Orijinalini görmek için tıklayınız : Lütfen bi bakın
kral.akrep.
03 Temmuz 2010, 14:40
Arkadaşlar ben motora yeni başlıyacağım için biraz tedirginim yaşım 15 1 sene sonra ehliyet alacam ehliyet alana kadar pratik yapabileceğim kolay sürüşlü bi motor almak istiyorum kullanışı kolay olan en fazla 150cc pek gösterişli ve pahalı olmasa iyi olur mobilet almayı düşünüyorum ama sizinde bir fikirlerinizi ve yorumlarınızı duymak istediğimden bu topic i açtım lütfen yarıdm edin yorumlarınızı bekliyorum tşk ederim:)
hatis
03 Temmuz 2010, 15:41
bu kaçıncı konu hocam ya
wanda
03 Temmuz 2010, 15:47
Bu arkadaşlar hiçmi takip etmez bu siteyi, hiçmi okumaz..:farao:
desert3737
03 Temmuz 2010, 15:54
arkadaşlar millet anasını babasını dinlemezken bu arkadaşın bizden gelecek fikirleri bile önemseyecek olması bence kötü bir şey değil. nihayetinde bu bize sorduğuna göre bizde okuduğumuza göre olası kötü bir durumda bize bile vebal düşebilir diye düşünüyorum. o açıdan abilik yapıp yine de yardımcı olmak lazım.
kral.akrep kardeşim önce sen sabret ehliyetini al daha sonra pratiğini de yaparsın. pratik yapıyorum diye ehliyetsiz binerken bir sakatlık çımasın. bu motor işinin büyük bir tutku olduğunu biz de biliyoruz ama onun gerçek zevkini alabilmek içinde bazı koşıllar var tabi. biraz daha sabret bakalım :cat:
libyali
03 Temmuz 2010, 15:56
arkadaşlar millet anasını babasını dinlemezken bu arkadaşın bizden gelecek fikirleri bile önemseyecek olması bence kötü bir şey değil. nihayetinde bu bize sorduğuna göre bizde okuduğumuza göre olası kötü bir durumda bize bile vebal düşebilir diye düşünüyorum. o açıdan abilik yapıp yine de yardımcı olmak lazım.
kral.akrep kardeşim önce sen sabret ehliyetini al daha sonra pratiğini de yaparsın. pratik yapıyorum diye ehliyetsiz binerken bir sakatlık çımasın. bu motor işinin büyük bir tutku olduğunu biz de biliyoruz ama onun gerçek zevkini alabilmek içinde bazı koşıllar var tabi. biraz daha sabret bakalım :cat:
katılıyorum ehliyetsizlik 600 ruhsattan 275 vs gider yazık olur basına birsey gelse hakını arayamazsın sabret :rendeer:
kral.akrep.
03 Temmuz 2010, 16:15
arkadaşlar sizin dediklerinizi okuyorum ama unutuyorum benim unutkanlığım faazla yineden beni düşündüğünüz için teşekkürler
RunemagicK
03 Temmuz 2010, 16:30
ayrıca yaşın 15, 1 sene sonra ehliyet alamazsın, 2 sene sonra alırsın. a2 için 17 yaş gerek.
kral.akrep.
03 Temmuz 2010, 21:13
a1 ehliyet için di ozaman galiba a1 ehliyet 16 yaşını doldurunca
Apachee62
04 Temmuz 2010, 04:48
Arkadaşlar ben motora yeni başlıyacağım için biraz tedirginim yaşım 15 1 sene sonra ehliyet alacam ehliyet alana kadar pratik yapabileceğim kolay sürüşlü bi motor almak istiyorum kullanışı kolay olan en fazla 150cc pek gösterişli ve pahalı olmasa iyi olur mobilet almayı düşünüyorum ama sizinde bir fikirlerinizi ve yorumlarınızı duymak istediğimden bu topic i açtım lütfen yarıdm edin yorumlarınızı bekliyorum tşk ederim:)
ehliyeti kaç yaşında alcan ?:silent:
Ramazan Can
04 Temmuz 2010, 09:58
eğitim şart.......................
Blackvolky
04 Temmuz 2010, 10:38
1. daha ehliyeti nasil alacagini bilmiyorsun
2. Bu kadar cok konu acip daha ne alacagini bilmiyorsun
3. Konu basliklarin bile degismezken gelecek yorumlarin degismesini nasil bekliyorsun?
Kisacasi 2 sene daha parani biriktir ondan sonra ehliyetini al sonra motorunu alirsin
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO