PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 50cc 90cc

ktogral
19 Temmuz 2010, 01:48
s.a benim keeway hurricane 50cc bir motorum var 2 zamanlı bu motorun aynısı olan sadece 90 cc olması bir farkıdır.ben benim 50ccye bu 90 ccnişn parçaları olurmu silndir piston vb olursa nasıl bir yol incelemeliyim

COQ
19 Temmuz 2010, 01:55
s.a benim keeway hurricane 50cc bir motorum var 2 zamanlı bu motorun aynısı olan sadece 90 cc olması bir farkıdır.ben benim 50ccye bu 90 ccnişn parçaları olurmu silndir piston vb olursa nasıl bir yol incelemeliyim

Hangi millettensin kardes?

Akın K.
19 Temmuz 2010, 02:08
Hangi millettensin kardes?

katılıyorum :P

Levsy
19 Temmuz 2010, 02:31
Google Translate görmeyeli epey gelişmiş :P

Kardeş, konuyu çok talihsiz bir saatte açtın. Bu saatler coq'un ti'ye alma saatleridir ve ilk mesajını ne yazık ki ondan bu şekilde aldıktan sonra, artık bu topikten hayır bekleme :)

Kimseye de sitem etme, çünkü düşünmeden yazmışsın, ne yazacağını bilmeden paldır küldür tuşlara vurmuşsun. Düşünerek yazsaydın olay bu şekilde gelişmeyecekti :mrgreen:

rapsy_09
19 Temmuz 2010, 08:53

sabah sabah güldürdün beni türkce ögretmenin kim senin :D:D:D
okudugumu anlamadm ama sanırım 50 cc motora 90 cc silindir taksam olrmu diye soruyorsun.olmucak diye bisey yok olr tabiki ama diğer motor parcalarında olan asınma artıcagından arıza yapma olasılıgıda artıcaktı.motorun için arıza cıkarıcagını biliyorsun artk göze alıyorsan değştir.hayırlı günler

volkanmet86
19 Temmuz 2010, 11:10

"s.a benim keeway 50cc bir motorum var. 2 zamanlı. bu motorun aynısı fakat tek farkı 90cc olması olan başka bir motor daha var. benim motoruma bu 90cc olan motorun parçaları uyar mı? silindir piston falan? nasıl bir yol izlemeliyim?"