Orijinalini görmek için tıklayınız : Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
DALGIC_800
18 Temmuz 2012, 03:12
Arkadaşlar bu gün birtane siyah wolf s aldım...Perşembe günü Teslim alacağm insallah....
hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela göstermesn inş. :)
Egelim abi bu arada gezilerin süper olmus ya ozellıkle erdek festivalı müthiş :) ALlah nazardan saklasın inş. bende cıkıcam 10 gun sonra ama bir planım yok daha kısmet bakalım :)
fat280
18 Temmuz 2012, 10:26
@ Fatih Abi bişey sorucam sana, senin motorda ybr farı ve yuvarlak kafa grenajı vardı(galiba) diyeceğim ybr farının boyutu bizim farlarla aynımı?Orjinal wolf s farlarıyla olur herhalde değil mi o bahsettiğim grenaj?? :silent:
Yarın vakit bulursam bi bakmayı düşünüyorum da..:)
evet ybrnin farı ile aynı büyüklükte yuvarlak far grenajı olur senin motora takacak olursan sıkıntı olmaz zaten şase ve bağlantı yerleri aynı ybr ile :)
Arkadaşlar bu gün birtane siyah wolf s aldım...Perşembe günü Teslim alacağm insallah....
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız sürüşler dilerim
herkes bişeyler yazmış. Du bende yazem.
Kapışalımmı hacıı :pl:
şaka şaka. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. :cat:
adem abi ilk günden milleti soğutma motordan :)
egelim 43
18 Temmuz 2012, 12:06
Ne soğucaz ya kapışalım tabi Adem nerde ne zaman istersen sadece Fatihin bi ayar yapmasına bakar bizim motorlar öyle değilmi Fatih :queen:
@ dalgıç teşekkür ederim abicim ne tarafa doğru gitmek istiyosun 10 gün sonra rota konusunda yardımcı olabilirim sana :bounce:
DALGIC_800
18 Temmuz 2012, 14:06
şuanda bir rota yok abi 2 hafta öncesine kadar vardı çocukluk arkadaşım aynı zamandan kankam manısada ızmır mt'de.. o manısadan ben bursadan çıkıp çanakkale daha sonra erdek dusunuyoduk 3er 4 er gun çadır kurarız diyoduk iptal oldu erken çıktı o izne mecburiyetten :) suan da plan yok ama heran olabilir. olursa rota bilgisi falan danısırm abi sana tecrübeli birinden bilgi almak daha iyi tabi :))
fat280
18 Temmuz 2012, 20:50
Ne soğucaz ya kapışalım tabi Adem nerde ne zaman istersen sadece Fatihin bi ayar yapmasına bakar bizim motorlar öyle değilmi Fatih :queen:
@ dalgıç teşekkür ederim abicim ne tarafa doğru gitmek istiyosun 10 gün sonra rota konusunda yardımcı olabilirim sana :bounce:
tabi canım bir ayara bakar bir ayar çektim mi önümüzde kimse duramaz :P :P :P
adem80
18 Temmuz 2012, 22:29
abi yaşın benden büyük. Yolda seni üzmek, motorundan soğutmak istemem. Sonra üzülürsün bak. Ayarla mayarla olacak iş değil bunlar:cat: ayrıca formdaki arkadaşlarla kapışmak değil, gezmek isterim :cat:
fat280
19 Temmuz 2012, 00:22
abi yaşın benden büyük. Yolda seni üzmek, motorundan soğutmak istemem. Sonra üzülürsün bak. Ayarla mayarla olacak iş değil bunlar:cat: ayrıca formdaki arkadaşlarla kapışmak değil, gezmek isterim :cat:
aynen abi önemli olan gezmek zaten kapışmak değil :)
bu arada arkadaşlar gezi yaptım yine :),
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/105167-cayarasi-ve-gokbel-yaylasi-gezisi.html
adem80
19 Temmuz 2012, 00:51
baktım. Yorumumuda yaptım. Tebrikler :cat:
fat280
19 Temmuz 2012, 00:53
baktım. Yorumumuda yaptım. Tebrikler :cat:
sağol abi teşekkürler
ersin90
19 Temmuz 2012, 01:30
herkes bişeyler yazmış. Du bende yazem.
Kapışalımmı hacıı :pl:
şaka şaka. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. :cat:
Cümlemize kardeş sağolasın...
Alışamadım daha bu gün pilakası çıkmadan bayii'den alıp eve getirdim,Tırsa tırsa getirdim eve kadar 40 km/h yi geçmeden...Ben alışana kadar koşarak bile geçebilirsn heralde beni :cherry:
adem80
19 Temmuz 2012, 01:36
Alışamadım daha bu gün pilakası çıkmadan bayii'den alıp eve getirdim,Tırsa tırsa getirdim eve kadar 40 km/h yi geçmeden...Ben alışana kadar koşarak bile geçebilirsn heralde beni :cherry:
Forma renk gelsin diye yazdım be arkadaşım. Bak nekadar çok şey yazıldı ama deyilmi? Tekerin düz bassın, allah kaza bela vermesin. Çok güzel bi dua. Şahsen tekeriniz düz bassın sıradan bi cümle. Ama Allah kaza bela vermesin çok güzel bi dua ve temenni. Bunu daha çok tercih ediyorum. Sevgiler.
erenaltun
19 Temmuz 2012, 01:49
aynen abi önemli olan gezmek zaten kapışmak değil :)
bu arada arkadaşlar gezi yaptım yine :),
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/105167-cayarasi-ve-gokbel-yaylasi-gezisi.html
Benden de bir yorum geldi güzel olmuş gerçekten..
Hayırlı olsun tekerin düz bassın Allah kaza bela vermesin inşallah..
ersin90
19 Temmuz 2012, 02:00
Forma renk gelsin diye yazdım be arkadaşım. Bak nekadar çok şey yazıldı ama deyilmi? Tekerin düz bassın, allah kaza bela vermesin. Çok güzel bi dua. Şahsen tekeriniz düz bassın sıradan bi cümle. Ama Allah kaza bela vermesin çok güzel bi dua ve temenni. Bunu daha çok tercih ediyorum. Sevgiler.
eywallah kardeşm sağolasın biliyorm bende latife ile karşlk verdm zaten...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
Benden de bir yorum geldi güzel olmuş gerçekten..
Hayırlı olsun tekerin düz bassın Allah kaza bela vermesin inşallah..
Teşekkr ederm...
fat280
19 Temmuz 2012, 10:52
Benden de bir yorum geldi güzel olmuş gerçekten...
teşekkür ederim :)
egelim 43
19 Temmuz 2012, 15:06
Adeemmm oğlum bak git !! :queen: kilometremle tokatlarım seni :queen:
adem80
19 Temmuz 2012, 18:38
evet abi yaptığın km lelerle, tecrübenle beni geçersin.haklısın. Ama ben biyere gitmem hep burdayım :rendeer:
egelim 43
19 Temmuz 2012, 19:06
ooo uyandınmı Ademim :cherry: merak etme sen gitmezsen biz sana geliriz yolu motürden geçen herkesle bi yerde buluşuyoruz nasılsa :P Bodrum Rotası seneye kaldı ama artık :pale: bu sene ucundan döndük bodrumun biliosun
fat280
19 Temmuz 2012, 19:09
ooo uyandınmı Ademim :cherry: merak etme sen gitmezsen biz sana geliriz yolu motürden geçen herkesle bi yerde buluşuyoruz nasılsa :P Bodrum Rotası seneye kaldı ama artık :pale: bu sene ucundan döndük bodrumun biliosun
ahmet abi ben belki giderim ekim başında nasıl olsa sınavlar bitiyor milasda bulunan abileride görürüm hem adem abiyide bakalım nasip seninde izini ayarlarsan sele de gidebiliriz olmaz mı?
egelim 43
19 Temmuz 2012, 19:12
olabiler Fatihçim ekimde izin var bi 10 gün daha bakalım artık nassip :cat:
adem80
19 Temmuz 2012, 19:33
gelin gezelim. Bende o sıra bi yıllık izin patlatmaya çalışayım. Beraber gezeriz burları:cat:
fat280
19 Temmuz 2012, 20:38
olabiler Fatihçim ekimde izin var bi 10 gün daha bakalım artık nassip :cat:
gelin gezelim. Bende o sıra bi yıllık izin patlatmaya çalışayım. Beraber gezeriz burları:cat:
tamam abilerim inş. o zamana ayarlarsak hep beraber bir turlarız inş. Allah ın izniyle
adem80
19 Temmuz 2012, 20:52
benim yıllık izmim 1 ocak ta dolacak. Ekimde anca 1 gün haftalık izni koparırım.
fat280
19 Temmuz 2012, 20:54
benim yıllık izmim 1 ocak ta dolacak. Ekimde anca 1 gün haftalık izni koparırım.
önemli değil abi bir gün yeter zaten bize gelirsek çünkü bende pek öğle uzun izin alamam zaten 3-4 gün onun yarısı da yolda geçer :)
adem80
19 Temmuz 2012, 21:21
du bakam bişeyler düşüyorum :pl:
fat280
20 Temmuz 2012, 09:18
du bakam bişeyler düşüyorum :pl:
aklından bir plan geçiyor galiba abi :cherry:
adem80
20 Temmuz 2012, 15:06
bende 2 tane motor var. :pl: yani istersen kendi motorunu illaki getirmek zorunda değilsin :cat: anladın sen beni.
fat280
20 Temmuz 2012, 15:12
bende 2 tane motor var. :pl: yani istersen kendi motorunu illaki getirmek zorunda değilsin :cat: anladın sen beni.
abi kendi motorumu getirmessem ne anladım ben yol yapmak için yanına geleceğim benim derdim motor sürmek yollarda :)
adem80
20 Temmuz 2012, 15:13
vaktim yok dedin yukarda. Ona nazaran yazdım. Tabiki vaktin varsa motorunla gel.
fat280
20 Temmuz 2012, 15:16
vaktim yok dedin yukarda. Ona nazaran yazdım. Tabiki vaktin varsa motorunla gel.
abi benim dediğim gibi vaktim kısıtlı ancak sizin oraya gelmede sorun yok otobüs kaç saatde geliyorsa bende o kadar saatde geliyorum onun için motosikletle gelirim ne işim var otobüsle zaten otobüse binmeyi pek sevmem :)
len adem hani boşta ki motoru bana verecektin hınzır
adem80
20 Temmuz 2012, 15:19
ok. Problem yok. Tamam. Gel. Egelimi de al gel :cat:
fat280
20 Temmuz 2012, 15:21
bak kıskanan çıktı adem abi motoru :P
ok. Problem yok. Tamam. Gel. Egelimi de al gel :cat:
tamam abi inş.
adem80
20 Temmuz 2012, 15:21
hangisini istiyosan gel al. Senden motormu kıskandık kanka?
fatih benim motora h4 ampül takmak için ne lazım dı tosun nasıl parça alacağım bi link atsana
fat280
20 Temmuz 2012, 15:38
fatih benim motora h4 ampül takmak için ne lazım dı tosun nasıl parça alacağım bi link atsana
abi internete baktım da bulamadım ama basit kolay yapması yapamam dersen irfan abiye götür halleder o öncelikle motosiklet parçacısına gideceksin ben s2 armut farı h4 yapacağım ybrnin dersen daha iyi bilirler bir aparatları varmış verin dersin birde philips h4 35/35w hepsi 10-15 tl bir şey tutar
ok tşk birde benim motorun arka fren lambası sürekli yanıyor takılı kalmış yani birazdan motorcuya gideceğim acaba ne oldu
fat280
20 Temmuz 2012, 15:46
ok tşk birde benim motorun arka fren lambası sürekli yanıyor takılı kalmış yani birazdan motorcuya gideceğim acaba ne oldu
fren müşüründen olabilir abi takılı kalmış olabilir ondan yanar bir bak istersen
fren müşüründen olabilir abi takılı kalmış olabilir ondan yanar bir bak istersenaH BE güzel kardeşim ybr yi aldım alalı anahtar elime almıyorum ki:cherry:
fat280
20 Temmuz 2012, 16:53
aH BE güzel kardeşim ybr yi aldım alalı anahtar elime almıyorum ki:cherry:
diyorsun ki fatih abi ybr bu boru değil bozulmaz :P
diyorsun ki fatih abi ybr bu boru değil bozulmaz :Paynen öyle 1 yılda 2 tane ampül değiştirdim 2 ön 2 arka birde yağ değişimi
fat280
20 Temmuz 2012, 18:31
aynen öyle 1 yılda 2 tane ampül değiştirdim 2 ön 2 arka birde yağ değişimi
sen çok değiştirmişsin abi ben 3 yılda sadece 1 ön far ampulü oda h4 yapacağımdan birde 1 tane arka park lambası değiştirdim demekki salcano daha iyi :P :P :P
ersin90
20 Temmuz 2012, 18:42
arkadaşlar benim debriyaj çok yukarıdan kavrıyo,bu yüzden çok seri kalkamıyorum,bide üstten kavradığı için parmak uçlarım ağrıyo bi süre sonra ....
bunun ayarını nasıl yapabilirim....???
ayar vidasını gevşettikçe tel gerginleşiyor sıktıkça tel gevşiyor...teli gevşetmeli miyim gerginleştirmeli mimym???
fat280
20 Temmuz 2012, 18:49
arkadaşlar benim debriyaj çok yukarıdan kavrıyo,bu yüzden çok seri kalkamıyorum,bide üstten kavradığı için parmak uçlarım ağrıyo bi süre sonra ....
bunun ayarını nasıl yapabilirim....???
ayar vidasını gevşettikçe tel gerginleşiyor sıktıkça tel gevşiyor...teli gevşetmeli miyim gerginleştirmeli mimym???
debriyaj manetindeki ayar vidasını gevşeteceksin ve debriyaj maneti alt taraflarda kavrasın üstde kavraması gidişini bile etkiler
ersin90
20 Temmuz 2012, 19:10
gevsetme derken ayar vidasını yuvasına doğru sıkıştrcam böylelikle teli gevsetmiş mi olcam?
fat280
20 Temmuz 2012, 19:17
gevsetme derken ayar vidasını yuvasına doğru sıkıştrcam böylelikle teli gevsetmiş mi olcam?
evet ama ayarına baka baka yap aşırıda gevşetip debriyajı ayarmamazlık yapmasın
ersin90
20 Temmuz 2012, 19:24
Tamamdır...teşekkür ettim Fatih...
fat280
20 Temmuz 2012, 19:58
Tamamdır...teşekkür ettim Fatih...
bir şey değil kardeş ne demek :)
rapsy_09
20 Temmuz 2012, 23:01
sen çok değiştirmişsin abi ben 3 yılda sadece 1 ön far ampulü oda h4 yapacağımdan birde 1 tane arka park lambası değiştirdim demekki salcano daha iyi :P :P :P
Salcano candır :D :D Ben aldığım gün alayını değiştirdim.Xenon ve led takıntı olunca sarı ampulle binemedim
fat280
21 Temmuz 2012, 00:00
Salcano candır :D :D Ben aldığım gün alayını değiştirdim.Xenon ve led takıntı olunca sarı ampulle binemedim
maşallah kanka zaten senin motorda sis farı var zenon var yakınmda neler olcak bakalım
rapsy_09
21 Temmuz 2012, 00:03
alarmda vardı kanki hakkını yeme simdi :d :d Dün çakmak şarjı da ekledim bunlara.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO