Orijinalini görmek için tıklayınız : Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
darkos
29 Eylül 2013, 01:43
arkadaşım usta sana o lastıgı neden taktı söleyimmi ? çünkü elınde başka lastik kalmamıştır nerde bılıyon dersen bende tüccarlık yaptıgım için biliyorum bence sen git o ustaya dogru lastıgı taktır fazla gezmeden iyi viraj alamazsın o lastıkle
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:34 ----------
bu arada benım motorda 750 km oldu ıtınayla rodajına devam edıyom yakıt çok yakıyo demişsiniz ben 20 liralık benzın alıyom tam 220 km yol yaptım şimdi yeni ölçümlerime göre 50 tl benzin aldım şu anda 370 km yol yaptım ve daha en az 150 km daha yaparım bakalım kaç km biticek benzın sürüşümü sorucak olursanız genel olarak 6bin devir 75 km hız 5 bin devir 60 km hızla seyrediyorum yokuş aşşagı gelınce 75 duzde 60 rampa yukarıda 50 km geçmıyorum yanı yormuyorum motoru rodajı güzel olsun diye 1000 km geçince motor yavaş yavaş bascam tabi rampa aşşagı 100 denıcem eskı motorumuda böle rodaj yapmıştım ibresi 120 gösteriyodu inanın ben düzde 130 gösteriyodum eskı motorum UAG125 MONDİAL Dİ ama bu salkano bi başka motor be abi hiç mi titremez motor la titremiyo işte uzun yol yapmayı çok istiyorum inş bir gün onuda yapcaz... salkano wolf s kırmızı
murat..can54
29 Eylül 2013, 15:19
arkadaşlar bugün 5litre 95 oktan aldım litresi 4.760 tlden -23,800 tl tuttu fiyatı ibreyi sıfırladım bakalım kaç km yapacak ilk defa hesaplıyacam bu arada motorumun km si 2000 km de daha herkese kazasız belasız sürüşler kaskınızı takmayı ihmal etmeyin
Murat 48/30
29 Eylül 2013, 20:54
Adem abi ile uzun bir aradan sora çok güzel bir 350 km yol yaptık.Ben şahsen çok keyif aldım, Adem abi ve eşi ile gezmek bence bir ayrıcalıktır :rendeer:
adem80
29 Eylül 2013, 20:54
380 km yaptık murat la. Bodrum-aydın kuşadası-bodrum yaptık. Çok zevkli geçti gezi. Ben artçılıydım murat tek. Genel olarak hızlıydık. Yolun yarısından çoğunu dip gaz gittik. Benim motor gene içti benzini :santa: murat bi depoyla benden 70-100 km fazla yol gidiyor. Orjinal karburatör bulamazsam ybr esed karburatörù uyarmı acaba? Bide silindir terleme yaptı biraz. Bunların dışında sorunsuz bi geziydi. Murat yazmış ama bodrum yalıkavak 20 km. 20+20=40 km yani murattan 40km fazla yol yaptım. murat la km cinsimiz ondan uyuşmayabilir. :)
murat..can54
29 Eylül 2013, 21:19
http://www.motosiklet.net/forum/members/105199-albums2592-picture10872.jpg
TATLIHIZ
29 Eylül 2013, 21:56
Ahmet abi iyi gezmişşiniz bugun bosver yaksın aslanın yemini eksik etmicen :)
erenaltun
30 Eylül 2013, 05:25
2750 TL ye, 50 km de 2013 beyaz wolf.... niye alındı niye satılıyor, pek bi şüphe uyandırıcı, motosikletten şikayetimiz yok demiş, e binmemişin ki ne şikayetin olacak....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-0-km-salcano-wolf-s-sedef-beyazi-138878221/detay
bu ilandaki motorda alınabilir aslında birazda pazarlık yapıldığı zaman muayenesi yokmuş.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-acil-satilik-139106372/detay
salcano_7946
30 Eylül 2013, 11:07
kocaeli ne gıderseniz degirmendere sahil den karsıyı hava kararınca seyredın....o buyulu renk cumbusunu ısıkları fener alayları........sizce bunlarmı cazıbesi...............UĞUR AK kardesım yoksa yanında sohbet ettıgın ınan bu anlattıklarımın hıc bı onemı yok....hoşsohbetın,soda ıkramın sankı yıllardır aynı muhıt i paylaşmısız gıbı samımı sıcak muhabbetın saolasın kardesım.....ybr de cok guzeldı ayrıca orada nıye 2 tur atmadıysam şimdi jeton dusuyo...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ----------
daşşağı koşu bandı fikriyle fazla abarttın hatta sıçtın. onun dışında dediklerimi anlamışsın. Ayrıca km yazmasına gerek yok arkadaşım rodajın takibi için. Rodaj pistonun yuvaya alışmasidir. Ben de sekiz saat sonunda alışır diye düşündüm. Ama Arkadaşların yorumundan sonra onlara hak verdim.:queen::thumright sen mahallede misket oynarken piston alıştırıyoduk biz.:thumleft:iki satır makara yaptık kaldıramıyosan uza adamım.:pr:özel guvenlıkcılere sıkayet ederım seni.:cat:tüketici haklarına mahkeme acarım hakkında...tükettın bızı be kardesım:flower:anladık bı takım bılgılerın var ama fıkırlerımle dönen tepük atarım bılmıs ol...:bestmt:içim şişti be bu nedır yawwww.:cherry:ben zaten streslı adamım yapma bunu bana :) neyse hadi git iki çay söyle biri açık....aman sakın sorma hankisi açık dıye.....:thumright
gezginmotor
30 Eylül 2013, 11:54
Murat telefonda yağın numarasını hatırlıyamadım:queen:Benim kullandığım Castrol 15/50 racing'miş şişesine baktım.(ama ben beğenmedim Castrol 15/50yi Mobil 15/50 racingle devam edicem tavsiye ederim)
Mutlu nassın ama iyi değilsin annadığım kadarıyla birileri moralini bozmuş:wiinkk:
salcano_7946
30 Eylül 2013, 12:07
isa denen motor tutkunu arkadas kanımı kaynattı tansıyonum hıper e dogru gıderken moralmanlarım zıpladı.kendısınıde tanımam etmem.allahım yareppim.....sabahınan olacak ısmıdır bu sımdık.
gezginmotor
30 Eylül 2013, 12:10
Evet arkadaslar bizim motorlara yani salcano wolf125 e ön tekere lastik 2 75 18 den ötesi yalan denedik gördük bi lastik kazığıda yedik siz siz olun ustaların sözune inan mayın orjinal ebat ve ölçüler neyse onu takın
Murat kardeş ön lastiğini halledebildinmi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------
isa denen motor tutkunu arkadas kanımı kaynattı tansıyonum hıper e dogru gıderken moralmanlarım zıpladı.kendısınıde tanımam etmem.allahım yareppim.....sabahınan olacak ısmıdır bu sımdık.
Haklısın Salcano foruma yakışmayan yazışma olmuş,sabırdan başka bi önerim yok mutlu:cat:Tüm arkadaşlara kazasız belasız geziler.
adem80
30 Eylül 2013, 12:14
ybr esed karburatörü bizim wolflara uyarmı acep? :silent:
Salih_T
30 Eylül 2013, 12:24
bu ilandaki motorda alınabilir aslında birazda pazarlık yapıldığı zaman muayenesi yokmuş.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-acil-satilik-139106372/detay
Kocaeli bana uzak olduğu için sadece Ankara'ya bakıyorum... Farklı illerde güzel seçenekler çıksada.. Ankara'da kararlıyım.. tavsiye için teşekkürler..
Murat 48/30
30 Eylül 2013, 12:28
Eğer bu km de fotoğraftaki gibi ise temizdir diye düşünüyorum.
ybr esed karburatörü bizim wolflara uyarmı acep? :silent:
http://www.acilensatiyorum.com/SALCANO-WOLF-125-YBR-125-UYUMLU-PARCALARI-_detay108234&Kid=267288
Abi şöyle birşey bulabildim.
adem80
30 Eylül 2013, 13:48
murat şu an çıkma esed veya eski kasa orjinal ybr karburatörü bakıyorum.
Murat 48/30
30 Eylül 2013, 14:39
Murat telefonda yağın numarasını hatırlıyamadım:queen:Benim kullandığım Castrol 15/50 racing'miş şişesine baktım.(ama ben beğenmedim Castrol 15/50yi Mobil 15/50 racingle devam edicem tavsiye ederim)
Mutlu nassın ama iyi değilsin annadığım kadarıyla birileri moralini bozmuş:wiinkk:
Şuanda castrol power 10-40 var abi.
adem80
30 Eylül 2013, 14:43
Şuanda castrol power 10-40 var abi.
bide kasıyo, 95 i geçmiyo diye yalan söylüyo. :santa: dün gördük 95 i nası geçmiyo :queen:
lubimaya54
30 Eylül 2013, 15:36
Herkese hayirli gunler...kazasiz surusler
Salih_T
30 Eylül 2013, 19:14
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-sahibinden-tertemiz-sifirdan-farksiz-salcano-wolf-300-km-de-138720498/detay
Ankara da olsa alabileceğim bir motor..Bu motor için İstanbul'a gidilir mi? (Not: İleride çıkabilecek alternatifler için soruyorum)
Murat 48/30
30 Eylül 2013, 19:32
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-sahibinden-tertemiz-sifirdan-farksiz-salcano-wolf-300-km-de-138720498/detay
Ankara da olsa alabileceğim bir motor..Bu motor için İstanbul'a gidilir mi? (Not: İleride çıkabilecek alternatifler için soruyorum)
Abi 200 lastik,30 koruma demiri.Bu motor için gidilmez.Mümkün ise 4000 km bakımını görmüş motor alın.Açılmış, masrafsız olur en azından.
bykemik
30 Eylül 2013, 20:27
Selam Wolf sahibi abilerim nasılsınız.. ?
Uzun zamandır yazmıyordum buraya...Eylül ayı gibi inşallah bi wolf diyordum ama işler planlandığı gibi gitmiyo her zaman DGS ile geçiş yapmak uzereydım malesef olmadı...İşten falan cıkmıstım o yuzden biriken paramda gitti... Şimdi tekrar işe başladım inşallah basladım tekrar bırıktırmeye... Wolf yada ybr yolunda devam inşallah...
Salih abi linkini attıgın motor bi ara burda yazan bı arkadasındı sanırsam ilanı veren babası..Nick'i pionblack miydi neydi... Vitesliye alışamamıs ve 60 km cıvarı satısa koymustu... Ama yınede alışırım dıye cabalıyordu demekkı alısamamış...
ramazan06
30 Eylül 2013, 20:54
Selam Wolf sahibi abilerim nasılsınız.. ?
Uzun zamandır yazmıyordum buraya...Eylül ayı gibi inşallah bi wolf diyordum ama işler planlandığı gibi gitmiyo her zaman DGS ile geçiş yapmak uzereydım malesef olmadı...İşten falan cıkmıstım o yuzden biriken paramda gitti... Şimdi tekrar işe başladım inşallah basladım tekrar bırıktırmeye... Wolf yada ybr yolunda devam inşallah...
Salih abi linkini attıgın motor bi ara burda yazan bı arkadasındı sanırsam ilanı veren babası..Nick'i pionblack miydi neydi... Vitesliye alışamamıs ve 60 km cıvarı satısa koymustu... Ama yınede alışırım dıye cabalıyordu demekkı alısamamış...
o motor kırmızıydı bu motor gri bende baktım o ilana
bykemik
30 Eylül 2013, 22:00
o motor kırmızıydı bu motor gri bende baktım o ilana
yok ramazan abi o dediğin motor da boshaft'tı galıba ankaralı bı abının motoruydu.... o da aynı sekılde alısamamıstı...
salcano_7946
01 Ekim 2013, 15:38
şşşşşşşştttttttttttttt
adem80
01 Ekim 2013, 17:13
410 km de yedek. Karburatörü değiştirip 500 km yapacam bunu :pl:
Murat 48/30
01 Ekim 2013, 19:15
şşşşşşşştttttttttttttt
hooop :)
410 km de yedek. Karburatörü değiştirip 500 km yapacam bunu :pl:
Benim 500 e yakın daha yarıda bozuldu galiba iyice gösterrge :D
adem80
01 Ekim 2013, 19:33
dur bi karburatörü değiştirem de az yaksın. Ke-hin 22 mm titan karburatörü uyarmı acaba? Titanlar az yakıyoya, :)
fat280
01 Ekim 2013, 19:55
dur bi karburatörü değiştirem de az yaksın. Ke-hin 22 mm titan karburatörü uyarmı acaba? Titanlar az yakıyoya, :)
adem abi ybr karburatörü alabilirsin motora cg,titan karburatörü olur ama gaz teli uymaz uygun gaz teli bulman gerek bulursan bana da haber et hangi model olduğunu :) birde 22 mm zaen ybr ile aynı gene aynı yakar yakıt ona sen 20 mm lik tak
adem80
01 Ekim 2013, 20:20
fatih orjinal karburatör olmak kaydıyla, ya ybr eski kasa, ya ybr esd karburatörü takacam büyük ihtimalle. Ocak ayında hero honda gelirse almayı düşünüyorum. Severim heroyu. He he.
murat şu an çıkma esed veya eski kasa orjinal ybr karburatörü bakıyorum.
bana deseydin ben sana satardım benim eski motordan sökerdim cnm ayıp ettin:pl:
belki ybr karböratörü takarsan 120 yapar:cherry:
adem80
01 Ekim 2013, 20:45
bana deseydin ben sana satardım benim eski motordan sökerdim cnm ayıp ettin:pl:
belki ybr karböratörü takarsan 120 yapar:cherry:
len zaten 120 yapıyo, o sorun değil, üstünde çakma mikuni karburatör var. Orjinal ybr karburatörü takip bi kaç ayar çekip, 1 depo menzili 70-100 km kadar uzatmayı düşünüyorum. Şu an biraz çok yakıyor.
adem al cbf herşeyden kurtul be yavrum yok orasını değiş yok burasını değiştir ne çektin beee ademmm:queen:
murat..can54
01 Ekim 2013, 21:05
hallettim 2.75 18 aldım
adem80
01 Ekim 2013, 21:15
adem al cbf herşeyden kurtul be yavrum yok orasını değiş yok burasını değiştir ne çektin beee ademmm:queen:
ben hero honda alıp cbf tokatlıcam be fatih. :queen:
ramazan06
01 Ekim 2013, 22:55
salcano wolf sık sık arıza çıkartıyormu ?
darkos
02 Ekim 2013, 00:48
[QUOTE=bykemik;3170267]yok ramazan abi o dediğin motor da boshaft'tı galıba ankaralı bı abının motoruydu.... o da aynı sekılde alısamamıstı...[/selam arkadaşlar arada foruma gırıyorum boshaft arkadaşın motorunu ben aldım 110 km deydi şu anda 810 km oldu motor rodajda gayet güzel makine ha bu arada arkadaşın adı erdem ve istanbulda yaşıyor ufak bi hatırlatma
ben hero honda alıp cbf tokatlıcam be fatih. :queen:
avcu nu yala adem:P
adem80
02 Ekim 2013, 15:55
avcu nu yala adem:P
görecen sen :pl:
adem80
02 Ekim 2013, 23:08
tamamdır. Hero hondayla senin hondayı bak nasıl madara edecem :pl:
babaduru
02 Ekim 2013, 23:54
Selamlar. Ben uzun süredir motosiklet araştırıyorum gönül tvs apache istese cüzdan istemiyor ybr cbf desen onlarda aynı para en iyisi galiba sıfır bir wolf almak hem ybr ile bi çok parçası uyuyomuş ama sormak istediğim bi kaç soru var
1-Yakıt tüketimi 100 kmde kaç litre yakar?
2-Vites sırası japonlar gibi 1 altta 2-3-4-5 üsttemi?
3-Gösterge başka bir motorunki ile değiştirilebilirmi?
4-Frenleri yeteri kadar durduruyormu?
Cevap verenlere ALLAH hayabusa nasip etsin. :)
darkos
03 Ekim 2013, 00:51
[QUOTE=babaduru;3172340]Selamlar. Ben uzun süredir motosiklet araştırıyorum gönül tvs apache istese cüzdan istemiyor ybr cbf desen onlarda aynı para en iyisi galiba sıfır bir wolf almak hem ybr ile bi çok parçası uyuyomuş ama sormak istediğim bi kaç soru var
Cevap verenlere ALLAH hayabusa nasip etsin. :)[ ben yeniyim salkano wolf de benımde bazı kaygılarım vardı ama aldıktan sonra gerçektende dogru karar verdıgıme inanıyorum makıne bi harıka bi kere sıfır vibrasyon kesinliikle titremiyor bu benım için çok çok önemli gelelım yakıta ben 6 bin devirde 75 km hızda 20 tl yakıtla 220 km yol yaptım vitese gelıcek olursan dedıgın gıbı 1 altta diger vıtesler usta japonların kı gıbı göstergelere gelınce onu bılemıcem frenlerınde gayaet bence yeterlı kardeş alırsan pişman olmazsın... herkese hayırlı geceler
ramazan06
03 Ekim 2013, 09:23
[QUOTE=babaduru;3172340]Selamlar. Ben uzun süredir motosiklet araştırıyorum gönül tvs apache istese cüzdan istemiyor ybr cbf desen onlarda aynı para en iyisi galiba sıfır bir wolf almak hem ybr ile bi çok parçası uyuyomuş ama sormak istediğim bi kaç soru var
Cevap verenlere ALLAH hayabusa nasip etsin. :)[ ben yeniyim salkano wolf de benımde bazı kaygılarım vardı ama aldıktan sonra gerçektende dogru karar verdıgıme inanıyorum makıne bi harıka bi kere sıfır vibrasyon kesinliikle titremiyor bu benım için çok çok önemli gelelım yakıta ben 6 bin devirde 75 km hızda 20 tl yakıtla 220 km yol yaptım vitese gelıcek olursan dedıgın gıbı 1 altta diger vıtesler usta japonların kı gıbı göstergelere gelınce onu bılemıcem frenlerınde gayaet bence yeterlı kardeş alırsan pişman olmazsın... herkese hayırlı geceler
parmak ucuyla ileri , topukla geri atılmıyormu vites ? ben iki tane yüzlük motor sürdüm 2. sindede öyleydi...
fat280
03 Ekim 2013, 10:37
Selamlar. Ben uzun süredir motosiklet araştırıyorum gönül tvs apache istese cüzdan istemiyor ybr cbf desen onlarda aynı para en iyisi galiba sıfır bir wolf almak hem ybr ile bi çok parçası uyuyomuş ama sormak istediğim bi kaç soru var
Cevap verenlere ALLAH hayabusa nasip etsin. :)
ben bildiklerimi yazayım arkadaşım sana
1- motoru normal kullanımda yakıtı 2,4 -2,5 litre yakıyor eğer biraz daha sakin kullanırsanız 2,1 litreye kadar düşer basarsanızda 2,8 litreye kadar çıkar bu benim motorda gördüklerim
2-vites geçişleri aynı ybr ile aynı zaten aynı motor var üzerinde 1 aşya 2-3-4-5 yukarı
3-ybr ile değişir zaten orjinali ybr ile aynı diğer motorlarınkını bilmiyorum
4-frenleri orta arka teker orjinalden pek iyi değişdi ama ön iyi ancak ufak bir sorun yeni kaliteli bir balata takılırsa sorunsuz olur arka oda 5-10 tl birşey
Salih_T
03 Ekim 2013, 11:36
parmak ucuyla ileri , topukla geri atılmıyormu vites ? ben iki tane yüzlük motor sürdüm 2. sindede öyleydi...
2013 modellerde sadece ayak ucu ile kontrol edebiliyorsun... topuk kısmı yok.. ama istersen değiştirip topuk kısmı olan bir kol ile değiştirilebilir...
TATLIHIZ
03 Ekim 2013, 22:40
Egede motor sezonu kapandı kıs geldi,Haydi Seneye Kadar Mola :)
adem80
03 Ekim 2013, 23:09
sezon yeni başladı daha.
babaduru
04 Ekim 2013, 00:20
Motoru almayı düşünüyorum ama 2012 model ile 2013 model arasında ne gibi farklar var yada yılbaşını beklesem 2014 modeline mi baksam? Yorumlar için teşekkür ederim. Bide Wolf s ler 6 vitesmi v6 yazıyoda üzerinde?
adem80
04 Ekim 2013, 00:47
v6 diye isim koymuslar ama 5 vites. Ybr gibi.
Salih_T
04 Ekim 2013, 11:11
Motoru almayı düşünüyorum ama 2012 model ile 2013 model arasında ne gibi farklar var yada yılbaşını beklesem 2014 modeline mi baksam? Yorumlar için teşekkür ederim. Bide Wolf s ler 6 vitesmi v6 yazıyoda üzerinde?
2012 model bayilerde hiç görmedim, genel de 2013 var.. 2014 istersende öyle Ocak ayında geleceğini sanmam.
Önce ellerindekini satmaya çalışırlar Marttan sonra getirirler gibi bir his var içimde.. Baksana Ekim ayı olmuş 2012 mi alsan diye düşünüyorsun..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO