle. Kapının önü motordan geçilmiyor. Bakalım kısmet işte. Bu arada Hondada cebimn tutuşacak çok pahalı. Değer gibi geliyor ama neyse.
yrossi
20 Mayıs 2006, 23:39
150'ligi beklerken 125'ligi cikmis bile
http://www.feyizoglu.com/mondial125zn.html
Kemal
21 Mayıs 2006, 00:04
150'ligi beklerken 125'ligi cikmis bile
http://www.feyizoglu.com/mondial125zn.html
Aynen aldım. Gittim gördüm beğendim. Sesi güzel. Alet oturaklı. KOman değil ama büyük. Şöyle zat ile göz kararı tattım pek küçük gelmedi. Bu arad RN gelecek. Ama ben bekleyemem diyenler alabilir. Ben çarşamba gibi alacağım. Malım ehliyet ancak bu hafta geliyor. Garajda duracağına Mondial'de dursun.
Tabii hemen anekdotlarımı aktarayım. Cumartesi ve biraz geç gittim. Serviste ki usta motoru daha yeni toplamıştı ve başka bir RS ile uğraşıyordu. "Usta dedim", "Sende yalan yoktur, satıcı değil usrasın, var mı motorda yamauk dedim" Bazen bende uçuyorum. Usta zaten 45-50 yaşlarında motor yeni geldi dedi, toplarken ben beğendim dedi ama kullanmak lazım dedi. Sonra biraz deşince alet geniş ve oturaklı dedi. UZun yola gelir ama iki kişi tam gazda ağırlaşır dedi. Ok dedim el sıkıştık. O esnada RS'nin sahibi geldi. Az biraz sohbet ettik. Oda onay verdi. Artık tamamdır. Pazartesi günü açarım topici artık.
Ahmet Yılmaz
22 Mayıs 2006, 17:17
Pazartesi günü açarım topici artık.
Scud; senden önce açılmış topic :) Ne yaptın aldın mı?
Bize de bildir izlenimlerini de bizde alalım :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO