Orijinalini görmek için tıklayınız : öncelikle merhaba demek istiyorum aranıza bugün katılan biriyim
bahacan06
09 Haziran 2010, 23:06
mondial 150zc aldım bugün sıfır en hesaplı ve göze hoş gelen bir motor ama motor konusunda hiç tecrübem yok rodajını nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz arkadaşlar birde 3 ay kadar ruhsat plaka cıkaramayacağım herhangi bir geçikme cezası varmıdır teşekkürler:)
zaferkarizma
09 Haziran 2010, 23:12
evet geçikme cezası 100 tl ayriyetten ruhsatın olmadıgı için polis amcalar mtoorunu baglıyacaklar.ilk önce bunalrı hallet rodaj sorun değil.
alioyanik
09 Haziran 2010, 23:21
bencede bi ek sorunun rodaj olsun önde ruhsat plaka çıkar...
bahacan06
11 Haziran 2010, 00:11
saolun motoru cıkarmayacam zaten trafiğe ruhsat plaka cıkana kadar elim dar biraz motora verdim tüm paramı zaten ehliyetimde yok ama hevesimi kıramadım aldım işte...:)))
ahmet şimşek
11 Haziran 2010, 00:48
Öncelıkle hayırlı olsun.arkadaslarıma katılıyorum önce plaka işini hallet derim maddıyatını duzeltene kadar fazla kullanmamaya dıkkat et polıs amcalar kızmasınlar :wiinkk:
askon
11 Haziran 2010, 01:31
kardeşim hayırlı olsun aman dıkkat dıyeceğim ki sen muhakkak bunu bılırsın tüm evrakların tam olsun bu işin şakası yok canın yanar
bırde keşke araştırmanı yapsaydın dıyeceğim model için ama keşkenın yararı yok
ama evrakların hazır değilken model değiştırmen mumkunse değiştır derım yıne mondıal al fakat zc alma
oguzhan6161
11 Haziran 2010, 01:37
askon :) abi dur adam yeni almış ilk günden hevesini kırma :)
motorhocası
11 Haziran 2010, 01:39
Aman trafiğe çıkıp yakalanma aynasızlara ,aynı gün içinde 3 kez ehliyetsizlikten ceza yiyen var, benim deli yeğen gibi.:wiinkk:
3*800:pale:
adrenalin952
11 Haziran 2010, 02:08
gerçekten polisler motorlara gıcık kapmışlar. bendeki mobiletin tüm donanımları tam ama yine de canımı yakacaklar. bu durum başka yerler de öylemidir bilmiyorum ama bizim burda çok farklı:pale:
oguzhan6161
11 Haziran 2010, 02:19
bizim burdada polis diyor ki kask tak hiçbir polis durdurmaz :mrgreen:
salih425
11 Haziran 2010, 02:20
hoş geldin aramıza allah kaza bela vermesin .evrakları tamamla öle çık trafiğe
serhatarman
11 Haziran 2010, 02:29
plakan işlemlerini halletmenı onerırım.türk polisi baglar,affetmez.yani illegal yollar a başvurup şansını da deneyebılırsın tabı.kazasız suruşler dılerım hayırlı olsun
~~NEO~~
11 Haziran 2010, 23:50
Bahacan hoşgeldin... :rendeer:
Senin yasal evrakları en kısa sürede hallederiz kardeşim dert etme... Sen, yağmurda motora az bin, motora da araba gibi yan vermeye çalışma yeter... Rodaj filan kolay işler... Senin hızlı ve öfkeli olman motorda işe yaramaz, dikkat et... :cherry: :queen:
Tekrar hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan... :bounce:
Sadık1453
11 Haziran 2010, 23:58
Hayırlı olsun kazasız belasız binmen dileğiyle hoşgeldin aramıza.
10.00 km kadar kullandım, elin sürekli üstünde olursa çok fazlada beklentiye girmezsen seni uzun süre sırtında taşır motorun. Ama dikkatli ol sonuçta Çin malı.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
bahacan06
29 Temmuz 2010, 00:12
hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ederim bu söylediklerinizi aklımın bir yerine not alıyorum mototru alalı bir ayı geçti ama memnun kalmadım açıkçası hiçbir arkadaşıma bu motoru almasını tavsiye etmem sıfırda olsa dedikleriniz kadar varmış çin malı alırsam sadece regal raptor 250 lik alırım bundan sonra birde bu hyosung diye 250 lilik reysing motor var bunun hakkında bana bilgi verebilirmisiniz hangisini alsam diye düşünüyorum yaz bitmeden mondiali satıcam
Alper Kaya
31 Temmuz 2010, 16:08
Bı dıyosun param yetmıyor ruhsat cıkaramıyorum bı dıyosun raptor hysoung gt250 r anlıyamadım :d
cenkerdemir
31 Temmuz 2010, 16:58
hayırlı olsun kazasız belasız kullan eski ve yeni motorunu
ISEPULTURAI
31 Temmuz 2010, 19:29
hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ederim bu söylediklerinizi aklımın bir yerine not alıyorum mototru alalı bir ayı geçti ama memnun kalmadım açıkçası hiçbir arkadaşıma bu motoru almasını tavsiye etmem sıfırda olsa dedikleriniz kadar varmış çin malı alırsam sadece regal raptor 250 lik alırım bundan sonra birde bu hyosung diye 250 lilik reysing motor var bunun hakkında bana bilgi verebilirmisiniz hangisini alsam diye düşünüyorum yaz bitmeden mondiali satıcam
Mondial 150 ZC çok güzel bi motor aslında bence sende şans yok :)
MeKRoG
31 Temmuz 2010, 19:42
memnun kalmadım derken ne gibi yani kişisel olarakmı yoksa sorunmu çıkardı kardeş açıklarsan sevinirim bende rf alıcam gibide almadan söylersen :queen:
htmetin
31 Temmuz 2010, 20:41
Sana Burak KUT'un "HEYECANLIYIM" Adlı nostaji şarkısını hediye etmek istiyorum.
bahacan06
15 Ağustos 2010, 21:55
arkadaşım motor değiştirme konusunda sıkıntı yaşamam sanırım benimde güvendiğim birşeyler varki söylüyorum ayrıca ben bu motora yani 150 zc ye bine bilecek kadar zengin değilim sakıp ağa ayakkabıları eskimesin diye arabaya biniyordu biliyormusun şimdi ne alaka diyecen onuda mantığına sor sakıp ağa sağ olsaydı onan sorardın kankam regal raptor aldı çok memnun bende bindim canavara gerçekten diyecek birşeyim yok ben sadece sizlerin tecrübelerinden yararlanmaya çalışıyorum ama bağzı arkadaşlar falan filan v.s. konulara dalıyorlar lütfen bilgi yerine kaynak olsun işte bizde burada arada kaynayalım diye düşünmeyelim motor bir tarz değil yaşam şeklidir arkadaşım ne kadar yenide olsak biz içimizde hissediyoruz bunları yaşamaya çalışıyoruz senden istediğim bunları yaşatmaya çalış nesiller boyu yada motor işini bırak 150 zc sadece benim için bir başlangıç oldu vede son olmayacak.... teşekkür ederim inşallah beni anlaya bilmişindir 150 zc de koltuğu yüksek ayaklarını kullanmakta zorlanıyor insan not:boyum 1.75 olmasına rağmen zorlanıyorum benden kısa olan arkadaşlara hiç tavsiye etmem servis konusunda hiç tatmin edici değil ve hiç güven vermedi bana sanki altımda dağılacakmış gibi hissettim şuan 1255 km'de ve çalışmıyor sebebini bende bilmiyorum japon motor alın çine yanaşmayın arkadaşlar korkmayın japonlarla ortak çalışmıyorum her hangi bir komisyonda almıyorum japonlardan açıkçası bana uygun bir makine değil:farao: gerisi sizin keyfinize kalmış:cat: teşekkürler
MONTANA72
15 Ağustos 2010, 22:06
öncelikle hoşgeldin ve hernekadar şuan kanın kaynasada hiç acele etme,önce resmi işlerini hallet yoksa hevesin kursagında kalır...
Crixus
15 Ağustos 2010, 22:09
selam arkadaşlar bende yeniyim burda...bişey soracağım bilgisi olan vardır umarım...2007 de sınava girdim ehliyet için kazandım fakat motorum yok diye gidip almadım ama şimdi motor aldım ve ehliyetimi de almam lazım.
1-3 sene geçti hala alabilirmiyim
2-hangi evrakları yenilemem lazım
3-kaça maal olacak bana
BayBilir2007
16 Ağustos 2010, 01:27
selam arkadaşlar bende yeniyim burda...bişey soracağım bilgisi olan vardır umarım...2007 de sınava girdim ehliyet için kazandım fakat motorum yok diye gidip almadım ama şimdi motor aldım ve ehliyetimi de almam lazım.
1-3 sene geçti hala alabilirmiyim
2-hangi evrakları yenilemem lazım
3-kaça maal olacak bana
1)Tabiki sınav kazanıldıysa gerisi kolay.tekrar gerek yok
2)Hepsini Sağlık Raporu-ikametgah-Sabıka kaydı-6 resim
3) ortalama 200 TL
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO