Orijinalini görmek için tıklayınız : Aprilia Aprillia Scarabeo 200ie Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
BIYIKLI
21 Nisan 2012, 14:33
Bizim motorun adının Mısırlı bu böcekten geldiğini biliyor muydunuz?! :)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5c/Scarabaeus.gangeticus.jpg
afaklar
23 Nisan 2012, 23:09
Yaklaşık son 15 gündür bir scoter almak için nbayi bayi dolaşık, internetten gerek forumlar gerekse de çevreden edindiğim bilgilerle de biraz ufkumu geliştirdim. Düşündüğüm scoterlar, Honda PCX, Honda Ps150i, Xenter 150i ve Aprilla Scarabeo 200i üzerine derinleşti. Burada yazılanları ve Aprilla ile ilgli pekçok forumu okudum. Sanırım bu motorla iyi dost olacağız. Şimdilik Tarsus'da yaşıyorum. Bu motosikleti almak istiyorum. Bu gün İzmir'den iki bayii aradım. Şu anda ellerinde olmadığını, yaklaşık 20 kadar scarabeo'nun Nisan sonunda Türkiye'ye girceğini, hepsinin de siyah olduğunu ve satıldığını ifade etti. Sanırım 15-20 Mayıs tarihlerinde bir parti daha gelecekmiş ve 4 renk de olacakmış. Şimdi sizden ricam buradaki tecrübeli arkadaşların bana yardımlarını esirgememeleri. Bütçemi zorlayarak bu motoru (BEYAZ) almak istiyorum. Fercomotor'un sitesinde Fiyat 7.300 TL civarı Garanti bankası kartlarına + 6 taksit diye yazıyor. Yarın orayı da arayacağım. Artık kararımı verdim. İnşallah bu seviyelerden almak, hayırlıysa nasip olsun.
sasuke
28 Nisan 2012, 13:36
şimdiden hayırlı olsun afaklar, satmayı düşünmüyorsan 4-5 sene rahat rahat binebileceğin bir alet aldın, tabii bu şahsi fikrim=)
Ve 12.000 bakımıma 2000 km kalmış bulunmakta...sanırım bu bakımda rutin işlemler dışında bir de kayışım değişecek...merak ettiğim eğer kayış sağlamsa gen ed edeğişim mecburi mi? başından 12.000 bakımı geçen birileri varsa ve cevap verebilirse çok sevinirim, teşekkürler...
Tolme
29 Nisan 2012, 17:56
şimdiden hayırlı olsun afaklar, satmayı düşünmüyorsan 4-5 sene rahat rahat binebileceğin bir alet aldın, tabii bu şahsi fikrim=)
Ve 12.000 bakımıma 2000 km kalmış bulunmakta...sanırım bu bakımda rutin işlemler dışında bir de kayışım değişecek...merak ettiğim eğer kayış sağlamsa gen ed edeğişim mecburi mi? başından 12.000 bakımı geçen birileri varsa ve cevap verebilirse çok sevinirim, teşekkürler...
12binde değişim mecburi değil ama ferco kayışa 12.000km garanti veriyor ,yani 12000km yi geçtiğinde kayış koparsa garanti kapsamana girmez
Herkese Merhabalar;
Scarabeom ile geçen Eylül'den beri 4000i devirdim. Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı çıkarmadı lakin, tecrübesiz kullanıcı olduğumdan çok kullanıp arka fren balatasını yemişim, hafiften diski çizmeye başlamış. Bunun için motoru servise götürme imkanım yok. Balataları internetten sipariş edip burada Safranbolu'da taktıracağım. Şimdi forumlardan araştırdığım kadarıyla bir orjinal bir de EBC organik balata var. Bunların dışında bir alternatif var mı? Ve bu alternatifleri sipariş edebileceğim bir site var mı? Google'a Aprilia Scarabeo 200ie fren balatası yazınca satış yapan bir yer çıkmıyor:) Bu konuda tavsiyeleriniziçin şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu arada şu an sağlam görünen ön balatayı da beraber değiştirmeli miyim?
Tolme
05 Mayıs 2012, 01:07
Herkese Merhabalar;
Scarabeom ile geçen Eylül'den beri 4000i devirdim. Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı çıkarmadı lakin, tecrübesiz kullanıcı olduğumdan çok kullanıp arka fren balatasını yemişim, hafiften diski çizmeye başlamış. Bunun için motoru servise götürme imkanım yok. Balataları internetten sipariş edip burada Safranbolu'da taktıracağım. Şimdi forumlardan araştırdığım kadarıyla bir orjinal bir de EBC organik balata var. Bunların dışında bir alternatif var mı? Ve bu alternatifleri sipariş edebileceğim bir site var mı? Google'a Aprilia Scarabeo 200ie fren balatası yazınca satış yapan bir yer çıkmıyor:) Bu konuda tavsiyeleriniziçin şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu arada şu an sağlam görünen ön balatayı da beraber değiştirmeli miyim?
maslaktaki merkez servis bildiğim kadarıyla satıyordu,servis müdürü engin ençetin beyle iletişime geçerseniz yardımcı olacağına eminim
maslaktaki merkez servis bildiğim kadarıyla satıyordu,servis müdürü engin ençetin beyle iletişime geçerseniz yardımcı olacağına eminim
Teşekkürler Tolga, Facebook'tan kendisi ilgilendi sağolsun.
Ra_Messu
13 Mayıs 2012, 06:31
Arkadaşlar selamlar, sıfır km kullanıcılarından bayi konusunda bilgi alabilir miyim? Honda PCX ve birkaç farklı motora gittikten sonra eşimin de isteği ile bu modelde karar kıldık ancak yeni partinin aziran ayında geleceğini söylüyorlar. Bildiğiniz önerebileceğiniz bayii var mıdır?
merkezkale
18 Mayıs 2012, 22:53
http://i47.tinypic.com/2qk1dmf.jpg
afaklar
25 Mayıs 2012, 22:09
Arkadaşlar, scarabeonun sele yüksekliği bir kaç santim düşürülebilinir mi?. Bir de yeni BEO'lar bayilere geldi mi? ya da ne zaman gelir ?..
Tolme
26 Mayıs 2012, 15:56
Arkadaşlar, scarabeonun sele yüksekliği bir kaç santim düşürülebilinir mi?. Bir de yeni BEO'lar bayilere geldi mi? ya da ne zaman gelir ?..
düşürülebileceğini zannetmiyorum ama zamanla amortisörler yumuşuyor ve üzerine oturunca alçalıyor
baskentli
29 Mayıs 2012, 22:16
ben de scarabeo almayı düşünüyorum. az yakması ve söylenenlere göre sağlam olması önemli etkenler. benim bir sorum olacak kararımda çok önemli etkisi olan. bu motorla uzun yol yapılır mı? aydınlatırsanız sevinirim...
Tolme
30 Mayıs 2012, 02:34
ben de scarabeo almayı düşünüyorum. az yakması ve söylenenlere göre sağlam olması önemli etkenler. benim bir sorum olacak kararımda çok önemli etkisi olan. bu motorla uzun yol yapılır mı? aydınlatırsanız sevinirim...
ben 2 defa izmirden antalyaya gidip geldim :) yeterli olur sanırım
baskentli
30 Mayıs 2012, 13:44
yeterli yeterli :) teşekkürler
afaklar
30 Mayıs 2012, 22:43
Arkadaşlar, Ben özellikle Tolme nickli dostumuzun yorum, ilgi ve özverili paylaşımlarının da etkisiyle bu motora aşık oldum. Uzun yol derken ben Mersin Tarsus dayaşıyorum. ve 1 ay sonra Tarsus' dan çanakkale ye kadar gitmeyi planlıyorum. Motorun performansına daha görmeden inanıyorum. Tek sorunum bu olası yolculukta artçı olark 8 yaşındaki oğlum la gidebilir miyiz endişesi!.. Birkaç günde de olabilir. Nasıl olsa Yaz. Dolaşa dolaşa falan . ama çocukla naıl olur? Bu arada motorumu Bayiye göre Haziran ortasında teslim alabilceğim. Bakalaım ne olacak...
Tolme
31 Mayıs 2012, 13:07
Arkadaşlar, Ben özellikle Tolme nickli dostumuzun yorum, ilgi ve özverili paylaşımlarının da etkisiyle bu motora aşık oldum. Uzun yol derken ben Mersin Tarsus dayaşıyorum. ve 1 ay sonra Tarsus' dan çanakkale ye kadar gitmeyi planlıyorum. Motorun performansına daha görmeden inanıyorum. Tek sorunum bu olası yolculukta artçı olark 8 yaşındaki oğlum la gidebilir miyiz endişesi!.. Birkaç günde de olabilir. Nasıl olsa Yaz. Dolaşa dolaşa falan . ama çocukla naıl olur? Bu arada motorumu Bayiye göre Haziran ortasında teslim alabilceğim. Bakalaım ne olacak...
bahsettiğiniz mesafe çok uzun ve 8 yaşındaki bir kardeşim için çok yorucu ve tehlikeli olabilir,eğer çocuğun artçı tecrübesi varsa ,sık mola vererek ve yavaş yavaş gezerek belki gidilir ama 300-400km sonra çocuk baba dönelim diye ağlamayada başlayabilir :D,bence riskli bir iş
afaklar
02 Haziran 2012, 21:52
Gene tecrübeli arkadaşların bilgisine başurmak istedim. Bu arada Kaska ihtiyacım var. Sharp testinden beş yıldız almış kasklara baktım. Bunlardan Lazer LZ6 Full Face 70 euro, Nitro Aikido 70 euro, bir de caberg V2 407 gibi (90 euro) fiyatı en uygun kasklar ı net te gördüm. Fiyatlar sterlin de olabilir.
Montlar la da ilgili Revit diye bir markadan bahsediliyor. Malum memur kişiyim. Motorun en optimumuna karar verdim de Gerisi için yardıma ihiyacım olacak. Kask, mont, eldiven, dizlik, hatta navigayon bağlayabilir miyiz?
BIYIKLI
07 Haziran 2012, 11:42
Montlar la da ilgili Revit diye bir markadan bahsediliyor. Malum memur kişiyim. Motorun en optimumuna karar verdim de Gerisi için yardıma ihiyacım olacak. Kask, mont, eldiven, dizlik, hatta navigayon bağlayabilir miyiz?
Revit air marka/model montumu 5 senedir kullanıyorum, çok memnunum tavsiye ederim.
Navigasyon olarak garmin marka otomobil için bir gps var, scarabeo ma onu bağlayıp çok rahatlıkla yol adres bulabiliyorum, yağmurdan koruduktan sonra sıkıntı olmaz. Bir ara fotoğrafını da eklerim.
ihb
10 Haziran 2012, 14:53
merhaba, scarabeo kullanıcıları. bende ilk motosikletimi almayı planlıyorum ve düşündüğüm modellerden bir tanesi de scarabeo. anlattıklarınız için teşekkürler, fakat bir sorum var. geçenlerde bir scarabeo ya baktım güzel görünüyordu ama motorun altından iki tane hortum salllanıyordu yere doğru sahibine sordum bilmiyorum dedi, ben sıfır aldım aldığımda öyleydi dedi. sizlerin bu konu hakkında bir bilgisi varmı.
şimdiden teşekkürler
Tolme
11 Haziran 2012, 22:00
merhaba, scarabeo kullanıcıları. bende ilk motosikletimi almayı planlıyorum ve düşündüğüm modellerden bir tanesi de scarabeo. anlattıklarınız için teşekkürler, fakat bir sorum var. geçenlerde bir scarabeo ya baktım güzel görünüyordu ama motorun altından iki tane hortum salllanıyordu yere doğru sahibine sordum bilmiyorum dedi, ben sıfır aldım aldığımda öyleydi dedi. sizlerin bu konu hakkında bir bilgisi varmı.
şimdiden teşekkürler
depoyu aşırı doldurduklarında taşan benzin oradan akıyor,bir nevi tahliye hortumu
Tolme
27 Haziran 2012, 23:00
güzel bir pazarlama şekli,italyanlar bu işi biliyor
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/522001_10150786036552537_1111148987_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/380679_10150786033512537_531456650_n.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------
bu arada dikkatinizi çekerim neredeyse 125cc liğin fiyatına türkiyede 200cc olanı satılıyor
GP500-1st
28 Haziran 2012, 06:28
güzel bir pazarlama şekli,italyanlar bu işi biliyor
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/522001_10150786036552537_1111148987_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/380679_10150786033512537_531456650_n.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------
bu arada dikkatinizi çekerim neredeyse 125cc liğin fiyatına türkiyede 200cc olanı satılıyor
Avrupada aynı kasada cc ler arası farklar çok cüzzi.. 125 cc yi 16 yaşındakiler kullanabilsinler diye üretiyorlar verdiğin fotoda belirttikleri için ve 200'lük piston silindirde pek maliyet farkı getirmediğinden 3.150 euro civari fiyatı var. yani TR de scorebeo 200 geyet iyi fiyatlandırılmış. 300'ler ise üst segmen olduğundan ve kasa farkı bulunduğundan fark fazla. Yani müşteriler farklı olup birbirini etkilemediğinen 125-200 de fiyat farkı çok komik seviyelerde:)
Ama fercodaki iyi niyetli fiyatlandırmayı KTM Türkiye' de(spormoto) görmek mümkün değil duke 125 3.900 euro bizde 4.000 güzel ama 200 lik aynı kasayı kullanıyor 4.400 euro yani fark 500 gibi komik bir rakam(+10 hp için öyle)ama bizde 1.000 euro farkla 5.000 euro ile fiyatlandırılmış! Aç gözlü spormoto boğazına durusun:P
Scarebeo200 forever:)
borabay
04 Temmuz 2012, 11:02
cross motorum var değiştirmek istiyorum stabilize yolda orman yolunda kullanımı nasıl sadece asfalt yol için mi uygun
Tolme
04 Temmuz 2012, 19:12
cross motorum var değiştirmek istiyorum stabilize yolda orman yolunda kullanımı nasıl sadece asfalt yol için mi uygun
altı yüksek, toprak yolda idare eder ama dağa,taşa gelmez sonuçta scooter
http://i662.photobucket.com/albums/uu350/tolme76/yamanlar/IMG_1140.jpg
http://i662.photobucket.com/albums/uu350/tolme76/yamanlar/IMG_1222.jpg
bu şekilde ben rahat geziniyordum ama daha fazlasına zorlamadım açıkçası
Seavoice
08 Temmuz 2012, 01:23
herkese merhaba,
Öncelikle gezi rüya gibi olmuş harika :) scarabeoyu almak üzereyim ancak bir kaç sorum olacak, uzun yolda ayakları uzatamamak dizlerde bir sıkıntı yaratırmı? 92 kgyim artçımda 70kg artı yükler vs. uygun olurmu? viraj alma kabiliyeti güven veriyormu? son olarak 2012 modellerde lastiklerin kalitesi nasıldır? saygılarımla..
Tolme
08 Temmuz 2012, 01:44
herkese merhaba,
Öncelikle gezi rüya gibi olmuş harika :) scarabeoyu almak üzereyim ancak bir kaç sorum olacak, uzun yolda ayakları uzatamamak dizlerde bir sıkıntı yaratırmı? 92 kgyim artçımda 70kg artı yükler vs. uygun olurmu? viraj alma kabiliyeti güven veriyormu? son olarak 2012 modellerde lastiklerin kalitesi nasıldır? saygılarımla..
ben13000km kullandım herhangi bir rahatsızlık duymadım ama bu sorduğunuz göreceli bir kavram,insandan insana değişir,viraj kabileyeti geniş tekerlekleri ile iyi derecede,2012 lerde üzerinde michelin lastik geliyor sorunsuz ve kaliteli,motosikletinizi çok yüklerseniz uzun rampalarda süratiniz 80 e kadar düşebiliyor ama zorlamadan binmenizi tavsiye ederim, özellikle rodajda dikkatli kullanılması fazla zorlanmaması gerekir
hihi
08 Temmuz 2012, 02:01
herkese merhaba,
nasipse eğer önümüzdeki hafta sattığım scarabeo yerine 2012 modelini almak istiyorum.2011 yılı mayıs ayında alıp 1 yıl kullandıktan sonra satmak zorunda kalmıştım.döndüm dolaştım yine scarabeo da karar kıldım.her yönüyle bana hitap ettiğini düşünüyorum.sorularına gelince, benim belimle ilgili problemim olmasına rağmen 350 km yol yapmışlığım var 1 günde.kesinlikle diz ve bel ağrısı çekmedim.bu konuyu dert etme.ben 100 kiloyum, bi seferinde 80 kg artçımla beraber yük olmadan uzun olmasada yol yaptık çekişinde gidişinde tek kişi ile hiç farklılık yoktu.hatta daha stabil bi sürüşü vardı scarabeonun.ayrıca 2012 modellerde sırt desteğide var daha rahat olur kanaatindeyim.2011 modellerde çin malı sert lastik hiç güven vermiyordu michelin city griple değiştim, neden daha önce değiştirmedim diye kendime kızdım.2012 modellerde city griple geliyor.bence aprilia yapması gerekeni yapmış.ben virajlarda hiç sorun yaşamadım.130 km süratle giderken dahi motorda herhangi bi titreşim yok.renk tercihim önce gri idi, şimdi kırmızıyı görünce fikrim değişti.aslında kırmızıyı hiç düşünmemiştim ama scarabeo italya sitesinde renginin kırmızı değilde bordo olduğunu görünce (türkiyedede inşallah bordodur) tercihimi bordodan yana kullanacağım.scarabeonun hiçmi eksisi yok dersen; sanki arka amörtisörler biraz sert, benzin depo giriş yeri biraz dar pompacı dikkat etmezse (bende bi kere oldu) dolum esnasında dışarı taşırabilir.parça fiyatlarının yüksekliği ; nazar boncuğu ve kasko lazım.olumlu olumsuz sınıfının lideri bana göre.seavoice alınca resimleri koymakta acele et.şimdiden hayırlı olsun.
Seavoice
09 Temmuz 2012, 01:54
ben13000km kullandım herhangi bir rahatsızlık duymadım ama bu sorduğunuz göreceli bir kavram,insandan insana değişir,viraj kabileyeti geniş tekerlekleri ile iyi derecede,2012 lerde üzerinde michelin lastik geliyor sorunsuz ve kaliteli,motosikletinizi çok yüklerseniz uzun rampalarda süratiniz 80 e kadar düşebiliyor ama zorlamadan binmenizi tavsiye ederim, özellikle rodajda dikkatli kullanılması fazla zorlanmaması gerekir
aslında ilave etmeyi unuttum sol dizimin halı sahada futbol oynarken çapraz bağı koptu menisküsde yırtılmıştı ameliyat oldum vs.. ama bu şekilde honda cbf150 ile istden ayvalığa 3-4 mola ile yaklaşık 9 saatte varmıştım çanakkale üzeri gitmiştim artçı ile. diz problemi yaşadım malum vitesli. 150 lik motor malum çok zorlandı alet :) sanırım scarabeoda ayakları hafif yanlara açarak uzatılabilir gibi. bunu sormamdaki sebep bu sefer ist-kmaraş 1100 km yol yapmayı planlıyorum ve 2 günde ulaşmayı arzu ediyorum 100 km sabit hızla bunu başarabilirim umarım. ilginize tşkler tolme..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:49 ----------
nasipse eğer önümüzdeki hafta sattığım scarabeo yerine 2012 modelini almak istiyorum.2011 yılı mayıs ayında alıp 1 yıl kullandıktan sonra satmak zorunda kalmıştım.döndüm dolaştım yine scarabeo da karar kıldım.her yönüyle bana hitap ettiğini düşünüyorum.sorularına gelince, benim belimle ilgili problemim olmasına rağmen 350 km yol yapmışlığım var 1 günde.kesinlikle diz ve bel ağrısı çekmedim.bu konuyu dert etme.ben 100 kiloyum, bi seferinde 80 kg artçımla beraber yük olmadan uzun olmasada yol yaptık çekişinde gidişinde tek kişi ile hiç farklılık yoktu.hatta daha stabil bi sürüşü vardı scarabeonun.ayrıca 2012 modellerde sırt desteğide var daha rahat olur kanaatindeyim.2011 modellerde çin malı sert lastik hiç güven vermiyordu michelin city griple değiştim, neden daha önce değiştirmedim diye kendime kızdım.2012 modellerde city griple geliyor.bence aprilia yapması gerekeni yapmış.ben virajlarda hiç sorun yaşamadım.130 km süratle giderken dahi motorda herhangi bi titreşim yok.renk tercihim önce gri idi, şimdi kırmızıyı görünce fikrim değişti.aslında kırmızıyı hiç düşünmemiştim ama scarabeo italya sitesinde renginin kırmızı değilde bordo olduğunu görünce (türkiyedede inşallah bordodur) tercihimi bordodan yana kullanacağım.scarabeonun hiçmi eksisi yok dersen; sanki arka amörtisörler biraz sert, benzin depo giriş yeri biraz dar pompacı dikkat etmezse (bende bi kere oldu) dolum esnasında dışarı taşırabilir.parça fiyatlarının yüksekliği ; nazar boncuğu ve kasko lazım.olumlu olumsuz sınıfının lideri bana göre.seavoice alınca resimleri koymakta acele et.şimdiden hayırlı olsun.
zaten banada hitap ediyor bu motor tek derdim ayak uzatma başka bir sıkıntım yok sca ile ilgili. inş. bir kaç güne nikahı kıyarız benimde rengim siyah ama bordoda hoş olur bulamazsam bordoyu alırım. teşekkür ve saygılar hihi..
Ra_Messu
09 Temmuz 2012, 13:41
Arkadaşlar ben de lacivert renkli beomu cuma günü teslim aldım. Yoğunluktan binemedim henüz, en kısa zamanda fotoğraflarını paylaşacağım. Yalnız motosiklet biraz fazla ısınıyor gibi geldi, misal anahtarı yuvasından çıkardığımda elle zor tutulacak kadar sıcak oluyor. Bu normal mi?
Tolme
09 Temmuz 2012, 20:29
Arkadaşlar ben de lacivert renkli beomu cuma günü teslim aldım. Yoğunluktan binemedim henüz, en kısa zamanda fotoğraflarını paylaşacağım. Yalnız motosiklet biraz fazla ısınıyor gibi geldi, misal anahtarı yuvasından çıkardığımda elle zor tutulacak kadar sıcak oluyor. Bu normal mi?
normal korkulacak birşey yok,bunun sebebi anahtarın girdiği yer radyatörün hemen arkasında,radyatörün sıcaklığı anahtarıda ısıtıyor,bizdede öyleydi endişelenme.
hihi
11 Temmuz 2012, 22:11
dün itibariyle antalya bayiinden 2012 scarabeomu almış bulunmaktayım.şu an motorum bayide kaldı.plaka işlemlerini başlattım.inşallah haftaya gider alır gelirim.
Tolme
14 Temmuz 2012, 02:25
dün itibariyle antalya bayiinden 2012 scarabeomu almış bulunmaktayım.şu an motorum bayide kaldı.plaka işlemlerini başlattım.inşallah haftaya gider alır gelirim.
yeni motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız binin,eski ile yeni kasa scarabeo nun arasındaki farkları sizden dinlemek istiyoruz
hihi
14 Temmuz 2012, 03:50
yeni motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız binin,eski ile yeni kasa scarabeo nun arasındaki farkları sizden dinlemek istiyoruz
tolme sağol.bu anlatım hususnda çok iyi değilim, ama dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım.
hihi
15 Temmuz 2012, 02:38
Bugün antalya doğaner motordan almış olduğum scarabeo ile burdura gelmiş bulunmaktayım.şunu rahatlıkla belirtiyim; öncelikle michelin lastikle gelmesi çok güzel olmuş.selesi öncekine göre çok konforlu olmuş,kıçımı oynatmadan stabil bi şekilde antalyadan ıspartaya daha sonra burdura geldim.aynaların kromajlı olması motora ayrı bi kalite katmış.ön panel her ne kadar göreceli olsada ben beğendim.gri renk denkgeldi, güzel renk ,beyazda olsa olurdu.motor gücü benim için zaten oldukça tatminkardı zaten.bu siteyi seviyorum böyle güzel bi scooteri bana kazandırdığı için.özellikle engin abinin tavsiyeleri almamda çok etkili oldu.murat kardeşimin scarabeo hakkındaki pozitif yorumlarında ne kadar haklı olduğunu bir kez daha ben teyit ediyim.bu segmentte scooter alacaklar bence macera aramamalılar. resimlerini en kısa zamanda yüklemeye çalışacağım.
hihi
17 Temmuz 2012, 01:22
arkadaşlar umarım beğenirsiniz.
http://img705.imageshack.us/img705/7060/img0148br.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/705/img0148br.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
http://img690.imageshack.us/img690/9383/img0149jz.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/690/img0149jz.jpg/)
http://img816.imageshack.us/img816/7850/img0150gut.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/816/img0150gut.jpg/)
http://img716.imageshack.us/img716/7452/img0152itw.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/716/img0152itw.jpg/)
http://img194.imageshack.us/img194/2833/img0153aau.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/194/img0153aau.jpg/)
http://img717.imageshack.us/img717/4758/img0154bp.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/717/img0154bp.jpg/)
Tolme
17 Temmuz 2012, 04:17
arkadaşlar umarım beğenirsiniz.
http://img705.imageshack.us/img705/7060/img0148br.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/705/img0148br.jpg/)
http://img690.imageshack.us/img690/9383/img0149jz.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/690/img0149jz.jpg/)
http://img816.imageshack.us/img816/7850/img0150gut.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/816/img0150gut.jpg/)
http://img716.imageshack.us/img716/7452/img0152itw.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/716/img0152itw.jpg/)
http://img194.imageshack.us/img194/2833/img0153aau.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/194/img0153aau.jpg/)
http://img717.imageshack.us/img717/4758/img0154bp.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/717/img0154bp.jpg/)
tekrar hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binin,gri rengi gerçekten çok güzel maşallah motorunuza,bende scarabeomu alırken gri olmasını çok istemiştim ama aldığım zamanda gri renk daha gelmemişti , bende onun yerine lacivert almıştım,sonra bu rengide çok sevdim,yeni scarabeo nun koltuğuda çok güzel görünüyor yumuşaklık ve rahatlık durumu nasıl?
bu arada facebook grubumuza bütün scarabeocuları bekliyoruz http://www.facebook.com/#!/groups/129727730446990/
drakyuz
17 Temmuz 2012, 09:36
tolme dostum scarabeo topiğini neredeyse baştan sona okudum..istanbul fuar izlenimleriniz de şahaneydi..sanırım sonunda x city e karar kılmışsınız..motorunuzla ilgili görüşlerinizi merak etmekteyim şahsen..şu aralar almayı planlıyorum...scarabeo düşünüyordum lakin şu lastik değiştirme zorluğu gözümü korkuttu
hihi
17 Temmuz 2012, 11:43
Tolme iyi dileklerin için teşekkürler.koltuğu hem güzel hemde öncekine göre çok rahat.gri renge önce şüpheyle bakmıştım ama sonra bende sevdim.lastikleri michelin olması güzel olmuş.bu sene yapılan değişiklerin hepside iyi.
Tolme
17 Temmuz 2012, 14:23
tolme dostum scarabeo topiğini neredeyse baştan sona okudum..istanbul fuar izlenimleriniz de şahaneydi..sanırım sonunda x city e karar kılmışsınız..motorunuzla ilgili görüşlerinizi merak etmekteyim şahsen..şu aralar almayı planlıyorum...scarabeo düşünüyordum lakin şu lastik değiştirme zorluğu gözümü korkuttu 2012 model scarabeo larda lastik değiştirmenize gerek yok orjinalinde üzerinde michelin lastikler ile geliyor ve konforu arttırılmış selesi ile x-city ile arasındaki fark bir adım daha kapandı diye düşünüyorum,x-city den de memnunum ama scarabeo ile arada çokta fark yok biraz daha torku ve son sürati daha yüksek, eğer tek kişi binilirse ara hızlanmalar neredeyse aynı ,büyük kasası ile scarabeo kadarda kıvrak değil ama daha konforlu, şuan bence para performans ilişkisi en iyi olan scooter scarabeo dur,özellikle euronun düşmesi ile bu sene rekor sayıda satacak gibi geliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:20 ----------
Tolme iyi dileklerin için teşekkürler.koltuğu hem güzel hemde öncekine göre çok rahat.gri renge önce şüpheyle bakmıştım ama sonra bende sevdim.lastikleri michelin olması güzel olmuş.bu sene yapılan değişiklerin hepside iyi.
evet italyanlar yapılan kullanıcı şikayetlerini değerlendirip hemen lastik ve sele konusuna el atmışlar ve 2012 de scarabeo yu bir adım yukarı taşımışlar.
hihi
17 Temmuz 2012, 15:20
Aprilia ya bu sene artı puan.kullanıcı isteklerini değerlendirdikleri gibi fiyatında hiçbir değişikliğe gitmemişler.bu gibi durumlarda istisnalar hariç fiyatta bindirim yaparlardı.italyanlara sempatim arttı, birde avrupa kupasını kaldırsalardı hoş olurdu.
drakyuz
17 Temmuz 2012, 21:36
patlaması halinde değiştirmekten söz etmiştim..oldukça zor olduğu yazılmıştı forumda
hihi
18 Temmuz 2012, 00:22
patlaması halinde değiştirmekten söz etmiştim..oldukça zor olduğu yazılmıştı forumda
geçen sene değiştirmiştim ön ve arka lastiğini scarabeonun.arka jantı sökmek hakikaten zor oldu ama imkansız değil.fakat şu da var, scarabeo alınca verdiği keyif sana jant sökme zorluğunu kesinlikle unutturacak.her güzelin bi kusuru vardır diye kendine bahane yaratacaksın.
Tolme
20 Temmuz 2012, 02:12
geçen sene değiştirmiştim ön ve arka lastiğini scarabeonun.arka jantı sökmek hakikaten zor oldu ama imkansız değil.fakat şu da var, scarabeo alınca verdiği keyif sana jant sökme zorluğunu kesinlikle unutturacak.her güzelin bi kusuru vardır diye kendine bahane yaratacaksın.
çanta yokmu çanta :)
tanerf82
22 Temmuz 2012, 12:22
Sanirim 10-15 gune ben de araniza katilacagim..
Tolme sana mesaj attiktan snra bu konunun diger sayfalarini farkettim.. gercekten cok yakisikli bir motoru senin tavsiyelerinle direk 1. Siraya koydum tesekkurler..
Renk olarak gecemavisi (lacivert) alicam sanirim daha canlisini gormedim ama fotolarda seledeki sari minderiyle yilangibi duruyo :)
Bakalim artik..
Tolme
24 Temmuz 2012, 22:12
Sanirim 10-15 gune ben de araniza katilacagim..
Tolme sana mesaj attiktan snra bu konunun diger sayfalarini farkettim.. gercekten cok yakisikli bir motoru senin tavsiyelerinle direk 1. Siraya koydum tesekkurler..
Renk olarak gecemavisi (lacivert) alicam sanirim daha canlisini gormedim ama fotolarda seledeki sari minderiyle yilangibi duruyo :)
Bakalim artik..
dediğiniz gibi lacivertide çok güzel ,hihi arkadaşın aldığı gri rengide çok güzel,ben şahsen ikisi arasında kalırdım ama lacivertin sarı selesi gönlüme daha yatıyor nedense :)
hihi
25 Temmuz 2012, 20:11
Lacivert rengini canlı olarak görmedim ama sarı selesi ile güzel duruyor.bana gri rengi hem güzel geliyor hemde toz belli etmemesinden dolayı avantajlı oluyor.koyu renk asil, açık renkde çekici duruyor.
izbace
25 Temmuz 2012, 22:18
selam arkadaşlar bende scarabeo almak üzereyim sizin yorularınızla kararımda yardımcı oldunuz teşekkür ederim..
Tolme
25 Temmuz 2012, 23:58
selam arkadaşlar bende scarabeo almak üzereyim sizin yorularınızla kararımda yardımcı oldunuz teşekkür ederim..
bunu okuduğumda bu başlığa bildiklerini ve görüşlerini paylaşan bütün scarabeocu arkadaşlarla gurur duydum,demekki başlık en iyi şekilde görevini yapıyor,iyisiyle kötüsüyle bir motosiklet hakkında herşeyi paylaştığımız sürece aramıza bir çok bilinçli motosiklet kullanıcısı katmış oluruz,saygılarımla.
kync43
26 Temmuz 2012, 11:46
Uzun süreden beri PCX alacağım derken; gidip eskişehirden bende scarebeo aldım.Forumlar kadar iyi veya kötü reklam yapabilen başka bir şey yok.
hihi
26 Temmuz 2012, 14:20
Uzun süreden beri PCX alacağım derken; gidip eskişehirden bende scarebeo aldım.Forumlar kadar iyi veya kötü reklam yapabilen başka bir şey yok.
Hayırlı olsun yeni scarabeonuz.kazasız belasız kullanırsınız inşallah.kişinin beklentisinde aşırılık yoksa eğer yıllarca eskitemeyeceği bi scooter scarabeo.her yönüyle beklentilerime cevap veriyor.Kync43 fotoları eklersen topiğe canlılık getirecektir.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO