Orijinalini görmek için tıklayınız : Aprilia Aprillia Scarabeo 200ie Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
kync43
28 Temmuz 2012, 14:53
Türkiye scarebeo satış miktarı konusunda bilgisi olan varmı ? Sahibinden ilanlarında yok denecek kadar az satılık ilanı var ..
Tolme
29 Temmuz 2012, 03:44
Türkiye scarebeo satış miktarı konusunda bilgisi olan varmı ? Sahibinden ilanlarında yok denecek kadar az satılık ilanı var ..
bu sene scarabeo 800 ile 1000 adet arası satar gibi geliyor sene başında ithal edilenler bildiğim kadarıyla bitti,tek tük bazı bayilerde var okadar,şuan motorun yenisi yok satıyor,bu yüzden millet 2.el e saldırdı ondan dolayı 2.elide fazla yok
mavikara
29 Temmuz 2012, 16:34
Ben de almak istiyorum ancak yok Eylül'de diyorlar.Şimdiden beyaz sipariş ettim bakalımkısmet.
cem_fb
30 Temmuz 2012, 09:50
Bende Haziran sonundan beri büyük motora alternatif olarak bunu düşünüyordum, en sonunda 3 hafta önce sipariş verdim. Bu hafta teslim alacağım, gece mavisi rengini bej selesinden dolayı tercih ettim. Bakalım heycan dorukta bunca seneden sonra düşük cc enteresan olacak, Ağustos 15 gibi de bunla Çeşmeye gitmeye planım var, oralarda rahat olur. Diğer motor KTM 990 SMT, artık tarz farkını siz hesaplayın :)
GP500-1st
30 Temmuz 2012, 11:40
Düşen euroyla fiyatı PS150i kadar oldu, mişlen lastiklerlerde var ne güzel dendi, motorda kıtlık var gelmiyor:) Türklerin kaderi bu heralde uygun fiyata motor alamamak:bounce:
Tolme
30 Temmuz 2012, 15:47
Düşen euroyla fiyatı PS150i kadar oldu, mişlen lastiklerlerde var ne güzel dendi, motorda kıtlık var gelmiyor:) Türklerin kaderi bu heralde uygun fiyata motor alamamak:bounce:
ferco yok satıyor şuan bildiğim kadarıyla ilk 6 ay için getirilenlerin hepsi satılmış durumda,yeni ithalat yapıldı gümrükten çıkmasını bekliyorlar
cem_fb
30 Temmuz 2012, 16:30
Geçen hafta sorduğumda Ağustos başı gümrükten çekilecek ve boşta olan siyah ve gri vardı, mavi tek bir tane kalmıştı. Kızıltoptak Korlas'a sormuştum. Beyaz yoktu.
satoyama
30 Temmuz 2012, 16:37
geçen hafta ben alacaktım hatta kamyondan indirilmelerini bekledim 6750tl gibi bir fiyata bıraktılar (kamyondan 3 renk indi birisi ayırtılmıştı zaten) , plaka masrafları derken elimde topcase parası bile kalmıyordu son anda vaz geçtim..
ama şunu diyim bu motor 10 tane psi150 eder onun sıfırına para vermek mantıklı değil kimse psi 150 ile kıyaslamasın! scarabeo çok farklı..
sporcity ile bodrumdan gelirken milas kavşağında scarabeo lu bi karı koca ile denk geldik ışıklarda konuştuk 1 yıldır bininyoruz 20bin km oldu çok memnunun dedi ve resmen yardırdı
çok rüzgar vardı ben arkalarından yetişmek için basmadım
ama scarabeo parasını sonuna kadar hak edencek bir scooter..
GP500-1st
30 Temmuz 2012, 21:24
geçen hafta ben alacaktım hatta kamyondan indirilmelerini bekledim 6750tl gibi bir fiyata bıraktılar (kamyondan 3 renk indi birisi ayırtılmıştı zaten) , plaka masrafları derken elimde topcase parası bile kalmıyordu son anda vaz geçtim..
ama şunu diyim bu motor 10 tane psi150 eder onun sıfırına para vermek mantıklı değil kimse psi 150 ile kıyaslamasın! scarabeo çok farklı..
sporcity ile bodrumdan gelirken milas kavşağında scarabeo lu bi karı koca ile denk geldik ışıklarda konuştuk 1 yıldır bininyoruz 20bin km oldu çok memnunun dedi ve resmen yardırdı
PS150 den 3.5 hp fazlası ve büyük teker boyutlarıyla bir kademe yukarıda ama bu motorun rakibi scarebeo ile aynı fiyata satılan(avrupada) Honda SH150i ve cc eksiğine rağmen Scarabeo'nun ana vatanı İtalyada bile satışları aprillia yı 2 ye katlamış durumda:) Bu yüzden SH 150 ile kıyaslanmalı... konfor sürüş ve dayanıklılık olarak İtalyanlar Honda demiş. Bi bildikleri var elbet diye düşünüyorum:)
Dizaynı eskimesine rağmen SH serisi avrupada efsane durumda. Ve okadar ünlü ki Yamaha Xenter150 yi yaparken 150 nin az üzeri hacim seçerek güç ve cc olarak bile birebir taklit etti. Türkiyede yamaha şuan F/P olarak ise pek iç açmıyor. Dizaynı çok başarılı özellikle orj yamaha ön camıyla ama +700 tl ye ragmen üzerinde berbet ötesi bir lastikle geliyor:jocolor:
Bizim sürücülerimiz çok saygısız ve özellikle uzun araçlarımız katil kılıklı olduğundan Aprillia nın ekstra gücü TR de çok elzem çoğu zaman japonlara göre:)
Scarabeo nun tek zaafı 12.000-15.500 civarına satılan ferco grubunun 250/300cc maxi scooterleriyle aynı biraz ucuk parça ve servis giderleri
Kabul etmek lazım 6750 ye almakla bitmiyor herşey:)
Tolme
30 Temmuz 2012, 21:42
dostum sportcity hayırlı olsun kazasız belasız bin,çok seri ve sağlam bir motor aldın güle güle kullan
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
PS150 den 3.5 hp fazlası ve büyük teker boyutlarıyla bir kademe yukarıda ama bu motorun rakibi scarebeo ile aynı fiyata satılan(avrupada) Honda SH150i ve cc eksiğine rağmen Scarabeo'nun ana vatanı İtalyada bile satışları aprillia yı 2 ye katlamış durumda:) Bu yüzden SH 150 ile kıyaslanmalı... konfor sürüş ve dayanıklılık olarak İtalyanlar Honda demiş. Bi bildikleri var elbet diye düşünüyorum:)
Dizaynı eskimesine rağmen SH serisi avrupada efsane durumda. Ve okadar ünlü ki Yamaha Xenter150 yi yaparken 150 nin az üzeri hacim seçerek güç ve cc olarak bile birebir taklit etti. Türkiyede yamaha şuan F/P olarak ise pek iç açmıyor. Dizaynı çok başarılı özellikle orj yamaha ön camıyla ama +700 tl ye ragmen üzerinde berbet ötesi bir lastikle geliyor:jocolor:
Bizim sürücülerimiz çok saygısız ve özellikle uzun araçlarımız katil kılıklı olduğundan Aprillia nın ekstra gücü TR de çok elzem çoğu zaman japonlara göre:)
Scarabeo nun tek zaafı 12.000-15.500 civarına satılan ferco grubunun 250/300cc maxi scooterleriyle aynı biraz ucuk parça ve servis giderleri
italya satış fiyatlarını karşılaştırmak lazım eminimki honda daha ucuzdur ,ayrıca italyada scooterler genel olarak şehiriçinde kullanıldığı ve trafik bizdeki gibi berbat olmadığı için adam 3-4bg lik güç fazlalığına ekstra para ödemek istemiyorda olabilir,birde seninde söylediğin gibi parça fiyatları hondanın daha uygun olur gibi geliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
http://new.motowest.lv/uploads/mototechnics/colors/4ff68e94665d0.jpg
bu renk ne zaman gelicek acaba
hihi
30 Temmuz 2012, 22:01
Tolme ben almadan önce marmaris bayiinde bu renkden vardı, çok istemiştim ama 300 km uzaklık gözümü biraz korkutmuştu.sanki scarabeoya hangi rengi giydirsen yakışacak.
imza
31 Temmuz 2012, 05:48
arkadaslar bu scooter ile kuryelik yapilir mi? öyle 15 - 20 000 degil 150 000 - 200 000 km'ler icin nasil olur? ciddi ciddi almak istiyorum.
satoyama
31 Temmuz 2012, 11:43
önce şunu diyim psi150 bir fiyaskodur..
sh150 tek tük türkiyeye gelmiş olan bir scooter
psi 150i italyada illaki ucuzdur ama türkiyeye geldiğinde psi150 den ucuz yapacaklarını hiç sanmam, 150cc bir scootere 8 bin tl gibi bir fiyat verirlerse şaşırmamak lazım
honda nın gözümden düşmesinin en büyük sebebi gözümle şahit olduğum ve kendi düştüğüm yağ yakma sorunudur
dylan 150 yi 20-30 bin li km lerde yğ yakarken görmek
kendi innovalarımın 20bin km sonra ciddi yağ eksiltmesi
cbf 150 yi biliyoruz
bu durum benim gibi honda cub aşığı birisini soğuttu
eski hondlar gibi değil artık şimdikiler, genetiği çok bozuldu.. japonlar paraya, fasona tama eder oldu..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------
dostum sportcity hayırlı olsun kazasız belasız bin,çok seri ve sağlam bir motor aldın güle güle kullan
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
italya satış fiyatlarını karşılaştırmak lazım eminimki honda daha ucuzdur ,ayrıca italyada scooterler genel olarak şehiriçinde kullanıldığı ve trafik bizdeki gibi berbat olmadığı için adam 3-4bg lik güç fazlalığına ekstra para ödemek istemiyorda olabilir,birde seninde söylediğin gibi parça fiyatları hondanın daha uygun olur gibi geliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
http://new.motowest.lv/uploads/mototechnics/colors/4ff68e94665d0.jpg
bu renk ne zaman gelicek acaba
çok teşekkür ederim tolga iyi dileklerin için..
(ayrıca o rek gözümün önünde kamyondan indi fakat ayırtılmıştı :mrgreen:)
gerçekten seri bir model ve yakıtıda oldukça ekonomik
honda türkiyedeki parça satış konusunda en sağlam firma türkiyeye gelen modellerin vidası dahi özel genuine poşetinde geliyor.. yağ eksiltme ah :pr:
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
arkadaslar bu scooter ile kuryelik yapilir mi? öyle 15 - 20 000 degil 150 000 - 200 000 km'ler icin nasil olur? ciddi ciddi almak istiyorum.
scarabeo kuryeliğin hasını yapar cbf150 ile 3 kez motor sıfırlatırsın ama scarabeo kayış ve ağır bakımla uzun km ler devam eder, tapa gaz giden bir cbf150 den de az yakar. fakat fakati var
bakım ve parça masrafları dez avantaj olacaktır.. aldığın zaman kesinlikle kaza yapmaman lazım bakımlarını düzenli yapman lazım
GP500-1st
31 Temmuz 2012, 12:44
Bordo/patlıcan moru karışmı rengi çok beğendim yahu!
baskentli
31 Temmuz 2012, 15:42
scarabeonun sele altında falan bagajı var mı acaba?
Yurdukoru
31 Temmuz 2012, 20:14
Dostlarım selamlar,
Dünya ne kadar küçükmüş... O çift bizdik, tesadüfen forumu okurken gördüm mesajını ve hatırladım. Biz o gün Bodrum turundan dönüyorduk. Sizde de Aprilia olunca beraber basarız diye sevindik ama gözden kayboldunuz. Biz genelde boş yollarda iki kişi 120-125 civarı gidiyoruz. Ben 100 kiloyum eşim 50 bir o kadar da yan çantalar ve arka topcase dolu gidiyoruz kamplara. Scarabeomuz dediğim gibi artık 20 bini devirdi 1 yıl içinde.:)
Tolme kardeşimin tavsiyeleri ve kullanım yorumları sayesinde aldım bu motoru ve o gün bugün kullanıyorum. İyi ki de almışım kendisine duacıyım. Bu kadar sağlam gaddar ve pratik bir makinem olmadı. (Tolga kardeşime bu arada buradan sevgi ve selamlar.) Hatta 2. motorum gs olmasına rağmen bunu daha çok kullanır olduk pratikliği ve ekonomik olması sebebiyle.Vakti zamanında da Tolme ile dağ bayır köy çok yol yaptık. Ben bu arada nişanlandım nişanlım da çok sevdi motoru ve üzerinden inmiyoruz desek yeridir. Bu gidişle 40 bine gelecek gibiyiz yıl sonuna kadar ha gayret. Onca basmamıza rağmen 3 lt civarı ve 125 lirayı geçmiyor km de. Yağ ve buji hariç hiç bir şeyi değişmedi. Acemilik zamanımda kötü lastik ve motoru tanımamamdan dolayı 3 kere düşmüştüm. Ufak tefek sinyal değişimi haricinde bir şey olmadı. Tek sorunum son zamanlarda motor sıcakken yokuş yukarı iki kişi zorlanır olduk sanırım kayış eskidi. Haliyle normalde 12 binde değişmesi gerekiyordu sanırım ve ben hala aynı kayıştayım. Değiştireceğim eli kulağında.
Tüm dostlara selamlar...
GP500-1st
31 Temmuz 2012, 20:46
Dostlarım selamlar,
Dünya ne kadar küçükmüş... O çift bizdik, tesadüfen forumu okurken gördüm mesajını ve hatırladım. Biz o gün Bodrum turundan dönüyorduk. Sizde de Aprilia olunca beraber basarız diye sevindik ama gözden kayboldunuz. Biz genelde boş yollarda iki kişi 120-125 civarı gidiyoruz. Ben 100 kiloyum eşim 50 bir o kadar da yan çantalar ve arka topcase dolu gidiyoruz kamplara. Scarabeomuz dediğim gibi artık 20 bini devirdi 1 yıl içinde.:)
Tolme kardeşimin tavsiyeleri ve kullanım yorumları sayesinde aldım bu motoru ve o gün bugün kullanıyorum. İyi ki de almışım kendisine duacıyım. Bu kadar sağlam gaddar ve pratik bir makinem olmadı. (Tolga kardeşime bu arada buradan sevgi ve selamlar.) Hatta 2. motorum gs olmasına rağmen bunu daha çok kullanır olduk pratikliği ve ekonomik olması sebebiyle.Vakti zamanında da Tolme ile dağ bayır köy çok yol yaptık. Ben bu arada nişanlandım nişanlım da çok sevdi motoru ve üzerinden inmiyoruz desek yeridir. Bu gidişle 40 bine gelecek gibiyiz yıl sonuna kadar ha gayret. Onca basmamıza rağmen 3 lt civarı ve 125 lirayı geçmiyor km de. Yağ ve buji hariç hiç bir şeyi değişmedi. Acemilik zamanımda kötü lastik ve motoru tanımamamdan dolayı 3 kere düşmüştüm. Ufak tefek sinyal değişimi haricinde bir şey olmadı. Tek sorunum son zamanlarda motor sıcakken yokuş yukarı iki kişi zorlanır olduk sanırım kayış eskidi. Haliyle normalde 12 binde değişmesi gerekiyordu sanırım ve ben hala aynı kayıştayım. Değiştireceğim eli kulağında.
Tüm dostlara selamlar...
Nice kilometrelere diyelim:rendeer: 1 yılda 20 bin çok iddialı bir kullanım. ekonomisi de eklenince scarabeo dan inmez olduk demişşiniz. sakıncası yoksa bmw f650 nizin ortalama yakıtını sorabilirmiyim. Uzun yol ve şehir içinde...
Yurdukoru
31 Temmuz 2012, 23:15
Nice kilometrelere diyelim:rendeer: 1 yılda 20 bin çok iddialı bir kullanım. ekonomisi de eklenince scarabeo dan inmez olduk demişşiniz. sakıncası yoksa bmw f650 nizin ortalama yakıtını sorabilirmiyim. Uzun yol ve şehir içinde...
Teşekkür ederim. Evet, doğrusunu isterseniz daha tam bir yılı bile doldurmadım sanırım. GS'in yeri ise apayrı...Araçla çok sıkıcı olabilecek yerlere GS ile gidiyoruz. Scarabeo ile gözümün kestiremeyeceği uzak noktalara GS ile çok rahat gidiyoruz. GS şehir içinde 5,5 lt, şehir dışında 4-4.5 lt civarı yakıyor, Scarabeo ise 3, bilemedin 3.5 lt. yakıyor en fazla. 500-600 km lik mesafeleri güle oynaya bitiriyoruz. Scarabeo yu daha çok kısa mesafeli gidişlerde kullanıyoruz. (Örneğin günde 200-300 km civarı) Hafta sonları Scarabeo ile 400 km yapıp geliyoruz. (Kuşadası-Bodrum ya da Kuşadası Datça) Bazan Çeşme yarımadasını boydan boya turluyoruz.
Tolme
01 Ağustos 2012, 02:16
istanbulda maslak merkez servisteki arkadaşım kuryelerinde kullanmaya başladığını söylemişti ama bakım masrafları ybr ye göre daha yüksek olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------
scarabeonun sele altında falan bagajı var mı acaba? sele altına yarım kask sığıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------
Dostlarım selamlar,
Tüm dostlara selamlar...
nişanlın hayırlısı olsun engin abi,mutluluklar dilerim ,sevgiler selamlar bizdende
kync43
01 Ağustos 2012, 12:29
2 yıllık ne almalıyım azabından 11 gün önce scarabeomu alarak kurtuldum.:) Şimdide sıra monta geldi.Revit tarmac H2-black 340 TL lik fiyatıyla ne dersiniz? Alternatif daha ekonomik alınabilecek bir mont varmı? Tecrübeli arkadaşlar buna ne der acaba?
Yurdukoru
01 Ağustos 2012, 12:48
nişanlın hayırlısı olsun engin abi,mutluluklar dilerim ,sevgiler selamlar bizdende
Teşekkür ederim Tolgacım senin de yeni motorun hayırlı olsun, içim gitti gerçekten beğendiğim bir model X City. Cadillac gibi gelmiştir bizimkinden sonra. Gerçi benim arka amortisörler en üst seviyede ve galiba yanlış konumda. Ortada dursa daha yumuşak olacak gibi. Kendim indirmeye çalıştım beceremedim anahtarıyla, çevirirken plastiğe çarpıyor. Aşağıda komşumda bir tane X city var yanyana parkediyoruz Xcity bariz daha büyük ve konforlu duruyor.
Öbür motora diye motomaxtan aldığım yumuşak Bagster yan çantalar baya iş görüyor. Kapalıyken 35, Fermuarı açılınca 55 lt her biri ve bir hayli yük alıyor, pazar alışvrişlerim, kamp malzemelerimiz vs ne varsa yüklüyoruz. Arka çantayla beraber dünyayı taşıyorum.
audioslave
01 Ağustos 2012, 17:21
Herkese selamlar arkadaşlar.Nerden esti bilmiyorum ama sadece şehir içi yaz/kış sürekli kullanım amacıyla,çoğunluğu çevre yolu olacak şekilde hızdan yana sıkıntı çekmemek için,Honda Pcx yerine bu motoru almayı ciddi ciddi düşünüyorum.Aslında şuanda kullandığım Hyosung Gv 250'den de son derece memnunum,2 senede 30000km yi devirmişim şehir içi/dışı karışık kullanımda.Scarabeo'yu sadece şehir içinde kullanmak istiyorum,Gv şimdilik şehir dışına çıkacağım zaman kullanırım,elime biraz daha para geçincede Cbf 1000'e geçiş yaparım diyorum.Bakalım kısmet:)
2012 model Scarabeo'ların Michelin Lastiklerle gelmesi gerçekten çok dahiyane bir yenilik.Hem bizi lastik masrafından kurtarmışlar hemde yol güvenliğimizi arttırmışlar,en önemlisi de budur.
Bu motorda tek sıkıntım,çene açılır kask kullanmaktayım ve durduğumda kaskı taşımayı hiç sevmem,muhakkat motora kilitlerim.Sele altı aza daha geniş yapsalardı,arka çanyata da mont,dizlik,eldiven,bellik koyaydık ne iyi olurdu ya?
Birde bu hafta içi İstanbul Anadolu/Avrupa fark etmez,gitsem aynı gün alıp dönebilirmiyim,stoklar da varmı dır,seo alan arkadaşlardan bilgisi olanlar?
Hepinize kazasız keyifli sürüşler dilerim.
Tolme
01 Ağustos 2012, 19:22
Herkese selamlar arkadaşlar.Nerden esti bilmiyorum ama sadece şehir içi yaz/kış sürekli kullanım amacıyla,çoğunluğu çevre yolu olacak şekilde hızdan yana sıkıntı çekmemek için,Honda Pcx yerine bu motoru almayı ciddi ciddi düşünüyorum.Aslında şuanda kullandığım Hyosung Gv 250'den de son derece memnunum,2 senede 30000km yi devirmişim şehir içi/dışı karışık kullanımda.Scarabeo'yu sadece şehir içinde kullanmak istiyorum,Gv şimdilik şehir dışına çıkacağım zaman kullanırım,elime biraz daha para geçincede Cbf 1000'e geçiş yaparım diyorum.Bakalım kısmet:)
2012 model Scarabeo'ların Michelin Lastiklerle gelmesi gerçekten çok dahiyane bir yenilik.Hem bizi lastik masrafından kurtarmışlar hemde yol güvenliğimizi arttırmışlar,en önemlisi de budur.
Bu motorda tek sıkıntım,çene açılır kask kullanmaktayım ve durduğumda kaskı taşımayı hiç sevmem,muhakkat motora kilitlerim.Sele altı aza daha geniş yapsalardı,arka çanyata da mont,dizlik,eldiven,bellik koyaydık ne iyi olurdu ya?
Birde bu hafta içi İstanbul Anadolu/Avrupa fark etmez,gitsem aynı gün alıp dönebilirmiyim,stoklar da varmı dır,seo alan arkadaşlardan bilgisi olanlar?
scarabeo yu aldıktan sonra uzun bir süre hyosung u ellemezsiniz,scarabeo alışkanlık yapacak bir motor buna emin olabilirsiniz,ferco bayilerini tek tek aramanız lazım ,albayraklar ı arayın derim
audioslave
01 Ağustos 2012, 22:11
Birde arkadaşlar,Scarabeo'sunu bana canlı gösterecek ve kısa bir tur atmama izin verecek olan var mı İstanbul'da? Karşısı burası fark etmez,hatta beraber süreriz benim gv'yi denemiş olursunuz,cruiser başkadır:)
satoyama
01 Ağustos 2012, 22:57
Dostlarım selamlar,
Tüm dostlara selamlar...
merhaba hocam :queen:
iyiki hakkınızda olumsuz birşey yazmadım :mrgreen:
bu arada haliyle sizi evli sandım! nişanlınızla birlikte allah tamamına erdirsin diyorum yolunuz hep açık olsun..
o gün gerçenten izmire kadar rüzgar hiç dinmedi, özellikle sökeden sonra hele hele otobanda resmen çoştu..
arkanızdan yetişmek için bastım fakat daha yolumun uzun olması ve etrafın tadını çıkartmak bahanesiyle 80-90km gibi süratlerde hızımı korudum, arkadanızdan da birde maaşallah çektim :cat:
burada karşılaştığımıza çok sevindim bir gün görüşmek dileğiyle..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------
scarabeo yu sonuna kadar tavsiye ederim..
inanın scarabeo kullandıktan veya aldıktan sonra uzun yola onunla gideceksiniz :P
tabi cruriser başkadır..
williamwallace
02 Ağustos 2012, 11:16
Bu arada yarım kasklar çok rahat sığıyor sele altına eğer sığdıramıyorum diyorsanız kaskın ense kısmını direksiyon tarafına verin bir kere daha deneyin :)
Not: Scarabeo candır:cat:
audioslave
02 Ağustos 2012, 12:46
Bugun Ferco yetkilisiiyle yaptıgım telefon görüşmesinde öğrendim ki,suan için İstanbul sınırları içerisinde stokta hazır motor yok,İtalya 3 haftalık tatile girdiğinden en erken bayrama kadar yeni parti mal gelmeyecek,dolayısıyla satışa geçiş en etken Eylül ayının ilk haftasını bulacak gibi gözüküyor,kaparo da almiyorlar en azından önümüzdeki 2 hafta için.Bilginize arkadaslar.
satoyama
25 Ağustos 2012, 12:26
beyler istanbulda scarabeo kullanan arkadaşlar!!
hangi servise gidiyorsunuz?
hangisine gittiniz?
izlenimleriniz nedir ?
gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğiniz yer var mı ?
(ferco maslak hariç)
boyraz
25 Ağustos 2012, 12:55
Ferco yetkili servisleri arasında hiç düşünmeden Kadıköy Motor, Kadir usta'yı tavsiye ederim. Gözün kapalı güvenebilirsin. Kadıköy İtfaiyesinin yanındaki sokakta.
satoyama
25 Ağustos 2012, 15:37
Ferco yetkili servisleri arasında hiç düşünmeden Kadıköy Motor, Kadir usta'yı tavsiye ederim. Gözün kapalı güvenebilirsin. Kadıköy İtfaiyesinin yanındaki sokakta.
evet bende öyle duydum, kendisi ile irtibata geçtim
bakalım hayırlısı olsun
password48
27 Ağustos 2012, 16:48
http://img442.imageshack.us/img442/9197/img3392pf.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/442/img3392pf.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
satoyama
29 Ağustos 2012, 02:00
@hattat hasan nickli arakdaşımız hasan da 2012 model scarabeo 200ie aldı
hayırlı uğurlu olsun.. :thumleft:
Tolme
30 Ağustos 2012, 15:43
hattat hasan arkadaşımızada hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binsin
hattat_hasan
31 Ağustos 2012, 21:54
sağolasın mustafa abi ve tolme abi eksik olmayın
sayın tolme almama sebep olan kişilerin başında :)
aydından alıp eşimle istanbula çok rahat geldik yakın zamanda fotoları paylaşırım inş.
satoyama
01 Eylül 2012, 12:50
sağolasın mustafa abi ve tolme abi eksik olmayın
sayın tolme almama sebep olan kişilerin başında :)
aydından alıp eşimle istanbula çok rahat geldik yakın zamanda fotoları paylaşırım inş.
bak sen!
aylar önce scarabeo 200 düşünüyorum abi dediğinde sakın şaşma demedimmi sana her aradığında hatta almadan bir kaç gün önce bile :queen:
ama şaka bir yana tolme tanıttı bu kasayı sağlamlığı kalitesi aşikardı orası başka
ben bindim çok beğendim doğrusu
haliyle birz yüksek devirlerde iş görüyor ama 19hp nin hakkını sonuna kadar veriyor . çok tatlı makina
geçen sene yuvacık gezisinde bir muhabbette
2011 kymco people ile karşılaştıran daha iyi olduğunu söyleyen bir adam var dı yaa! şaka gibi
inanın scarabeo200 e binmesin acayip morali bozulur
Tolme
01 Eylül 2012, 18:11
bak sen!
aylar önce scarabeo 200 düşünüyorum abi dediğinde sakın şaşma demedimmi sana her aradığında hatta almadan bir kaç gün önce bile :queen:
ama şaka bir yana tolme tanıttı bu kasayı sağlamlığı kalitesi aşikardı orası başka
ben bindim çok beğendim doğrusu
haliyle birz yüksek devirlerde iş görüyor ama 19hp nin hakkını sonuna kadar veriyor . çok tatlı makina
geçen sene yuvacık gezisinde bir muhabbette
2011 kymco people ile karşılaştıran daha iyi olduğunu söyleyen bir adam var dı yaa! şaka gibi
inanın scarabeo200 e binmesin acayip morali bozulur
neredeyse beverly 250 ile aynı keyifte ve güçte diyebilirim,ara hızlanmaları yağ gibi
Tolme
13 Eylül 2012, 21:53
bugün 35 AV plakalı bir scarabeo geçti aliağanın içinden gri renkte ,eğer aramızdaysa selam olsun
herkese merhaba;
arkadaslar gecen seneden beri scarabeo'nun takipcisiyim, 3-4 ay önce tam aliyordum fakat icimi bir seyler huzursuz etti ve korlas'tan geri ciktim. söyle 100.000 km'ler deviren bir beo'cu bulsamda iyice bi analiz edebilsem, benim icin beo'nun verileri tam istedigim gibi, idealimdeki scooter bu. kafamdaki tek sorun uzun km'ler sonunda olasi sorunlari varmidir, kronik ariza vs. kuryelikte kullanmayi düsünüyorum ve tüm masraflar bana ait oluyor. özet gec diyenler icin:)
arizasi, sikintisi vs var mi bu yakisiklinin? bakim maliyetleri beni üzer mi?
tüm beo'culara hayirli forumlar, iyi sürüsler ve tüm motorculara.
EMEKLİ
06 Ekim 2012, 19:35
Merhaba Tolme arkadaşım.Selamını aldım.O gördüğün bendim.Foruma yeni üye oldum fakat önceden de takip ederdim.ben şu an Yeni Foça dayım.Aliağaya gelince görüşmek dileğiyle iyi günler.
Yurdukoru
06 Ekim 2012, 19:55
Valla 100 binlere henüz gelmedim ama 22 binlerdeyim. Özet olarak söylemek gerekirse 20 binde kayış değiştirdim (210 tl) debriyaj temizliği ve diger bakimlardan sonra makina neredeyse reset oldu, fişek gibi gitmeye başladı yeniden. Yokuşlari 2 kisi 70 km ile cikmaya basladik yine. Baya bir sevindirik oldum. Yakıt tüketimi de tekrar 3 litrelere düştü. Far gibi karenaj gibi parçaları korkunç derecede pahalı ama dikkatli kullanırsanız parça degisimine pek ihtiyac duymazsınız. Ancak araziye gelmez sanırım. Bizim buranın yolları maalesef ön karenajin defalarca yerinden çıkmasına hatta tırnaklarının kırılmasına sebeb oldu.
Merhaba Tolme arkadaşım.Selamını aldım.O gördüğün bendim.Foruma yeni üye oldum fakat önceden de takip ederdim.ben şu an Yeni Foça dayım.Aliağaya gelince görüşmek dileğiyle iyi günler. aliağa ya gelirseniz beklerim bir çayımızı içersiniz hemde tanışmış oluruz,kazasız belasız binin motosikletinize
rainman
10 Ekim 2012, 13:48
Merhaba arkadaşlar
Uzun bir süredir sessizce bu formu takip ediyorum ve nihayet su an kullandığım ps 150i motorumu aprilla scarabeo ile değiştirmek olacak.Siz kullanıcı arkadasların özverili yorumlarına canı gönülden inanıyorum ve hiç düşünmeden en kısa zamanda bu motora sahip olacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------
Şimdi size bir sey söyleyeceğim denizlerde bazı tekne kullanıcılarına örneğin belli bir metreye kadar olan kücük balıkçı teknelerinde özellikle devlet tarafından mazot indirimi uygulanıyor normal mazot fiyatıının yanlış hatırlamıyorsam yarı fiyatına mazot alma imkanları var.Ben diyorumki birlikten kuvvet doğar belli cc ye kadar motosiklet kullanıcıları olarak imza toplayarak meclisten benzin indirimi isteyelim.Belki devletinde işine gelir motosiklet kullanımını tesvik etmek amacıyla.Gerci cok olabilecek bir sey gibi gelmiyor ama yinede denemekte fayda var diye düşünüyorum
Sygılar
Abdullah.A
10 Ekim 2012, 18:42
Merhaba Arkadaşlar,
Ben de yeni bir Scarabeo kullanıcısıyım, 10 gün önce aldım motorumu, daha önceden Kymco ve Suzuki kullandım.
Bu arada Aprilia Scarabeo 200ie için bir "Sosyal Grup" açtım. Profilinizden "Sosyal Gruba Dahil Ol" derseniz ve grubu bulup üye olursanız sevinirim.
Selamlar,
Abdullah
sedat_57
12 Ekim 2012, 21:45
Yeni kasa scareabolarda abs mevcutmu acaba sahibinden.comda bir kaç ilanda abs olduğunu yazmışlar inanmayıp başka bir ilandada abs/cbs seçeneğini işaretli görünce merak edip kullanıcılarına sormak istedim..
sedat_57
13 Ekim 2012, 00:34
Güncel...................
GP500-1st
13 Ekim 2012, 00:51
Güncel...................
zor, fiyati ciddi oranda hoplatir
sedat_57
13 Ekim 2012, 01:12
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-gercek-italyan-aprilla-102123321/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-ilk-sahibinden-500-km-de-97488455/detay
Yeni kasa scareabolarda abs mevcutmu acaba sahibinden.comda bir kaç ilanda abs olduğunu yazmışlar inanmayıp başka bir ilandada abs/cbs seçeneğini işaretli görünce merak edip kullanıcılarına sormak istedim..
ABS yok ama CBS var sanırım ondan dolayı işaretlemişler
sedat_57
13 Ekim 2012, 13:53
ABS yok ama CBS var sanırım ondan dolayı işaretlemişler
teşekkür ederim ilginiz için..
F650GS 2006 modeli kullanıyorum 2 senedir, ondan once 26 beygir 250 cc endurom vardı honda marka. simdi sehir icinde bmw den cok memnun olmama ragmen, daha harci alem bir motora ihtiyacım var 2-3 paralık bir sey isimi gorur derken 7-8 beygirleri gorunce 50 beygirden sonra sinir hastası olurum kanısı ile biraz daha guclu modellere yoneldim, ps150vs ilk incelemelerimde avantajlı gibiydi ama 12 inch tekeri gorunce vazgectim. su an scarabeo ve xcenter arasındayım. Ankarada oldugum icin burada scoter bulmak bir dert. Anladıgım kadarı ile xcenter ın on gorunus ve farlar ve suspansiyon artısı varken, scarabeo nun koltuk altı 12v cıkıs, saklama gozu,cam, michelin lastikleri, arka fren disk ve en onemlisi 3-5 beygir fazlası var. Ayrıca camsız olmaz 380 TL daha ustune odeyecegim xcenter icin zaten alırkende biraz pahalı. Kararsızım bir de sıkıntı, burada bu motorlar yoktur on siparisle falan getirirler sagolsun bayiler... git bak bin anla gibi bir durumda yok. Bunlara ek tercihimi sekillendirecek paylasacagınız bilgiler varsa sevinirim.
Bu topic i okurken F650gs ve scarbaeo yu beraber kulllananlarda dikkatimi cekti, vakitleri varsa kıyaslama fikirlerinide almak isterim.
Selamlar
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO