Orijinalini görmek için tıklayınız : Kymco Kymco Agility 125 / Agility City 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
MeNGuC
04 Ağustos 2017, 15:42
Merhaba arkadaşlar,
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Sanırım eğer 2018 modelleri çıkacaksa biraz daha beklenir. Ama super 8 şu an düşündürüyor beni :) bir de daha büyük mascooterlar da ilgimi çekiyor xciting 250 mesela
Ben süper 8 kulanıyorum takım taklavatı aldım edindim yağına suyuna temizliğini kendim yapıyor memnunum benim için 250cc gayet artçılıda olsun yeterlidir velakin 250cc alıcak olsam kymco yeni getiriceği 250 cc beklerdim 125cc konfor odaklı olsun diye düşüncek olsam kymconun yeni modeleri arasında macsiscooter benzer mini maxscooter tarzında çıkarıcak belki yeni kılasman 125cc belki geçerim ama şuda var dediğim yeni 125cc de pcx nmax aşağı kalır yanı yok fiyatıda 8 9 10 bin olabilir
Dikkat edilmesi gereken sym kymco ve italyan modeleride dahil ülkemizde pek popiler deyil popiler olmadığı için adam gibi servis usta ve bir kazada yedek parça stoğunda geçikmeler beklemelerle karşılaşa bilir keza honda yamahada bile oluyor duyuyorum ama bahsetiğim baştaki 3 markada bu daha sık karşılaşıyoruz standart yağ filtre kayış balata gibi tahribat ürünleri farketmeksizin bulmak her markada basit ve kolay ve devamlı gereken malzeme
Kısaca popiler olmayan marka modelerde eliniz anahtar tutmalı kendi sorunlarınıza ve bakımlarında biliçli olmanız gerekir hangi servis usta ve parçayı nereden temin edebilmeyi bilmeniz refahınıza olucaktır bunlarda bi haberseniz honda yamaha modelerine istemedende yönele bilirsiniz ve sonrasında ben kulanırım servise götürürm ne değişicek ne yapılcak sa onlar yapsın haletsin versin bana ben kulanmak ilgileniyorum diye bilirsin bunlar ülkemizin herkesin söylemeye çekindiği söylenmesi gerekenler gerçekler :)
MeNGuC
05 Ağustos 2017, 19:01
Kısaca ufak cc ler marka model farklılığı canınızı pek sıkmaz ufak cc ler bahsetiğim 3 markada çok satılıyor kısaca hangisine çok talep varsa ağrısız başım muhabeti ülkemizde cirit atıyor 250cc ve üzeri üsteki yazdığım bilgi ve tecrübeye sahib olmanız menfatinize
harmony
15 Ağustos 2017, 23:45
Kymco Agility 125 e ön siperlik tavsiyesi olan varmı?
Nette araştırdım, pek içime sinen bişey bulamadım.
Tefoo
16 Ağustos 2017, 01:51
Kymco Agility 125 e ön siperlik tavsiyesi olan varmı?
Nette araştırdım, pek içime sinen bişey bulamadım.
valla ben yakın zamanda serviste bi tane yaptırmayı düşünüyorum. 150 tl ye keserek biçerek yaparım ben diyor.
harmony
16 Ağustos 2017, 18:04
Anladım ,yaptıktan sonra fotoğraf paylaşırsan sevinirim,
yanılmıyorsam Wiwi ve noname markalar var,
netten sipariş edeyim diyorum ama üzerinde bakmadan almak biraz riskli .
Gerçi diğer markalar gibi aşırı pahalıda değiller.
tufan nadir
18 Ağustos 2017, 00:56
bir sıkıntım var arkadaşlar agility 125 1780 km de 2016 model düşük devirde motor sanki zorlanıyor bişey motoru sıkıyor sanki ama orta yüksek devirlerde gayet normal gidebiiyorum yani 20 30 km hızlarda ilerlerken bi sıkıntı var motosiklet giderken zorlanıyor sanki gaz yemiyor gibi başına gelen varmı ? ve çözümünü bulan (servise götür diyeceksiniz yaşadığım yerdeki servis bildiğin yiyici olmayan arızayı gösterir parayı alır parçayı değiştirmez öyle bi adam güvenmediğim için soruyorum)
harmony
19 Ağustos 2017, 14:00
bir sıkıntım var arkadaşlar agility 125 1780 km de 2016 model düşük devirde motor sanki zorlanıyor bişey motoru sıkıyor sanki ama orta yüksek devirlerde gayet normal gidebiiyorum yani 20 30 km hızlarda ilerlerken bi sıkıntı var motosiklet giderken zorlanıyor sanki gaz yemiyor gibi başına gelen varmı ? ve çözümünü bulan (servise götür diyeceksiniz yaşadığım yerdeki servis bildiğin yiyici olmayan arızayı gösterir parayı alır parçayı değiştirmez öyle bi adam güvenmediğim için soruyorum)
970 km 'deyim.Evet düşük devirlerde zorlanma yaşıyor motor ve evet yüksek devirlerde da gayet normal gidiyor.Ben heralde 1000 km'den sonra bunlar yaşanmaz düşünüyodum.
MeNGuC
19 Ağustos 2017, 15:40
İstanbulda peker motor veya motofull servisleri var özelikle pekermotor eski kymco yetkili servisi googlede teli numarasını alıp arayın şikayetinizi en iyi şekilde izah eddin ve uzakta olduğunuzu belirtin olmadı en son çare gelirsiniz bu servislerde genel kontürol yaptırmak zorunda kalırsınız
tufan nadir rodajın bitmiş nerdeyse 1000 km rede yağ değişimi yapmışsın 2 bin km redesin hava filtren ne durumda ayrıca düz bi yol bul gazla motor güzelce açılsın
Tefoo
20 Ağustos 2017, 03:36
pekermotor eski kymco yetkili servisi
peker motor hala kymco yetkili servisi :D
MeNGuC
20 Ağustos 2017, 08:34
peker motor hala kymco yetkili servisi :D
Hacı duyduğum eskiden yetkili servisiydi şuan bajaj diye biliyorum orayamı gidiyorsun servise
cengo42
15 Eylül 2017, 16:24
Arkadaşlar herkese merhaba forumda yeniyim. 10 yıldır scooter kullanıyorum. Şuan da falcon dolphin 100 var artık tayvanlılara geçme vakti geldi. Agılıty people one 125 ile 200i arasında karasız kaldım. Aralarında yakıt farkı çok mu. Sürekli şehir içi kullanacağımdan dolayı benim için önemli. Sizce hangisi.
Tefoo
16 Eylül 2017, 02:31
Hacı duyduğum eskiden yetkili servisiydi şuan bajaj diye biliyorum orayamı gidiyorsun servise
kymco nun sitesinde hala servis yedek parça bayii olarak görünüyor.
https://i.hizliresim.com/0G42QL.jpg
eskinazic
23 Eylül 2017, 22:27
Arkadaslar merhaba 2015 model 2600kmde agility 125 aldim. Suan 4000 kmde aktif kullanıyorum.
Benim ilk scooterim daha evvel hep vitesli kullandım
Sizlere bir sorum olacak.motosiklet ilk kalkışta gazı hemen almıyor biraz boşluk var gibi sonradan kalkıyor
Daha evvel agility 125 kullandim başka bir motoru o 38 bin km deydi ve hemen kalkıyordu yani gaz açtığında hemen kalkmıyor biraz gaz veriyorsun boşta gibi oluyor sonradan kavrıyor bilmem anlatabildimmi?bu sorunu yaşayan var mı teşekkürler
agility ile 197.60 km yol katettim benzin henüz bitmemişti, hesaplarıma göre 202 km ye kadar gidecekti (100 kmde 2.80 litre tüketti). motoru sallaya sallaya depo 5.67 litreye kadar alıyor.
buarada daha önceki denemelerimde 167.8 km de motorun benzini bitmişti, 100kmde ne kadar tükettiğini takip etmeden bu kilometrelere kadar zorlamayın sakın yolda kalırsınız :cherry: ben sürekli takip ettiğim için böyle denemeler yapıyorum.
Arkadaslar merhaba 2015 model 2600kmde agility 125 aldim. Suan 4000 kmde aktif kullanıyorum.
Benim ilk scooterim daha evvel hep vitesli kullandım
Sizlere bir sorum olacak.motosiklet ilk kalkışta gazı hemen almıyor biraz boşluk var gibi sonradan kalkıyor
Daha evvel agility 125 kullandim başka bir motoru o 38 bin km deydi ve hemen kalkıyordu yani gaz açtığında hemen kalkmıyor biraz gaz veriyorsun boşta gibi oluyor sonradan kavrıyor bilmem anlatabildimmi?bu sorunu yaşayan var mı teşekkürler
kardeş senin durumla ilgili bir şey bilmediğim için yardımcı olamıyorum kusura bakma.
Alisilin
22 Şubat 2018, 12:44
Merhaba arkadaşlar, scooter arayışındayım kayınpeder kullanacak hep kısa mesafe.
Agility üzerine yoğunlaştım size bikaç sorum olacak.
Bi motor buldum 2015 model 2017 trafiğe çıkışlı 3000 km.de. Kazasız. 4500 istiyor. sizce ederi nedir kaç teklif edeyim?
Bir de motorda aradığım özellik sağlamlık, köyde kullancağı için bozulup dursun istemiyorum, Ybr kullanıyorum kendim, sarf malzemeleri dışında 1 lira masraf çıkarmadı, ybr gibi olsun istiyorum, sağlamlık açısından nasıldır agility?
Merhaba arkadaşlar, scooter arayışındayım kayınpeder kullanacak hep kısa mesafe.
Agility üzerine yoğunlaştım size bikaç sorum olacak.
Bi motor buldum 2015 model 2017 trafiğe çıkışlı 3000 km.de. Kazasız. 4500 istiyor. sizce ederi nedir kaç teklif edeyim?
Bir de motorda aradığım özellik sağlamlık, köyde kullancağı için bozulup dursun istemiyorum, Ybr kullanıyorum kendim, sarf malzemeleri dışında 1 lira masraf çıkarmadı, ybr gibi olsun istiyorum, sağlamlık açısından nasıldır agility?
Agilty çok sağlamdır. Kolay kolay üzmez. Piyasasını tam bilmiyorum ne desem yalan olur.
Agility'nin city modelini bulursanız bence onu alın.
Jant çapı daha büyük,küçük çaplı jant asfalt dışında çok sıkıntı verir.
Alisilin
22 Şubat 2018, 18:57
City daha iyi de bu sıfır gibi olduğu için almak istedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
Agilty çok sağlamdır. Kolay kolay üzmez. Piyasasını tam bilmiyorum ne desem yalan olur.
Agility'nin city modelini bulursanız bence onu alın.
Jant çapı daha büyük,küçük çaplı jant asfalt dışında çok sıkıntı verir.
Teşekkür ederim.
Rica ederim,hakkınızda şimdiden hayırlısı olsun.
tdmtdm
27 Şubat 2018, 16:14
Merhaba bu motordan almaya karar verdim. satan varmı acaba yada bildiginiz bir yerde varsa söylermisiniz. TŞK.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:54 ----------
selesi kısa olan olursa iyi olur boyum kısa rüzgar az alan istiyorum tşk.
harmony
28 Şubat 2018, 16:55
Almaya karar verdiğin Agility 125 ise sele boyu o kadar kısa değil, 200i nin hiç kısa değil,
Agility 125 78cm ama eğimli olduğundan selenin biraz önünde oturabilirsin ,ayaklarda yere rahatça değer.
Ama ben kullandığım motoru tavsiye etmiyorum,yani Agility 125 i.
Sebebi sele ergonomisi sıkıntılı olduğundan,mesela kitapçıkta orta alana doğru oturmayı tavsiye ediyor yani tam bel desteğinin olduğu yere,
Fakat sürerken 5 saniye bile orda kalamıyorsun, tümsek çukur kasis vs seni hemen öne atıyor.
80 km hızlara çıktığında ön taraf hafif kalıp güvensizlik hissi yaratıyor.
Frenleri hiç güven vermiyor.Teknik servis bakımından çıktıktan sonra iyi ama 1 hafta sonra frenler eski güvensiz halini alıyor,
Motoru ilk çalıştırdığımda marşa basar basmaz çalışıyor ama ikinci çalıştırmada nazlanıyor.
Yakıt tüketimi eğer motoru ısıtmadan kullanırsan 25kuruşları görüyor.
Bence biraz daha kasıp bir Fiddle 2 yada 3 ikinci elde olsa almak daha mantıklı yada Symphony SR 125,Suzuki Address (konforunu beğenmesemde)
extagon
28 Şubat 2018, 17:02
1 lt ile 10 km gidiyor. ucuza aldım diye katlanıyorum.
Norton772
28 Şubat 2018, 17:59
yuh benzinli otomatik araba gibi mubarek.
Almaya karar verdiğin Agility 125 ise sele boyu o kadar kısa değil, 200i nin hiç kısa değil,
Agility 125 78cm ama eğimli olduğundan selenin biraz önünde oturabilirsin ,ayaklarda yere rahatça değer.
Ama ben kullandığım motoru tavsiye etmiyorum,yani Agility 125 i.
Sebebi sele ergonomisi sıkıntılı olduğundan,mesela kitapçıkta orta alana doğru oturmayı tavsiye ediyor yani tam bel desteğinin olduğu yere,
Fakat sürerken 5 saniye bile orda kalamıyorsun, tümsek çukur kasis vs seni hemen öne atıyor.
80 km hızlara çıktığında ön taraf hafif kalıp güvensizlik hissi yaratıyor.
Frenleri hiç güven vermiyor.Teknik servis bakımından çıktıktan sonra iyi ama 1 hafta sonra frenler eski güvensiz halini alıyor,
Motoru ilk çalıştırdığımda marşa basar basmaz çalışıyor ama ikinci çalıştırmada nazlanıyor.
Yakıt tüketimi eğer motoru ısıtmadan kullanırsan 25kuruşları görüyor.
Bence biraz daha kasıp bir Fiddle 2 yada 3 ikinci elde olsa almak daha mantıklı yada Symphony SR 125,Suzuki Address (konforunu beğenmesemde)
ben de görüşlerimi yazayım; motor şuan 20 bin km oldu sayılır.
ben hep bel desteğinin olduğu yere oturuyorum ve aşağıya kaymıyorum. bu konuda sıkıntı yaşamadım ki önde oturamam belim ağrıdığı için. motorda da belim hiç ağrımadı bugüne kadar. ergonomi çok iyi değil bence de benim üst bölgem ağrıyor. sırtlık aldım bunun içinde.
ben bu motorla 110 lara çıkıyorum ancak ön hafiflemesi rahatsız edecek seviyelere çıkmadı. ancak 2 kişi olunca biraz hissediliyor ön tekerin hafiflemesi.
frenler ile ilgili hiç rahatsızlık duymadım bugüne kadar, tutmamazlık yapmadı hiç. arka fren kampana, disk olsa daha iyi olurdu.
akü zayıfladı sanırım, havalar çok soğuk (0 derece falan sanırım şuaralar) el marşı ile çalışmıyor, bi süredir ayak marşıyla çalıştırıyorum. hava biraz ısınınca el marşı ile çalışıyor ve stop etmiyor herhangi bir nazlanma, sorun vs olmuyor. 8-9 bin km önce subap ayarı yapıldı. otomatik jigle sanırım bi süre çalışıyor.
benzin tüketimini kuruş olarak ifade etmek doğru değil hergün benzinin fiyatı değişiyor. 100 km de 2,70 ile 3 litre arasında değişiyor. bugünkü fiyat ile 15 ila 18 kuruş arası değişiyor.
sym fiddle in ayak koyacak yeri dışında agilityden pek artısı olduğunu zannetmiyorum. selesi de taş gibi, arka amortisor ayarı yok bildiğim kadarı ile. benzin tüketiminin farklı olacağını sanmıyorum o da karburatörlü. parça fiyatlarının temin edilmesi ve fiyatları konusunda çok şikayetci millet ki izmir de fabrikası var sym nin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:55 ----------
deponun altı delik olabilir, ben 33-36 km arası gidiyorum.
nickname05
01 Mart 2018, 13:47
Bence bir kez servise girseniz çözülebilecek bir sorun için bu tür uzun süreli acıya katlanmamalısınız.
harmony
02 Mart 2018, 19:45
ben de görüşlerimi yazayım; motor şuan 20 bin km oldu sayılır.
ben hep bel desteğinin olduğu yere oturuyorum ve aşağıya kaymıyorum. bu konuda sıkıntı yaşamadım ki önde oturamam belim ağrıdığı için. motorda da belim hiç ağrımadı bugüne kadar. ergonomi çok iyi değil bence de benim üst bölgem ağrıyor. sırtlık aldım bunun içinde.
ben bu motorla 110 lara çıkıyorum ancak ön hafiflemesi rahatsız edecek seviyelere çıkmadı. ancak 2 kişi olunca biraz hissediliyor ön tekerin hafiflemesi.
frenler ile ilgili hiç rahatsızlık duymadım bugüne kadar, tutmamazlık yapmadı hiç. arka fren kampana, disk olsa daha iyi olurdu.
akü zayıfladı sanırım, havalar çok soğuk (0 derece falan sanırım şuaralar) el marşı ile çalışmıyor, bi süredir ayak marşıyla çalıştırıyorum. hava biraz ısınınca el marşı ile çalışıyor ve stop etmiyor herhangi bir nazlanma, sorun vs olmuyor. 8-9 bin km önce subap ayarı yapıldı. otomatik jigle sanırım bi süre çalışıyor.
benzin tüketimini kuruş olarak ifade etmek doğru değil hergün benzinin fiyatı değişiyor. 100 km de 2,70 ile 3 litre arasında değişiyor. bugünkü fiyat ile 15 ila 18 kuruş arası değişiyor.
sym fiddle in ayak koyacak yeri dışında agilityden pek artısı olduğunu zannetmiyorum. selesi de taş gibi, arka amortisor ayarı yok bildiğim kadarı ile. benzin tüketiminin farklı olacağını sanmıyorum o da karburatörlü. parça fiyatlarının temin edilmesi ve fiyatları konusunda çok şikayetci millet ki izmir de fabrikası var sym nin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:55 ----------
deponun altı delik olabilir, ben 33-36 km arası gidiyorum.
Çok hızı seven yada hız yapma tecrübesine sahip biri değilim,bu yüzden 80-90 ları anca otoban yoluna çıktığımda yapabildim,zaten şehir içinde yapılması tehlikeli bişey yüksek hızlara çıkmak,kedisi, köpeği ,tümseği, çukuru vs. Yani bu motorlada 110 lara çıkmak Azraille pazarlık yapmak gibi geliyor.
Frenlerden düşük hızlarda bir memnuniyetsizliğim yok ama yokuş ağaşı artçılı indiğim bir gün tedirgin olmuştum ,
Yanlız bakımdan çıktıktan sonra frenler gayet güven verici oluyor ama 1 hafta sonra hassasiyetini kaybediyor.
Memnun olduğum tarafları lastik basıncı kitapçığa uygun yapıldığında yol tutuşu ,sürüş zevki artıyor.
Sele yumuşak ama ben genede ufak bi bozuk yolda öne doğru zıplıyorum,ayaklarımı öne dayasamda farketmiyor.
Benzin olayı biraz sıkıntılı hesaplanıyor,yani deponun sonunada gelsen bitmiyor o yüzden 20 yada 25 tl lik benzinle şu kadar gidiyo diye hesaplamak daha kolay oluyor ama motoru sürmeden önce ısıtmak şart,benzin tüketimini etkiliyor belki daha randımanlı çalışmasınıda etkiliyodur ısıtmak, yani marşa bastıktan sonra motor sesi değişene kadar beklemek lazım,ortalama 3-5 dk arası.
Birde şöyle bir durumu keşfettim, hani 'karbüratörlü motora gaz vermeden çalışmaz' mitolojisi vardır.
Bunda gaz vermiyorsunuz ama marşa basarken elçiğin gaz ile arasındaki boşluk kısmını çevirmek zorundasınız.
Herşeye rağmen Agility 125 fiyat performans olarak iyi scooterdir,mesela Fiddle larda titreşim var derler ,ben pek Agility de titreşimle ilgili bi sıkıntı yaşamadım.
deepkick61
22 Mart 2018, 13:26
Merhaba arkadaşlar agility 125 için tavsiye edebileceğiniz uyumlu sele var mı orijinali çok pahalı ve birçok yerde yok. Agility e çok benzeyen bir çin malı motor vardı ama internette aradım bulamadım maalesef ne tavsiye edersiniz
Blackhoney
22 Mart 2018, 17:53
Motoran sprint 125.. Ama seleleri birbirine uymaz bence.
Tefoo
10 Nisan 2018, 02:29
21 bin bakımına gittim ve 470 tl tuttu.
tahrik seti 40 tl
15-50 castrol yağ 35 tl
şanzıman yağı 15 tl
hava filtresi 35 tl
buji ngk 25 tl
... manifoldu 80 tl
3 lü kızak kayma 25 tl
işçilik 125 tl
akü 90 tl
eskinazic
05 Mayıs 2018, 10:50
Merhabalar. Agility 125 motosikletim var memnunum fakat arka jantta problem var. Frezesi kaymış dedi usta anlamadım. Arka teker sehpada biraz saga sola oynuyor. Uygun fiyata arka jant bulmam lazım nereden bulabilirim ve başka jant olur mu?
Tefoo
28 Mayıs 2018, 16:49
bugün motoru 3.500 e sattım :(
tobisto
30 Temmuz 2018, 21:32
Arkadaşlar 2012 model, siyah renk agility city 125 renk kodunu nerde bulabilirim ? Kitapçıkta bulamadım. Yardımcı olabilecek olan var mı ? Parlak ve mat iki siyah tonu var motorda. Ve mümkünse metal olan egzoz kapağı rengi de lazım
keremg
01 Eylül 2019, 16:18
Merhabalar, Kymco Agility 125'i A1 ehliyeti destekliyordu değil mi?
dyavol-77
01 Eylül 2019, 19:35
evet,15bg e kadar kullanabiliyorsun, Agility 125 9,2bg.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------
Atma lan dallama, bende de Agility 125 var....100km'de 2,7-3.0lt yakıyor. Dip gazda bile 2 kişi 3,2lt/100km'de geçiremedim.:mrgreen:
keremg
01 Eylül 2019, 20:03
Cevap için teşekkür ederim. 2. El almayı planlıyorum abim de Agility City 125 var ondan gördüm ve kullandım ben de Agility 125 almaya karar verdim. İlk kez motor alacağım almadan önce dikkat etmem gereken bir şeyler var mıdır acaba?
Alisilin
01 Eylül 2019, 22:15
Agilty ve Cygnus L arasında kalmıştım, temiz bulunca Cygnus aldım, umarım pişman etmez.
Asıl 2017deki Agilty kampanyasını kaçırdım.
jarre
20 Eylül 2019, 01:22
arkadaşlar hava filtresini devamlı kontrol edin.bakımlarını düzenli yaptırdığım halde motor 31000km de yağ eksiltmeye başladı.ustanın biri ağır olduğumu zorlandığı için olduğunu.başka bir servis de bu modellerde filtre girişinin konumundan dolayı çok toz aldığını ve filtre tıkanınca bu tozun motora girip pistonu vs çizdiğini o sebeple yağ eksilttiğini belirtti.bu bana çok mantıklı geldi .köy yerinde kullandığım için toz çok fazla .aman dikkat
Laggers99
21 Eylül 2020, 16:00
3.5 senedir Agility City 125 kullanıyorum.Bu motosiklet en önemli 3 kronik sorunu var.1.cisi Yağ yakma problemi.Bütün agility city 125'lere isterseniz çok güzel bakın isterseniz kötü bakın yine 30.000 km'lerde yağ yakmaya başlayacaktır.42.000 km'de motorum 1000 km de 600 gr yağ yakıyor.Piston silindir segman yenileme ücreti ise yaklaşık işcilik dahil 2000 istiyorlar marmariste en düşük deli fiyat.Orijinal silindir piston segman fiyatı 800 TL işçilik ucuza bulursanız yırtarsınız.2.cisi ise çok benzin yakması 100 kmde 3.5-4.3 L arası benzin yakıyor.Cidden aşırı derecede benzin yakıyor hava filtresi karburatör vs. temiz olduğu halde.3.cüsü ise kronik denmeyebilir ama agility city 125 böyle hız artıkça turbo gibi ses gelir.Bu ses şanzımanın ötmesidir kroniktir.Bazılarına güzel gelir.Bazılarına kötü.Benim için güzel.Diğer kötü yanları ise amortisörleri çok serttir.Yol bozuksa hakikaten bir zaman sonra insanı bıktırıyor.Parçaları ise malesef biracık tuzlu.Aman aman pahalı değil ama tuzlu biraz.Parça bulması birazcık zor yansanayisi çok orijinali az :(.İyi yanları ise gerçekten seri ve güçlü bir motor.Çok ama çok sağlam.35.000 km'ye kadar babam yağ ile lastik dışında hiçbirşey değiştirmemişti ona rağman sapsağlam birgün yolda bırakmadı.Özellikle grenaj aksamı sert ve aşırı sağlam taksiye sağdan 40 km hızla girdim çizik dışında birşey yoktu.5-6 defa sert düştü çizik dışında birşey yok.Sorulanız varsa seve seve cevaplarım.Çekinmeden Özelden yazın yada buradan sorun
jarre
25 Eylül 2020, 23:40
hocam ben tamircinin oyununa gelmişim.bana devamlı açık yağ koydukları için sıcakda zorlamada yağ çabuk gidiyormuş.boşuna beni korkutup başka motor aldırdılar.konuyu bir arkadaşa açınca o söyledi.çünkü motorda duman atma çekişden düşme hiçbirşey yok .yağ adi olduğundan yağ yakıyormuş.motor şu an 37k oldu .hala canavar gibi
UğuR.
29 Temmuz 2021, 20:11
Merhaba arkadaşlar, agility 125 ile agility city 125 'in kayışları aynı mı bilen varmı ?
ugur92_tr
27 Aralık 2021, 23:42
Merhabalar. Sizce Kymco Agility Carry 125i alınabilir bir motosiklet mıdir? Market işi yapıyorum. Bazen yüklerim oldukça ağır olabiliyor. Sizce bu motosiklet Honda ya yakın bir kalite bize sunabilir mi? Kullanan kimse var mı aramızda
Mekanikpompa
03 Ağustos 2022, 00:00
Arkadaşlar merhaba agility 125 kullanıyorum motor Marşa basınca Zor çalışıyor çalışınca da hemen stop ediyor.70-75 km hıza ulaşınca teklemeye basliyor sorunu nedir fikri olan var mi
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO