Orijinalini görmek için tıklayınız : Sigorta hakkında
huceyn
23 Mayıs 2010, 13:15
Arkadaşlar arabamın sigortası bittiği için takipçi arkadaşımla görüştüm.'olm bana ucuz bi şekilde hallet dedim' oda dönerim ben dedi ve daha sonra aradı.araba kimin üstüne?ne alaka yahu? dedim.meğerse yaşa göre değişiyormuş.şimdi arkadaşlar böyle bişey varmı.araç benim olduğu için fazladan 40 liraya yakın bi masraf oluyo.bunu gören duyanınız varmı?
yt_servan
23 Mayıs 2010, 13:34
ilk kez duydum ama sigorta şirketleri sürekli şartlarında değişiklik yapıyor. başka bir şirkete de sormanı tavsiye ederim
babaçi
23 Mayıs 2010, 13:42
araç sigorta yapılırken,kullanıcının yaşı,ehliyetinin süresi indirim oranında ciddi fark yaratıyor.kişinin daha önce herhangi bir kazaya karışmış olmasıda artı ödeme olarak dönüyor size.
huceyn
23 Mayıs 2010, 13:42
ilk kez duydum ama sigorta şirketleri sürekli şartlarında değişiklik yapıyor. başka bir şirkete de sormanı tavsiye ederim
abi 3 şirkete sorduk.üçündede böyle cevap aldık:silent:
yaşla ne alakası var onu anlamadım
ennginn
23 Mayıs 2010, 13:47
abi 3 şirkete sorduk.üçündede böyle cevap aldık:silent:
yaşla ne alakası var onu anlamadım
Tecrübe ve deneyim.
Sen 1 aylık motor kullanana artçı olurmusun.
huceyn
23 Mayıs 2010, 13:53
Tecrübe ve deneyim.
Sen 1 aylık motor kullanana artçı olurmusun.
anlıyorum.risk faktörü yani:cyclopsan
McWarnaly
23 Mayıs 2010, 16:05
arkadas hazir sigorta ile ilgili konuyu acmisken ben de bisey sorayim.mesela benim motorum turkiye de kayitli ancak ben onu burda kullaniyorum.diyelim turkiyede tam kasko yaptirdim.ancak burda bi kaza oldu.burdaki servis bana 2000 euro masraf cikardi ancak atiyorum turkiyede ki masrafi yari yariya daha az.kasko sirketi bana burdaki servisin cektigi fiyatimi oder yoksa turkiye standartlarina goremi?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO