Orijinalini görmek için tıklayınız : Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
salcano_7946
14 Mart 2013, 19:08
aman kardeslık dıkkat et catı kenarlarından fılan gecerkken aman ha
adem80
14 Mart 2013, 19:21
murat o genel müdürmü ne karın ağrısıysa dışarıyıdamı tapulamış? Ona neymiş senin motor koyduğun yer? Gelirsem oraya dibinden sünnet ederim onu. Bülent ersoyla kanki olurlar :pl: ::winkwink
tahsins
14 Mart 2013, 20:10
burdada fena lodos var.
karakaçanın yükünü indirip arabanın yanına soteledim. inşallah bidaha düşmez. feleği şaştı garibimin..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
Ben de kış uykusundan uyandırdım, aküsünü taktım, benzin musluğunu açtım, 3. basışta çalıştı. Sezon hayırlı olsun bakalım.
bazı wolflerde şanssız doğuyor. bizim karakaçan 4 mevsim devam :)
http://img835.imageshack.us/img835/560/img20130314160538.jpg (http://img835.imageshack.us/i/img20130314160538.jpg/)
http://img259.imageshack.us/img259/2137/img20130314160553.jpg (http://img259.imageshack.us/i/img20130314160553.jpg/)
http://img716.imageshack.us/img716/6076/img20130314160520.jpg (http://img716.imageshack.us/i/img20130314160520.jpg/)
Murat 48/30
14 Mart 2013, 20:58
Tüm geçmiş olsun dileklerine teşekkürler :king: Motor orta ayaktaydı ama müdürün gösterdiği yere koyunca açıkta kaldı normalde ben ayarlıyordum.Koruma demirini değiştirmekte fayda var.Birde arka çamurluğu nereden kaç paraya temin edebilirim.Parça fiyatları ile ilgili elinde link olan var mıdır?Sinyal sağlam çamurluk sinyal kökünün zorlaması ile kırıldı.Komik :)
Tahsin Abinindediği gibi düşünce direk benzin boşaltmaya başladı.Korktum benzini görünce allah korusun kazada da boşaltırsa korku filmine döner bu iş bir kıvılcımla.Ona bir çare düşünmekte fayda var.
Nazar boncuğu aldım ama büyüklük konusunda abartmışım takmadım:mrgreen:Baya dükkan girişine takılacak olandan aldım sanırım
adem80
14 Mart 2013, 21:17
murat arkadaşım çokmu kırık? Benim arka sol sinyalin bağlandığı yer kırık. Farkettinmi bilmem. Kelepçe tutuyo bikaçtane. Bi fotosunu atabilirmisin kırık yerin?
tahsins
14 Mart 2013, 21:26
Tüm geçmiş olsun dileklerine teşekkürler :king: Motor orta ayaktaydı ama müdürün gösterdiği yere koyunca açıkta kaldı normalde ben ayarlıyordum.Koruma demirini değiştirmekte fayda var.Birde arka çamurluğu nereden kaç paraya temin edebilirim.Parça fiyatları ile ilgili elinde link olan var mıdır?Sinyal sağlam çamurluk sinyal kökünün zorlaması ile kırıldı.Komik :)
Tahsin Abinindediği gibi düşünce direk benzin boşaltmaya başladı.Korktum benzini görünce allah korusun kazada da boşaltırsa korku filmine döner bu iş bir kıvılcımla.Ona bir çare düşünmekte fayda var.
Nazar boncuğu aldım ama büyüklük konusunda abartmışım takmadım:mrgreen:Baya dükkan girişine takılacak olandan aldım sanırım
düşünce tüm motorlardan benzin akar diye biliyorum. malum deponun bi yerlerden hava alması lazım.
yanlışım varsa düzeltin.
bide yan ayakta daha dengede duruyor motor..
Tsubasa
14 Mart 2013, 21:32
adil abi haber bekliyorum senden... yarın ögleden önce gelebilirim yada akşam olabilir sana dogru
gezginmotor
14 Mart 2013, 23:02
adil abi haber bekliyorum senden... yarın ögleden önce gelebilirim yada akşam olabilir sana dogru
Tsubasa ben geldim şu an İstanbuldayım sana nasıl uygunsa yaz yarın Cuma günü yan çanta bakmıya hasanpaşaya gidicem yeğenin pc den yazıyorum 5-10 dk buradayım öğleden önce veya sonra senden cevap alıp çıkıcam pc den yeğen oyun oynıyacakmış :queen:
Murat arkadaşım motorun başına gelenlere üzüldüm canın sağolsun geçmiş olsun...
Tsubasa
14 Mart 2013, 23:08
adil abi özelden attın mesajı sana. yarın 11 gibi müsait olursan hasanpaşada bi yerde buluşuruz..
cesur509
14 Mart 2013, 23:17
teşekkürler abi sizede hayırlı günler.
Bugün çalıştığım şirkette bölge müdürÜ gözüne battığı için bana motoru birdaha otopark harici biryere koymamamı söyledi.Gözümün önündeydi hep.Kavat oğlu kavatla inatlaştım ama bir üstüm vazgeçirdi beni.Bu müdürler neden hep böyledir?Sırf egolarını tatmin etmek için insanları rahatsız etme gereği duyarlar.::evil::
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
Çok rüzgar vardı orta sehpaya aldığım halde motor sola Pegeout 307 nin üzerine devrildi.Sol ayna ile sol sinyalin sıkıştırması ile arka çamurluk kırıldı.Koruma demiri soldan yamuldu, allahtan depoya değmesine gidon mani oldu.Tamda yere yatmadı olan arabaya oldu.merak ediyorum yolda düşsem bu koruma demiri ne yapardı?Tam yatmadan dahi yamuldu:pr:
Muratcım çok geçmiş olsun, Allah'tan depona vs zarar gelmemiş. Sözde koruma demiri ama hafif çarpınca bile kendini koruyamamış:farao: Evet genelde müdürler gıcıklıkta sınır tanımıyor :pr:
Aşağıdaki linkini paylaştığım site güvenilir. 3-4 kez alışveriş yaptım sıkıntı olmadı. Parçaların fiyatlarıda uygun. Bi bak istersen :cat:
http://www.rialli.com/urunler/190_yamaha-ybr-motorsiklet-yedek-parca/
gezginmotor
14 Mart 2013, 23:32
adil abi özelden attın mesajı sana. yarın 11 gibi müsait olursan hasanpaşada bi yerde buluşuruz..
Tmm dır yarın 11de hasanpaşada tlf verdim aldın değilmi?
Tsubasa
14 Mart 2013, 23:35
teli ALDIM Adil abi iyi akşamlar yarın 11 gibi sögütlücesme metrobus istasyonun oralarda olurum seni ararım abi..
gezginmotor
14 Mart 2013, 23:39
teli ALDIM Adil abi iyi akşamlar yarın 11 gibi sögütlücesme metrobus istasyonun oralarda olurum seni ararım abi..
tmm dır telefonlaşırız herkese iyi akşamlar...
salcano_7946
14 Mart 2013, 23:55
Adem ve murat kardesler su an ıtıbarı ıle karacabeyden hareketle bodruma gelıyorum arabayla tabı bılgınız olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------
Mobılden gırıom ayrıca pek beceremeyebılırım
adem80
15 Mart 2013, 00:02
mutlu arkadaşım gel. İş içinmi, ziyaretmi? Yarın yağmurlu gözüküyo ama kaç günlüğüne geliyosun?
dftuzlu
15 Mart 2013, 00:12
arkadaşlar iyi akşamlar.
meriç ve ahmet abi motorlarınız hayırlı olsun gule gule kullanın.
salcano_7946
15 Mart 2013, 00:51
Gunubırlık gelıyorum ıs ıcın musaıt olurda bırer cay ıcersek ne mutlu sabah 9 10 gıbı ısım bıter sanırım balıkesırden cıktım suan 2 kısıyız nızam hocam var yanımda metro ya konserve teslım edıcez
adem80
15 Mart 2013, 01:13
ben 14 de kadar biyere çıkamam. Ama metro dönüşü veya giderken murat arkadaşım yol üstünde. Yarın fırtınaya ek bıde yağmur gelecek galiba. Arabada tamirde ama duruma göre buluşmaya çalışalım.
salcano_7946
15 Mart 2013, 01:37
Kısmet adem benım tel 0 532 491 91 70 bı cagrı at bana ısım bıtınce arıyım senı nasıpse bı cay ıcer tanısmıs oluruz akhısar cıvarlarındayız suan manısada ben gecıcem dıreksıyona.tatlı ve merıc kardeslerım yarın donuste manısayada ugrıycam sızlerınde bıkgınız olsun tel numaram ı yazdım.boylece salcano sıtesının ummet perkıtanıda ben olayım zıyaret edyım herkesı bıkac gune konyayada gıdıcem
adem80
15 Mart 2013, 01:40
tamam attım. 41 sonu. Yarın inşallah görüşùrùz.
salcano_7946
15 Mart 2013, 02:24
Adem bı cevapsız geldı ama numara gızlı telı bı kontrol et ıstersen
adem80
15 Mart 2013, 02:50
özelden attım mutlu arkadaşım.
egelim 43
15 Mart 2013, 03:23
evet haklısın ybr ile uzun yol yapılmıyor ben bi günde 810 km yaptım :cat:
gerçekten inat etsem günde 1100 veya 1200 km yaparım ee bu kadar yolda uzun sayılmaz ne ki yani sakarya'dan artvin e gitmişim çok mu?
Len YBR fanatiği :) sakin ol kimse YBR ye bok atmıyor :) sen yaptığın o uzun yolu birde Wolf le yapsaydın inan günde yaparım dediğin o 1100 -1200 limitini en az 2500-3000 e çıkartırdın :cat: marka diye bi kucak fazla para veriyorsunuz markasız motor kadar konforunuz olmuyo ne iş la :mrgreen: pisiklet gibi motorunuz var :queen: :P
Meric abim hayırlı olsun :):) Cok iyi aldık..motor cok güzel beyendim :):)
Eyvallah teşekkürler arkadaşlar :rendeer:
Ahmet abi sanada hayırlı olsun :) .. 3 kişi almıyor ama :queen:
Haklısın Datlı 3. kişiyi satmak zorunda kalıyoruz maalesef scoterda :wiinkk:
arkadaşlar iyi akşamlar.
meriç ve ahmet abi motorlarınız hayırlı olsun gule gule kullanın.
Sağolasın Feritçim :rendeer:
ayrıca tüm hayırlı olsun diyen arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım daha iyileri sizlere nasip olsun inş. :rendeer:
adem80
15 Mart 2013, 03:25
anaa ahmet abi bende yazmıştım bişeyler. Beni niye atladın? Alacağın olsun hayin galleş :queen:
egelim 43
15 Mart 2013, 03:26
Sende sağol Ademim efem gandıralım :cherry:
adem80
15 Mart 2013, 03:28
nedemek abi est. Yanlız senin scoterin guyruğu yamuk. Doğrultalım yazın sen gelince :cat:
egelim 43
15 Mart 2013, 03:41
Doğruldam efem ayıb ediyon R 1 inkinle beraber doğrulduruz :cherry:
salcano_7946
15 Mart 2013, 03:41
Ahmet abı hayırlı olsun yarın bıyakından goreyım bakam.aydına az kaldı bu arada
egelim 43
15 Mart 2013, 03:43
Sağol Mutlu faceden yazdım cevap yazmadıydın sanada hayırlı yolculuklar kardeşim
adem80
15 Mart 2013, 03:46
sen gelene kadar r1 i satarım. Başka bi motor alırsam doğrulturuz kuyruğunu abi.
MUTLU arkadaşım aldınmı numaramı?
salcano_7946
15 Mart 2013, 03:56
Mobılden gırıorum msj ı okuyamadım.germencıkte nızam hocam ın oglu ogretmen bırazdan orada mola verecez pc den bakarım
salcano_7946
15 Mart 2013, 07:32
Tabelaya gore bodruma 34 km war
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:11 ----------
Ahanda bodrum
adem80
15 Mart 2013, 07:38
hoşgeldin mutlu :rendeer:
salcano_7946
15 Mart 2013, 07:58
Sagol adem.sgk nın karsısında karaburgaz hacılar camıındeyız nerede cay ıcebılırız
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:54 ----------
Oras kapalıymıs valıde camıı ne geldık
adem80
15 Mart 2013, 08:01
yalıkavakta olsaydın çay, kahvaltılık yer önerirdim. Bodrumda pek bilmiyorum. Zaten çoğu yer pahalıdır. Çorbacı bulabilirsiniz bak. Sabah sabah iyi gider.
salcano_7946
15 Mart 2013, 08:32
Geldık metro ya bızde.kacta acılırsa artık
Pianoblack
15 Mart 2013, 10:04
Arkadaşlar bugün motoru teslim alacam bir aksilik çıkmazsa. Motor la trafik deneyimim yok. Tuzla'dan Maltepe'ye getirecem. Bana bir öneriniz var mı sürüş tekniğiyle ilgili? Birde hava aşırı olmasada yağmurlu. Lastiklerini değiştireceğim hazırlar.
tahsins
15 Mart 2013, 10:36
Arkadaşlar bugün motoru teslim alacam bir aksilik çıkmazsa. Motor la trafik deneyimim yok. Tuzla'dan Maltepe'ye getirecem. Bana bir öneriniz var mı sürüş tekniğiyle ilgili? Birde hava aşırı olmasada yağmurlu. Lastiklerini değiştireceğim hazırlar.
vitesli kullanmadıysan bayaa bi adrenalinin yükselecek :)
bende motorumu ilk teslim aldığımda hayatımın adrenalini yaşamıştım.
değil vitesli hiç motosiklet kullanmamıştım
plaka ruhsat yok
kask yok
ehliyet yok
ön balatayı ters takmışlar. ön fren yok :)
böyle 10km uzaktaki evime getirmiştim motoru :) hey gidi günler.
tavsiyem biraz tur at boş alanda. sonra besmeleyle çıkarsın yola..gerisi gelir.
kolay gelsin
Murat 48/30
15 Mart 2013, 10:55
MUtlu Abi Hoşgeldiniz.
Pianoblack
15 Mart 2013, 11:45
vitesli kullanmadıysan bayaa bi adrenalinin yükselecek :)
bende motorumu ilk teslim aldığımda hayatımın adrenalini yaşamıştım.
değil vitesli hiç motosiklet kullanmamıştım
plaka ruhsat yok
kask yok
ehliyet yok
ön balatayı ters takmışlar. ön fren yok :)
böyle 10km uzaktaki evime getirmiştim motoru :) hey gidi günler.
tavsiyem biraz tur at boş alanda. sonra besmeleyle çıkarsın yola..gerisi gelir.
kolay gelsin
Sağol Tahsin abi. Vitesli kullandım kursta, orada kullanırken bir sıkıntı yaşamadım. Ama onu saymıyorum çünkü trafik deneyimi bambaşka bir olay. Korumam var. Yani kask, mont, eldiven, dizlik. Aklıma ilk gelen frenler oluyor zaten. Onları bi kontrol etmek lazım.
salcano_7946
15 Mart 2013, 11:57
Bodrumu gezıyorum arkadaslar muthıs karelerr yakaladım.adem ve murat kardesım hosbulduık tekrardan
NoVaRiX
15 Mart 2013, 12:21
Hayırlı olsun. Benimde bugün plaka işlemlerim vs. bitti. Kısmetse bende yarın plakamı takıp turlamak istiyorum biraz.
İlk deneyiminiz olacaksa muhakkak full koruma giyinin ve sağdan sağdan ağır ağır gidin. Minibüs ve otobüslere özellikle dikkat edin. E5 yerine arayolları tercih etmeyi deneyin. Yada sahil daha uygun olur. Şanssızlık, yağmurlu hava..
Murat 48/30
15 Mart 2013, 12:41
Motor alan herkese tekrardan hayırlı olsun.Bende ilk motorumu aldığımda az biraz scooter tecrübesi ile Kuşdası'ndan Bodrum'a getirmek zorunda kalmıştım.Tahsin Bey'in dediği gibi Az birazda olsa pratik yapmaya çalışın.Birde anayola çıkıyorsanız kendinizi bankete sıkıştırmayın, şeritte durun.Ama ortada değil ya şeridin solunda ya sağında araba tekerinin değdiği yerlerin en güvenli yerler olduğunu söylerler hep.Hayırlı yolculuklar
Mutlu Abi siz baya erken gelmişsiniz.Mutlaka değirmenlere ve antik tiyatronun olduğunu noktaya gidin.Bodrum'da az biraz araç mesafesi yokuş olduğundan yürünmez.2 side enfes manzaralara sahip.Tabi altınızda ne araç var bilmiyorumda tiyatronun orada büyük araçla sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Pianoblack
15 Mart 2013, 12:41
Hayırlı olsun. Benimde bugün plaka işlemlerim vs. bitti. Kısmetse bende yarın plakamı takıp turlamak istiyorum biraz.
İlk deneyiminiz olacaksa muhakkak full koruma giyinin ve sağdan sağdan ağır ağır gidin. Minibüs ve otobüslere özellikle dikkat edin. E5 yerine arayolları tercih etmeyi deneyin. Yada sahil daha uygun olur. Şanssızlık, yağmurlu hava..
Aynen hava yağmurlu. Yerler kurumaya başladı. Tekrardan yağmazsa güzel olacak. Direk sahil yoluna inmeyi düşünüyorum. Umarım orada benzinleri vardır. Birde yolda kalma korkusu eklenmesin bunun üstüne :(
salcano_7946
15 Mart 2013, 13:50
Bodrum a elveda ama guzel karaler ıle
adem80
15 Mart 2013, 15:02
ne çabuk döndün mutlu? Görüşemedik yahu?
Murat 48/30
15 Mart 2013, 15:11
Bodrum a elveda ama guzel karaler ıle
Abi hayırlı yolculuklar umarım ileride uzun uzun oturacak vaktimiz olur.Resimleri bekliyoruz :king:
tahsins
15 Mart 2013, 15:43
çok yer gezdim, ama bodrum başka arkadaş.
hele turgutreis ..
hiçbir yerden ayrılırken içimi bukadar hüzün kaplamamıştır..
cennet gibi bir yer..
cidden memleketin en güzel yerinde yaşıyosunuz..
salcano_7946
15 Mart 2013, 16:20
Bıkac gun sonra tekrar gelıcez herhalde zaman sorununuda cozerız hem
salcano_7946
16 Mart 2013, 00:44
an ıtıbarı ıle ewe gelmıs bulunmaktayım arkadaslar.manısa akhısar ıle balıkesır arasında muthıs yagmur vardı resmen sılgıler yetıstırmedı .ama geldık hayırlısıyla
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO