PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ***acil bana yardım edecek biri varmı

Çağlar KARA
22 Haziran 2010, 10:47
İSTANBUL ÜSKÜDARDA BİR MOTOR BULDUM ARKADAŞLAR İSTANBULDA HİÇ TANIDIĞIM YOK DAHA DOĞRUSU MOTORDAN ANLAYAN KİMSE YOK ÜSKÜDARDA OLAN BANA YARDIM EDECEK BİRİ VARMI. KENDİM GİDEMİYORUM MOTORA BAKACAK KİŞİ VARMI ALIP OTOBÜSLE YOLLAYACAK SATICI. SADECE MOTORSA BAKMASINI İSTİYORUM. ZATEN FİYAT UYGUN ACİL OLARAK SATIYOR. MOTOR AŞAĞIDA. LÜTFEN İLK MOTORUM OLACAK :confused:

http://image5.sahibinden.com/photos/73/18/08/25731808mgh.jpg

speedygogo
22 Haziran 2010, 10:56
bu şekilde alışveriş yapmak çok mantıklı değil bana göre.

Çağlar KARA
22 Haziran 2010, 11:03
hocam motor uygun fiyata geliyor öbür türlü benim gidip gelmem getirmem en az 150-200 tutacak. sadece otobüse verse 50 liraya alacağım motoru.

Sadık1453
22 Haziran 2010, 11:05
Aradaki 150-200 lira daha sonra sana pahalıya maal olabilir demedi deme.

Çağlar KARA
22 Haziran 2010, 11:10
işte onun için motora bakabilecek bir arkadaş arıyorum ben baksam hiç birsey anlamayacağım bakımları yeni yapılmış sorunsuz dendi.. ben herşeyine razıyım arkadaşlar. konu değiştirmeyin sadece allah rızası içi yakın olan oraya müsait olan bir arkadaş baksın lütfen. sadece yardım edecek varmı ona sorumluluk yüklemem:) zaten motor 1200 den 700 e düştü uzun zamandır takip ediyordum. durumumda ancak buna yetiyor elimde dağılırsada acımam iphone telefonum zaten 750 lira ediyor.

Sinan Er
22 Haziran 2010, 11:13
Bu motor ıspartaya 50 liraya gitmez.

Burdan bırı denk gelırde bakarsa ıyı olur tabi.

Yınede gormeden almamanı tavsıye ederım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:11 ----------

:)))) sen iphone 750 verıp cebıne koymussun 700 verıp ustune bıneceksın :))) 700 lıraya ne beklıyorsun kı ne cıkarsa bahtına

Çağlar KARA
22 Haziran 2010, 11:16
Bu motor ıspartaya 50 liraya gitmez.

Burdan bırı denk gelırde bakarsa ıyı olur tabi.

Yınede gormeden almamanı tavsıye ederım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:11 ----------

:)))) sen iphone 750 verıp cebıne koymussun 700 verıp ustune bıneceksın :))) 700 lıraya ne beklıyorsun kı ne cıkarsa bahtına

otobüse verecek hocam bir bilet parasına gelir buraya o sorun değil.

ozturkkaan
22 Haziran 2010, 12:01
parayı yatırdın motoru aldın diyelim ruhsatı nasıl alacaksın üstüne

Çağlar KARA
22 Haziran 2010, 12:06
parayı yatırdın motoru aldın diyelim ruhsatı nasıl alacaksın üstüne

ruhsat konusunda müsade etti en fazla bir ay içinde gider alırım diye düşünüyorum burdan arkadaşım gidecek istanbula onla giderim. birde sigortası bitmek üzere satışı almadan ben o ruhsata sigorta yapabilirmiyim sordum satıcıya evet dedi bilen varmı?

askon
22 Haziran 2010, 12:46
valla helal olsun bakmadan ayakkabı bıle almak zor ken motor almak kolay iş değil ben 700 tl lık motosıkletın ne cıkacağına razı olurumda ist. işin acıkcası bana yardımcı olacak insanlara güvenmem bak sana hemen aklıma bır seneryo geldı aktarayım
arada bırılılerı sana yardımcı oldu dıyelim bir saat içindede motosıkletı teslım edecekler motosıklet nasıl olsa ıspartaya gıdıyor dıye ist. da bır gasp yapıpta otobüse atsalar ayıkla pırıncın taşını sonra aklıma geldı işte

takendy
22 Haziran 2010, 12:54
motora binen adam az aklı başında olur canım....
bu nasıl bir ticarettir böyle.....

Çağlar KARA
22 Haziran 2010, 13:19
valla arkadaşlar bu nasıl iştir kimsede güven yokmu ben rasgele bir adamdan yardım istemiyorum sitede güvenilir aklı başında insanlar var diye vardım istedik ne olduğu belirsiz birinin bakmasını istemem tabiki motora..arıca ben motoru adamdan alsın bana yollasın demiyorum çalıştırır sesi ni dinler biraz sürer iş yapar derse adam yollamaya hazır zaten..

gorkemuls
22 Haziran 2010, 17:03
bi yemek ısmarlarsan motorcu olarak gider bakarım :P

huska
22 Haziran 2010, 17:08
arkadaşım böyle motor alınmaz:silent: şimdi motor iyi olsa bile vergi borcu ceza borcu bunların düzgün olduğundan eminsen cok iyi bir usta yardımıyla bakılabilir.yardımcı olacak arkadaş illaki çıkacaktır.bu olmazsa antalyadan bulursan gider bakarım özelden yazabilirsin:rendeer:

GaCCaLL
22 Haziran 2010, 17:15
ruhsat konusunda müsade etti en fazla bir ay içinde gider alırım diye düşünüyorum burdan arkadaşım gidecek istanbula onla giderim. birde sigortası bitmek üzere satışı almadan ben o ruhsata sigorta yapabilirmiyim sordum satıcıya evet dedi bilen varmı?

Satışı Almadan sigorta yaptırabilirsin yaptırmasınada ne değişecek ki? yeni sistemde başka şehirden aldığın aleti üstüne alman için zaten 1 ay mühletin var ha aynı şehirde olsan 2 hafta zaten benim bildiğim yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin.

ankarada olsa ben bakardım ama kısmet işte :) inşallah istanbuldan da bir arkadaş yardımcı olabilir sana şimdiden hayırlı olsun.

Sinan Er
22 Haziran 2010, 17:22
Mühleti boşver zaten fazla tutmuyor Mal sahıbınden bır tanıdıgın adına vekalet al satış ıcın. O vekaletle kendı memleketınde satısını uzerıne al sana gecıcı ruhsat verecekler ister aynı gun plakanı ruhsatını emnıyetten al ıster adresıne gelmesını bekle

masrafın 70 TL

Çağlar KARA
22 Haziran 2010, 18:58
Satışı Almadan sigorta yaptırabilirsin yaptırmasınada ne değişecek ki? yeni sistemde başka şehirden aldığın aleti üstüne alman için zaten 1 ay mühletin var ha aynı şehirde olsan 2 hafta zaten benim bildiğim yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin.

ankarada olsa ben bakardım ama kısmet işte :) inşallah istanbuldan da bir arkadaş yardımcı olabilir sana şimdiden hayırlı olsun.

işte o bir ayda bir motor parası vermemek için yaptırayım diyorum sigortasını:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:43 ----------

arkadaşım böyle motor alınmaz:silent: şimdi motor iyi olsa bile vergi borcu ceza borcu bunların düzgün olduğundan eminsen cok iyi bir usta yardımıyla bakılabilir.yardımcı olacak arkadaş illaki çıkacaktır.bu olmazsa antalyadan bulursan gider bakarım özelden yazabilirsin:rendeer:

özel mesaj attım bakarmısın

gorkemuls
23 Haziran 2010, 11:21
ben bakardım istanbuldan aslında, neyse alıcı değilsin sanırım..

Çağlar KARA
23 Haziran 2010, 11:24
ben bakardım istanbuldan aslında, neyse alıcı değilsin sanırım..

hocam alıcıyımda satıcının tavrını beğenmedim. acil demiş iki soru sorduk adam bunaldı resmen gel gör bak al diyor. çok soru sordun diyor ne insanlar var ya bizde alıp satarız yardımcı oluruz alıcıya adam işine gelirse mantığıyla devam ediyor. o yüzden o adam bedavaya verse almam artık ilginiz için çok teşekkür ederim.

gorkemuls
23 Haziran 2010, 11:29
valla istanbuldan bulursan bakarım.. ama getir götür masrafı pahalıya gelir, ve türkiyede moıtor taşıması pek güvenli değil.

Çağlar KARA
23 Haziran 2010, 11:34
çok sağolun site üyelerinin %90 i istanbullu boş konuşmaya gelince herkes yazıyor ama işimiz düşünce yazan yok size tekrar teşekkürler düşünmeniz bile yeter. Isparta yöresinde herhangi bir ihtiyacı olan bana özelden ulaşsın anladığım konu ise her türlü yardımcı olurum.
nakliye konusu kargo şirketine sordum 400-500 diyorlar motor kaç paraki dedim birsey demiyorlar. otobüs boşsa onlar genelde bir yoldu parasına getiriyorlar ama ne kadar güvenli arkadaş getirdi depoda ezik ve birkaç çizikle geldi motor.

huska
23 Haziran 2010, 11:47
arkadas özelden msj attım bak bakalım.burdan alırsan tasıma derdınde olmaz.begendıgın makınayı bende müsait olursam 2 motor ıspartaya kadar yol yardımda dahil geze geze götürürüz.