PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Önerinizi bekliyorum...

07-RF-150
20 Nisan 2010, 21:26
Merhaba öncelikle sitede yeniyim motor almayı düşündüğüm için çok ilgimi çekti
17 Yaşındayım antalyada'nım
ben scooter tarzı bi motor almayı düşünüyorum yanlız bütcem kısıtlı 1000-1500 arası mondial 15 rf modelini çok beyendim yanlız sıfırına 1800 istedi
Bu fiyat aralığında bu tarz motor önerebilirmisiniz
yada 2. el sağlam today veya beat bulabilirmiyim....?

07-RF-150
21 Nisan 2010, 22:30
yok mu şu motor daha ucuz dur diyen xD

denizcimuzaffer
21 Nisan 2010, 23:26
Genç Arkadaş:cat:

Ben hakketten elim değdikçe bıkmadan yazacağım.

Bahsettiğin motorları alma:) Al-Ma.

İyi bir bisiklet aynı fiyata ve çok genç olduğun için belkide ileride bisiklet şampiyonu olabilme ihtimalini çöpe atma en azından:cat:

Bu bahsettiğin Çin motorlarını alırsan, azap çekeceğin onca zaman, harcayacağın para, kurtulmak için kıvıracağın vicdani manevra.... hepsi gereksiz:pale:

Ha bu arada, kazasız ama çok iyi durumda olmasa da alacağın bir Beat ve ya benzeri bir makineye daha fazla para harcayabilirsin. sonuç olarak Çin lilerden daha mutlu olacağın kesin:)

ISEPULTURAI
16 Mayıs 2010, 21:23
Mondial 150 RF 1.400TL e kadar düştü alabilirsin :)

mertyagci
16 Mayıs 2010, 22:09
Genç Arkadaş:cat:

Ben hakketten elim değdikçe bıkmadan yazacağım.

Bahsettiğin motorları alma:) Al-Ma.

İyi bir bisiklet aynı fiyata ve çok genç olduğun için belkide ileride bisiklet şampiyonu olabilme ihtimalini çöpe atma en azından:cat:

Bu bahsettiğin Çin motorlarını alırsan, azap çekeceğin onca zaman, harcayacağın para, kurtulmak için kıvıracağın vicdani manevra.... hepsi gereksiz:pale:

Ha bu arada, kazasız ama çok iyi durumda olmasa da alacağın bir Beat ve ya benzeri bir makineye daha fazla para harcayabilirsin. sonuç olarak Çin lilerden daha mutlu olacağın kesin:)

Abartma istersen arkadaşım bizde hep kullandık yeterki aleti kullanmasını bil ve bak.Oda sana bakar.