PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Balıkesir-Edremit Kamp,Mesire,konaklama,yeme,içme yerleri

mertyagci
19 Temmuz 2010, 01:51
Arkadaşlar bu yaz birkaç arkadaşımla motorla tatile gitmeyi planlıyoruz.Rotamız İzmit'ten Balıkesir Edremit olacak.Edremitte sahil şeridinde çadır kurup konaklamayı planlıyoruz.Buralarda yaşayan yada gidip görenler bize buraları hakkında bilgi verebilirler mi?Nerede çadır kurabiliriz,nereden yiyip içebiliriz,gezilecek görülecek yerler neresi kısaca bilgi istiyoruz.Teşekkürler.

wanda
19 Temmuz 2010, 03:13
Mademki edremite gidiyorsunuz bence küçükkuyu dan başlayabilirsiniz kamp yapmaya, küçükkuyu muhteşem manzarası olan dağda bir yerdir, oralara kadar gitmişkende ayvalık sizi bekliyor olacaktır gitmeden olmaz söyliyim, heryerde yeme içme konusunda hiçbir sıkıntı yoktur, sahil şeridinde her noktada kamp yapacak çok yer vardır, edremit küçükkuyu ve ayvalık oksijen oranı bakımından dünyanın sayılı yerlerindendir arkanızda kalan kaz dağlarının oksijeni sizi yoracaktır, denizi soğuk ve çokçada tuzludur, iyi tatiller bol keyifler tadını çıkarın, dönüştede resimlerinizi görürüz artık...

mertyagci
19 Temmuz 2010, 04:46
İnş. kardeşim bilgiler için saolasın.

enginer6
19 Temmuz 2010, 05:38
Wanda'ya katılıyorum. Küçükkuyu - Asos yolu üzerinde muhteşem kamp yerleri var. Etrafında yerleşim fazla olmadığı için denizi muhteşemdir. Ben de muhtemelen haftasonu oralarda olacağım. Ama maalesef arabayla :(

Otoburkaplan
19 Temmuz 2010, 10:08
Dostum benim çocukluğum oralarda geçti. Bence sen Edremit'ten biraz daha devam et Ören'e doğru. Zaten 10 km civarı bir yol daha gideceksiniz. Ören girişinde bir kamp yeri var. Orada kalırsınız. Aralarında en güzel plaj orası. Zaten diğerlerinin plajı yok denebilir. Ama istersen Küçükkuyu, Assos, Altınoluk, Akçay, gibi kuzey tarafı, hem de Ayvalık, Cunda adası gibi güney tarafı yazlık yerlerin tam ortasında olursun. Hepsi yarım saatlik mesafe çemberinin içinde kalır.

Motoruna güveniyorsan Kaz dağlarına da çık mutlaka...Şu an zirve yasak mı bilmiyorum.

Temmuz'daki etkinlikten haberin yoksa da hatırlatmış olayım :cat:

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/76288-16-17-18-temmuz-2010-balikesir-motosiklet-festivali.html

İyi tatiller...

Oha, 19 temmuz olmuş. Etkinlik artık etkin değil :mrgreen: Ulen zaman ne çabuk geçiyor :P

ınnowa
19 Temmuz 2010, 10:38
assos tan başlayın aşşağıda kadırga plajı var 1 numara duş ücretsiz çadırı kurun plaja ücretsiz camping,ler çadırlı 25 tl sen kendi çadırını kurarsan 20 tl altınoluk köye çık koruk suyu kara dut iç 1,5 tl manzara bedava akçay,a gel yörsanda 2. katta tost kaşarlı 2 tl çay 75 krş manzara şahane,ören plajda deniz kızının heykeli var resim çekebilirsin altınova ayvalık cunda şeytan sofrasın,da güneşi batırırsınız.haydi hayırlı yolculuklar.:cat:

lecc
19 Temmuz 2010, 11:27
Şuanda ankaradayım iki ğüne kadar altınolukta olcamm motorum la beraber bende katılmak istorum..

freestyle__
19 Temmuz 2010, 11:40
Merhaba annemin memleketi her yıl gideriz çok güzel bi yer GüRe de yazlığımız var ve gidicez Güreye gelin çok güzel çadır alanları var :) ve ortam mükemmel

kızılbere
19 Temmuz 2010, 12:06
Ben Bakkala Gitmek için Motora binmem Motora binmek için bakkala giderim...:cat::cat::cat::cat:

freestyle__
19 Temmuz 2010, 12:10
Ben Bakkala Gitmek için Motora binmem Motora binmek için bakkala giderim...:cat::cat::cat::cat:

:) saoLsn :rendeer: