Orijinalini görmek için tıklayınız : marş motoru çalıştığı halde motor neden çalışmaz ?
anafor34
04 Temmuz 2010, 17:50
merhaba ,
arkadaşlar marş motoru dönüyor fakat motor çalışmıyor sebebi ne olabilir?
babaçi
04 Temmuz 2010, 18:00
Benzin yoktur?:)
b+rk
04 Temmuz 2010, 18:01
suya girdiysen bujilerin ıslanmıstır ???
zaferkarizma
04 Temmuz 2010, 18:20
elektrik aksamında sorun vardır buji kablosu buji karburator alternatör beyin kablolarda kısa devre herşey oalbilir:) benzine baktınmı hehe :queen:
libyali
04 Temmuz 2010, 19:03
ateşlemeye ve benzine bak:D
anafor34
04 Temmuz 2010, 20:36
benzin var :)ben bujilere bakayım sökebilirsem tabi :)
Unique693
04 Temmuz 2010, 20:42
Motorda sorun olduğu için :)
antilop_skul
04 Temmuz 2010, 22:30
buji kablonu bi kontrol e derim
hlkbldl
05 Temmuz 2010, 00:45
motorlarda ayak kaldırılmadığı zaman marş basmaz bildiğin gibi.bazı motorlarda ise marş motoru çalışıyor ama bujilere ateşleme yapmıyor.ayaklık müşüründe problem olabilir.temassızlık yapıyor olabilir.
Samet Ağır
05 Temmuz 2010, 00:58
motorlarda ayak kaldırılmadığı zaman marş basmaz bildiğin gibi.bazı motorlarda ise marş motoru çalışıyor ama bujilere ateşleme yapmıyor.ayaklık müşüründe problem olabilir.temassızlık yapıyor olabilir.
doğrudur ...ayrıca bazı motorlardaki on-off düğmesi kapalıyken de marş basar ama sadece motoru döndürür.ateşleme olmadığı için çalışmaz.
tecrübeyle sabittir:P
serkanADH13
05 Temmuz 2010, 01:53
Motorunun Ne Olduğunu Yazmamışsın ama,
eğer STOP BUTONU VARSA O KAPALI KALMIŞDA OLABİLİR :)
anafor34
05 Temmuz 2010, 23:22
motosiklet fym 250 chopper ayaklık ile ilgisi yok ayaklık açıkkende çalışıyor :)
yucika
06 Temmuz 2010, 00:05
çeşitli sebepler olabilir:
-motora benzin gitmiyodur
-bujilerinde sorun vardır
-cdi ateşleme yapmıyodur
-marş motorunun dişlisi sıyırmıştır
- marş motorunun rölesi arızalıdır
anafor34
06 Temmuz 2010, 23:47
merhaba ,
arkadaşlar bu dediklerinize teker teker bakacağım :)işim epey var demek .ilk önce bujilerden başlayayım :) bakalım ne olacak ..
herkese teşekürler fikir verdiği için
ffatih
10 Şubat 2012, 01:36
Motoru alalı 3 hafta oldu yaşım 17 eski motorum truva tr 125 - 19 a idi ve çok memnundum ama eksiği vardı ben yaptıramıyordum sattım 2 kişi çekiş güçü azdı pişmanlık sonra asya 150 t 19 a aldım daha ruhsatı gelmedi son paramı buna verdim ilk kışın gaz teli kitlendi tm dedim sonra kelepce yokru onu yaptırdım ve buqunde motor çalışmıyor hem marşla hem ayakla akü var herşeyi tm çalışmıyor zorluyorum çalıştı gaz gelmedi geri istop eddi nie çalışmaz bu lanet motor asya fln hikaya 3 marka honda yamaha ve truva dan şaşmayın beyler motorcu çok uzak param bitti sayılır 1500 tl verdim asyaya böle motoru ben alanıda satanında daha toplasan 40 km gezmedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
Motoru alalı 3 hafta oldu yaşım 17 eski motorum truva tr 125 - 19 a idi ve çok memnundum ama eksiği vardı ben yaptıramıyordum sattım 2 kişi çekiş güçü azdı pişmanlık sonra asya 150 t 19 a aldım daha ruhsatı gelmedi son paramı buna verdim ilk kışın gaz teli kitlendi tm dedim sonra kelepce yokru onu yaptırdım ve buqunde motor çalışmıyor hem marşla hem ayakla akü var herşeyi tm çalışmıyor zorluyorum çalıştı gaz gelmedi geri istop eddi nie çalışmaz bu lanet motor asya fln hikaya 3 marka honda yamaha ve truva dan şaşmayın beyler motorcu çok uzak param bitti sayılır 1500 tl verdim asyaya böle motoru ben alanıda satanında daha toplasan 40 km gezmedim
MotorKafa
10 Şubat 2012, 01:48
Motoru alalı 3 hafta oldu yaşım 17 eski motorum truva tr 125 - 19 a idi ve çok memnundum ama eksiği vardı ben yaptıramıyordum sattım 2 kişi çekiş güçü azdı pişmanlık sonra asya 150 t 19 a aldım daha ruhsatı gelmedi son paramı buna verdim ilk kışın gaz teli kitlendi tm dedim sonra kelepce yokru onu yaptırdım ve buqunde motor çalışmıyor hem marşla hem ayakla akü var herşeyi tm çalışmıyor zorluyorum çalıştı gaz gelmedi geri istop eddi nie çalışmaz bu lanet motor asya fln hikaya 3 marka honda yamaha ve truva dan şaşmayın beyler motorcu çok uzak param bitti sayılır 1500 tl verdim asyaya böle motoru ben alanıda satanında daha toplasan 40 km gezmedim[COLOR="Silver"]
Havalar soğuk olduğundan çalışmıyor olabilir. Motoru boğmuşsundur muhtemelen çalıştıracam diye, varsa eğer jikleyi çek o şekilde dene çalıştırmayı
BestMachine
10 Şubat 2012, 02:05
[QUOTE=ffatih;2574416]Motoru alalı 3 hafta oldu yaşım 17 eski motorum truva tr 125 - 19 a idi ve çok memnundum ama eksiği vardı ben yaptıramıyordum sattım 2 kişi çekiş güçü azdı pişmanlık sonra asya 150 t 19 a aldım daha ruhsatı gelmedi son paramı buna verdim ilk kışın gaz teli kitlendi tm dedim sonra kelepce yokru onu yaptırdım ve buqunde motor çalışmıyor hem marşla hem ayakla akü var herşeyi tm çalışmıyor zorluyorum çalıştı gaz gelmedi geri istop eddi nie çalışmaz bu lanet motor asya fln hikaya 3 marka honda yamaha ve truva dan şaşmayın beyler motorcu çok uzak param bitti sayılır 1500 tl verdim asyaya böle motoru ben alanıda satanında daha toplasan 40 km gezmedim[COLOR="Silver"]
Geçmiş olsun arkadaşım sıkma canını :rendeer: çalışmamasının birçok nedeni olabilir istanbuldaysan yardımcı olabilirim :cat:
Tropiksera
10 Şubat 2012, 02:16
honda yamaha ve truva dan
Truva nedir ya ? dalgamı geçiyorsun sen !?:pr: Made in china yazan bütün modeller aynıdır.sür uçuruma gitsin..
BestMachine
10 Şubat 2012, 02:21
Truva nedir ya ? dalgamı geçiyorsun sen !?:pr: Made in china yazan bütün modeller aynıdır.sür uçuruma gitsin..
Arkadaşın durumu belki ona yetmiş olabilir... + genç motorcularımızın hevesini kırmak hiç doğru bir davranış değil...
Tropiksera
10 Şubat 2012, 02:24
Arkadaşın durumu belki ona yetmiş olabilir... + genç motorcularımızın hevesini kırmak hiç doğru bir davranış değil...
Dikkatini çekerim arkadaş 2 motor değiştirmiş.biraz dişini sıkıp 2.el yamaha yada honda alabilirdi.
BestMachine
10 Şubat 2012, 02:27
Dikkatini çekerim arkadaş 2 motor değiştirmiş.biraz dişini sıkıp 2.el yamaha yada honda alabilirdi.
Zevkler ve renkler tartışılmaz... Uçurumdan sürüp atılacak bi yanı yok aldığı motorun..
Tropiksera
10 Şubat 2012, 02:30
Zevkler ve renkler tartışılmaz... Uçurumdan sürüp atılacak bi yanı yok aldığı motorun..
Boşuna tartışmaya gerek duymuyorum dediğin gibi zevkler ve renkler tartışılmaz ama amacım kaliteli bir motor tavsiyesi :)
BestMachine
10 Şubat 2012, 02:35
Boşuna tartışmaya gerek duymuyorum dediğin gibi zevkler ve renkler tartışılmaz ama amacım kaliteli bir motor tavsiyesi :)
Tabi tartışmaya luzüm yok arkadaşta sıkılmış aracından ama olur böyle sorunlar bizde yaşadık bunları motosikletten vazgeçmemesi dileğimle.. iyi forumlar :king:
drsteel
10 Şubat 2012, 11:57
benim mct 250 idi benzin ayarı açık olduğunda jiklede açıksa çok benzin gidiyor ve çalışmıyordu. çalıştırmadan önce benzin musluğunu kapalı duruma getiriyorum jikleyi acıyorum motoru çalıştırıyorum sonra musluğu açıyorum böyle denedim ilk marşta çalıştı epey hayret kaldım. bunuda mct forumda okudum soğukta çalışma ile ilgili yazmışlar.
ffatih
13 Şubat 2012, 11:51
Ed istanbuldayım yaptırdım ve beyni ile bujıyı deyiştirdi oke dedim yaptırdım yarin sabah oldu sogukta geç çalışıyor giddim sordum sibob ayarı yapılacak dedi :D ne var ne yok bitti bitecek Ben truva çin malı ama 6 aya yakın kullandım ve almadan öncede motoru görmüştüm komşumuzundu bir kere balata deyiştirdim başkada masraf yoktu şuan piyasada yok olsa hiç düşünmem :D
ffatih
13 Şubat 2012, 20:51
kardeş aynısı bendede oldu karda binmiştim beyni deyişti oda 35 tl sonra bujı deyişti fiyat 40 oldu şimdikte sogukta geç çalışıyor ve fazla yakıyor gene sorun :D asyayı icat edeni nem
emirhan41
08 Ağustos 2013, 13:56
merhabalar ben kocaelidenbenim sorunum şöyle marş basıyor buji ateşliyor karbüratörü değiştim 0 aldım ama genede çalışmıyor uyardımcı olursanız çok makbule geçer
sahbilgi
15 Nisan 2015, 10:16
hocam aynı dert bendede var hiç çalıştıramıyorum.Karburatör sıfır.beyin sıfır buji sıfır.buji kabloları sıfır marş motoru sıfır. marş yapıyor .ateşleme var .ama çalışmıyor.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO