Orijinalini görmek için tıklayınız : Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Murat 48/30
08 Nisan 2013, 20:12
nitro, noss tüpü varmı acaba? Bak o olabilir. :queen: teşekürler murat.
Abi daha ne kadar hızlı gidicen :queen: 1000 liklere kafa tutmaya başlıcaksın artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------
Sağol o zaman uğraşmaya gerek yok ustaya götüreyim değişsin de bu yağın kalitesi bilmem nesi önemli midir çok umudum yok buradan uyduruk bişey koymasın ?
Dostum sen kendi yağını götür, 20-50 sanayi tipi koymasınlar
adem80
08 Nisan 2013, 20:17
250 liklere kafa tutsun yeter ::winkwink
ramizan83
08 Nisan 2013, 20:31
@http://rialli.com/urunler/190_yamaha-ybr-motorsiklet-yedek-parca/5334__rialli-arka-camurluk-125-ybr-ms324/
bununla
@http://rialli.com/urunler/190_yamaha-ybr-motorsiklet-yedek-parca/9211__arka-camurluk-ybr-2004-model/
bunun farkı varmıkı ıkı katı fıyat var bırınde
TATLIHIZ
08 Nisan 2013, 20:36
S.a iyi aksamlar
songoku25
08 Nisan 2013, 21:08
Hangi özellikte olması lazım yağın ?:)
tahsins
08 Nisan 2013, 21:48
tahsin ben aynaları değiştirmeyi düşünüyorum. ebatlarımdan dolayı biraz sıkıntı yaratıyor açı konusunda. değiştirirsem bu orjinalleri sana gönderirim, kabul edersen tabii. :cat:
valla iyi olur , soldakide kırık zaten.
sağolasın. karşı ödemeli sallarsın bana kargoyla..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
arkadaşlar bugün sonunda apache yi inceledim.
yav küçücük bişey. oturuş pozisyonu rahatsız. kesinlikle uzun boylulara ve irikıyımlara göre değil.
motorunuzun kıymetini bilin, apache görünce wolfe daha bi sarıldım valla :)
cemolos
08 Nisan 2013, 21:51
apachenin frenleri deşhet tutuyor ama ben de geçen gün denedim rahatsız haklısın orası tartışılmaz
Murat 48/30
08 Nisan 2013, 22:07
Herkese iyi akşamlar,
Ramazan sanki plastik kalitesi farkı var gibi.Birine daha çok parlatıcı sürmüşler :queen:
A.S. tatlı.
Wolfun ebatlarına laf ettirmem vallahi fotoğraftaki gibi değil.Ben çok memnun geziniyorum.
Birde düşündüm, her hafta geziyoruz.Fotoğrafları paylaşıyoruz.Upload siteleri en fazla 1 yıl saklıyor.NEden benimde bir blog adresim olmasın?Neden orda heps aklı kalmasın değil mi ?
tahsins
08 Nisan 2013, 22:48
Herkese iyi akşamlar,
Ramazan sanki plastik kalitesi farkı var gibi.Birine daha çok parlatıcı sürmüşler :queen:
A.S. tatlı.
Wolfun ebatlarına laf ettirmem vallahi fotoğraftaki gibi değil.Ben çok memnun geziniyorum.
Birde düşündüm, her hafta geziyoruz.Fotoğrafları paylaşıyoruz.Upload siteleri en fazla 1 yıl saklıyor.NEden benimde bir blog adresim olmasın?Neden orda heps aklı kalmasın değil mi ?
e bukadar gezmeye en çok sana blog lazım murat. bi pazarında boş geçsin be hocam :) yok ama
Murat 48/30
08 Nisan 2013, 23:18
e bukadar gezmeye en çok sana blog lazım murat. bi pazarında boş geçsin be hocam :) yok ama
Abi çok stresli bir işte çalışan, elektrik su kira parası ödemeyen, çok sağlam az yakan çok kaçan bir makineye sahip, iki teker tutkusu ile ölen bir gencim. Sen olsan gezmez misin?:flower:
salcano_7946
09 Nisan 2013, 03:12
bu sartlarda yaptıgın km cok az murat........
Murat 48/30
09 Nisan 2013, 10:02
bu sartlarda yaptıgın km cok az murat........
Abi engel olan sadece Pazar tatil olması.Cumarteside tatil olsa çadırlı olur geziler ne de güzel olur
gezginmotor
09 Nisan 2013, 13:12
Tüm arkadaşlara selam.Ben Mart 20si tubelesleri takıp şişirdim bu gün Nisan 9 lastiklerim hala inmedi tam 20 gün oldu ilgilenenlere duyurulur.
egelim 43
09 Nisan 2013, 13:37
Mart 20 Nisan 9 20 gün :cat: peki her gün bindinmi abi hiç binmediğin oldumu bu 20 gün içinde :silent:
salcano_7946
09 Nisan 2013, 13:55
Abi engel olan sadece Pazar tatil olması.Cumarteside tatil olsa çadırlı olur geziler ne de güzel olurben bodruma buna benzer bı sekılde gelmıstım.pazar 16 da ısten cıktım ptesı ızınlıydım salıda 24-08 vardıyasına gıtmıstım.bu arada ıronmanlıge soyunmustum.pişman degılım.
tahsins
09 Nisan 2013, 13:56
Mart 20 Nisan 9 20 gün :cat: peki her gün bindinmi abi hiç binmediğin oldumu bu 20 gün içinde :silent:
adil abi halen rodajdadır abi
beraber aynı zamanda aldık motoru , benimki 7000 km olmak üzere ama adil abi halen rodajda :)
egelim 43
09 Nisan 2013, 14:01
Rodajdan ziyade lastikler normal kullanırken inmiyor motor yatarsa binilmezse mesela 3-5 gün 1 hafta o zaman hava kaybı oluyor bunu öğrenmek istemiştim ben
gezginmotor
09 Nisan 2013, 14:43
Burada hava çoğunlukla yağmurlu olduğundan yağmurda pek çıkımıyorum binmediğim oldu tabi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------
adil abi halen rodajdadır abi
beraber aynı zamanda aldık motoru , benimki 7000 km olmak üzere ama adil abi halen rodajda :)
:) Doğru söze ne denir,haklısın motorları yan yana koysak inanmazlar aynı zamanda aldığımıza :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------
Bir iki gün önce motorla çıkmıştım hava kapalıydı rüzgarda vardı tur camı rüzgarı tam kaskın camına atıyor çok ses oluyor kafayı hafif eğdim ses kesildi az sonrada yağmur başladı yağmurda tam kaskın cama geliyor az daha uzun olaymış tur camı yada boyum tur camından kısa olsaymış :mrgreen:
ehliyeti aldımda bütün gün motor tepesinde olunca haftasonu totom motora binme taraftarı olmuyor be uğur :)
daha kaç ay oldu wolfu alalı, km 6300 oldu :) düşün ne kadar gezdiğimi..
Sende haklısın abi,masallah hakkını veriyorsun motorun :)
Murat 48/30
09 Nisan 2013, 16:47
Az önce operasyon müdürü Apo Abi ile iddaya girdim.15 ekime kadar 110 kilodan 100 e düşersem 3lü çanta seti alacakmış :queen:
adem80
09 Nisan 2013, 16:59
murat çok gezmen lazım. Yanlız celal arkadaşıma uyarsan mangal falan olursun 120 kg. :santa: :queen:
tahsins
09 Nisan 2013, 17:07
Az önce operasyon müdürü Apo Abi ile iddaya girdim.15 ekime kadar 110 kilodan 100 e düşersem 3lü çanta seti alacakmış :queen:
ya bizde her haftasonu mangala gittiğimiz yetmezmiş gibi,.bide elektrikli ızgara aldım eve, hafta içide 2-3 akşam ızgara yapıyoruz evde.
bak şimdi , canım çekti gidip kanat alayım akşama..
adem80
09 Nisan 2013, 17:13
ülenn bensiz mangal olurmu? Bende bende :) toplanalım mangal yapalım.
NoVaRiX
09 Nisan 2013, 17:37
Arkadaşlar, motorumu satabilirim. :pale: Arabayı değiştirme ihtimalimiz oluştu. Ek kaynak sağlamak adına satma ihtimalim olabilir. İLgilenen olursa görüşebiliriz
Murat 48/30
09 Nisan 2013, 17:38
Yapalım Aabi,
http://www.feyizoglu.com/TK-760-Yan-canta_47769.html#0
http://www.feyizoglu.com/45-lt-Arka-canta_47767.html#0
BUnları alacakmış.Zayıflayamazsam ben 400 Tl vericem
http://www.feyizoglu.com/N86-Rapid-N-Com-Vizorlu-Kapali-Kask-25-_47681.html#0 bunu alıcak.
Adem Abi sence ne istiyeyim bunlar güzel mi dersin?
adem80
09 Nisan 2013, 19:34
3 ü de süper. Çok güzel. Daha ne olsun. Hemen spora başla. Yaya git gel işe. Abur cubur yeme, yağlı yeme, kızartma yeme. Hamur işi, hele makarna hiç yeme. Sebze meyve türlerine ağırlık ver. Çorba iç. Ekmek az ye. Kepek ekmeği falan ye. Şeker veya şekerli şeylerden uzak dur.mesela gezmeye gittiğimizde benle celal arkadaşıma uyma. Tulum hayri gibi olursun yoksam :santa: dediklerimi yaparsan 10 kg dan fazla erirsin. Ek = yatarken veya gece kalkıp yemek yeme.
Murat 48/30
09 Nisan 2013, 19:58
3 ü de süper. Çok güzel. Daha ne olsun. Hemen spora başla. Yaya git gel işe. Abur cubur yeme, yağlı yeme, kızartma yeme. Hamur işi, hele makarna hiç yeme. Sebze meyve türlerine ağırlık ver. Çorba iç. Ekmek az ye. Kepek ekmeği falan ye. Şeker veya şekerli şeylerden uzak dur.mesela gezmeye gittiğimizde benle celal arkadaşıma uyma. Tulum hayri gibi olursun yoksam :santa: dediklerimi yaparsan 10 kg dan fazla erirsin. Ek = yatarken veya gece kalkıp yemek yeme.
Abi şuan sanki pişman oldum dünyadaki tüm zevkler elimden alınmış gibi oldu :queen: Zaten niyetim vardı, bahanesi oldu.Bu tembel bünyeyi ancak motosiklet ile ilgili bir iddaa coşturabilirdi.Akşam yüzmeyi planladım, benim ev gümbet halı sahanın orada 5 dk yürüyerek denize.Çokta kasmıcam sporla yediklerime dikkat ederek mümkünse :mrgreen:
İddayı 400 tl lik herhangi bir motosiklet parça veya aksesuarı olarak güncelledik.15 Ekimde tartılıcaz :queen: İşe bak yahu ben bu hallere düşecek adammıydım, millete oyuncak olduk :)
Ghostboz11
09 Nisan 2013, 20:39
Selamun aleyküm iyi akşamlar size bir motor hakkında danışmak istiyorum pazar günü girdiğim ehliyet sınavını 85 alarak kazandım direksiyonu ehliyeti çıkarttırdıktan sonra şu motosikleti almayı düşünüyorum bilecik/bozüyüklüyüm 1800e bırakıyor fikirleriniz nedir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-sahibinden-piril-piril-evraklari-tam-121017611/detay
Kullanıcısı olduğunuz için en iyi siz bilirsiniz diye soruyorum
cemolos
09 Nisan 2013, 20:47
benim motor sorun oldu bildiğiniz.
aldığım günden itibaren:
-arka teker (100tl)
-ön balata (ön balatalar uzun süredir değişmediğinden jantlardan yemiş) (20tl)
-arka fren lambası
-ön lamba
-şase yapmış (15tl)
-ön teker aldığım günden beri inip duruyordu iki gün içinde gittim patlakmış onu yaptırdım 15tl
şimdi de büyük bomba beyler: haftasonu bursa mt ile buluştuğumda motoru kullanan arkadaşlar bunun motordan ses geliyor demişlerdi biraz daha baktıklarında krank dediler, bugün tekrar gittim ustaya o da krank değişmeli dedi. sordum ne kadar diye 200-250 arası dedi eğer çok uzun kullanırsan böyle ilerde motor bloğuna bile sorun yapar dedi.
şimdi ben bu motoru 3 hafta önce aldım toplamda 500km yaptım onda da hep 5-8k devir arasında gittim aldığımdan beri hor kullanmadım 2000tl verdim. şimdiye kadar 150 tl bakımını yaptım. çoğu parça da eskimiş aslında değişmesi gerekiyor. krank milini de değiştirelim hadi (alırken bundan da haberim yoktu) 250 tl daha koyduk. nolucak şimdi...
Ghostboz11
09 Nisan 2013, 21:19
Ya ben topiği takip ediyorum o motorda öyle bir sıkıntı olacağını sanmıyorum sen ustaya kranktan sesmi geliyo dersen evet der değiştirmek için sonuçta para kazancak
ramizan83
09 Nisan 2013, 21:42
alın satın devlet kazansın...wolf pazarına gareket gelmeli
Ghostboz11
09 Nisan 2013, 21:43
Selamun aleyküm iyi akşamlar size bir motor hakkında danışmak istiyorum pazar günü girdiğim ehliyet sınavını 85 alarak kazandım direksiyonu ehliyeti çıkarttırdıktan sonra şu motosikleti almayı düşünüyorum bilecik/bozüyüklüyüm 1800e bırakıyor fikirleriniz nedir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-sahibinden-piril-piril-evraklari-tam-121017611/detay
Kullanıcısı olduğunuz için en iyi siz bilirsiniz diye soruyorum
yokmu buna bi cevap vercek motora yorum yapacak : =)
adem80
09 Nisan 2013, 21:43
cemelos kranktan olduğuna eminmişmi? Bence sen motoru Ybr den iyi anlayan birine dinlet sesini. Egzantrik te ses yapar, sübapta. krank değişcek vesselam? Biraderin titandanda ses geliyodu, krank kolunda boşluk oluşmuş, krank kolu değişiyor. Belki krank kolu degiştirmeyle kurtaracak. Hemen krank değişecek demeye gerek yok veya sökülüp bakılacak denilebilir. Neyse. En yaşlı ve km si en çok wolf bende.en çok zorlanan da bende bide tahsinde. Bozmasını beceren beceriyor, ben o kadar zorlamama rağmen beceremiyorum. Geçmiş olsun.
ramizan83
09 Nisan 2013, 21:44
ne desek boş gıt bı ustaya baktır km fazla gıbı 2000 tl ye 3000 - 4000 km bakmalı
cemolos
09 Nisan 2013, 21:45
Ya ben topiği takip ediyorum o motorda öyle bir sıkıntı olacağını sanmıyorum sen ustaya kranktan sesmi geliyo dersen evet der değiştirmek için sonuçta para kazancak
hayır ben ustaya kranktan mı ses geliyor diye sormadım ben amatisörleri ayarlatmaya gittim tanıdığım biri zaten sonra çalıştırdım motoru yağı da değiştirmiştim. bunun motorundan ses geliyor dedi sonra inceledi kranktan geliyor dedi. cumartesi günü de forumdan arkadaşlarla buluşmuştum onlar da motorları denerken senin motordan kranktan ses geliyor demişlerdi. ben sordum ustaya değiştirmek lazım mı diye
düzenleme: 13.000 kmde aldım motoru. boşluk da olabilir dediler ama açıp bakılıcak işte.
adem80
09 Nisan 2013, 21:45
yokmu buna bi cevap vercek motora yorum yapacak : =)
arkadaşım cep ten link e tıklayamıyorum pc den açanlar yardımcı olacaktır.
Ghostboz11
09 Nisan 2013, 21:46
Ramazan abi yorumun için teşekkür ederim bide 300er km yol gidip gelecem işte
ama 20bin bu motorlar için fazla değil gibi geliyo bnada debriaj balataları değişmiş başka ne isterki o kmde
ramizan83
09 Nisan 2013, 21:52
Ramazan abi yorumun için teşekkür ederim bide 300er km yol gidip gelecem işte
ama 20bin bu motorlar için fazla değil gibi geliyo bnada debriaj balataları değişmiş başka ne isterki o kmde
yanlış anlama o km bır motoru tanıdık harıcı almazdım....
Ghostboz11
09 Nisan 2013, 22:01
Haklısınız birde onca km yol gitcez ama Yani kranktan ses geliyorsa anlamanın yolu nedir
yada başka arızaları anlama yöntemleri nedir
Egzantrik biliyorum sürekli çıt çıt
sübap belirli aralıklarla çıt çıt yapar
şanzumandanda az çok anlarım
yağ yakmasıda az çok belli eder
ama krank falan sakat onu nasıl anlarız bi sıkıntı olup olmadığını
bide ybr motoru var adem abi en çok zorlayanlardan birisi sıkıntı yok :flower: kararsız kaldım
ramizan83
09 Nisan 2013, 22:08
50*100 tl ye bakma daha az km munkunse tanıdık bırınden almaya bak..yada bul bı tamırcı baktır...ver elıne beş on kagıt sana gercegı soylesın... cunku tamırcıler genelde bulundugu şehırdekı motorları az cok tanır....gercegı soylemeyebılır...
Ghostboz11
09 Nisan 2013, 22:16
Motosiklet balıkesir gönende adama dicem balıkesir bandırma otogara getir (arası 45km)bandırma otogardanda motor tamircisi var 1tane moto kaban diye oda 1km oraya baktırayım diye düşündüm
adem80
09 Nisan 2013, 22:32
devirli sürmek pek zorlamıyor krankı. Aksine düşük devirde gaza abanmak krankı zorluyor. Benim krankta bu yüzden sorun çıkmıyor bence.
tahsins
09 Nisan 2013, 22:42
benim motor sorun oldu bildiğiniz.
aldığım günden itibaren:
-arka teker (100tl)
-ön balata (ön balatalar uzun süredir değişmediğinden jantlardan yemiş) (20tl)
-arka fren lambası
-ön lamba
-şase yapmış (15tl)
-ön teker aldığım günden beri inip duruyordu iki gün içinde gittim patlakmış onu yaptırdım 15tl
şimdi de büyük bomba beyler: haftasonu bursa mt ile buluştuğumda motoru kullanan arkadaşlar bunun motordan ses geliyor demişlerdi biraz daha baktıklarında krank dediler, bugün tekrar gittim ustaya o da krank değişmeli dedi. sordum ne kadar diye 200-250 arası dedi eğer çok uzun kullanırsan böyle ilerde motor bloğuna bile sorun yapar dedi.
şimdi ben bu motoru 3 hafta önce aldım toplamda 500km yaptım onda da hep 5-8k devir arasında gittim aldığımdan beri hor kullanmadım 2000tl verdim. şimdiye kadar 150 tl bakımını yaptım. çoğu parça da eskimiş aslında değişmesi gerekiyor. krank milini de değiştirelim hadi (alırken bundan da haberim yoktu) 250 tl daha koyduk. nolucak şimdi...
yaptığın masraflar sıfır motor aldığındada yapılır.
ben olsam çok umursamam ufak sesleri.
okadar kolay yolda bırakacağınıda sanmam wolfun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
şahsen ben motor patlayıncaya kadar bineceğim wolfe.
güveniyorum çünkü.
motor yağsız kalıpta kitlediğinde, tekrar yağını koyup devam edebileceğin bir motor.
parçaları uygun.
ben motor yaptıralı 5000km oldu. motor ilk aldığım günkü gibi..
cesur509
09 Nisan 2013, 23:25
Vallaha Muratcım ben ve Adem'e uyma yemek konusunda yoksa iddayı kaybedersin :queen::pl:
Yalnız sana iyi bir haber vereyim bende diyet yapmaya başladım artık . Hani o kepekli mepekli ekmekler varya işte onlardan yemeye başladım :cherry::mrgreen: Yalnız haftada bir gün istediğimiz kadar yemek serbest :P Yani pazar günleri bir şeyler yapabiliriz , sıkıntı yok :wiinkk:::blusssh:
Ademcim Vallaha özlettin kendini yavv ,gönder artık şu patronlarınıda buluşalım :flower::thumleft: Gazlayalım gene geç bizi ::gazla::::gazla:::P
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
Bu hafta sonu Muğla'da hava güzel , rüzgar ve yağmur görünmüyor :) Tabi bir sürpriz olmazsa :)
http://img802.imageshack.us/img802/5898/54631345.png (http://imageshack.us/photo/my-images/802/54631345.png/)
adem80
09 Nisan 2013, 23:25
patronu gönderdim celal. Ama bu seferde izin çevirecek adam arıyoruz. C.tesi adam bulurda izin kullanabilirsem pazar buluşuruz. Murat, celal, adem süper 3 lüsü :cat: mangal mı yapsak, naapsak? :queen:
cesur509
09 Nisan 2013, 23:34
patronu gönderdim celal. Ama bu seferde izin çevirecek adam arıyoruz. C.tesi adam bulurda izin kullanabilirsem pazar buluşuruz. Murat, celal, adem süper 3 lüsü :cat: mangal mı yapsak, naapsak? :queen:
Sen izni ayarlamaya çalış ,yaparık bir cız bız :sunny::cherry::pl: Benim iş haftaya başlıyor , artık İzin durumu ne olur bilinmez :silent::pale:
adem80
09 Nisan 2013, 23:37
ayarlamaya çalışacam. C.tesi haber ederim. Murata pazar günü 5 kg aldırmamız lazım :pl: mangal partisi. :)
cesur509
09 Nisan 2013, 23:48
Çok kötüyüz yaw :pl: :pl:
Murat 48/30
10 Nisan 2013, 00:50
YEAHHH ::dpac:: 15 ekime çok var daha bu kadar kasmayalım.
Celal Abi Beçin papatya krizinden sonra DİYET nasıl bir kelimedir Allahın aşkına.Ben şahsen yediğime dikkat ediyorum :queen:.
Artık yağmur yağmaz yahu havalar şahane
Uğurcan kardeş ben Ramazanın yorumlarına tamamen katılıyorum.Az daha bakın derim
cesur509
10 Nisan 2013, 01:22
YEAHHH ::dpac:: 15 ekime çok var daha bu kadar kasmayalım.
Celal Abi Beçin papatya krizinden sonra DİYET nasıl bir kelimedir Allahın aşkına.Ben şahsen yediğime dikkat ediyorum :queen:.
Artık yağmur yağmaz yahu havalar şahane
Hehe sen diyet dediğime bakma yaparız bir şeyler :cherry::cherry: Hafta sonuna ayarla kendini :thumleft:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO