Orijinalini görmek için tıklayınız : Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
ramizan83
18 Kasım 2012, 23:39
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-salcano-wolf-125-2012-model-acil-satilik-105581413/detay
bedava motor fat280 degerlendır hemen
adem80
18 Kasım 2012, 23:43
tertemiz. O fiyata bedava. Tam fatihlik :)
ramizan83
18 Kasım 2012, 23:46
benım bıle alasım geldı ha 2012 model tertemız duruyor aslını bılmeyız amma bedava gıbı
adem80
18 Kasım 2012, 23:51
hee yav. Temiz ve ucuz. 2012 model. Tez satılır bu.
ramizan83
18 Kasım 2012, 23:53
bız 2011 olanı vuruguyla aynasız sepetsız 2250 mal oldu
bu yavru gayet dedıgı gıbıyse 1750 hal olur hemide 2012
benımkının yanına bunudamı alıp koysak acaba :)
rs_guven
18 Kasım 2012, 23:59
Sagda solda para sordum da vermeye yanaşan yok.
Hazır ucuz bulmuşken kaçırmayalım dedik ama göz göre göre gidecek.
Tabi bir yılda 13.000 km de az değil bu arada.
ramizan83
19 Kasım 2012, 00:02
13000 temız bındıyse bır şey degıl fat280 beklıyoruz yorumlasın bakalım ona yakın ....
rs-guven sanada yakın sayılır...
fat280
19 Kasım 2012, 00:05
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-salcano-wolf-125-2012-model-acil-satilik-105581413/detay
gerçekten bedava ya veriyor ya motoru ben kadırgayı almadan çıksaydı keşke :S neyse kısmet işi alana hayırlı olsun para yok şuan param olsa alırdım gerçekten
burada bir abi var ona önereyim alsın kaçırmadan
ramizan83
19 Kasım 2012, 00:08
fazla durmaz gıbıme geldı bu motor.. nasıp tabı bızde almış bulunduk yoksa uçardım sabaha gıdıp bakmaya ıyı yada kötu yoksa içimde kalırdıiii...
fat280
19 Kasım 2012, 00:35
fazla durmaz gıbıme geldı bu motor.. nasıp tabı bızde almış bulunduk yoksa uçardım sabaha gıdıp bakmaya ıyı yada kötu yoksa içimde kalırdıiii...
aynen abi nasip işi bunlar keşke almamaydım bu kadırgayı diyorum şuan gitti güzelim motor hem koruma demiri arka çantası da varmış neden bu kadar ucuza veriyor ki anlamadım aslında
egelim 43
19 Kasım 2012, 00:46
ahmet abi son devirlerde ıkınırken ben selam çakar geçerim. :)
Maksat kapışmaksa çareler tükenmez Ademcim :wiinkk: http://www.rialli.com/urunler/322_arka-disli-zincir-grubu/2897__rialli-disli-on-cin-motosiklet-serisihtitan-17t-ms/
bize kala kala ahmet abi kaldı desene :queen:
Sana ben orjinal halimle yeterim arama başkasını darılırım gülümm :P:queen:
fat280
19 Kasım 2012, 00:49
Maksat kapışmaksa çareler tükenmez Ademcim :wiinkk: http://www.rialli.com/urunler/322_arka-disli-zincir-grubu/2897__rialli-disli-on-cin-motosiklet-serisihtitan-17t-ms/
ahmet abi o 17 lik dişli senin motora olmaz söylüyeyim yeri dar gelir boşa alam deme :P en fazla ybr ye 16 lık dişli olur onu takıncada 5. vitesi göremessin yemez düzde :)
adem80
19 Kasım 2012, 00:59
Helaaall ahmet abim. :rendeer: kapışmama bile gerek kalmadı. Ama 14 ön dişli yerine 17 takarsan 1 ci vites 2 ci vites gibi olur. Serilikten ve çekişten düşer. Max 15 dişli kaldırır. Gerisi teferruat.
Bi ben düşüremedim şöyle uygun motor :silent:
Mengu16
19 Kasım 2012, 01:06
Desenize ahmet abi de motora yatıp gazlayacak apaçi olacak :queen:
adem80
19 Kasım 2012, 01:07
uğur kardeşim atla git otobüsle antalyaya, motoru al üstüne, kargoyla veya otobüs firmasının bagajında al götür memlekete.
fat280
19 Kasım 2012, 01:08
Bi ben düşüremedim şöyle uygun motor :silent:
uğur al işte sana motor düştü :)
adem80
19 Kasım 2012, 01:09
bu benim sayemde olacak gibi gözüküyor mengü. :cat: :queen:
Çok uzak Antalya bana :)
Ben yakınımdaki bayiye gitmeye üşeniyorum :P
Şaka bi yana gerçekten ucuzmuş motor.
Benim gecikmemin sebebi,kredi kartımı bekliyorum,sağolsun annem çok harcıyorum diye kırmıştı da :queen:
ersin90
19 Kasım 2012, 01:20
tokattan bahsetmişken 1.9 citreoen berlingo eski kasa ile 2 kasis arası yarıştık. geçti beni hıyarto :)
doğrusu 2. vitesle başladım yarışa. tamgaz verince boğuldu sanki biraz motor.
380km oldu motor bu arada ...
rodajın tamamlanmadan böyle işler yapmasan iyi olurdu ama olan olmuş ;) yine sen bilirsin tabi motor senin
adem80
19 Kasım 2012, 01:27
Çok uzak Antalya bana :)
Ben yakınımdaki bayiye gitmeye üşeniyorum :P
Şaka bi yana gerçekten ucuzmuş motor.
Benim gecikmemin sebebi,kredi kartımı bekliyorum,sağolsun annem çok harcıyorum diye kırmıştı da :queen:
sağlık olsun uğurcum. Değerli bi arkadaşımsın. 2 ci el ybr yerine sıfır bi salcano al pişman olmazsın. Zaten satmak için değil, binmek için alıyosun. Ben ybr yi hiç sevmezken bu motoru çok sevdim valla.
beyler herkeze iyi geceler bakıyorumda ybr ye bok atıyor bazı arkideşler ne çabuk unuttular mazide ki ybr leri:pl:
ybr den yediği fark ları:cherry:
sağlık olsun uğurcum. Değerli bi arkadaşımsın. 2 ci el ybr yerine sıfır bi salcano al pişman olmazsın. Zaten satmak için değil, binmek için alıyosun. Ben ybr yi hiç sevmezken bu motoru çok sevdim valla.
Eksik olma Adem abicim,bilmukabele,bekliyoruz bakalım :)
adem80
19 Kasım 2012, 01:47
beyler herkeze iyi geceler bakıyorumda ybr ye bok atıyor bazı arkideşler ne çabuk unuttular mazide ki ybr leri:pl:
ybr den yediği fark ları:cherry:
sen hiç konuşma. İstisnalar kaideyi bozmaz :pl:
egelim 43
19 Kasım 2012, 01:47
ahmet abi o 17 lik dişli senin motora olmaz söylüyeyim yeri dar gelir boşa alam deme :P en fazla ybr ye 16 lık dişli olur onu takıncada 5. vitesi göremessin yemez düzde :)
Demokraside çareler tükenmez derken o ihtimalide düşündüm Fatihçim merak etme :wiinkk:
Helaaall ahmet abim. :rendeer: kapışmama bile gerek kalmadı. Ama 14 ön dişli yerine 17 takarsan 1 ci vites 2 ci vites gibi olur. Serilikten ve çekişten düşer. Max 15 dişli kaldırır. Gerisi teferruat.
Teferruatlar beni anlatır Adem :cat: yeterki kafama takayım :wiinkk:
:queen: :queen: hiiiiççç sanmıyorum Mengücüm kolayla gaza gelmem :bounce: ama çok pis tahrik ederim :pl:
bu benim sayemde olacak gibi gözüküyor mengü. :cat: :queen:
Seninle tek konuda kapışırım Adem yaptığın hız ile değil yaptığın km(mesafe ile) mesela ben bu sezon 8.000 km yol yaptım ya sen :silent:
sen hiç konuşma. İstisnalar kaideyi bozmaz :pl:abisi o zaman akıllı olucan beni görünce değneğini saklayacan:queen:
sen benim olmadığım yerde atıp tut ama ben gelince otur köşene:P
egelim 43
19 Kasım 2012, 01:51
Helalin var Fatihim gene şımardı bu Apaçi Adem :cherry: hayır sana gene kulp takıyor yok rüzgarlıktı yok kilo hafifti falan şimdi birde ben geççem kulpta bulamıcak Satcak Salcanoyu ona yanarım :queen:
Helalin var Fatihim gene şımardı bu Apaçi Adem :cherry: hayır sana gene kulp takıyor yok rüzgarlıktı yok kilo hafifti falan şimdi birde ben geççem kulpta bulamıcak Satcak Salcanoyu ona yanarım :queen:ABİ bak kilo mevzusu başka adamda öyle bi göbek varki anlatamam sana 3 kat :queen:
rüzgarlıkta mühim değil sökeriz:pl:
ama o taka titan la beni geçmesi imkansın:P
onun gazı nı birde sen bakalım nasıl kıvıracak:queen:
adem80
19 Kasım 2012, 01:57
yokuşta kapışalım hacıı hemide bağışlamasına :)
egelim 43
19 Kasım 2012, 01:57
ya bindiği motorla benim motor Kütahyadan-Erdeğe kadar 450 km yol yaptı üstelik kendisinden kaç kilo hafif jokeyle (fat-280le) :cherry: hala konuşuyo onu anlamıom ben :cat:
adem80
19 Kasım 2012, 02:00
yokuşta göbeğimi içine çekiyorum. :queen:
rapsy_09
19 Kasım 2012, 03:38
Seninle tek konuda kapışırım Adem yaptığın hız ile değil yaptığın km(mesafe ile) mesela ben bu sezon 8.000 km yol yaptım ya sen :silent:
Birisi yol mu dedi :) Hazır ol abi yaza 3000 km ve 10-15 gün bir gezi planım var.Konaklama çadırda yemek işinide kendimiz yapacaz :) :)
Takıl bana o zaman.
tahsins
19 Kasım 2012, 08:06
rodajın tamamlanmadan böyle işler yapmasan iyi olurdu ama olan olmuş ;) yine sen bilirsin tabi motor senin
bizim sanayinin huyudur ersin. 2 kasis arası herzaman yarışılır :) o yüzden 20-30 metrede bir kasis var :)
zaten bir kez 8000-9000 devire çıktı. ondanda bişey olmaz herhal..
fat280
19 Kasım 2012, 10:48
Birisi yol mu dedi :) Hazır ol abi yaza 3000 km ve 10-15 gün bir gezi planım var.Konaklama çadırda yemek işinide kendimiz yapacaz :) :)
Takıl bana o zaman.
meriç ben askerden geldikten sonra durumu ayralarsam işe girmeden gidebiliriz istediğin yere sıkıntı yok ben varım :)
ramizan83
19 Kasım 2012, 11:47
NE TARAFLARA gıdeceksınız yaza ... yakın çevreyse bu ralara gelın gecın bakalım...
Fatih. Paket yola çıktı haberin olsun ama kargo parası biraz çok gelince görürsün
drtayfun
19 Kasım 2012, 17:49
Sizin ucuz motor satıştan kalkmış, satıldı herhalde?
Neyse, bekleyin benimkinin garantisi dolsun satarım, ona bakarsınız :)
ramizan83
19 Kasım 2012, 18:09
içimizden biri almış olmasın o makıneyı.. drtayfun garantı ne işe yararkı salcoda
O motor ya satıldı ya sahibi vazgeçti ya da zamlı bir şekilde tekrar ilan aktifleşecek :)
Bi ilan görmüştüm 7000'de 2000 Tl istenen bi wolf vardı İstanbul'da.
Sonra bi baktım 2600'e çekmiş fiyatı.
Sıfırının fiyatına da bakıyorum 2490'a bile var.
Mondial bu kalitede bi motor getirse 3000'den aşağı sittin sene satmaz.
Ama salcano anlamıyor bu işlerden.
tahsins
19 Kasım 2012, 18:47
uğur ben gölcükteki salco satıcısı ve benim motora fiyat sordum. ikiside 3050tl fiyat verdi.
ama üçerler gibi bazı satıcılar aynı motoru 450tl daha ucuza satabiliyolar.
tutturabilesiye yani.
wolfun fiyatı mayıs haziran gibi 3500tl leri bulur.
aha buraya yazıyorum
uğur ben gölcükteki salco satıcısı ve benim motora fiyat sordum. ikiside 3050tl fiyat verdi.
ama üçerler gibi bazı satıcılar aynı motoru 450tl daha ucuza satabiliyolar.
tutturabilesiye yani.
wolfun fiyatı mayıs haziran gibi 3500tl leri bulur.
aha buraya yazıyorum
Bana Gölcük'teki 3750 dedi abi.
Dayı yeme bizi ,internette 2500 bu motor dedim.
Sonra en son 3000'e bırakırım ,o da senin hatrın için demişti. :mrgreen:
Piyasa değişik gerçekten..
rapsy_09
19 Kasım 2012, 19:13
meriç ben askerden geldikten sonra durumu ayralarsam işe girmeden gidebiliriz istediğin yere sıkıntı yok ben varım :)
Sen zaten yokum desende gelecen :) En başa seni yazdım kanka :) :)
NE TARAFLARA gıdeceksınız yaza ... yakın çevreyse bu ralara gelın gecın bakalım...
Karadeniz tarafı düşünüyorum ben ama bakalım 1-2 kişi daha bulursam toplanıp bir rota belirleriz.Önemli olan nereye gittiğim değil yolda olmak :) :)
Motor satışı konusunda herkez farklı bir yol izliyor.Benim aldıgım zamanda 2950 idi üçlerde.2900 e almıştım ben.Sonra kampaya çıktı ortaya :) :) Yaza gene tavan yapar fiyatlar alan şu dönemde alsın
adem80
19 Kasım 2012, 21:14
iyi akşamlar arkadaşlar. Fatih aradı bugün. Fat280. Abi senin motoru satamıyorum dedi :sunny: ruhsatta sorun var dedi. :santa: ne var nesi var derken ben trafiğe gidip halledem falan filan yüreğim ağzıma geldi. En sonunda halloldu bi türlü. Sorun çözüldü. Yani satamasaydı mağdur olmasın diye geri ben almayı bile düşünmüştüm. Halletti galiba işini.
ramizan83
19 Kasım 2012, 21:54
sorun neymış ADEM80 96 dan bu yana bandrol yatırmadınmı yoksa
adem80
19 Kasım 2012, 22:10
bandrol neykine len? :queen: :queen:
ramizan83
19 Kasım 2012, 22:17
mtv nın eskı halı... yatırdınmıydı hepsini...
fat280
19 Kasım 2012, 22:24
meriç demiş abi ilk iş karadeniz ama nasıl gidileceği daha belli değil bir rota belirleyip gideceğiz inş. senide bekleriz
Fatih. Paket yola çıktı haberin olsun ama kargo parası biraz çok gelince görürsün
fatih abi mesaj geldi inş. fazla tutmaz diyorum birde 30-35 tutarsa siperliğin kendisi o para zaten :)
iyi akşamlar arkadaşlar. Fatih aradı bugün. Fat280. Abi senin motoru satamıyorum dedi :sunny: ruhsatta sorun var dedi. :santa: ne var nesi var derken ben trafiğe gidip halledem falan filan yüreğim ağzıma geldi. En sonunda halloldu bi türlü. Sorun çözüldü. Yani satamasaydı mağdur olmasın diye geri ben almayı bile düşünmüştüm. Halletti galiba işini.
adem abi sorun hallettiğkde satış yapacaktık adamı çağırdım bu seferde sistemler gitti satış yarına kaldı bilgine :(
sorun neymış ADEM80 96 dan bu yana bandrol yatırmadınmı yoksa
ramazan abi ruhsatda bir seri numarası var o sistemde yanlışmış bodrum emniyetini aradım ilk çıkmadı o yüzden adem abiden yardım istedim ancak akşam üzeri telefona çıktılar ve düzelttirdim ama noterde sistem gitti bu sefer şans yok zaten bendede bir türlü yarına kaldı satış
adem80
19 Kasım 2012, 22:27
bende eksik çıkmaz. Buna ceza borç harç dahildir. Kusur bende değil trafikte. Ruhsat belge no sunumu ne yanlış yazmışlar ruhsata. Konu o yani. Borç harç benim işim olmaz. Sonra nasıl olmuşsa olmuş, düzeltilmiş. Fatihim benim yav. Adamım yapar. Kusur trafiğin. Ben sütten çıkmış ak kaşık. :queen:
ramizan83
19 Kasım 2012, 22:28
sana titan [adem80] tosladı yapacak bır şey yok... sakar şakir tosladıydıya ondan alıntı yaptık
adem80
19 Kasım 2012, 22:34
fatih Allahın günü çok. Sorunda giderildi. Yarın verirsin üstüne. Ama bugun hakıkaten baya bi tırstım sen sorun çıktı ruhsatta abi deyince :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO