PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kanuni ? keeway? jaulin ? mondial ?

dj_bozi
20 Nisan 2010, 15:57
bir çok Chopper markası var ucuz yollu ama bunlardan hangi daha iyi ?
çin malı motor kulllanan arkadaşlardan tavsiyelerini tecrübelirini yazmalarını rica ediyorum size göre hangi motor markası daha iyi ?

mahoretti
20 Nisan 2010, 16:03
keeway çin değil ve bunların hepsinden daha iyi. Çin dersen, ben MCT kullanıyorum. Memnunum. Diğerlerini kullanmadığım için yorum yapamam. Oy da kullanmadım o yüzden.

zihni05
20 Nisan 2010, 16:15
Tabikide Keeway açık ara önde...

mertyagci
20 Nisan 2010, 16:28
Arkadaşlar maalesef anket çok anlamsız olmuş,Yani keeway bence bu kategori içinde olmamalıydı.Tabiki keeway diğerlerine oy atanlar kalite konusunda atmış olamazlar maalesef,atarlarsa o marka motosikletleri olduğu için atarlar.

elronds
20 Nisan 2010, 17:11
mondi kullanıyorum bi sıkıntım olmadı : )

Nexagon
20 Nisan 2010, 20:33
bunların hepsi çindir, keeway macaristan'da montaj edilmektedir kanuni'nin ise şasesi yerli üretimdir.

siteye üye olduğumdan beri araştırma yapıyordum ve motorumu geçen hafta satın aldım. ne aldığıma gelirsek, kanuni caracal aldım ama öncelikli kriterim görsellik oldu zira heritage softail'i bu denli görsel ve ölçü olarak yansıtabilecek marka mondial olsaydı emin olun mondial alırdım.

görsellik bir yere kadar elbette bunun için sitede bulunduğum zaman dilimi içerisinde tüm marka forumlarını dolaştım hatta sorularım hala duruyordur.

bunların arasında fiyat/performans ve fiyat/dayanıklılık olarak kanuni olduğunu keşfettim ancak bir nokta var o da bu motorların hepsi ufak motorlar yani sürücülerinin ilk motorları o yüzden ufak tefek arızalara değil de ciddi arızalara baktım buna mukabil motorda ve şaside arızaya rastlamadım kanuni'de.

diğer markalarda özellikle mondial'de krank, piston değişimine hatta şasi kırığına dahi rastlamışlığım vardır.

kullanılan malzemelerde aşağı yukarı hepsinde aynı, plastik.

bu motorlar arasında sanırım en alınmaması gereken sanırım keewaydir zira ne malzemesi kaliteli ne parası ucuz, fiyat/kalite oranı sıfıra yakın gibi birşey, benim gözümde estetiğinin olmaması da cabası.

saygılar.

harunk
21 Nisan 2010, 13:23
Üstad keeway düşünüyordum, hayallerimi salladın ama iyi oldu.
teşekkür...

kerem182
21 Nisan 2010, 17:06
ramzey neden yok listede?
qm250 modeli en sorunsuz motor olarak görünüyor forumda, kullananların hepsi memnun.

dj_bozi
21 Nisan 2010, 17:25
bu taşıtların motor ömrü kaç km'dir

pitoresk35
21 Nisan 2010, 18:34
keeway in super shadow modelini kullanıyorum regal dahil bildiğiniz bütün çinlilere sınıfında 8 takla attırır taş gibi motor. ama diğer modellerini bilmem zaten super shadow yamaha virago patenti alınarak birebir üretilmiş sadece şanzumanı çin olan bir motordur diğer parçalarının kalitesine bırakın laf solemeyi harf bile soyleyemezsiniz benim motorcum elektrik tesisatını görünce şok olmuştu tek soylediği helal olsun adamlara japon motorlarda bile bu jak ları kullanmıyorlar olmuştu motoru öğrenmek istiyorsan araştırana değil binene soracaksın.

pitoresk35
23 Nisan 2010, 22:37
pek ilgi görmedi ama önemli bi konu

logaritma
28 Nisan 2010, 14:19
keeway de çin malıdır macaristanda toplanması demek o parçaların çinden gittiği gerçeğini değiştirmiyor zaten pek çok yerinde de çindeki fabrikanın adı yazıyor motorun üstünde..

benim seçimim bisan roadstardan olurdu daha alıpda büyük bir sıkıntı yaşayanını görmedim türkiye turu atanlarını gördüm o motorla..