PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial sizce mondial 151 rs mi yoksa 150 zc ( nedenı yazarsanız sevinirim)

mettoxin
11 Nisan 2010, 14:14
eet arkdaslar bu 2 motor arasında takılı kaldım yardımlarınız için sımdıden tsk edrım .

Rebornx4
11 Nisan 2010, 14:20
Motor aksamını pek bilmiyorum ama dış görünüş olarak 150zc derim. Ayrıca motorlarındada pek bir fark olduğunu zannetmiyorum.

yigido_
11 Nisan 2010, 15:07
bu motorlar bırbırlerının kopyası hıc dusunme hangısının rengı hosuna gıderse onu al...

canercamalan
11 Nisan 2010, 16:26
önce ehliyetini al :) :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:26 ----------

bak olum ehliyeti almadan motor aldıgını duyarsam ilk ben ihbar ederim seni haberin olsun

mettoxin
11 Nisan 2010, 19:43
önce ehliyetini al :) :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:26 ----------

bak olum ehliyeti almadan motor aldıgını duyarsam ilk ben ihbar ederim seni haberin olsun

ya ehliyet alana kadar trafiğe çıkamıcam moturu boş arazide bile surmeye razıyım valla boş arazıye götururum orda surerım 2 3 ay idare edicez artık

sergiowanni
11 Nisan 2010, 20:39
ya ehliyet alana kadar trafiğe çıkamıcam moturu boş arazide bile surmeye razıyım valla boş arazıye götururum orda surerım 2 3 ay idare edicez artık

1-inandırıcı değil...(illa binersin trafikte ya:):):):):)
2-ikisini de alma..hele 0 km alcaksan hiç mi hiç alma..al ordan bir 2. el ybr 125 bak keyfine..

satoyama
11 Nisan 2010, 20:45
bu scooterlar haricinde başka motosiklet yada scooter olmazmı ? ille zc yada rs mi?

bu motorları alırken borca, krediye, kredikartına ,senete gireceksen değmez kardeşim aman haa sakın şimdi bi sürü adam gelir ben şukadar sorunsuz bindim ben şukadar şöyle bindim der kendi ve ya eski motorunu över ama inan övülecek bir yanı yok ben tavsiye etmiyorum arkadaş kim kusura bakarsa baksın

ikisini de alma..hele 0 km alcaksan hiç mi hiç alma..al ordan bir 2. el ybr 125 bak keyfine..

+1:wiinkk:

sergiowanni
11 Nisan 2010, 20:59
bu scooterlar haricinde başka motosiklet yada scooter olmazmı ? ille zc yada rs mi?

bu motorları alırken borca, krediye, kredikartına ,senete gireceksen değmez kardeşim aman haa sakın şimdi bi sürü adam gelir ben şukadar sorunsuz bindim ben şukadar şöyle bindim der kendi ve ya eski motorunu över ama inan övülecek bir yanı yok ben tavsiye etmiyorum arkadaş kim kusura bakarsa baksın

+1:wiinkk:

ya ben okudum da..noktalamalar zayıf mı kaldı kusuruma da bakmayın.anlayamadım..arkadaş almasın mı yani mondial..ben almasın diyorum benle aynı fikirdemisiniz..?affola..

huska
11 Nisan 2010, 21:00
soylenenlere bakma kardesım. motora bakmasını bılıyosan tas gıbı motordur ıkısındede aynı motor var zc daha yakısıklıdır verdıgın paranın sonuna kadar hakkını verır.öyle dısardan sallamıyorum 25000km test edıldı onaylandı parcaları sudan ucuzdur neresı bozulursa rahatlıkla cebıne zarar vermeden degıstırırsın.kullanmadan karar verme kullanan arkadasların soyledıklerı sana bu yolda daha yardımcı olur 2 motorunda topiği var oku ondan sonra karar ver...

sergiowanni
11 Nisan 2010, 21:04
soylenenlere bakma kardesım. motora bakmasını bılıyosan tas gıbı motordur ıkısındede aynı motor var zc daha yakısıklıdır verdıgın paranın sonuna kadar hakkını verır.öyle dısardan sallamıyorum 25000km test edıldı onaylandı parcaları sudan ucuzdur neresı bozulursa rahatlıkla cebıne zarar vermeden degıstırırsın.kullanmadan karar verme kullanan arkadasların soyledıklerı sana bu yolda daha yardımcı olur 2 motorunda topiği var oku ondan sonra karar ver...

ya sattırcaksınız bana xt600e'mi..valla kral motor şu çin malı mondial..helal ya..sanki babanız yapmış o motor..sanki hiç bozulmuyo..öyle bir övüyosunuz ki?

şunları da ekleyin 70 km hızla uzun yol alabilecek sabrı varsa alsın motoru..olurmu? he o 70 km de şöyle ha düm düz yol olucak bir de küçük ayrıntı artçı olmıycak ok?herkes mondial alsın..komik...:mrgreen:

huska
11 Nisan 2010, 21:08
sızın gıbı 600luk bı makına alabılecek durumu olmayanlara en baba motordur mondıal.sen kullanmadın mı sankı?sımdı atıp tutuyorsun once motora nasıl bakılır bunu ogren ondan sonra mondıalı karala.motoruna bakamadın sımdı soyle motor boyle motor sallıyorsun kafana göre bırak kardesım bu dotunu yedım ayaklarını...

sergiowanni
11 Nisan 2010, 21:26
kendinize iyi bakın..forum kurallarını aşmak istemiyorum.ikili tartışmalar yasak..bye bye :)

huska
11 Nisan 2010, 21:29
:bounce::cherry:

mettoxin
11 Nisan 2010, 22:36
1-inandırıcı değil...(illa binersin trafikte ya:):):):):)
2-ikisini de alma..hele 0 km alcaksan hiç mi hiç alma..al ordan bir 2. el ybr 125 bak keyfine..

açıkcası eet trafiksiz olmassa olmas yani :cherry: ama bılmıorum bnm aklımdada ybr 125 var 4 ayda çok uzun bi süre o kdr beklıcek sabır yok bende :farao: tabi 4 ay beklersem % 70 ybr alıcam hani o da var 0 kilo metre ybr bile alabılırım. napalım bu durumda biraz daha dişimizi sıkacaz artık :silent:

denizcimuzaffer
11 Nisan 2010, 23:06
Arkadaş:cat:

dost acı söyler derler, ben de bu deyişe sadık kalacağım. Alma!

Az para biriktir ve iyi bir motor al. Sıfır motor yaa, ne olabilirki falan deme:pale: ağabey tavsiyesi: alma!

Bu motorlar tanıdığım bir çok arkadaşımı motosikletten soğuttu, arıza, yolda kalmak, vs vs.

Alma arkadaş:) Ağabey tavsiyesi