Orijinalini görmek için tıklayınız : Aprilia Aprillia Scarabeo 200ie Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
chetaq
05 Mayıs 2019, 15:00
Motorda serviste başka sorun çıktı. Servise göstermeden güvenip almak büyük hata ucundan döndük.
Geçmiş olsun.
Yetkili servise mi gösterdiniz? Başka ne sorun çıktı?
toomuchcc
16 Mayıs 2019, 15:44
Geçen seneden kalan parçaların satışına yaz boyunca devam ediyorum (TIKLA (https://www.facebook.com/Scarabeo-200-yedek-par%C3%A7a-464507503984678/)). İhtiyacınız olan bir şey varsa iletişime geçebilirsiniz.
gurcanozturk
22 Haziran 2019, 11:01
1,5 yildir 13000km civarinda kullandigim, hic bir sorunu olmayan 2013 Scarabeo'mu satiliga cikardim. Ilanda yazmamisim ama 35000km civarinda lastikleri de degisti.
https://sahibinden.com/702142395
KaptanGarga
24 Haziran 2019, 12:12
Merhabalar arkadaşlar
İşin aslı 2013 yılında bir scarabeom vardı fakat Ferconun muhteşem servis ve parça fiyatı mantalitesi nedeniyle bununla baş edilmez deyip 7000 km'de satmış idim. Daha sonra bir pcx aldım ama malesef performans beklentilerimi karşılamaktan çok uzak bir aygıt olduğunu gördüm ve bir müddet sonra onu da sattım. Şimdi Scarabeo için makul mantıklı mantıklı fiyatlarla kayış, filtre , balata gibi sarf malzemelerinin bulunabildiğini görüyorum, şeytan dürtüyor yeniden bir Scarabeo alsam mı diyorum. Bir şeyi aldığımda suyunu çıkartana kadar kullanırım genelde , bakmayın bu ikisini kısa sürede sattığıma. Şimdi işbu nedenle size şu soruları yöneltmek istiyorum, insan gibi kullanmak ve bakımlarını aksatmadan yapmak kaydıyla, bir scarabeo 200 ie'nin teorik maksimum ekonomik motor ve şasi ömrü sizce yaklaşık kaç km olabilir. Kafamda bir kaç minik Türkiye içi tur ve bir Yunanistan ve belki Balkanlar gezisi var, Yunan yaptığını gördüğüm arkadaş da işbu niyetimi pekiştirmedi değil.
Bu konu hakkındaki görüşlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.
Gnuk
26 Haziran 2019, 17:25
Herkese Merhaba,
Aşağıda linki bulunan motosikleti almak istiyorum lakin iş yapmadan bir bilene sormakta yarar var diye düşünerek, sizlerden yorumlarınızı rica ediyorum.
Satıcı ile görüştüğümde, kazası değişeni olmadığından ve ufak tefek yatmaların olduğundan bahsetti ki modeline vurunca ufak tefek şeylerin normal olduğunu düşünüyorum.
Bu motor hakkında bir fikrim yok, daha öncesinde büyük motorlarım oldu fakat ilk defa ufak bir scooter alacağım.
Motorun modeli ve kilometresi ile alakalı yaşayabileceğim sorunlar hakkında beni bilgilendirebilir misiniz? Bu hafta sonu görmeye gideceğim, en azından fikir sahibi olursam satıcıya sorularım da daha açıklayıcı olabilir.
Şimdiden teşekkürler,
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-aprilia-scarabeo-200-697134862/detay/
KaptanGarga
02 Temmuz 2019, 11:47
Retronun dibi bir dizayn,bu galiba rotax motorlu, öncelikle sık kullanılan parçaların bulunabilirliğini kontrol edin derim. (motopit e de bir bakınız)
gurcanozturk
02 Temmuz 2019, 14:12
Retronun dibi bir dizayn,bu galiba rotax motorlu, öncelikle sık kullanılan parçaların bulunabilirliğini kontrol edin derim. (motopit e de bir bakınız)
Sanırım tüm modellerde motor Rotax sadece eski modeller değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------
Herkese Merhaba,
Aşağıda linki bulunan motosikleti almak istiyorum lakin iş yapmadan bir bilene sormakta yarar var diye düşünerek, sizlerden yorumlarınızı rica ediyorum.
Satıcı ile görüştüğümde, kazası değişeni olmadığından ve ufak tefek yatmaların olduğundan bahsetti ki modeline vurunca ufak tefek şeylerin normal olduğunu düşünüyorum.
Bu motor hakkında bir fikrim yok, daha öncesinde büyük motorlarım oldu fakat ilk defa ufak bir scooter alacağım.
Motorun modeli ve kilometresi ile alakalı yaşayabileceğim sorunlar hakkında beni bilgilendirebilir misiniz? Bu hafta sonu görmeye gideceğim, en azından fikir sahibi olursam satıcıya sorularım da daha açıklayıcı olabilir.
Şimdiden teşekkürler,
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-aprilia-scarabeo-200-697134862/detay/
Çok güzel görünüyor, yılına göre de çok bakımlı gibi. Ancak yedek parça sorunu yaşayabilirsiniz. 2011 üstü modellere bakmanızı öneririm.
KaptanGarga
03 Temmuz 2019, 11:45
[QUOTE=gurcanozturk;4484694]Sanırım tüm modellerde motor Rotax sadece eski modeller değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------
Bu kasadan sonrası rotax ilhamı da olan piaggio olsa gerek, gerek rotax gerek piaggionun quasar vs diğer motorlarınını bir karışımı.
https://www.loscarabeorotax.com/storia-evoluzione/rotax-piaggio#
"Beo, the Scarabeo 200/150 scoots with the Austrian Rotax engine and assembled in Italy (sold in Europe from about 1999 to 2004) and the Chinese assembled Scarabeo 200 sold now in 2008 in the US are totally different scoots.....nothing in common."
https://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?161311-Scarabeo-200-Quality
ugurguven
12 Ekim 2019, 20:41
2012 model beo.Selam arkadaslar geçenlerde şanzıman rulmanlarını değiştirdik arka tekeri filan komple söktük,bu işlem sonrasında hız göstegem ve km sayacım çalışmıyor. Ne hızım var nede kaç km yol yaptığım, hepsi sabit kaldı hız göstergesi arada kafasına göre saçma sapan oynuyor hiçbişeye zarar vermedik, arka diskim bitik bu arada yani incelmiş yurtdısındna gelecek türkiyede yok. Sorun nerede olabilir okuma sistemi nasıl?
KaptanGarga
14 Ekim 2019, 11:03
sensörü vardı nerede bilmiyorum, sensörü ve kablolarını kontrol etmekte fayda var.temassız okuyordu ama optik mi manyetik mi bilemiyorum. ..pit de sensör ilanı var ordan bakıp motorunuz üzerinde bulmaya çalışın.
gurcanozturk
14 Ekim 2019, 16:14
Merhabalar,
Asagidaki dokumandan baktigimda (sayfa 43'te sema, 48'de detay), hiz sensoru sag masanin icinde gorunuyor, arka ile ilgisi olmamali.
https://app.box.com/s/vpoh53vs52m9mdl4yoht
Bu arada, tum Aprilia motosikletler icin; https://manuals.wotmeworry.org.uk/Aprilia/
Tekpiston
14 Ekim 2019, 20:13
2012 model beo.Selam arkadaslar geçenlerde şanzıman rulmanlarını değiştirdik arka tekeri filan komple söktük,bu işlem sonrasında hız göstegem ve km sayacım çalışmıyor. Ne hızım var nede kaç km yol yaptığım, hepsi sabit kaldı hız göstergesi arada kafasına göre saçma sapan oynuyor hiçbişeye zarar vermedik, arka diskim bitik bu arada yani incelmiş yurtdısındna gelecek türkiyede yok. Sorun nerede olabilir okuma sistemi nasıl?
Selamlar,
Mesajınızı dün okudum, sonrasında kendi aracımın (2014 model) fotoğraflarına baktım, ön tekerde herhangi bir km kordonu yok. Olmaması da doğal, kadran analog görüntülü dijital yapıda. Sonrasında çeşitli forumlarda araştırdım ve tam dökümlü pdf formatında servis kitabı bulamamdım ancak, bir sensor kablosu var. Öyle tahmin ediyorum ki, arka tekere yakın bir noktadan, belki son dişli çıkışından bir yerden okuma yapıyor. Ya o sensoru atladınız tekrar toplarken yada sensorun karşılığı ile mm olarak uzaklığında sorun var. Aklıma başka birşey gelmiyor. O sensordan bilgi akmadığı takdirde km sayacı ve hız göstergesi birlikte çalışmayacaktır. Sanıyorum oradan aldığı devir bilgisini süre ile hesaplayarak hız ölçümü yapıyor.
Görünen o ki arka tekeri yeniden sökeceksiniz, fener ile biraz inceleyin belki de kolay bir yerdedir. Daha fazla bilgi edinemedim, keşke yardımcı olabilseydim.
Gelişmeleri aktarın lütfen.
KaptanGarga
15 Ekim 2019, 08:58
eski modellerde kablolu ve ön maşadandı, sorun çıkartması nedeniyle 2013 200ie ile birlikte elektronik olarak arkaya alındı. Şimdi hatırlamıyorum ama kırmızılı birşeydi oturduğu yer.
gurcanozturk
15 Ekim 2019, 09:47
eski modellerde kablolu ve ön maşadandı, sorun çıkartması nedeniyle 2013 200ie ile birlikte elektronik olarak arkaya alındı. Şimdi hatırlamıyorum ama kırmızılı birşeydi oturduğu yer.
Bendeki manual eski modeller icin sanirim, tesekkurler.
ugurguven
17 Ekim 2019, 23:32
Selamlar,
Mesajınızı dün okudum, sonrasında kendi aracımın (2014 model) fotoğraflarına baktım, ön tekerde herhangi bir km kordonu yok. Olmaması da doğal, kadran analog görüntülü dijital yapıda. Sonrasında çeşitli forumlarda araştırdım ve tam dökümlü pdf formatında servis kitabı bulamamdım ancak, bir sensor kablosu var. Öyle tahmin ediyorum ki, arka tekere yakın bir noktadan, belki son dişli çıkışından bir yerden okuma yapıyor. Ya o sensoru atladınız tekrar toplarken yada sensorun karşılığı ile mm olarak uzaklığında sorun var. Aklıma başka birşey gelmiyor. O sensordan bilgi akmadığı takdirde km sayacı ve hız göstergesi birlikte çalışmayacaktır. Sanıyorum oradan aldığı devir bilgisini süre ile hesaplayarak hız ölçümü yapıyor.
Görünen o ki arka tekeri yeniden sökeceksiniz, fener ile biraz inceleyin belki de kolay bir yerdedir. Daha fazla bilgi edinemedim, keşke yardımcı olabilseydim.
Gelişmeleri aktarın lütfen.
Dediğiniz gibi toplanırken, km sensörü yanlış yere takılmış şimdide stop etme olayı başladı, buji piposu değiştirdim çık a takıldı motor stop ediyor ama bununlamı alakalı bilmiyorum giderken kesiyor tık tık yapıyor 😀
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------
Gazı açıyorum bıraktığım zaman stop ediyor, giderkende öksüren adam misali kesiyor geri geliyor kesiyor geri geliyor gazı bırakınca stop ediyor
KaptanGarga
18 Ekim 2019, 09:19
ecu meku, buji bilumum kablo ve soketleri bi gözden geçirin. rölanti ayarı varsa ona da bi bakın, gaz teli rölantideki yeri düşük mü kaldı acaba?
DAYYAR
18 Ekim 2019, 10:39
Dediğiniz gibi toplanırken, km sensörü yanlış yere takılmış şimdide stop etme olayı başladı, buji piposu değiştirdim çık a takıldı motor stop ediyor ama bununlamı alakalı bilmiyorum giderken kesiyor tık tık yapıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------
Gazı açıyorum bıraktığım zaman stop ediyor, giderkende öksüren adam misali kesiyor geri geliyor kesiyor geri geliyor gazı bırakınca stop ediyor
Buji piposu çıkma ile değiştirdiniz? Tam olarak okunmuyor bir harf eksik. Dediğiniz arızayı bende yaşamıştım, buji piposunu değiştirdiğimde düzelmişti. Orijinali biraz pahalı idi, internette daha uyguna bulmak mümkün oluyordu, sökme takma işlemini görmüşsünüzdür, gayet basit.
ugurguven
18 Ekim 2019, 15:12
Buji piposu çıkma ile değiştirdiniz? Tam olarak okunmuyor bir harf eksik. Dediğiniz arızayı bende yaşamıştım, buji piposunu değiştirdiğimde düzelmişti. Orijinali biraz pahalı idi, internette daha uyguna bulmak mümkün oluyordu, sökme takma işlemini görmüşsünüzdür, gayet basit.
Merhabalar servise gittim buji değişti,bilgisayara bağladılar oksijen sensörünün standart değerlerde çalışmadığı gözlemlendi zira benim yakıt değerlerinde artış vardı çok yakıyordu.
Oksijen sensörü 1800 TL bu parayı vermem olası değil universal çözümlere yöneleceğim işin ilginç tarafı eve döndüm ve dönerken stop etmedi yada teklemedi.
Ne yapacağımla ilgili fikri olan varsa sevinirim
KaptanGarga
18 Ekim 2019, 17:35
sair oksijen sensörleri de çok ucuz değil 200-250 gibi, elektriksel cevabı aynı olan bir başka sensör işin ehlince uydurulabilir. data sheetlerden sensörün özeliklerine ulaşabilirsiniz.
ugurguven
20 Ekim 2019, 17:33
sair oksijen sensörleri de çok ucuz değil 200-250 gibi, elektriksel cevabı aynı olan bir başka sensör işin ehlince uydurulabilir. data sheetlerden sensörün özeliklerine ulaşabilirsiniz.
Çok özür dileyerek data sheet nedir nasıl ulaşabilirim desem? Yardımınıza ihtiyacım var
gurcanozturk
20 Ekim 2019, 21:27
Çok özür dileyerek data sheet nedir nasıl ulaşabilirim desem? Yardımınıza ihtiyacım var
Data sheet, belirli bir urunun teknik ozelliklerini anlatan belge olarak cevrilebilir.
DAYYAR
21 Ekim 2019, 11:40
Sendeki oksijen sensörünün aynı özellikte ve daha ucuzunu bulman mümkün. Bir kaç sayfa geride vardı bosh marka sanırım, link atmıştı arkadaşlar. Muadil ürün.
maxell
24 Ekim 2019, 13:27
Merhaba Sevgili MotosikletSever Dostlar . Youtube Kanalıma Tüm Arkadaşlarımı Abone olmaya Bekliyorum. Saygılar..
https://www.youtube.com/watch?v=ek0yK1kN6xE&t=441s
_murdoch_
25 Aralık 2019, 10:53
Merhaba, bir ay kadar önce bir scarabeoyada ben sahip oldum. Yakında kayış değişimi olucak ama arka taraftan bir yağ sızması oldu. Anlamlandıramadım nerden geldiğini. Ciddi bir sorunmudur bilgisi olan varsa çok iyi olur.
Birde resim eklemek istedim ama ekleyemedim. Akşam bilgisayardan deniycem.
gurcanozturk
25 Aralık 2019, 20:58
Merhaba, bir ay kadar önce bir scarabeoyada ben sahip oldum. Yakında kayış değişimi olucak ama arka taraftan bir yağ sızması oldu. Anlamlandıramadım nerden geldiğini. Ciddi bir sorunmudur bilgisi olan varsa çok iyi olur.
Birde resim eklemek istedim ama ekleyemedim. Akşam bilgisayardan deniycem.
Hocam fotograf yaninda video da ekleyebilirsin, youtube/vimeo filan gibi sitelere video yukleyip buraya linkte verebilirsin.
ayvazdeniz
16 Mayıs 2020, 19:04
Merhabalar..Neredeyse 6 aydır kmsecikler birşey yazmamış..
demekki ki herkes oldukça memnun scarabeo'dan..benimde almaya niyetim var.araştırıyorum..2012 ve üzeri model tercihim olacak..
nelere dikkat etmem gerektiğini söyleyen çıkar mı acaba..
hep naked kullandım..fazer..cb500f..390 duke..inazuma..ilk kez bir scoter alacağım..ve hiç kullanmışlığım yok..günlük mesafem kısa..45 km kadar..o yüzden scooter düşünüyorum..xctiy250 yada scarebeo200 arasındayım ve aprilla ağır basıyor..
şimdiden teşekkürler..
gurcanozturk
16 Mayıs 2020, 19:26
Merhabalar..Neredeyse 6 aydır kmsecikler birşey yazmamış..
demekki ki herkes oldukça memnun scarabeo'dan..benimde almaya niyetim var.araştırıyorum..2012 ve üzeri model tercihim olacak..
nelere dikkat etmem gerektiğini söyleyen çıkar mı acaba..
hep naked kullandım..fazer..cb500f..390 duke..inazuma..ilk kez bir scoter alacağım..ve hiç kullanmışlığım yok..günlük mesafem kısa..45 km kadar..o yüzden scooter düşünüyorum..xctiy250 yada scarebeo200 arasındayım ve aprilla ağır basıyor..
şimdiden teşekkürler..
yaklasik 10 ay once Scarabeomu garaja cekip forza aldim, ondan beridir forumda misafir gibiyim :)
Xcity de Scarabeo da guzeldir. Ben henuz satamadim benimkini, alici cikmadi.
ayvazdeniz
27 Mayıs 2020, 17:25
Evet..2011 model..43 bin km de beyaz scarabeo ile aranıza katılmış bulunuyorum..ilk scoterim..hep naked kullanmış biri olarak, kumburgazdan alıp sefaköye gelene dek, yağmura yakalansam da fena keyif aldım makineden..
15 yıldır ikiteker üzerindeyim..10 yıldır b.çekmece sefaköy arasında gidip geliyorum..bana, al bi scoter rahat rahat git gel be abicim diyen motorcu komşularıma kulaklarımı tıkadığım için çok saftirikmişim..rahatlıkmış..naked ın yeri uzun yolda..şehir iç olay scotermiş..
Makine cidden seri..120 lere bir anda çıkıyor..fazlasını denemedim acemisiyim henüz..
Kazasız belasız sürüşler herkese..
gurcanozturk
27 Mayıs 2020, 18:24
Evet..2011 model..43 bin km de beyaz scarabeo ile aranıza katılmış bulunuyorum..ilk scoterim..hep naked kullanmış biri olarak, kumburgazdan alıp sefaköye gelene dek, yağmura yakalansam da fena keyif aldım makineden..
15 yıldır ikiteker üzerindeyim..10 yıldır b.çekmece sefaköy arasında gidip geliyorum..bana, al bi scoter rahat rahat git gel be abicim diyen motorcu komşularıma kulaklarımı tıkadığım için çok saftirikmişim..rahatlıkmış..naked ın yeri uzun yolda..şehir iç olay scotermiş..
Makine cidden seri..120 lere bir anda çıkıyor..fazlasını denemedim acemisiyim henüz..
Kazasız belasız sürüşler herkese..
Hayirli olsun :)
ayvazdeniz
08 Ağustos 2020, 19:37
Herkese merhaba..çok sessiz bizim sayfa...☺️
Bugün amortisör ayarlarımı 4.kademeye aldım.yol tutuşu çok keyifli bir hale geldi...
Herkese kazasız belasız sürüşler herkese..
enolaguy
04 Eylül 2020, 20:16
Bugün İzmir Kınık'tan 4500 km de beyaz bir Scarabeo aldim Didim'e kadar 290 km yol geldim, yarin Bodruma devam edeceğim.
Şaşırtıcı şekilde konforlu bir yolculuk yaptım. Açıkçası bu motordan bu konforu beklemiyordum. Benden önceki sahibi ön camı sökmüş, söktüğü camı da verdi ama tabi hemen takamadim ve camsız yolculuk yaptım fazla rahatsızlık hissetmedim.
Motor sıfır vibrasyon çalışıyor neredeyse elektrikli motor gibi gidiyor ve oturuş pozisyonu olsun denge olsun beni hiç yormadı.
Yalnız ön süspansiyonda bir arıza olabilir çünkü motorun ön tekerleğinde sanki balans varmış gibi motor belli bir hizin üzerinde kafa salliyor
Amortisöre motoru stop ettirdiğimde elle bastırıp bırakiyorum bana biraz fazla yaylaniyor gibi geliyor.
Bundan önce Kymco People 200s motorum vardı tren gibi giderdi hiç kafa sallamazdı ama onunda otoban hizi maksimum 90 km idi ( zorlayinca 110 a kadar cikiyordu ama o hizda tutunmasi mümkün değildi)
Scarabeonun kafa sallamasi genel bir durum mu yoksa bu bir sorunmu bilen var mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------
Bu arada 47.5 TL benzinle 239 km geldikten sonra ışık yandığı için yakıt aldım yani yüz km de 2.7 litre yakmakta ve bu da şaşırtıcı derecede iyi bir değer aslında
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:02 ----------
Bugün Didim'den çıkıp Bodrum'a geldim herşey iyi güzel ama sanırım ön tekerlekte balans sorunu var 80-90 km araliginda tekerlekte bir titreme başlıyor ve far tasinin titrediğini görüyorum 100 ve üzerinde kesiliyor Ellerimle de titremeyi ve hatta kafa sallantisini rahatlikla hissedebiliyorum.
Müsait zamanda balansa götürmeyi düşünüyorum
KaptanGarga
07 Eylül 2020, 09:21
Bende de Sacarabeo vardı kafa vs salladığını hatırlamıyorum, arka çanta varsa bilmem. Şuan >Forza 250 kullanıyorum ama scarabeo hala aklımın bir köşesinde durur.
gurcanozturk
07 Eylül 2020, 10:31
Bende 2013 model vardi, 110km/h sonrasi cok guven vermezdi bana. Topcase hep vardi hic cikarmadim, belki topcase olmasa daha iyi olabilirdi. Kafa sallamanin bircok sebebi olabilir. Balans bozuklugu, eskimis lastik, amortisor problemleri vs. On cam olmamasi da etkiler bu arada. kisa da olsa taktirabilirsiniz.
Tefoo
07 Eylül 2020, 14:41
furş takımı sıkı vs olabilir. bi baktırın derim. amortisorler patlak vs ise o da olabilir.
gurcanozturk
08 Eylül 2020, 18:02
Scarabeo'mu sattigim icin elimde kalan bir diz ortusu var. Kis gelmeden sahip olmak isteyen var mi? LetGo'da 250TL yazmistim, forumdan gelenlere 200'e birakabilirim.
enolaguy
10 Eylül 2020, 08:25
Nedenini bilmediğim bir şekilde kafa sallama düzeldilastik havalari belkide fazlaydi biraz indirdim ondan olmuş olabilir.
Geçen gün Bodrum Güvercinlik arası gidip geldim sürüş CRF den bile keyifliydi diyebilirim. Scooter olmasına rağmen bildiğin motor gibi virajlara girebiliyor virajda hatırı sayılır şekilde yatırabildiğimi fark ettim.
Kalkışlarda silkeleme mevcut sanirim arka varyatörden dolayı yapıyor 4500 de bir motorda arka varyatör problemi normalmi anlamadım. Acaba yan kapağı açıp temizlemeyle düzelirmi bilemedim.
Bodrumda yan ayaklığı ikinci el satan bir yer buldum 650 lira istiyor biraz fazla geldi açıkçası ama yinede taktırayım mı kararsız kaldım acaba grenajda da değişiklik ve ek masraf gerekiyormu bilmiyorum.
180 cc bir motorla iki kişi Bodrum yokuşlarını gaz bile açmadan çıkması motor devir sesinin bile yükselmemesi şaşırtıcı gerçekten ilginç bir motor bu :)
enolaguy
16 Eylül 2020, 18:05
Kafa sallama olayı düzeldi fazla yatmış motorun amörtisör yağlarından olabilir diye düşünüyorum başka bir şey aklıma gelmiyor.
Aynı zamanda kalkışlarda hafif silkeleme vardı o da düzeldi demek ki sakin kullanmak gerekiyormuş
sonakord
15 Ekim 2020, 14:50
Selamlar,
Uygun fiyatlı siperlik işini çözebilen var mıdır acaba? Givi 1000a model siperliğim vardı küçük bir kazada kırıldı gitti. Yeni bir siperliğe ihtiyaç duyuyorum ama hiçbir alternatif bulamadım. Bir öneriniz var mıdır?
İyi günler,
Deniz
hercul3367
29 Ocak 2021, 06:43
Aliexprese bak kardes çok uygun bulursun.
eskiden bu sayfayı çok takip ederdim scarabeo almayı düşünüyordum sonra tanıdığım bi abi aldı km 120000 oldu lokantası için malzeme alım işlerinde kullanıyor yani eşşek niyetine kaporta darmadağın fakat motor performansı mükemmel gram yağ eksiltme yok
yani scarabeo nuz varsa veya alacaksanız km olayına fazla takılmayın bakımlı olmasına bakın
gerçekten biz activa kinetix spacy vs sağlam bilirdik te onların 120000 e gelip rektefiye olmamışını görmek imkansızdır çünkü honda küçük cc motorlarında yağ eksiltme kronik
hercul3367
29 Ocak 2021, 09:13
Facede. Kullanıcı sayfası yokmu bu motorun.
hercul3367
01 Şubat 2021, 10:58
Selam arkadaşlar,1013 scabla aranıza katildim.yalniz bana bir yan ayak lazım.nerden bulabilirim acaba.
gurcanozturk
01 Şubat 2021, 12:01
Selam arkadaşlar,1013 scabla aranıza katildim.yalniz bana bir yan ayak lazım.nerden bulabilirim acaba.
motopit.com.tr'ye bakin, bir ihtimal olabilir.
hercul3367
01 Şubat 2021, 13:58
Teşekkürler hocam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
Yan ayak motopit 900 TL diyor.daha uygun varmı acaba.baska motorunki uyarmi.
chetaq
01 Şubat 2021, 17:15
Hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim.
Yan ayak orijinal dışında seçenek yok gibi bir şey. Zamanında epey araştırmış fakat bulamamıştım. Bulursanız beni de haberdar edin.
gurcanozturk
01 Şubat 2021, 17:15
Teşekkürler hocam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
Yan ayak motopit 900 TL diyor.daha uygun varmı acaba.baska motorunki uyarmi.
Piaggio grubundaki diger araclar icin de bakabilirsiniz, yine bir ihtimal uyan cikabilir.
hercul3367
01 Şubat 2021, 17:31
Teskr hocam tur cami kali şimdi.onu nerden alabilirim
hercul3367
05 Şubat 2021, 20:43
Tur cami lazım uygun fiyatli.
hercul3367
06 Şubat 2021, 23:35
Ayak işi 25 ayak ,60 tornacı bedavaya tamam ettik.
Şimdi de arka yanak lazım arkadaşlar servis 750 diyor.bosluk varmış .
KaptanGarga
08 Nisan 2021, 15:31
Scarabeo hala duruyor ve satılık mı?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO