Orijinalini görmek için tıklayınız : Kymco Kymco Agility 125 / Agility City 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
motorcu48
03 Eylül 2011, 19:07
Merhabalar benım adım ovunc yas 34 . bugune kadar bır cok degısık motora bınme fırsatım oldu bu aldıgım 4. motorum.
bugune kadar hep 125 ve 250 arası gıttım geldım.
Uzun zamandırda motora bınmıyordum taki işim geregı marmarıse yerelşene kadar
Sonra alaınabılecek motorlara bakdım ve ıclerınde tıp ve gorunus olarak agılıty cıty 200 ie (beyaz) tercıh ettım
Su an da motorum 450 km oldu ve bana 450 kmdekı masrafı benzın ve ılk 300 bakımı dahıl 120 tl yı gecdı.
Arac olarak c4 vts (2000 cc 180 hp) kullanıyorum sehır ıcınde cok yakmasın dıyede motor aldım ama arabamdan bır farkı yok benzıncıden cıkamaz olduk.
hızlanısı ılk 60 km ye kadar guzel sonrası yalan en fazla 100 km oldu oda duz ve uzun bır yol bulursanız. Etrafımda bır cok ınsan da motor var kımınde mıo 100cc kımınde xcıtıng 250 hondasından
tutunda bır suru motor var.
Bır kac defa hem maksımum hız hemde hızlanma olarak trafık ısıklarında bıraz kapattık ama ben 200cc motordan bı fark gormemedım. 125 lıkle aynı gıdıyor.
Motorun onu cok hafıf eger dondugunuz vırajın ıcınde cukur varsa kafa atma cok yapıyor.
Hele o selesı yokmu kuyruk sokumum 1o km sonra agrımaya baslıyor.
Jantlarının 16 olması guven verırken uzerındekı kenda marka lastıkler cok huzursuz edıyor benı
bence bu motor bu parayı haketmedı (5250 tl) sımdı baska motorlara bakmaya basladım bıle.
herkeze kazasız surusler dılıyorum
bulut motora keşke gitmeseydin kardeş adamı önce kazıklarlar sonrada serviste hiç ilgilenmez onlar
200 lükle 125 lik arasında bu kymconun 1 hp fark var artı 200 lük 125likten daha az yakıyor:D
o paraya keşke ps150 alsaymışsın
kymco 250 300 ve 500 cc maxi scooter modellerine odaklanmış o ürünlerini iyi yapıyor[COLOR="Silver"]
angelus55
05 Eylül 2011, 22:13
Merhabalar, ben foruma yeni katıldım ve bütçemi denkleştirebilince bir agility 125 alıp tam anlamıyla aranıza katılmak istiyorum.. :)
Ancak sizlere çok önemli bir sorum var... Bu başlığı hızlıca okudum da, birçok kişi kötü bayi ve kötü servis'lerin olduğundan bahsetmiş... :silent:
Şimdi o kadar sayfa arasından tek tek hangileri kötüydü liste çıkarmak çok zor ve özellikle hangileri güvenilir bilemiyorum. Ama tecrübeli kullanıcılar;
TEKİRDAĞ ya da İSTANBUL 'da "gözüm kapalı güvenirim!" dediği bayii isimlerini söylerlerse benim gibi yeni scooter alacaklar için çok faydalı olur !!
ÇANAKKALE ya da EDİRNE de olabilir...
Nerden alırsak makinayı gözümüz arkamızda kalmaz??.. :silent:
Hangi bayii, scooter'ı vermeden önce çok titiz bir şekilde İLK BAKIM'ını yapıyor??
Ben tahmin edebiliyorum; birçoğu sadece aldığı paraya bakıp, scooter'ı düzgünce muayene etmeden verip sıyrılıyodur..
Bu devirde işine özen gösteren esnaf bulmak çok zor..
İşte az sayıda olan o titiz esnaf'ları da burda söyleyerek en güzel teşekkürü etmiş olursunuz.. Nasıl fikir ama?? :queen:
kymco07
05 Eylül 2011, 22:18
Merhabalar benım adım ovunc yas 34 . bugune kadar bır cok degısık motora bınme fırsatım oldu bu aldıgım 4. motorum.
bugune kadar hep 125 ve 250 arası gıttım geldım.
Uzun zamandırda motora bınmıyordum taki işim geregı marmarıse yerelşene kadar
Sonra alaınabılecek motorlara bakdım ve ıclerınde tıp ve gorunus olarak agılıty cıty 200 ie (beyaz) tercıh ettım
Su an da motorum 450 km oldu ve bana 450 kmdekı masrafı benzın ve ılk 300 bakımı dahıl 120 tl yı gecdı.
Arac olarak c4 vts (2000 cc 180 hp) kullanıyorum sehır ıcınde cok yakmasın dıyede motor aldım ama arabamdan bır farkı yok benzıncıden cıkamaz olduk.
hızlanısı ılk 60 km ye kadar guzel sonrası yalan en fazla 100 km oldu oda duz ve uzun bır yol bulursanız. Etrafımda bır cok ınsan da motor var kımınde mıo 100cc kımınde xcıtıng 250 hondasından
tutunda bır suru motor var.
Bır kac defa hem maksımum hız hemde hızlanma olarak trafık ısıklarında bıraz kapattık ama ben 200cc motordan bı fark gormemedım. 125 lıkle aynı gıdıyor.
Motorun onu cok hafıf eger dondugunuz vırajın ıcınde cukur varsa kafa atma cok yapıyor.
Hele o selesı yokmu kuyruk sokumum 1o km sonra agrımaya baslıyor.
Jantlarının 16 olması guven verırken uzerındekı kenda marka lastıkler cok huzursuz edıyor benı
bence bu motor bu parayı haketmedı (5250 tl) sımdı baska motorlara bakmaya basladım bıle.
herkeze kazasız surusler dılıyorum
abi sizin motorda bir sorun olabilir mi?rodajını düzgün yaptınız mı?agılıty cıty 200i iyi motordur yakıtı normal performansı da iyidir ayrıca motorunuz 200 lük değil 163 veya 172 cc olması lazım sanırım 163 cc idi..125 likleri aynada nokta yapmanız lazım people s200 kullandım ordan biliyorum.
motorcu48
06 Eylül 2011, 03:22
dostum people 200 hatırladığm kadarıyla 14 hp
aglity 125 11 hp ve karbratörlü
aglitiy ctiy 200 12 hp
sym joyride 200 14-15 hp
aprilla scrobeo 19 hp
dolayısıyla people 125likleri aynada noktaya getirirde ctiy 200 için aynı şey söz konusu olamaz pcx125 bile bu motoru belki alt edebilir bilinmezxD
kymco07
06 Eylül 2011, 14:54
people ile aynı motor yok mu sitesinde cıty 200 i 11.5 hp people s200 11.3 hp...zaten peole ında ahım şahım performansı yok ama 125 liklerden çok çok daha iyiydi.125 likten kastım ybr vb..
angelus55
06 Eylül 2011, 21:08
Merhabalar, ben foruma yeni katıldım ve bütçemi denkleştirebilince bir agility 125 alıp tam anlamıyla aranıza katılmak istiyorum.. :)
Ancak sizlere çok önemli bir sorum var... Bu başlığı hızlıca okudum da, birçok kişi kötü bayi ve kötü servis'lerin olduğundan bahsetmiş... :silent:
Şimdi o kadar sayfa arasından tek tek hangileri kötüydü liste çıkarmak çok zor ve özellikle hangileri güvenilir bilemiyorum. Ama tecrübeli kullanıcılar;
TEKİRDAĞ ya da İSTANBUL 'da "gözüm kapalı güvenirim!" dediği bayii isimlerini söylerlerse benim gibi yeni scooter alacaklar için çok faydalı olur !!
ÇANAKKALE ya da EDİRNE de olabilir...
Nerden alırsak makinayı gözümüz arkamızda kalmaz??.. :silent:
Hangi bayii, scooter'ı vermeden önce çok titiz bir şekilde İLK BAKIM'ını yapıyor??
Ben tahmin edebiliyorum; birçoğu sadece aldığı paraya bakıp, scooter'ı düzgünce muayene etmeden verip sıyrılıyodur..
Bu devirde işine özen gösteren esnaf bulmak çok zor..
İşte az sayıda olan o titiz esnaf'ları da burda söyleyerek en güzel teşekkürü etmiş olursunuz.. Nasıl fikir ama?? :queen:
Güvenilir bayi önerecek kimse yok mu??
KID333
12 Eylül 2011, 14:33
Normalde bakımları kendim yapmama ragmen uzun yol yapmayı planladıgım ve yolda aksılıkle karsılasmamak ıcın son bakımımı ıyı, guvenılır ve ucret olarak ogrencı olan beni zorlamicak bir usta arıyorum. Avrupa yakasında besıktasta oturmaktayım ama soyledıgım kriterlerin hepsine uymaktaysa anadolu yakasınada gecebılecegım bır usta adresine ihtiyacım var. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.
35kyo
15 Eylül 2011, 18:44
merhabalar, arkadaşlar bende bugün bir agility 125city aldım. (4250 TL 9 taksit plaka ruhsat dahil) kredi kartına vade varksız imkanlarından yararlandım. pazartesi günü nasip olursa plaka takılır takılmaz alıcam. aranızda banada yer vardır umarım :D
jesse
15 Eylül 2011, 19:07
oktay motor.. kymco yetkili servisidir.. gelip selamımı verirsin herşeyi hallederler
angelus55
18 Eylül 2011, 15:07
Bu "Agility City 125"lerdeki aşırı derecedeki yakıt tüketimi yaygınlaşmaya mı başladı??
Ben şimdiye kadar yorumlar okurken hep yakıt tüketimi düşük (100km -> min.3lt / max.4lt civarı benzin tüketimi) yorumları yaygındı.
Şimdi ise bakıyorum, makinanın benzini içtiğini görüyorum... Bu yüksek yakıt tüketimi yeni çıkan modellerde yaygın bir durum mu?? :sunny:
Ya da bu benzini çok yakan city'leri diğerlerinden ayıran belirli bir özelliği var mı??
Ben bilgisayar tarzı şeylerden gayet anlarım ama motorsiklet konusunda çok yeniyim..
Mesela elektronik ürünlerde sorunlu modeller hep aynı "seri no"ya sahiptir. Yani aynı partide üretilen tüm modellerinde görülür.
Aynı mantıkla çok yakıt tüketen modelin hangi seri no'ya sahip olduğunu bulma gibi bi durumumuz var mıdır acaba??
Ben bu scooter'ı bütçemi iyice zorlayarak alacağım bu yüzden benim için çok değerli birşey olacak..
Sonradan, sürekli yakıta para akıtarak pişman olmayalım!! :pale:
jesse
19 Eylül 2011, 19:05
agility 200 ile 20 liraya 130- 150 km arası gidebiliyorum .. 2 kişi 13 ykr yakıyor
the_doberman
19 Eylül 2011, 19:15
(acil) Arkadaslar tekrar merhaba (acil)
Motorum(agility cty 125) suan 1200 km de rodaj bitti sayılır ve sorun yaratmadı cok şükür
yalnız bi kaç kendisinden sorun > direksiyonda bosluk var yani ön fren sıktıgımda direksiyon öne gidip geliyor kendi bulundugum yerde bi tanıdıgım var motorcu ona sordum bosluk var bi an önce yaptır dedi ilk aldıgımdan beri böyledir motor fakat fazla umursamamıştım.
bende aynı sorun vardı ustam ne atarsan dedi. 5 liraya bitti. cok buyk problem degıl ama sıktırmazsan buyuk problem olabılır
Yapılırsa nasıl yapılır ve garanti kapsamına girermi yardımcı olabilen arkadaslara simdiden teşekkürler..
bende aynı sorun vardı ustam ne atarsan dedi. 5 liraya bitti. cok buyk problem degıl ama sıktırmazsan buyuk problem olabılır
D3VIL
23 Eylül 2011, 20:01
Arkadaşlar benim motorun bakımlarını yaptıktan sonra tekrar yakıtını ölçtüm benzin bittikten sonra tam 1 litre benzin koydum tek kişi 80 i geçmedim 30 32 km yol yaptı normal mi sizce ?
35kyo
26 Eylül 2011, 10:28
merhabalar benim motor yeni olduğundan bende yakıt konusunu soracağım. daha 138 km deyim. ve ilk başta 10,5 tl lik benzin aldım. daha sonda depoyu fulledim. toplam 28,5 tl lik benzin aldım. depo benzin bitti bitiyor. yani 28,5 tl / 140 km dersek 0,20 kr gibi bir değer çıkıyor. ilk sefer olduğu içinmidir, veya böyle bir deneyim yaşayan var mıdır? bana normal gelmedi neye baktırmalıyım. tavsiyelerinizi bekliyorum. herkese kazasız sıhhatli sürüşler.
D3VIL
27 Eylül 2011, 01:27
merhabalar benim motor yeni olduğundan bende yakıt konusunu soracağım. daha 138 km deyim. ve ilk başta 10,5 tl lik benzin aldım. daha sonda depoyu fulledim. toplam 28,5 tl lik benzin aldım. depo benzin bitti bitiyor. yani 28,5 tl / 140 km dersek 0,20 kr gibi bir değer çıkıyor. ilk sefer olduğu içinmidir, veya böyle bir deneyim yaşayan var mıdır? bana normal gelmedi neye baktırmalıyım. tavsiyelerinizi bekliyorum. herkese kazasız sıhhatli sürüşler.
0 motorlarda bu normaldir , benzin E ye geldiğindede rahat 20 30km daha yaparsınız.
35kyo
27 Eylül 2011, 02:24
merhaba arkadaşlar agility city 125 için benzin konusunda yanlış bilgi verdim. almayı düşünenlere yanlış bilgi olmasın. şöyleki toplamda 28,5 tl benzin aldım.
(2 sefer halinde, ilki servise motoru almak için 10,5 tl, sonra depo fulleme 18,00 tl toplam =28,5 tl) bugün tam 140 km de iken tekrar benzin almaya gittim.
ve toplam 20 liralık benzin aldım (4,5 litre ) aslında depo 18 tl de dolmuştu benzini katan arkadaş zorlaya zorlaya 20 tl ye denk getirdi. ben ortalamasını alacam 19 tl / 140 0,135 gibi bir rakam çıkıyor. bu rakamda 16" jantlı bir scooter için normal bence hemde rodajda. ilk baştaki yanlış bilgi için özür dilerim.
jesse
27 Eylül 2011, 10:33
5000 km ye gelince yakıtın normale dönecektir...
35kyo
28 Eylül 2011, 13:09
MERHABALAR; kymco agility city 125 kullanıcıları lastiklerin havasını kaç yapıyorsunuz, öğrenebilir miyim?
jesse
29 Eylül 2011, 10:33
orjinal lastikleri kullanıyorsan 36 olması lazım.. ama lastigin üzerindeki hava degerine bakmalısın .. en dogru bilgi orda yazıyor zaten
angelus55
30 Eylül 2011, 18:31
Agility CITY 'ler için koruyucu demir şerit yada alternatif başka bir güvenlik yöntemi var mıdır??
2 tekerlekli bir alet bu sonuçta, elbet düşecektir. AGILITY CITY'mizi darbelere karşı korumak için neler yapabiliriz?? :silent:
Motorunuzla ilgili ayrıntılı bilgileri (lastik basıncı gibi..) buradan öğrenebilirsiniz;
http://www.kymco.com.tr/html/kilavuz/Agility%20City%20125%20Kullanma%20Kilavuzu.zip :king:
GP500-1st
30 Eylül 2011, 18:57
Agility CITY 'ler için koruyucu demir şerit yada alternatif başka bir güvenlik yöntemi var mıdır??
2 tekerlekli bir alet bu sonuçta, elbet düşecektir. AGILITY CITY'mizi darbelere karşı korumak için neler yapabiliriz?? :silent:
Motorunuzla ilgili ayrıntılı bilgileri (lastik basıncı gibi..) buradan öğrenebilirsiniz;
http://www.kymco.com.tr/html/kilavuz/Agility%20City%20125%20Kullanma%20Kilavuzu.zip :king:
City tarzı olan bi makine. Bence çok gerekli değil kurye ve paket servis motoruna benzemezmi? Bide skuterdeki koruma demiri kazalarda sizi çok kötü yaralıyabilir allah korusun
angelus55
30 Eylül 2011, 19:05
City tarzı olan bi makine. Bence çok gerekli değil kurye ve paket servis motoruna benzemezmi? Bide skuterdeki koruma demiri kazalarda sizi çok kötü yaralıyabilir allah korusun
Ya tabi görünüş olarak pek güzel durmaz ama hiç olmaması da kötü.. Devrilmelere karşı hiçbir koruyucu önlem alamaz mıyız?? :silent:
angelus55
30 Eylül 2011, 22:06
Bu arada, şu dakika itibari ile AGILITY CITY 125'lere 240TL ZAM GELMİŞTİR!!! :jocolor:
Herkese hayırlı olsun!!! :pr:
Merhaba arkadaşlar , Agility 125 imi satıyorum düşünen varsa sizede söylemiş olayım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-temiz-masrafsiz-yetkili-servis-bakimli-agility-60697331/detay/ forumdan almak isteyen olursa ufak bir indirim daha yapabilirm kafanıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz.
angelus55
07 Ekim 2011, 12:00
Sevgili Agility City 125 kullanıcıları,
daha önce de yazdım bu mesajı ama sadece 1 kişi yorum yaptı..
Satın almadan önce yer tavsiye edin, şuradan alın diye telkinde bulunun istiyoruz ama yardımcı olan çıkmıyor.
Ama "Yahu keşke oradan almasaydın, orası şöyle kötüdür!!" diye başlayan yorumlar gani!
Herkes motor'unu alıp forum'u bıraktı mı yahu?
Herkes; "motor'unu aldığı yeri-bayi'yi" (+) ve "memnun kalıp kalmadığını" (tavsiye edip etmediğini) söylerse burda çok faydalı olur diye düşünüyorum...
İstanbul'dan yada trakya'da herhangi bir yerden alışveriş yapabilirim.. Sadece tavsiyelerinizi öğrenmek istiyorum..
Almak istediğim motor KYMCO AGILITY CITY 125.
Yardımcı olan herkese teşekkürler...
ben muğla fethiye bayisinden aldım. bonus kartta peşin fiyatına 9 taksit olarak (4250 tl) plaka vs. herşey dahil aldım. yani 5 kuruş peşin para vermedim. aldığım bayi ye gelecek olursak sorulara adam gibi cevap yok. basit cevaplar ister al ister alma gibi davrandılar. başka motor bayilerinide gittim, burdaki honda bayide böyle adamlar doymuş. satmaya ihtiyaçları yok. ama sym ye gittim. adam telefonumu aldı, 3 gün akşam aradı. sym alacaktım sırf adamın ilgisinden. ama agility city yi sadece tekerleklerin büyüklüğü vede ön arka disk fren olduğu için tercih ettim.
125 city e gelecek olursak, kullanım rahat, diğer motorlara nazaran tek elle bile tutsan sanki 2 elle tutuyormuş gibi rahat kullanılabilir. 250 km yeni bitti. şehir içinde biraz fazla yaktığı gerçek. geriye baktığım zaman iyiki agility city 125 tercih etmişim diyorum tabiki kendi görüşüm. motorda beni rahatsız eden herhangi bir şey olmadı. tekerlerin büyük olmasının faydasını görüyor insan zamanla. ayrıca biraz fazla ağır. 125 kg sanırım. benim söyleyebileceklerim şimdilik bunlar. tamamen kendi görüşümdür. ileride daha detaylı bir inceleme yapmayı düşünüyorum. herkese iyi günler. kazasız belasız sürüşler.
angelus55
07 Ekim 2011, 19:18
ben muğla fethiye bayisinden aldım. bonus kartta peşin fiyatına 9 taksit olarak (4250 tl) plaka vs. herşey dahil aldım. yani 5 kuruş peşin para vermedim. aldığım bayi ye gelecek olursak sorulara adam gibi cevap yok. basit cevaplar ister al ister alma gibi davrandılar. başka motor bayilerinide gittim, burdaki honda bayide böyle adamlar doymuş. satmaya ihtiyaçları yok. ama sym ye gittim. adam telefonumu aldı, 3 gün akşam aradı. sym alacaktım sırf adamın ilgisinden. ama agility city yi sadece tekerleklerin büyüklüğü vede ön arka disk fren olduğu için tercih ettim.
125 city e gelecek olursak, kullanım rahat, diğer motorlara nazaran tek elle bile tutsan sanki 2 elle tutuyormuş gibi rahat kullanılabilir. 250 km yeni bitti. şehir içinde biraz fazla yaktığı gerçek. geriye baktığım zaman iyiki agility city 125 tercih etmişim diyorum tabiki kendi görüşüm. motorda beni rahatsız eden herhangi bir şey olmadı. tekerlerin büyük olmasının faydasını görüyor insan zamanla. ayrıca biraz fazla ağır. 125 kg sanırım. benim söyleyebileceklerim şimdilik bunlar. tamamen kendi görüşümdür. ileride daha detaylı bir inceleme yapmayı düşünüyorum. herkese iyi günler. kazasız belasız sürüşler.
Cevabın için çok teşekkürler. güzel açıklamışsın durumu.
ama bu yakıt tüketimi benim gözümü korkutmaya başladı...
Sen depo'yu fulleyerek 100km yapıp sonra tekrar fulleme yöntemi ile 100km'de yakıt tüketimini ölçtün mü??
Ben şu anda fazla fazla olsa 100km'de 4lt harcar diye hesaplıyorum, anca kabul edilebilir geliyor bu oran bana..
Ama bu değerin üstünde bir tüketim varsa düz agility city 125'e geçmeyi düşüneceğim..
O yüzden yakıt tüketimi fazla diyen arkadaşlar aletin 100km'de kaç lt yaktığını yazarlarsa çok faydalı olur..
yakında ben satın almayı düşünüyorum, sonra pişman olmayalım! :sunny:
Bir de hala TRAKYA sınırları içinde güvenilir bir KYMCO bayisi önerisi bekliyorum.
KYMCO'cu bildiğim bir tek Aydın Usta var kadıköy'deki o da servismiş, bayii değil.. :S
200 U tavsiye ederim tork bakımından tatmin edici iki kisi hergün ise gidip geliyorum ve yakıtım depoyu doldurup 140-150km gidebiliyorum makinayı yormadan agrasif kullanımda 122-130 arası değişiyor
angelus55
08 Ekim 2011, 00:29
Yahu Agility City 125 kullanan herkes mi gitti arkadaş!? Kimse yok muuuuu???
senin mesajı görmemiştim jesse.. teşekkür ederim öneri için..
ama 5.000tl bütçede deliği geç, kara delik oluşturur bende!! :mrgreen:
Hâlâ Bayi tavsiyesi arıyorum ve de yakıt tüketimleri konusunda güncel bilgiler iyi olurdu.. ;)
sercan2667
08 Ekim 2011, 01:25
Ya Kymcoyu çok seviyorumda özellikle AGİLİTİY CİTY 200 Ü FAKAT 163 CC 6.MİLYAR KÜSÜR. .
AGİLİTY CİTY 125 İSE 5 KÜSÜR FAKAT 125 CC BEN CBF Yİ SATARSAM KESİNLİKLE AGİLİTY ALACAM ÇOK KİBAR VE SADE..
angelus55
08 Ekim 2011, 02:20
Ya Kymcoyu çok seviyorumda özellikle AGİLİTİY CİTY 200 Ü FAKAT 163 CC 6.MİLYAR KÜSÜR. .
AGİLİTY CİTY 125 İSE 5 KÜSÜR FAKAT 125 CC BEN CBF Yİ SATARSAM KESİNLİKLE AGİLİTY ALACAM ÇOK KİBAR VE SADE..
http://kymco.com.tr/html/fiyatlar.php
AGILITY CITY 125 BEYAZ , SİYAH 125 cc 4.249
AGILITY CITY 200i BEYAZ, SİYAH 163 cc 5.498
125'lik fiyat olarak mantıklı ama 5.500 gözden çıktıysa bence tercih şu olmalı;
http://www.honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=scooter-pcx
hem japon, hem maxi scooter gibi duruyor...
İstanbul'da nereden alalım kymco?? (güncel)
angelus55
08 Ekim 2011, 22:03
KYMCO bayii öneren kimse yok mu arkadaş?? Neresi ucuz veriyor bu mereti??
.ozgur.
11 Ekim 2011, 20:09
ARKADASLAR ACİL !! Gecenlerde motorum gazı kestikten sonra kendi kendine fren yapıomus gibi oluyordu bgün gittim gösterdim balata yerinden cıkmıs (arka) ve sıyrılmıs bitmek üzere yenisini sipariş ver takalım dedi. simdilik yerine taktım geri ama dikkat et yolda cıkabilir dedi ki ewe gelirken geri cıktı tekrar. Ben sadece balatayı degistirdigimde bu yerinden cıkma sorunuda hallolurmu yoksa balata grubunumu degistirmem lazım yardım ederseniz sevinirim ona göre yol cizeyim.. tesekkürler simdiden
@ angelus55
5500 e plakası hazır michelin city grip lastikli bakımları full 5000 kmde cantali motorumu satarım istersen ..
angelus55
13 Ekim 2011, 22:21
@ angelus55
5500 e plakası hazır michelin city grip lastikli bakımları full 5000 kmde cantali motorumu satarım istersen ..
Teklif için teşekkür ederim ama orda da belirttiğim gibi 5500 gözden çıkarsam PCX alırdım şahsen, " sercan2667 " belki ilgilenir senin teklifinle..
Benim bütçem zarla zorla agility city 125 'e yetti.. Onu da bugün sipariş ettik çok şükür, hayırlısıyla haftaya gelicek -sanırım-, merakla bekliyorum.. :mrgreen:
city 125ler ne kadar yakıyor 100km de litre olarak?
depoyü full leyip 100km dolaşıp tekrar fullleyen varmı
angelus55
14 Ekim 2011, 15:35
city 125ler ne kadar yakıyor 100km de litre olarak?
depoyü full leyip 100km dolaşıp tekrar fullleyen varmı
Benim araştırmalarıma göre 3-5 litre arası değişiyor.. Ama çoğunluğu 4lt civarı/üstü diyor.. Kişiden kişiye farklılık gösteriyor anlayacağın..
Bu arada city 125'in montaj'ı yapıldıktan sonra teslim alırken nelere dikkat etmeliyim??
Motor'u servis'ten alıp yola çıkmadan önce neleri kontrol etmem gerekir??
Bir başka konu da kışa girerken motor'a nasıl bir bakım yapmalıyız??
City 125'in paslanmaya yatkın olan kısımları nereleri ve o kısımlara nasıl birşey uygulayabiliriz??
angelus55
14 Ekim 2011, 23:43
Agility City 125 için Çanta Taşıma Aparatı nereden hesaplı bulabiliriz??
İnternette 1 sitede buldum 80 TL diyor.. Zaten çanta 65 TL çantadan daha pahalı olması canımı sıktı!!
Daha ucuza markasız fln bi aparat bulamaz mıyız?? :pr:
ToLGa_09
15 Ekim 2011, 16:01
Agility City 125 için Çanta Taşıma Aparatı nereden hesaplı bulabiliriz??
İnternette 1 sitede buldum 80 TL diyor.. Zaten çanta 65 TL çantadan daha pahalı olması canımı sıktı!!
Daha ucuza markasız fln bi aparat bulamaz mıyız?? :pr:
Zaten arka çantasıyla birlikte vermiyor mu? siyah agility alırsan siyahını verir, beyazını alırsan beyazını veriri.
Ben Like ı aldığımda çantasıyla birlikte aldım zamanında 3700e(sıfır) şimdi baktımda 4300 olmuş...
angelus55
15 Ekim 2011, 23:59
Zaten arka çantasıyla birlikte vermiyor mu? siyah agility alırsan siyahını verir, beyazını alırsan beyazını veriri.
Ben Like ı aldığımda çantasıyla birlikte aldım zamanında 3700e(sıfır) şimdi baktımda 4300 olmuş...
Vallaha ben 4250 TL'ye hiçbirşeysiz aldım şu anda.. Normalde çanta falan da vermiyorlar.. Sana bayaa bi torpil geçmişler..
Ben birçok yerle görüştüm ama indirim yapan çıkmadı, sadece peşin alımda 4100 TL'ye iniyorlar o da senin aldığın indirimin yanında devede kulak..
Bir de üstüne çanta vermişler! acayip şanslısın!! :) Ben çanta da istemiyorum da; düz bir plastik parçası ve 2 vida'ya 80TL ödemek çok koyuyor ya!! :S
SHAD marka zaten bulduğum o aparat.. şöyle ucuz yollu bir tane bulamazmıyız hiçbiryerde?! :silent:
ToLGa_09
16 Ekim 2011, 20:42
http://img15.imageshack.us/img15/7908/dsc02710g.jpg
Arkadaki çanta kymconun orjinal çantası, aldığımda takılıydı, kymconun yedek parçalarında çanta, takma aparatıyla, vida,somun vs. 200 liraya yakın diye hatırlıyorum.
Fakat gel gelelim çanta dandik, max load 5 kg(azami yük 5 kilo), SHAD gibi Kappa gibi kaliteli asla değil. Mesela çantayı açmak için anahtar kullanmak, kilitlemek içinde anahtar kullanmak gerekiyor.
Fakat motor la uyumlu..
agility city 125 in ilk aldığım günden beri yakıt tüketimini hesaplıyorum. aldığım benzini ve kilometresini yazıyorum. angeluss55 sanırım işine yarayabilir.
20.09.2011 10,50 tl 0 km
21.09.2011 18,00 tl 0 km
26.09.2011 20,00 tl 140 km
08.10.2011 18,00 tl 255 km şu anda 340 larda, yakında tekrar dolduracam. ben sadece şehir içinde kullanıyorum. bunuda göz önüne almak lazım.
KID333
17 Ekim 2011, 16:26
agiltyimle 2 kişi istanbul-izmir izmir-mugla mugla-marmaris daha sonra mugla-altinoluk altinoluk-istanbul olmak üzere yaklasık 1800 km yol yaptım ve hiç bir sorun yaşamadım. Ben 80 kg artcım 85 kg ve toplamda 40 50 kiloya yakında canta agırlıgımız vardı.
Anıl ediz
18 Ekim 2011, 20:09
Merhaba arkadaşlar;
Kymco agility 125 uzun yolda nasıldır? İstanbul-Bolu arası motoru dinlendire dinlendire gider mi ? Dışardan duyduğum haberlere göre motorun ömrünü azaltırsın diyolar siz ne diyorsunuz ?
ToLGa_09
18 Ekim 2011, 20:45
Merhaba arkadaşlar;
Kymco agility 125 uzun yolda nasıldır? İstanbul-Bolu arası motoru dinlendire dinlendire gider mi ? Dışardan duyduğum haberlere göre motorun ömrünü azaltırsın diyolar siz ne diyorsunuz ?
Gider ama ömrünü kısaltması hakkında bir şey diyemem. Gitmeden önce bütün bakımlarını yaptır ve yanına yedek benzin almayı unutma.
angelus55
18 Ekim 2011, 20:58
agility city 125 in ilk aldığım günden beri yakıt tüketimini hesaplıyorum. aldığım benzini ve kilometresini yazıyorum. angeluss55 sanırım işine yarayabilir.
20.09.2011 10,50 tl 0 km
21.09.2011 18,00 tl 0 km
26.09.2011 20,00 tl 140 km
08.10.2011 18,00 tl 255 km şu anda 340 larda, yakında tekrar dolduracam. ben sadece şehir içinde kullanıyorum. bunuda göz önüne almak lazım.
Benzin 4.33 TL - Sen bir 10 km daha yapsan yani o kadarlık yakıtla 350km gittin saysak => 100km'de - 4,35 LT benzin harcamış olur.. Genel olarak ortalama bu sanırım..
Agility City 125 için hesaplı bir Çanta Taşıma Aparatı nereden bulabiliriz?? bilen??
KID333
18 Ekim 2011, 21:45
Merhaba arkadaşlar;
Kymco agility 125 uzun yolda nasıldır? İstanbul-Bolu arası motoru dinlendire dinlendire gider mi ? Dışardan duyduğum haberlere göre motorun ömrünü azaltırsın diyolar siz ne diyorsunuz ? bi onceki msjı okusan cevap yeterli olurdu sanırım.
Anıl ediz
18 Ekim 2011, 21:50
Agility 125 le mi yaptın onca yolu ?
KID333
18 Ekim 2011, 22:50
evet fotoları yuklemedim henuz bilgisayara, yukleyınce paylaşabilirim.
noisywan
20 Ekim 2011, 14:13
Şirinevler Aydın Motor'un KYMCO SİLKAR ile olan anlaşması bitmiş. Motoru servise götürecektim, telefon numarasına bakmak için SiLKAR sitesine girdim, Aydın Motor'un ismini göremeyince aradım, sordum, Aydın Motor artık SİLKAR yetliki servisi ve bayisi değilmiş.
Ben Motoru oradan almıştım, şimdi bildiğim en yakın güvenilir servis Kadıköy'de.
Alternatif önerebilecek olan var mı?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO