Orijinalini görmek için tıklayınız : Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
rapsy_09
25 Ocak 2013, 04:03
:) :) Salcano aynasından şikayetçi olanmı var yoksa nedir ayna mevzusu?
adem80
25 Ocak 2013, 04:08
ben memnunum valla. Ama orjinal aynalar değil üstündekiler. Memnun olmasam hemen değiştirirdim zincir dişli takımı gibi.
rapsy_09
25 Ocak 2013, 04:11
Ağa adamısn tabi sen değiştirmicende benmi değiştirecem adem ağa :)
adem80
25 Ocak 2013, 04:12
işimi gördükten sonra niye değiştireyimki? :)
rapsy_09
25 Ocak 2013, 04:18
bana müsade hadi iyi çalışmalar size.İyi geceler.
egelim 43
25 Ocak 2013, 04:57
yok ahmet abi, ali ağaoğlu ile toplantım var o sıralar. Bana iş başvurusu yapmıştı :santa:
o sıralar derken hangi sıralar :silent: bahardamı:silent:
adem80
25 Ocak 2013, 05:57
sizin geleçeğiniz sıralar abi :)
egelim 43
25 Ocak 2013, 06:03
Yakışırrrrrrrrr:cat: tabi ağa adam Ağaoğluyla görüşür bizle işi olmaz :sunny:
adem80
25 Ocak 2013, 06:42
ben ahmet ağaoğlu yla görüsecem yazın. Salcano wolf motoruyla beni ziyarete gelecek. :) :)
egelim 43
25 Ocak 2013, 06:59
Hımm ulen apaçi Adem elin ağaoğlusunadamı aşıladın bu içindeki lanet olasıca wolf sevgisini :D :P
adem80
25 Ocak 2013, 08:35
abi senden kaptım bide fatihten :)
tahsins
25 Ocak 2013, 09:08
Arkadaşlar bu internet mevzusunda çok yanlış bilgiler dolaşıyor.Kısaca açıklamaya çalışayım.Dsmart olsun smile olsun doping olsun hiçbirisinin kendisine ait sunucusu yok.hepsi türktelekom üzerinden bağlantı sağlıyor.İşleyiş şu dsmart gidiyor telekom sunucusundan 5000 kişilik bağlantı alıyor.Sonra dsmart adı altında bunu satıyor.Her halükarda siz türktelekom aracılığı ile bağlanıyorsunuz bu yüzden macera aramayın ttnet iyidir :) :)
Dipnot :3G üzerinden internet kullanmak telefonda iyi ancak bilgisayarda hiçbir işe yaramıyor.
heee orda dur bakalım meriç efendi :)
benim telefondaki 3g yi evdeki laptopta kullanıyor. hız olarak adsl den hiçbir farkı yok.
ttnet ve avea en güvenmediğim kurumlardan biri. vodafone burda çok başarılı.
rapsy_09
25 Ocak 2013, 20:12
Tahsin abi sen doğru diyorsan doğrudur ne diyeyim şimdi.
adem80
25 Ocak 2013, 20:13
kimse yazmıyor yahu? Neyse öğleden sonra bodruma gittim. Saat 15 te bodrumdaydım. İşim 1 saat sonraydı. Bu forumdan cb 125 sayfasından murat arkadaşımı aradım. İşin yoksa gel 1 saat takılalım, tanışalım diye. Çalışıyorum şu an, işteyim dedi. Ama söz verdi. Çayımı içmeye gelecek.
Şımdi o kadar yol giderimde yolda gördüğüm motorlarla kapışmammı?:pl: ilk talihli şahıs cbf 250 idi :sunny: tamam adam beni geçiyo ama diğer ışıklarda yakalıyorum. Ben artçılı, o tek. Neyse bi yerlerden sapıp kayboldu. Kipa kavşağınin ordan yalıkavağa girdim. Acıbadem kavsağı ışıklarda durdum. Yanımdan mavi eski kasa bi titan kırmızıda basdı geçti. Ben kerizimya, kırmızıda bekliyorum. İçimden dedim sen gidekoy, hele şu yeşil bi yansın :pl: yesil yanana kadar kayboldu önümde. Yesil yanınca drag yarışlarındaki gibi bi kalkışla yola çıktım. 2 km sonra rampada arkasından gördüm. 1.5 km sonra rampada yakaladım ve rampada titanı tokatladım. Ben artçılı, titan tek. :santa: tepeye vardığımda beni yakalamak için arkamda yırtınıyodu. Önüme araç geldi, beni yakaladı, ama aracada çaktım tokadı, ben yalıkavağa girdiğimde arkamda gözükmüyodu bile :santa: kimse beni kırmızı ışıkta hile ile tokatlayamaz. Özellikke 125 cb de. Ne yapar yapar pişman ederim. :pl: bu arada wolf a hakikaten bravo diyorum. Hiç bu kadar performans beklemiyodum. Özellikle rampada ybr den iyi. Bunu farkettim. Herkese sevgiler, saygılar. :rendeer:
rapsy_09
25 Ocak 2013, 20:17
Adem abi bu apaçilik nerden geliyor sana?
adem80
25 Ocak 2013, 20:18
ruhumda var :pl:
rapsy_09
25 Ocak 2013, 20:21
Adem abi vallaha diyecek birşey bulamıyorum sana.Allah sonunu hayır etsin.
salcano_7946
25 Ocak 2013, 20:32
helal olsun adem tokat manyagı yapmıssın ortalıgı yıne.tokatcı adem ehe...
adem80
25 Ocak 2013, 20:39
teşekürler arkadaşlar. :rendeer: titandan kalan bi alışkanlık. Yolda motor görünce şeytan dürtüyor :pl:
ersin90
25 Ocak 2013, 21:04
ben şikayetçiyim ... biri aynaya dokunduğu an gevşemeler başlıyor bende ...sıkmaktan usandım...bi çift alayım diyorum...önerisi ola varmı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
http://image5.sahibinden.com/photos/53/13/27/1105313273ud.jpg
bunun gibi hafif tümsek aynalı ii olur diye düşünüyorum ..görşaçısı fazla olur ...ama köşeli olmayanı daha iyi durur
rapsy_09
25 Ocak 2013, 21:27
Aynaları doşuna değiştirme.Aynayı sıkabildiğin kadar sık sonra kontrasını sıkıştır.Kontrayı iyi sıkıştırmazsan senin dediğin gibi sürekli gevşer.Daha iyi görüntü alabilmek için önce ayarla sonra sık tekrar tekrar uğraşma
gezginmotor
25 Ocak 2013, 21:37
Evet bi ara yazmıştım arkamı göremediğim aynayı needim,uygun bi çift arkamı görebileceğim ayna lazım...
Birde servisteki hıyarlar bi sıkmışki aynaları sökeyim diyom elimde kalacak diye korkuyom,ama yenisini alacağım için farketmicek.
rapsy_09
25 Ocak 2013, 21:39
Evet bi ara yazmıştım arkamı göremediğim aynayı needim,uygun bi çift arkamı görebileceğim ayna lazım...
Biraz önce yazmıştım adil abi.
Aynaları doşuna değiştirme.Aynayı sıkabildiğin kadar sık sonra kontrasını sıkıştır.Kontrayı iyi sıkıştırmazsan senin dediğin gibi sürekli gevşer.Daha iyi görüntü alabilmek için önce ayarla sonra sık tekrar tekrar uğraşma
Değiştirmene gerek yok orjinal aynaları gayet güzel
maxi97
25 Ocak 2013, 21:57
ybrnin kaliteli olan orijinaline benzeyen yan aynaları var, tanesi 10 tl. yanında 2 tlye aldığım küçük yuvarlak kör noktası aynalarını da taktıktan sonra 360 derece etrafıma hakimim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ybr-125-michelin-lastikli-ekstrasi-bol-103571648/detay/
şurada bi resimde var. sağ ayna dediğim yan sanayi, sol ayna orijinal ybr.
bu arada benim moturu kaçtan koyarsam gider? acil satılık değil, keyfekeder satılık :). temmuz sonuna kadar satılırsa satılır, satılmazsa bana kardeş olur.
rapsy_09
25 Ocak 2013, 22:01
Üstündekilerle zor satarsın dostum.Söküp aksesuarları ayrı satacaksın motoru ayrı satacaksın anca o zaman istediğin fiyatı bulur.Diğer türlü ölü parasına vermiş olursun.
tahsins
25 Ocak 2013, 22:18
Birde servisteki hıyarlar bi sıkmışki aynaları sökeyim diyom elimde kalacak diye korkuyom,ama yenisini alacağım için farketmicek.
abi biliyosundur, sağ ayna bağlantı ve somunu ters diş. sol normal
rapsy_09
26 Ocak 2013, 00:13
Arkadaşlar ne alemdesiniz kimse yazmıyor
maxi97
26 Ocak 2013, 00:15
ben yazayım bari; lpg takmayı düşünüyorum :) 400 tl fiyat verirse, darbe aldığında gaz kesenbuton koyarsa ve lpgyi egzozsa bakır boru sarmak yerine su sistemi ile ısıtırsa yaparım.
rapsy_09
26 Ocak 2013, 00:17
Buton işi kolayda su sistemi ile nasıl ısıtmayı düşünüyorsun ki? Ayrıca bende araştırıyorum bu işi 400 lira çok gibi geldi tank beyin ve bağlantılardan oluşuyor bildiğim kadarı ile sistem.Birde hava filtresinin oraya bağlanan bir parça var.
egelim 43
26 Ocak 2013, 00:20
kimse yazmıyor yahu? Neyse öğleden sonra bodruma gittim. Saat 15 te bodrumdaydım. İşim 1 saat sonraydı. Bu forumdan cb 125 sayfasından murat arkadaşımı aradım. İşin yoksa gel 1 saat takılalım, tanışalım diye. Çalışıyorum şu an, işteyim dedi. Ama söz verdi. Çayımı içmeye gelecek.
Şımdi o kadar yol giderimde yolda gördüğüm motorlarla kapışmammı?:pl: ilk talihli şahıs cbf 250 idi :sunny: tamam adam beni geçiyo ama diğer ışıklarda yakalıyorum. Ben artçılı, o tek. Neyse bi yerlerden sapıp kayboldu. Kipa kavşağınin ordan yalıkavağa girdim. Acıbadem kavsağı ışıklarda durdum. Yanımdan mavi eski kasa bi titan kırmızıda basdı geçti. Ben kerizimya, kırmızıda bekliyorum. İçimden dedim sen gidekoy, hele şu yeşil bi yansın :pl: yesil yanana kadar kayboldu önümde. Yesil yanınca drag yarışlarındaki gibi bi kalkışla yola çıktım. 2 km sonra rampada arkasından gördüm. 1.5 km sonra rampada yakaladım ve rampada titanı tokatladım. Ben artçılı, titan tek. :santa: tepeye vardığımda beni yakalamak için arkamda yırtınıyodu. Önüme araç geldi, beni yakaladı, ama aracada çaktım tokadı, ben yalıkavağa girdiğimde arkamda gözükmüyodu bile :santa: kimse beni kırmızı ışıkta hile ile tokatlayamaz. Özellikke 125 cb de. Ne yapar yapar pişman ederim. :pl: bu arada wolf a hakikaten bravo diyorum. Hiç bu kadar performans beklemiyodum. Özellikle rampada ybr den iyi. Bunu farkettim. Herkese sevgiler, saygılar. :rendeer:
Tokatçı Adem ağa :cherry: sen çok yaşa :cherry:
maxi97
26 Ocak 2013, 00:31
Buton işi kolayda su sistemi ile nasıl ısıtmayı düşünüyorsun ki? Ayrıca bende araştırıyorum bu işi 400 lira çok gibi geldi tank beyin ve bağlantılardan oluşuyor bildiğim kadarı ile sistem.Birde hava filtresinin oraya bağlanan bir parça var.
abi egzoza bi demir boru kaynatırım, ısıya dayanıklı plastik hortum, bi plastik kap, çift taraflı metal pervane. egzozdan gelen gaz suyu yukarı basar :D. hatta sele ısıtması düşünüyorum :D
rapsy_09
26 Ocak 2013, 00:38
O iş sıkıntılı.Ben baya araştırmıştım bu konuyuda hava soğutmalı motor için gerekli olmadığını söylediler.Egzoza sarılan bakır boru iş görüyormuş.Motor soğukken tam randuman alınamıyormuş ama ısınınca problem olmuyormuş.
maxi97
26 Ocak 2013, 00:57
abi soru değil. 5 dakika benzinde giderim, sonra lpgye alırım o zaman. ama gaz kesen buton şart. kaza anında devrilmede gaz kessin. tank zaten güvenilir.
rapsy_09
26 Ocak 2013, 01:00
Şey yaparsın elektronik vanalar var tankın çıkışına kordurursun.Motoru düşürünce yere ilk koruma demiri deyer.koruma demirinin yere deyen kısmının oraya düğme koyup oradan bağlantı alırsın vanaya bağlatırsın .Tamam işte düğmeye dokundunmu keser gazı.
adem80
26 Ocak 2013, 01:03
Tokatçı Adem ağa :cherry: sen çok yaşa :cherry:
sağol ahmet abi. En son seni tokatlıcam. Ondan sonra bırakıcam. :)
ben tüp müp taktırmam. Bi sürü ıvır zıvır. Taktıranada karışmam :)
egelim 43
26 Ocak 2013, 01:13
sağol ahmet abi. En son seni tokatlıcam. Ondan sonra bırakıcam. :)
ben tüp müp taktırmam. Bi sürü ıvır zıvır. Taktıranada karışmam :)
Sende bu apaçi ruh varken beni değil tüm moturcuları tokatlasan bırakaman sen bu tokat işlerini Adem ağaaa :queen: Benzinli ve öfkeli yazam senin moturun ardına :mrgreen:
rapsy_09
26 Ocak 2013, 01:22
Ahmet abi müsaitsen bir msne baksana
adem80
26 Ocak 2013, 01:27
Sende bu apaçi ruh varken beni değil tüm moturcuları tokatlasan bırakaman sen bu tokat işlerini Adem ağaaa :queen: Benzinli ve öfkeli yazam senin moturun ardına :mrgreen:
benzinli ve öfkeli :queen: ahmet abi sen tüp taktır emi?
egelim 43
26 Ocak 2013, 01:56
Yok aga daktırmam ben öne şeyleri moturuma ::yanliss: benimkide benzinli emme öfkeli değil Adem ağa :) iyisimi "benzinli ve mülayim" yazdıram benim moturunda ardına :P
adem80
26 Ocak 2013, 02:01
bende taktırmam ahmet abi. Ama nitro, turbo vs taktırabilirim :queen:
Tsubasa
26 Ocak 2013, 02:05
tüp işi sakat gençler ne kadar güvenli derseniz deyin basınc artsa gene patlar..
motorda tasarruf etmenin formulleri var
egelim 43
26 Ocak 2013, 02:10
bende taktırmam ahmet abi. Ama nitro, turbo vs taktırabilirim :queen:
Fatih askerden gelsin senin motüre bi motür daha taksın çift silindir yapsın istersen Adem ağa anca keser seni :queen:
adem80
26 Ocak 2013, 02:15
yok abi o kadar uğraşmam. Gider 250 cc bişeyler bakarım :cat:
egelim 43
26 Ocak 2013, 02:17
Yakışııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrr ee ağa adamın hali başka tabi :mrgreen:
adem80
26 Ocak 2013, 02:22
şimdilik 125 cc yeter. 125 cc yle yaptıklarıma bakılırsa 250 cc ile yapacaklarımı hayal bile edemiyorum :santa:
Tsubasa
26 Ocak 2013, 02:28
şimdilik 125 cc yeter. 125 cc yle yaptıklarıma bakılırsa 250 cc ile yapacaklarımı hayal bile edemiyorum :santa:
125 cc az adem abi.. 600 fazla
250 cc türkiye şartlarında en ideali
bir de az yakarsa tadından yenmez...
egelim 43
26 Ocak 2013, 02:30
O zaman vakti gelince bir wolf ten diğer wolfe geçcez arkadaşlar tsubusa sende wolf çü olursun hem o zaman :cherry:
Tsubasa
26 Ocak 2013, 02:35
abi benim makine daha konforlu sizinkilerden :D
ben satarsam artık 250cc ye geçerim..
attan inip eşege binmek istemiyorm 50 bin km oldu 125 150 cc dönüp dolaşıp duruyorum..
ama hep beraber bişeyler yapalım bu yaz abi..
ben yatar ii geceler hepinize abi..
Murat 48/30
26 Ocak 2013, 02:38
Vallahi aramana çok sevindim abi, bir daha geliş gidişte muhakkak beklerim Konakcık tansaş yol üstünde ofis.Tam güzergahta.Bende en kısa zamanda gelicem.Bu hafta sonu çok yağmur gösteriyor bakalım hayırlısı.:mrgreen:
Bana koymaz aslında yağmur, bir pazar ansızın gelebilirim.Siz kaçta kalkıyorsunuz abi :mrgreen:
egelim 43
26 Ocak 2013, 02:38
abi benim makine daha konforlu sizinkilerden :D
ben satarsam artık 250cc ye geçerim..
attan inip eşege binmek istemiyorm 50 bin km oldu 125 150 cc dönüp dolaşıp duruyorum..
ama hep beraber bişeyler yapalım bu yaz abi..
ben yatar ii geceler hepinize abi..
Bende onu diyom kastettiğim wolf SYM WOLF 250 :cat:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO