Orijinalini görmek için tıklayınız : kontak değişimi?
volkanmet86
16 Temmuz 2010, 12:41
arkadaşlar kanuni seyhan 250c motorumun anahtarı çalındı. kontağı değiştirmek gerekiyor. nasıl yaparız bi yardımcı olabilecek var mı?
Şenonar
16 Temmuz 2010, 13:08
Gidiyorsun yeni kontak seti alıyorsun zaten çin malı motorların genelinde kontak alttan fişli fişi çıkart vidaları sök yenisi tak fişi tak bitti gitti :)
volkanmet86
16 Temmuz 2010, 13:19
Gidiyorsun yeni kontak seti alıyorsun zaten çin malı motorların genelinde kontak alttan fişli fişi çıkart vidaları sök yenisi tak fişi tak bitti gitti :)
öyle olduğunu bende biliyorum :D yanlız benim olduğum yerde sıkıntı var da :D acaba hangi modellerin birbirine uyar? mesela şu rialli diye bi parça sitesi var. seyhan 150c nin kontağı var ama benimkine uyar mı bilmiyorum...
rapsy_09
16 Temmuz 2010, 20:55
dedigin motorun kontak ile direksion kiliti ayrı ayrı diye hatırlıyorm.sana en ucuz yollusundan tavsiyem pejo veya mobillet in kontakları war 4 liraya onlardan al 4 kablolu onlar 1 ile 2 weya 3 ile 4 e baglarsan devreyi tamamlatırsın. kontagın görewi zaten dewreyi tamamlamak. sorun olrsa yaz yardımcı olurum.gecenlerde arkadasın motora baglamıstım.
volkanmet86
16 Temmuz 2010, 21:20
dedigin motorun kontak ile direksion kiliti ayrı ayrı diye hatırlıyorm.sana en ucuz yollusundan tavsiyem pejo veya mobillet in kontakları war 4 liraya onlardan al 4 kablolu onlar 1 ile 2 weya 3 ile 4 e baglarsan devreyi tamamlatırsın. kontagın görewi zaten dewreyi tamamlamak. sorun olrsa yaz yardımcı olurum.gecenlerde arkadasın motora baglamıstım.
evet kilitle kontak ayrı ayrı. olmuşken az kaliteli olsun diyorum. seyhan 150c nin kontağını bi deneyeceğim. zaten 10tl fazla bi kaybım olmaz herhalde...
rapsy_09
16 Temmuz 2010, 21:30
evet kilitle kontak ayrı ayrı. olmuşken az kaliteli olsun diyorum. seyhan 150c nin kontağını bi deneyeceğim. zaten 10tl fazla bi kaybım olmaz herhalde...
10 lirası falan önemli deil.düzgün calısması önemli olan.150c nin baglantısını bilmedgnden ugrastırır we ne kdr dogru olr bilmiyorm.en basitinden ve en ucuzundan isini görücek sekilde yaptr bence.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO