Orijinalini görmek için tıklayınız : Lifan Discovery 150 LF150-9J
Sayfa :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Erhan Erdil
19 Temmuz 2010, 13:19
http://img844.imageshack.us/img844/8219/lifan2.jpg
Type RS
19 Temmuz 2010, 13:24
yeni bi marka mı bu :silent: 8,5 hp benim motorun aynısı oldugundan gitmez fazla :P
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:22 ----------
LİFAN mışş....
resemmakine
19 Temmuz 2010, 14:18
öle olduğuna bakma 140 ibre var hatta ibreyede bakma çünkü 2 kişi 110km gördünü soledi e-5 de bende bikaç tur attım ama sokak arasında gayet güzel bi motor fiyatına göre bakınca cok daha güzel bi motor
oşoş
04 Ağustos 2010, 09:43
8.5 beygir değil 11 beygir o motor 8.5 kw olarak yazmıştırlar
tetikçi
10 Ağustos 2010, 20:38
bu motor ybr den güçlüdür ve balancer vardır
maybehero
24 Ağustos 2010, 18:54
arkadaşlar kullanan var mı ?tavsiye ediyormusunuz,yakıt,titreşim nasıl ?almayı düşünüyorum...
resemmakine
26 Ağustos 2010, 10:11
90km den sonra hafif bi titreşim oluyor depoyu dolduruldu 2 kişi uzun yola gitdi ortalama 80km hızla 55 tl falan aldı 470 km de benzin ışığı yandı
resemmakine
05 Eylül 2010, 02:04
mondial ın çıkardığı 150 mr ve 150 mc modellerini gördükten sonra bence lifan 150 discovery fiyatıyla görünümüyle kalitesiyle çok tutulucak.Deponun önünü taktıkları yeni parçayla önden görünümüde çok şık olmuş.
resemmakine
08 Eylül 2010, 11:09
lifan discovery ayrıntılı özellikleri
1)(Cadde dizaynı, Dinamik, Güçlü, Agresif)
Ayrodinamik teorilere dayanarak, Bu motosiklet cadde motoru ve dinamik güç hissi verecek şeklinde dizayn edilmiştir.
2)(Biyonik leopard kafası, atik ve görkemli)
Özel dizayn bionic leopard şeklinde rüzgar siperliği birlikte atik ve görkemli özelliği rüzgar direncini azaltmaktadır. Cadde dizaynı sportif ve dinamik hisleri ortaya
koymaktadır.
3)(Sportif Egzoz)
Arka gövdeye sportif amaçlı egzozu ile birlikte ısı muhafazası ile donatılmıştır. Paslanmaya karşıda yüksek mukavemetlidir. Ayrodinamik standart aliminyum kaplama ve özel
ustalık, en iyi egzoz sesi avantajı sunar.
4) (Yarış motoru tarzı Km göstergesi)
Bu yarış motoru tarzı gösterge km’yi, yakıt durumunu, motor devri ve özellikle dijital vites göstergesini içermektedir. Sürüş durumuna göre açık bir görüş sağlamaktadır.
5)(Hızlanma ivmesi)
Hızlanma ivmesi sizi ve motorunuzu bir ok gibi yapar.
6)(Mükemmel olarak birbirini tamamlayan motor ve minimum titreşimli kadro)
Yüzlerce test ve geliştirmeden sonra motor ile kadroyu en iyi şekilde uyumlu hale getirdik. Motosikletin titreşimi mükemmel bir şekilde yok edildi. Titreşim konusunda
ümitleriniz boşa çıkmayacak hatta titreşimli yollarda bile.
7) (yarış motoru tarzı süspansiyonu size kalıcı şekilde yolu düzleştirir.)
Bu yarış motoru tarzı süspansiyon size motosikletiniz ve sürüş sarsıntı konusunda mükemmel bir istikrar sağlar. Uzun mesafeli konforlu sürüşlerde yorgunluğu en aza indirmiştir.
8)(Yüksek el stikli sele)
Ayordinamik standartlarda köpükle doldurulmuş sele. Bu sele size yüksek elastiki özelliği ile size üstün sürüş zevki yaşatır.
9)(Çift yönlü süspansiyon ile rahat ayaklıklar)
Ayaklık kauçukları ilk süspansiyon gibi çalışır. Ayaklıktaki kauçuk kol ikinci süspansiyon gibidir. Klasik çift yönlü süspansiyon sistemi ile, Ayaklarınızda hiç titreşim hissetmeyceksiniz.
10)(Çok yumuşak debriyaj, Kolay marş)
Yumuşak debriyaj sistemi ile yapılandırılmış olup, size hoş bir marş ve kolay vites değiştirme imkanı sunar.
11)(ayrılmış gidon kolları sizin hızlı işlem yapmanızı sağlar)
İnsan mühendisliğine dayanarak, bu motosiklet ayrılmış dizayn kolları ile birlikte size hoş bir sürüş tecrübesi verir.
12) (Ekstra ebattaki fren diskleri size yüksek güvenlik garantisi verir.)
Ekstra fren diski ile yapılandırılmış, size yüksek güvenlik indeksi kriterlerine sokar.
13)(Ekstra geniş lastikler en iyi dengeyi sağlar)
Ekstra geniş olan 110/90 ebatındaki lastikler üstün yol tutuş ile yüksek hız istikrarı, Acil fren durumunda güvenli olarak patinaj sağlar.
14) (kaliteli ön far uzun ömür ve yüksek aydınlatma sunar)
Ön far reflektörü eskimeye ve dış etkilerden kaynaklanan direnci garanti altına alan standart otomobil malzemelerinden üretilmiştir.
15) ( Yanmaya ve çizilmeye karşı yüksek dirençli otomotiv standartında boya)
Otomobil standartındaki boya işçiliği ve ultraviyole işinden sonra bütün grenaj ve kaporta parçaları bu şekilde boyanmış olup,buda parlak ve dolu bir görünüş sunmaktadır.
Yüksek manyetik uygumalar ile yoğun çalışarak yüzey boyasını sertleştirdik ve Çizilmeye,yanmaya, yıpranmaya karşı yüksek dirençli boya yapmayı başardık,
16) (Yüksek kaliteli esnek ve rahat sele)
Yüksek kaliteli deri gerilmeye ve krılımaya karşı yüksek performans göstermektedir. Kaliteli propilen alt yapı kıvrılmalara karşı dirençlidir. En iyi şekilde formüle edilen
köpük ile elastiki özelliği yükseltmekte ve koltuğun şeklinin aynı kalmasını sağlamaktadır. Bu üç faktör seleyi uzun ömürlü olmasını sağlar, size hoş bir sürüş tecrübesi
kazandırır.
17)(Aşınmaya ve kopmaya karşı otomobil standartında piston sekman seti)
CRY uygulaması ile etrafı kromla kaplı ve krom tabanlı elektozli ile kaplı işçiliği, Piston sekmanı Yatak sarmasına, fiziksel sürtünmeye, mükemmel kendinden temizleme
özelliği ile silindirin çizilmesini engellemekle beraber olarak yüksek dirençli bir şekilde aşınmaya ve kopmalara karşı geliştirimiştir.
18) (uzun ömürlü yüksek kaliteli baskı balataları)
Debriyaja yapılandırılan kaliteli baskı balataları, motorun ve debriyajın ömrünü uzatmaktadır.
13174040
20 Eylül 2010, 15:01
ben kardeşime aldım, epey bir zaman kullandım gayet güzel bir motosiklet bence. hele ki ybr nin sıfırının 4.700 civarı bir fiyata satılmasına bakarsak lifan 150 nin sıfırı 2.700 tl den satılıyor ki bu paraya bu motor gerçektende iyi bir seçim olacaktır. fiyatı ucuz, parçası bulunuyor, az yakıyor, titreşim yok, hızı ideal, konforlu ve daha birkaç güzel tarafı daha var. bence bu paraya alınacak bir motosiklettir.
necathan
12 Ekim 2010, 17:12
aynı motordan bende de var yaklaşık 7500 km de ve çok memnunum yakıtı gidişi mükemmel :cat:
motor-kolig
12 Ekim 2010, 17:13
Fazla ii deil ve pahalı
resemmakine
18 Ekim 2010, 19:57
Bundan daha uygun 2011 model 150cc touring tarzı motor biliyomusunuz 2700tl ötv si kdv si dahil , dahada indirirler nakit olunca mondial in yeni 150cc leri var 2950 - 2900 tl ye satıyolar.İyi değil derken ne kötülüğü var
6PaTLaR
19 Ekim 2010, 22:28
Videosu Fln da Yok Nette
Jusched
25 Ekim 2010, 00:23
Yeni aldım 850 km de şuana kadar hiçbir sorunum olmadı gayet güzel seri az yakıyor titreşim yok tavsiye ederim herkeze
resemmakine
25 Ekim 2010, 19:56
direksiyonun alt kısmına takılan bir aparat var deponun önüne şasenin üzerine birde bunun yanında ön koruma barı var onlarıda takarsan bu motora çok yakışıyor tavsiye ederim
moto90
28 Ekim 2010, 19:27
İşte benim lifan 150.cc işte video su titreşimsiz bir makine tavsiye ederim ...(http://www.izlesene.com/video/lifan-150cc/2740085)
mersinLee33
20 Kasım 2010, 00:57
İşte benim lifan 150.cc işte video su titreşimsiz bir makine tavsiye ederim ...(http://www.izlesene.com/video/lifan-150cc/2740085)
depo altındaki siyah parça sanırım orjinalinde yok güzel bir görünüm katmış motoro. güle güle kullan cidden yakışıklı motor
Jusched
23 Kasım 2010, 22:06
deponun altına takılan parcadan nerden bulabilirz acaba
6PaTLaR
24 Kasım 2010, 01:58
Nazar Degmesin Güzel Motor :)
resemmakine
26 Kasım 2010, 02:00
deponun altına takılan parçanın ilanı bu linkde var (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-lifan-discovery-bu-aparatlar-cok-daha-guzel-33824340/detay?)
asi_kral58
08 Aralık 2010, 22:29
Merhaba Arkadaslar Oncelikle Bende Lifan 150cc Kullanicisiyim motoru kısaca özetleyim Size motor 150 cc 14 beygir cin mali gayet sık konforlu bi motor yakıt tuketimi ise yedek deposu 2,5lt alıyor yedek depo ıle 100km yaptim motor da titresım kesınlıkle yok motor devri 1800 de iken 100km rahat vuruyor on dızaynı yuksek hızda tıtreme ve gezmeye karsi planli yapılsmıs ruzgara karsi savrulma yok ben motorumdan gayet memnunum 140 gosterge var 130u yaptim Sym ile cekişte yarisin ozel yetkili bayisinden aldim Eger bu motordan almayi dusunupte kafanızda takılan sorular varsa sıze yatnıtlarım motor 150cc ama cok guclu motor rampada vites istiyr. yani kısacasi mondialin 1500cc ile gucte ve yakıtta yarisabileceginiz bi motor suan 5 bin km deyim satin almak isteyenler var ama satmıyorum gayet memnunum lifan motor Cinde 1 numarali firma arastirabilirsiniz
Jusched
17 Aralık 2010, 20:37
Buda benim lifanıma yaptığım hava flitresi montajı resim kötü ama 20 gün sonra yurt dışından granaj gelcek o zaman güzel resmler eklerim
http://img600.imageshack.us/img600/3126/17122010.jpg
somak istedim bi kaç soru var bu karbratör manifoltunda bi dönüşüm var selenoid valf gibi bi parca var onun görevi nedir ben test ettimde düşük devirlerde hava cekiyor devir yükselince kapatıyor kendini ekonomi içinmi koydular acaba :silent:
Birde göstergenin ışıklarını mavi yapmak istiyorum gecen gün söktüm dipsiz flamanlı ampuller var bunları netten alabileceğim yer varmı renkli olarak
6PaTLaR
17 Aralık 2010, 23:26
@Jusched Karenajlı Fotoğraflarınıda Bekliyoruz
Jusched
18 Aralık 2010, 17:17
http://i.ebayimg.com/18/!B)n0EiQ!mk~$(KGrHqQOKnEEvyFryCfnBMOUf-grew~~_12.JPG
Aldığım kafalık bu
ilk defa ebay dan alışveriş yaptım :) umarım sağ sağlim elime ulaşır :)
6PaTLaR
18 Aralık 2010, 17:53
Güzelmiş Hayırlı olsun.Taktığında Nasıl Duracak acaba
58pusat
22 Şubat 2011, 17:45
arkadaslar bende aldım lifan cok memmunum guzel motor cekışı ve yakıtı guzel diger çin mallarına benzemek bibakın kuullanın karar verecek siniz kullanıcısı olarak tav siye ederim
necathan
23 Şubat 2011, 12:40
arkadaslar bende aldım lifan cok memmunum guzel motor cekışı ve yakıtı guzel diger çin mallarına benzemek bibakın kuullanın karar verecek siniz kullanıcısı olarak tav siye ederim
Hayırlısı olsun kardeşim güle güle kullan ben alırken turuncusu yoktu daha ama gözüm kaldı o renkte :mrgreen:
58pusat
23 Şubat 2011, 23:24
sagol necathan seninde motor hayırlı olsun gule gule kullan kazacız belasız sıkıntı yasarsan yaz bilgilerimizi paylaşalım
58pusat
24 Şubat 2011, 01:42
bilmeyen arkadaşlar bu video yu izlesin lifan http://lifan.com.tr/videolar/
AccessTr
24 Şubat 2011, 21:35
yani bu motoru önerirmisiniz arkadaşlar bende alıcam günde 100 - 110 km yapıyorum, yakıt ve parça benim için önemli! bi fikir verebilirmisiniz???? ACİLL BİRAZZ
necathan
25 Şubat 2011, 12:21
yani bu motoru önerirmisiniz arkadaşlar bende alıcam günde 100 - 110 km yapıyorum, yakıt ve parça benim için önemli! bi fikir verebilirmisiniz???? ACİLL BİRAZZ
yakıtı fena değil 7000 rpmden sonra geçirtirsen biraz artar. Ben depoyu doldurduğumda ne zaman koyduğumu hatırlamıyorum. Koca koca 15 lt deposun var zaten alınabilecek bi motor özellikle diğer çinliler gibi dandik filan da değil öneririm güzel motor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:17 ----------
sagol necathan seninde motor hayırlı olsun gule gule kullan kazacız belasız sıkıntı yasarsan yaz bilgilerimizi paylaşalım
Sağol kardeşim valla ben nerdeyse ilk alanlardanım bu makinanın yaklaşık 9600 küsür km de taş gibi maaşallah :) tık demedi beni sadece rahatsız eden kronik bi hastalığı var onu gideremedi hiçbir usta motorda subabları iten itici çubukları tutan bi parça var o zamanla yamulup emme subabı bu tutucuya değiyo ve ses geliyo . Sadece rölanti de sayarken rahatsız ediyor biraz o kadar.
58pusat
25 Şubat 2011, 22:54
cantları boyamak istiyorum nasıl olur acaba motor cok iyii bir sorun yok aksam karanlıkta bır sudan gectım ayakların ıslandı istop eder dedim ama maşallah yardı gecti.
necathan
27 Şubat 2011, 20:02
cantları boyamak istiyorum nasıl olur acaba motor cok iyii bir sorun yok aksam karanlıkta bır sudan gectım ayakların ıslandı istop eder dedim ama maşallah yardı gecti.
Mat siyah düşünüyorsan güzel durabilir eğer yaparsan bizimle de paylaş belki bizde yapmak isteriz. Ben şu an tiger marka bi egzos buldum. Onu almak istiyorum. Sesi biraz daha toklaştırmak için.
58pusat
27 Şubat 2011, 23:17
bugun calıstım uzerinde bakalım ne cıkacak bende merak ediyorum yesil dusundum nasıl duracak bakalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:37 ----------
bi bakı lifan http://www.seyret.gen.tr/filmvediziler/201178.html
13174040
02 Mart 2011, 13:25
lifan discovery benim ilk motosikletim. yaklaşık 1 sene oldu alalı.
ilk izlenimlerim: yakıtı çok az, şaşırtacak kadar az yakıyor yani. hız 100 km civarı rahat yapıyor. konfor son derece güzel.
yahama ybr ile karşılaştırma: yamaha ybr kullanmadım ama lifan 150 ye bindikten sonra asla ve asla yamaha ybr yi merak etmedim.
acaba ??? : kaygan yolda yada çamurlu yolda çok kayıyor. belki acemi kullanıcı olduğum için ben motora hakim olamıyorum belki de bu tip motorların ıslak zeminde ve çamurda kayması normal.
58pusat
03 Mart 2011, 23:28
cantları boyadım bir iki degişiklik yaptım nasıl oldu sizce birde benimde arka teker kayıyor acaba değiştirmelimiyiz
fat280
04 Mart 2011, 00:01
bugun calıstım uzerinde bakalım ne cıkacak bende merak ediyorum yesil dusundum nasıl duracak bakalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:37 ----------
bi bakı lifan http://www.seyret.gen.tr/filmvediziler/201178.html
dikkat ettimde bu tanıtım filmindeki lifanda su soğutma var gibi :D
grafiker
19 Nisan 2011, 19:45
Bende bu motordan almayi dusunuyorum, kullanan arkadaslardan yorumlarini bekliyorum
juniyear
19 Nisan 2011, 20:24
Arkadaşlar bırakın ya. Şu çin malından hiçbişey beklemeyin. Yok ybr den daha iyi yok ondan daha az yakıyor. Bu motor ybr yada cbf nin yanına bile yaklaşamaz. Hele bide bi sürü karşılaştırma yazmışsınız ya diyecek sözüm yok. Gidin 3-4 yaşında adam akıllı bi motor alın. Paranızı çarçur etmeyin. Yazıktır.
Bozkurt74
23 Nisan 2011, 23:13
Lifan kullanıcısı arkadaşlar,daha fazla katılım bekliyoruz.
Bilgi ve kullanım tecribesi paylaşımlarınızı merak ediyorum.Çünkü bu motor ilgimi çekmeye başladı.YBR 125 veya Titan düşünüyordum ama son zamanlarda çin motorları bayağı bir atağa kalkmış görünüyor.Bahsettiğim modellerin ikinci elini almaktansa bunları ciddi ciddi düşünmeye başladım.
Bu motor ile ilgili sürüş tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.Teşekkür ederim.
net80
24 Nisan 2011, 04:31
ben lifan marka motor aldım.almadan öncede çok çekindim nede olsa çin malı diye iyiki almışsım.çok memnunum harika bir motor titreşim yok diyecek kadar az sordum diyer motorlara göre parçasıda ucuz kafam rahat yamaha ve lifanı yanyana koyun lifan daha gösterişli duruyor her yönuyle mukemmel motor ben şahsen memnunum almak isteyenler hiç çekinmesin alsın derim..
tlgyksl
24 Nisan 2011, 16:09
Selam arkadaşlar.Bende lifanın yeni kullanıcılarından biriyim ve lifanın hızlı bir şekilde yayıldığını görüyorum piyasada tutulacak bir motor olacağa benziyor. Ben daha 800 km deyim gayet memnunum fakat yakıt şuan biraz fazla o da sanıyorum sıkı motor ve basmaktan kaynaklanıyor. Efendi gibi kullandığım zaman benzin sanki hiç bitmiyor. Ama ilk yağ değişiminden sonra biraz zorluyorum güzel açılması gerek. Benim gördüğüm max hız araba ile denedim 120 geçmiyor düz yolda yokuş aşağı 125 falan ama 2000 km den sonra 130 u görür diye düşünüyorum. Bir de bu motorun en kötü yönü bence tekerlekleri yol tutuşu sıfır. Ben yakında arka lastiği 110 90 16 dura ile değiştireceğim bakalım nasıl bir değiişklik olacak bende merak ediyorum doğrusu. En kısa zamanda tekrar yazarım Yorumlarınızı bekliyorum.
Bozkurt74
24 Nisan 2011, 23:06
Selam arkadaşlar.Bende lifanın yeni kullanıcılarından biriyim ve lifanın hızlı bir şekilde yayıldığını görüyorum piyasada tutulacak bir motor olacağa benziyor. Ben daha 800 km deyim gayet memnunum fakat yakıt şuan biraz fazla o da sanıyorum sıkı motor ve basmaktan kaynaklanıyor. Efendi gibi kullandığım zaman benzin sanki hiç bitmiyor. Ama ilk yağ değişiminden sonra biraz zorluyorum güzel açılması gerek. Benim gördüğüm max hız araba ile denedim 120 geçmiyor düz yolda yokuş aşağı 125 falan ama 2000 km den sonra 130 u görür diye düşünüyorum. Bir de bu motorun en kötü yönü bence tekerlekleri yol tutuşu sıfır. Ben yakında arka lastiği 110 90 16 dura ile değiştireceğim bakalım nasıl bir değiişklik olacak bende merak ediyorum doğrusu. En kısa zamanda tekrar yazarım Yorumlarınızı bekliyorum.
Hayırlı olsun arkadaşım.Allah kaza bela vermesin.
Motosikletin yeni,forumda rodaj ile ilgili konular var,istersen arattır ve bi incele derim.
Motoru yormadan,bağırttırmadan,yavaş yavaş açmak gerekiyor.Bu kilometrelerde hiç te zorlamamanı tavsiye ederim.
Paylaşımlarını bekliyoruz.
Mcadamm
25 Nisan 2011, 19:20
arkadaşlar bende lifan alıcam cewapları okudum yol tutşu ile ilgili sıkıntılar varmış nedir bi cewap yazarsanız sewinirim...!
tlgyksl
26 Nisan 2011, 01:13
mcadamm valla yol tutuşu çok iyi değil fakat başka çin malı alıcaksan mondial ramzey asya v.b. gibi motor alıcaksan lifan bunlardan çok çok iyi. Tabi honda cbf 150 tavsiye ederim veya ybr 125 ama bunları alamıyosan bu sınıfta lifan derim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:07 ----------
Hayırlı olsun arkadaşım.Allah kaza bela vermesin.
Motosikletin yeni,forumda rodaj ile ilgili konular var,istersen arattır ve bi incele derim.
Motoru yormadan,bağırttırmadan,yavaş yavaş açmak gerekiyor.Bu kilometrelerde hiç te zorlamamanı tavsiye ederim.
Paylaşımlarını bekliyoruz.
valla hocam ben yaklaşık 15 senedir motor kullanıyorum ve çevremde bu işten anlayan çok insan var yani tamamen motor tamircisi olan arkadaşlarım onlarlada konuşuyorum ama basılması gerek. Senin dediğin gibi motoru yormuyorum ama öldürmüyorumda yoksa motor rodaj süresinden çıktığında en az 2000 km daha istiyo açılması için ondan sonrada zaten dağılıyo çin malları :) ayrıca ilk yağ değişimine kadar 50 km hızı geçmemiş biriyimdir.
Mcadamm
26 Nisan 2011, 23:36
[QUOTE=tlgyksl;2331284]mcadamm valla yol tutuşu çok iyi değil fakat başka çin malı alıcaksan mondial ramzey asya v.b. gibi motor alıcaksan lifan bunlardan çok çok iyi. Tabi honda cbf 150 tavsiye ederim veya ybr 125 ama bunları alamıyosan bu sınıfta lifan derim[COLOR="Silver"]
wallaha siparişi verdim siyah alıyorum çok araştırdım en guselı bu gercekten ayın 15 ıne kadar gelecegını soledıler merakla beklıyorum daha motoru yakından gormedım bıle hayırlısı hakkımda :D sole ılgılenecek ugrasırım dıyecek arkadas varsa gusel bı makıne ıle sole 4-5 fotograf cekerde adam gıbı resım koyarsa cok sewınırım...! yenı ve sıkı bı uyenızım herkese kazasız belasız dıleklerımle geldim :)
Mcadamm
27 Nisan 2011, 20:24
kimse bi cwp yazmayacak mı arkadaşlar ya resımle ugrasamayız dersenız calısırken vıdeoda cekersenız cok ıyı olur valla ha merakımdan uyku uyuyamıyorum :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
HASTASIYIZ DEDE...:):):):):):):):)
tlgyksl
27 Nisan 2011, 22:24
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/27/11391.jpg
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/27/11458.jpg
hocam bu benim motorun resimleri
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/27/11391.jpg
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/27/11458.jpg
hocam bu benim motorun resimleri
güzel motor kalıplı yani. birde bu siteden resim yüklüyorsun ya 3 forum yazısını kopyala yapıştır yap buraya mesaj yazdığın yere yani ama 640 480 modunu seç ki rahat rahat görsün herkez
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO