Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor Spyder
Sayfa :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
toprakozz
18 Mayıs 2010, 12:46
bencede hep birlikte bir araya gelelim benim evlilik işlerini hızlandıralım.yok beyaz eşya, yok mobilya, yok hala , yok perde, yok düğün salonu, yok kıl, yok tüy beynim bulandı walla :pr:
bu haftasonu kimse hiçbir yere söz vermesin mogan yada eymir yapalım:cat:
neo kardeşim bu haftasonuna makina hazır olursa mutlaka geliyorsun.
bu arada ben birkaç choppercı arkadaşıda çağracağım, hem tanışır hemde güzel vakit geçiririz :rendeer:
Stagflasyon
18 Mayıs 2010, 13:35
Bu hafta sonu Abanta gidiyoruz gelirmisiniz ?
Pinkkuvars önemli değil.
universe88
18 Mayıs 2010, 19:38
Bu arada Evrenim ebay dan ben ayna vs bikaç şey beğendim,istanbuldan bir satıcıyla görüştüm bana linkleri vs at abi ben bakayım vs dedi ama pek güvenemedim açıkcası...Anladın sen Şimdi sorum bi ara görüşsek de ben hsbına ücretini çıkartsam yada ebay dan şu iş nasıl yapılır kargo shippin vs aslında bu işin okulunu okudum ama hiçbişey hatırlamıyorum bir aktarsan yada yardımcı olsan olmaz mı??
Yani çok uygun şeyler görüyorum ama sistemi nedir bilmediğim için askıda kalıyo!!
hallederiz soner :) hafta sonu motora bakmak isteyen 2 - 3 kişi var hayırlısıyla gidicek inşallah.. ondan sonra yeni motora bende bişeyler getirtmeyi planlıyorum o ara beraber getirtiriz kargodan falan da düşer belki aynı yerden alabilirsek...
Bu arada hafta sonu yağmurlu görünüyor :( bu günde yağmurlu görünüyordu ama yağmadı, kıl oluyorum şöle havalara çıkaramıyorum motoru..
pinkkuvars
19 Mayıs 2010, 01:37
hallederiz soner :) hafta sonu motora bakmak isteyen 2 - 3 kişi var hayırlısıyla gidicek inşallah.. ondan sonra yeni motora bende bişeyler getirtmeyi planlıyorum o ara beraber getirtiriz kargodan falan da düşer belki aynı yerden alabilirsek...
Bu arada hafta sonu yağmurlu görünüyor :( bu günde yağmurlu görünüyordu ama yağmadı, kıl oluyorum şöle havalara çıkaramıyorum motoru..
Süper sağolasın..Yaww satmasaydın bee o kadar uğraştın emek !! valla çok güzelde olmuştu.Daha mat siyah yapacaktık Arka teker tamam da,benimde aklımda.. Ona da bi çare bulunurdu!
Neyse Hala motorcusun :) Özz de numaran var hbrleşelim şu haftasonu işine yeni makine alınca resimleri burdan istiyorum hbrin olsun :)
~~NEO~~
19 Mayıs 2010, 03:54
Kardeşim Ah be kardeşim !! Hadi be güzel kardeşim !!! :farao:
:pr: :pr: Yok abi, icraat yok...!! :pr:::cekic::
bencede hep birlikte bir araya gelelim benim evlilik işlerini hızlandıralım.yok beyaz eşya, yok mobilya, yok hala , yok perde, yok düğün salonu, yok kıl, yok tüy beynim bulandı walla :pr:
bu haftasonu kimse hiçbir yere söz vermesin mogan yada eymir yapalım:cat:
neo kardeşim bu haftasonuna makina hazır olursa mutlaka geliyorsun.
bu arada ben birkaç choppercı arkadaşıda çağracağım, hem tanışır hemde güzel vakit geçiririz :rendeer:
Kardeşim, telaşın var eğer yardımım dokunacak bişey olursa çekinmeden 7/24 arayabilirsin, numaram sende olacaktı...:wiinkk:
Buluşma fikri çok güzel fakat benim makine işi yalan oldu gibi bişey, aradığımı bulamadım, bulduklarım da sıkıntı çıkardı, hevesim de kaçmaya başladı...Kısmet diyelim yine de...:pale:
Buluşma olursa ve beni de motorsuz olarak aranıza kabul ederseniz, müsait olduğumda aranızda olmak beni mutlu eder..:queen:.
pinkkuvars
21 Mayıs 2010, 02:39
ooo resimler yapılmış.Makine çokk güzelmiş ama ..
Bende Dün yamaha v max lere baktım bundan sonra bende belki düşünebilirim daha ağır bir custom olmazsa..:)
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle kullan evrenimm :)
universe88
21 Mayıs 2010, 16:44
ooo resimler yapılmış.Makine çokk güzelmiş ama ..
Bende Dün yamaha v max lere baktım bundan sonra bende belki düşünebilirim daha ağır bir custom olmazsa..:)
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle kullan evrenimm :)
saol Sonerim :) dünde hayırlısıyla benim makineyi Ozan diye bir arkadaşa satmış bulunuyorum... Kazasız belasız sürer inşallah... Artık yeni bir üyemiz daha var ama arkadaş henüz ehliyetini almamış alınca artık hep beraber gezeriz inşallah..
Bu arada şu lanet hava bi düzelmedi sürekli yağmur soğuk bayıldım artık! :salut:
toprakozz
21 Mayıs 2010, 21:04
hakikaten çok güzel makinaymış:cat: hayırlı olsun evren , kazasız belasızca sürmen dileğiyle....
bu arada sende o makina varken ben toplu gezilere gelmem , yersin sen bizi :mrgreen:
http://projectbike.files.wordpress.com/2010/02/brutale910-023_edited.jpg
universe88
22 Mayıs 2010, 11:25
Özkan 3000km rodaj var makinede o bakımdan uçuşlar ertelendi :pr: rahat rahat gezeriz ama şu hava artık bi kendine gelseydi de yaza girdiğimizi bi farketseydi...
toprakozz
22 Mayıs 2010, 19:15
bugün gezelim derken makinanın üzerine çadırı çektim :pr:
bu sezon ne oldu böyle , motora binemeyecez
pinkkuvars
23 Mayıs 2010, 02:44
İyi tarafından bakın MArta Kadar Yaz var Demek oluyo bu :)
Kardeşim evren rodajı tamamlamadan biz tamamlayalım yoksa bu makineyle şansımız yok biliyosun :).
Bu arada Ozanla da tanışalım gelsin katılsın oda yağmurlu havada dertleşmemize en azından :)
~~NEO~~
24 Mayıs 2010, 00:48
Bende bisikletle gelirim gerekirse...Arada bir beni çekersiniz, ama tercihim Evren'den yana, beni o çeksin...:cherry: Anında satış.. :cherry:
pinkkuvars
27 Mayıs 2010, 02:33
Herkese slm Güncel tutun şurayı ya az kaldı yaz gelecek :)
universe88
27 Mayıs 2010, 13:38
olm siz bu gidişle rodajı seneye bitireceksiniz :D kaç km oldunuz? en son biriniz 400 biri 250 falandı yanlış hatırlamıyorsam...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:36 ----------
neo artçı olarak alırım seni kardeş :mrgreen: tabi 70 kg dan azsan :)
pinkkuvars
28 Mayıs 2010, 22:15
vayyyy beyimm 2000 km lere gelmiş de laf lar da vururmuş :))
Dinimize söven müslüman olsa allahaşkına motoru kaçta sattın evrenim bi söyle :) 7000.
Sen bi çık piyasaya hbr ver gelmezsek o zaman konuş :)
toprakozz
30 Mayıs 2010, 14:49
demirden korksak motora binmezdik :)
biz binecezde yağmurlar bırakmıyorki. ::angry2:: ağustostada kar yağarsa hiç şaşırmam
bu arada "tencere dibin kara seninki simsiyah olmuş" olmuş hesabı :) senin makina kaçta :P
3 haneleri gördüğünde haber verde kutlayalım ::wish::::sefereee
:queen::queen::queen::queen:
logaritma
30 Mayıs 2010, 14:52
arkadaşlar 300E 350E-6 350E arasındaki temel farklar nelerdir..
pinkkuvars
30 Mayıs 2010, 23:05
Logaritma bunlardan biri hava soğutmalı ?? hepsi çift silindir d motor.
Rake açısı gidon şekil sinyal vs nerdeyse aynı 350 e 6 larda motor siyaha boyanmış farkını ordan anlarsın.
teknik ayrıntılar konusunda bilenler bilmeyenlere anlatsın :)
~~NEO~~
31 Mayıs 2010, 00:13
neo artçı olarak alırım seni kardeş :mrgreen: tabi 70 kg dan azsan :)
O konuya hiç girmeyelim, ben bisikletle gelsem daha iyi olur... :wiinkk: :P
A.ö.f. sınavları nedeniyle iki gündür bahçeli, beşevler, çankaya bölgelerinde dolaştım millet deli gibi motor üstünde siz bi toplanamadınız ayıp valla...:farao:
(Biraz gaz iyidir yoksa sizin çıkacağınız yok..) :cherry:
toprakozz
31 Mayıs 2010, 00:38
arkadaşlar 300E 350E-6 350E arasındaki temel farklar nelerdir..
teknik ayrıntılar konusunda bilenler bilmeyenlere anlatsın :)
300 le 350 arasında cc farkı var ki bunu herkes bilir.
asıl önemli olan regal-raptor un model kodlamasıdır.
motor hacminin yanında "E" varsa su soğutmalı radyatörlüdür.
350E türkiye olan bildiğimiz 350 lilik spyderdır
350E-6 ise (eğer kelime yanlış değilse) bobber diye tabir ettiğimiz tarza yakın modelidir.rake açısı düşük ve arka çamurluk uzundur ama türkiyede satışı yok.
benim hoşuma gisen modeller arasında, altta bikaç örneği var
http://www.motori.hr/pic2/tn/2871SPYDER350_G2.jpg
http://img10.imageshack.us/img10/1053/daytona.jpg
O konuya hiç girmeyelim, ben bisikletle gelsem daha iyi olur... :wiinkk: :P
A.ö.f. sınavları nedeniyle iki gündür bahçeli, beşevler, çankaya bölgelerinde dolaştım millet deli gibi motor üstünde siz bi toplanamadınız ayıp valla...:farao:
(Biraz gaz iyidir yoksa sizin çıkacağınız yok..) :cherry:
biz kardeşimle her fırsatta çıkıyoruz.bugün yine dışardaydık
eve gireli 1 saat oldu :)
buyrun gelin bekleriz :cat:
~~NEO~~
31 Mayıs 2010, 00:50
Vay..! Arada reklamı da yaptın...:cherry:
Kazasız, belasız rodajlar hepinize...:wiinkk:
logaritma
31 Mayıs 2010, 04:46
sağolun o zaman insanlar sattıkları motoru bilmiyorlar çünkü sahibindende satılık motorların çoğu 350E-6 katogorisinde geçiyor bende ilanlara bakınca hepsi bire bir şekil olarak aynı gördüm ondan farkını sordum.. esas öğrenmek istediğim dış görüntü farkı idi.. şu anda satılan bir kaç spyder dışında hepsi aynı bir kaç farklı olanda selesi solo sele o kadar galiba motor sahipleri kendileri yapmışlar..
universe88
31 Mayıs 2010, 18:40
300 le 350 arasında cc farkı var ki bunu herkes bilir.
asıl önemli olan regal-raptor un model kodlamasıdır.
motor hacminin yanında "E" varsa su soğutmalı radyatörlüdür.
350E türkiye olan bildiğimiz 350 lilik spyderdır
350E-6 ise (eğer kelime yanlış değilse) bobber diye tabir ettiğimiz tarza yakın modelidir.rake açısı düşük ve arka çamurluk uzundur ama türkiyede satışı yok.
benim hoşuma gisen modeller arasında, altta bikaç örneği var
http://www.motori.hr/pic2/tn/2871SPYDER350_G2.jpg
http://img10.imageshack.us/img10/1053/daytona.jpg
ciddden bu daytona modeli çok başarılı eğer bu olsaydı ben Spyder' ı alırken kesin bunu alırdım spder' ı almazdım :D
300 km ye geldim... 700 km sonra rodajın ilk kısmı bitecek... dün bende dışarıdaydım keşke konuşsaydık da beraber dolaşsaydık..
gene yağmurlar başladı salı çarşamba - cmrtesi yağmurlu gene ! :pr:
toprakozz
31 Mayıs 2010, 21:23
ciddden bu daytona modeli çok başarılı eğer bu olsaydı ben Spyder' ı alırken kesin bunu alırdım spder' ı almazdım :D
kesinlikle :cat:
300 km ye geldim... 700 km sonra rodajın ilk kısmı bitecek...
yani 1000 olunca
ben şu an 1000 deyim fotorafını çekiyimmi :P
pinkkuvars
01 Haziran 2010, 00:49
gene yağmurlar başladı salı çarşamba - cmrtesi yağmurlu gene ! :pr:
:P
Yaww abartmayın allaşkına şekilci adamlar aldıkları motorlara bakın bide bobber dan daytona dan bahsediyosunuz yuff size :))
Bu arada boş gezmek mesele değil abi kardeşiminde dediği gibi her daim çıkılıyo ama iki kişi yada daha çok çıkmak acayip zevkli tepkiler çok güzel yolda şımararak gitmek milletin bakışları çok eğlenceli ayrıntısı zevki şöyle erkenden çıkalım Eğmir vs yapalım yani gittiğimiz yer adam gibi olsun...:( yaw gitmeyelim artık alla alla söylemekten sıkıldım ben bu arada şu yağmur meslesi harbi can sıkıcı.
Hem 350e 6 daytona değil yaww oda spyder ikili tekli sele ayrımı 250 ve 300 350 farkı kendimiz yapmıyoz yapaınımızda var tabi :) ama o seçimlik bişi.
Şekli soruyosann hepsi aynı..
SaintOzy
01 Haziran 2010, 01:05
Herkeze merhaba,
Öncelikle universe88 sana tesekkür ederim. Emaneti ben devraldım :). 3 haftadır garajda yatan canavara binmek dün kısmet oldu. Sürüş yapmadığım günlerde garaja inip sesini dinlemek bile yetti aslında. Hatta insanların dönüp bakması, nazar değmesinden korkup gezimi kısa tutmama neden oldu..
Yaklaşık 6 aydır motor arıyordum ve eski model bir Japon almak üzereyken tamamen tesadüf olarak seninle tanışmam sanırım şans. Umarım kazasız ve belasız sürüşler nasip olur. Şuanda hiç bir sorun yok. Tek sıkıntım sanada sorduğum gibi 2 nci vitese geçiş ve bazen boşa alırken takılması. Ön firen ile hafif sarsma ile debriyaj bırakıyor ancak sıkıntı yaratıyor. Birde bana servis için bir yer önerirsen sevinirim. Yamaha almadığımı duyan servisime gidemem beni vurur :).. Çankaya dakiler çok güvenilir gelmedi bana..
~~NEO~~
01 Haziran 2010, 01:08
Hayırlı uğurlu olsun Saintozy, aramıza hoş geldin... :cat:
SaintOzy
01 Haziran 2010, 01:16
saol Sonerim :) dünde hayırlısıyla benim makineyi Ozan diye bir arkadaşa satmış bulunuyorum... Kazasız belasız sürer inşallah... Artık yeni bir üyemiz daha var ama arkadaş henüz ehliyetini almamış alınca artık hep beraber gezeriz inşallah..
Bu arada şu lanet hava bi düzelmedi sürekli yağmur soğuk bayıldım artık! :salut:
Evren sana ve tüm arkadaşlara merhaba.. Öncelikle motor konusunda yardımların için teşekkür ederim. Yeni üye olarak diğer arkadaşlarla tanıştırmak görevi artık sana bakıyor...
Arkadaşlar motor sürmeyi bilsemde acemi sayıldığım için öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.
İyi geceler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 ----------
Hayırlı uğurlu olsun Saintozy, aramıza hoş geldin... :cat:
Teşekkür ederim. Neo hoşbulduk.
universe88
01 Haziran 2010, 09:38
demirden korksak motora binmezdik :)
biz binecezde yağmurlar bırakmıyorki. ::angry2:: ağustostada kar yağarsa hiç şaşırmam
bu arada "tencere dibin kara seninki simsiyah olmuş" olmuş hesabı :) senin makina kaçta :P
3 haneleri gördüğünde haber verde kutlayalım ::wish::::sefereee
:queen::queen::queen::queen:
:D Ohooo 300kmye geldim bile aslında hafta sonu abant gezisi vardı motordelisi nin onlarla gidecektim ama kısmet olmadı. :pr:
gene yağmur gene yağmur... :farao: sıktı artık yaa... dün gene eve dönerken ıslandım.. ulan motoru alalı 1 hafta oldu şimdiden 2 kere ıslandım :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:23 ----------
Herkeze merhaba,
Öncelikle universe88 sana tesekkür ederim. Emaneti ben devraldım :). 3 haftadır garajda yatan canavara binmek dün kısmet oldu. Sürüş yapmadığım günlerde garaja inip sesini dinlemek bile yetti aslında. Hatta insanların dönüp bakması, nazar değmesinden korkup gezimi kısa tutmama neden oldu..
Yaklaşık 6 aydır motor arıyordum ve eski model bir Japon almak üzereyken tamamen tesadüf olarak seninle tanışmam sanırım şans. Umarım kazasız ve belasız sürüşler nasip olur. Şuanda hiç bir sorun yok. Tek sıkıntım sanada sorduğum gibi 2 nci vitese geçiş ve bazen boşa alırken takılması. Ön firen ile hafif sarsma ile debriyaj bırakıyor ancak sıkıntı yaratıyor. Birde bana servis için bir yer önerirsen sevinirim. Yamaha almadığımı duyan servisime gidemem beni vurur :).. Çankaya dakiler çok güvenilir gelmedi bana..
slm Ozancım :) tekrar hayırlı olsun. Nazar deyecektir bundan emin ol. ne zaman bir geziye çıksam ben ertesi gün kesin bişey olurdu bana, o bakımdan artık sende hazır ol bu tür şeylere :P
bu ikinci vites olayı Regallerde hep vardı ve motoru yapanların şanzımanı tekrar dizayn etmedikleri sürece de hep olacak, 2 ye çekerken hafif bir ara gazı ile sorundan kurtulacağını garanti ediyorum.
"Ön firen ile hafif sarsma ile debriyaj bırakıyor ancak sıkıntı yaratıyor." bu konuyu anlayamadım olmadı hafta sonu buluşuruz yada ben olduğun yeere gelirim bakarız senide benim kullanduığım servislerle tanıştırırım... .)
Çankayadakiler iidir, Sinek Ali abi işini bilir ama her zaman beklediğin ilgiyi göremeyebilirsin...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:35 ----------
yani 1000 olunca
ben şu an 1000 deyim fotorafını çekiyimmi :P
OOOOO 1000 haa... iyi iyi artık egzozu açtırabilirsin... dememk oluyor bu.. siz ikiniz iyi geziyorsunuz anlaşılan gizliden gizliye :D
SaintOzy
01 Haziran 2010, 18:37
Evren çok sevinirim.. Haftasonu bekliyorum ozaman. Telefonlaşırız.
toprakozz
01 Haziran 2010, 19:15
Herkeze merhaba,
Öncelikle universe88 sana tesekkür ederim. Emaneti ben devraldım :)
devralaldığın makina üzerine çok titrenmiş,hor kullanılmamış bir makina,bence aklında en ufak soru olmasın,güzel makina
Ozan kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız-belasız kullanma dileğiyle.:)
şu havalar bi tat versede haftasonu tanışsak
Yaww abartmayın allaşkına şekilci adamlar aldıkları motorlara bakın bide bobber dan daytona dan bahsediyosunuz yuff size :))
alırdım walla siyah modelinde airbrush çakması yok en azından birde jantları çok canlı ,alırdım ,alırdım:P
bu arada mogan yada eymir için yapalım diye diye dilimizde tüy bitti :pr:
yapmayalım ,hep beraber bişeyler yapmayalım
OOOOO 1000 haa... iyi iyi artık egzozu açtırabilirsin... dememk oluyor bu.. siz ikiniz iyi geziyorsunuz anlaşılan gizliden gizliye :D
evet aynen öyle evrenim,bikaç yüz km sonra direk açtırıyorum.ama nasıl ve nereye kadar açtırsam kararsızım.:silent:
senin makinanın sesini duydum ama kapalı mekandı, bana ozan lazım açık alanda dinlemem lazım, bakalım
universe88
02 Haziran 2010, 10:27
evet aynen öyle evrenim,bikaç yüz km sonra direk açtırıyorum.ama nasıl ve nereye kadar açtırsam kararsızım.:silent:
senin makinanın sesini duydum ama kapalı mekandı, bana ozan lazım açık alanda dinlemem lazım, bakalım
valla benimkinde 1 odacık açıktı sadece, 2 odacık çok ses yapar dediler REdlinedakler o yüzden açmamışlardı. bu arada ben orda açtırmıştım bence sizde orda açtırınki sonra garanti falan pürüz çıkmasın... 30 ve ya 25 tl ye açmışlardı diye hatırlıyorum.
Emin ol Özkancım makine yüke binince daha güzek ve tok bir ses veriyor. boş boş basınca belki kapalı alanda güzel duyuluyor ama vitesde daha güzel sesi bence.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:22 ----------
Evren çok sevinirim.. Haftasonu bekliyorum ozaman. Telefonlaşırız.
konuşuruz Ozancım muhtemelen cumartesi buluşabiliriz çünkü pazar yağmurlu görünüyor, cumartesi ben 13.30 da çıkıyorum 11 falan gibi ararım seni.. senin içinde uygun olursa görüşürüz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:24 ----------
alırdım walla siyah modelinde airbrush çakması yok en azından birde jantları çok canlı ,alırdım ,alırdım:P
Katılıyorum Ökan sana, bende direk alırdım jantlar ve depodan arka çamurluğa kadar uzanan çizgiler çok hoş durmuş. Ayrıca bu tip motorlarda Siyah ilk tercihim olsada bunun Kırmızısı çok hoş duruyor! kesinlikle ilk tercihim bu motorda kırmızıdan yana olurdu..
SaintOzy
02 Haziran 2010, 12:08
Ok Evrenim ben bu hafta cumartesi izinli olacağım. İş çıkışı gelirsin Yenimahalle ye.
Özkan Evren doğru söylüyor. Kapalı yerdeki seki kışkırtıcı ancak açık alanda yük bindiğinde ki sesi muhteşem keyifli. Heleki o vites yükseltmelerinde geçiş sonrası ses Melez bir kadından bile daha seksi :)
Evren dün biraz gezdim ve geniş boş bir pazar alanı var evin orada orada biraz dönüş çalıştım. Sağa dönüşlerde sorunum var.. Yardımını isteyeceğim :)) teknik olarak.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:05 ----------
[QUOTE=toprakozz;2073714]devralaldığın makina üzerine çok titrenmiş,hor kullanılmamış bir makina,bence aklında en ufak soru olmasın,güzel makina
Ozan kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız-belasız kullanma dileğiyle.:)
şu havalar bi tat versede haftasonu tanışsak
Teşekkür ederim Özkan.. Hepimize kazasız belasız kullanmak nasip olsun..
En kısa zamanda tanışalım. Saygılar.
universe88
02 Haziran 2010, 13:24
tmmdır Ozan cmartesi görüşmek üzere o zaman... :)
universe88
02 Haziran 2010, 18:29
ilk 2 resmimi ekleyim :D
bu arada polile konuştum Bundan sonra alınan plakaların insanların TC kimlik numaralarına işlenmesi gibi bir uygulamanın olmadığını sadece söylentiden ibaret olduğunu söylediler.. Ben de ohh be dedim.... saçma sapan bir plaka aldık çünkü....
http://img31.imageshack.us/img31/3631/dsc00192rt.jpg (http://img31.imageshack.us/i/dsc00192rt.jpg/)
http://img13.imageshack.us/img13/9251/dsc00193mi.jpg (http://img13.imageshack.us/i/dsc00193mi.jpg/)
SaintOzy
02 Haziran 2010, 19:00
ilk 2 resmimi ekleyim :D
bu arada polile konuştum Bundan sonra alınan plakaların insanların TC kimlik numaralarına işlenmesi gibi bir uygulamanın olmadığını sadece söylentiden ibaret olduğunu söylediler.. Ben de ohh be dedim.... saçma sapan bir plaka aldık çünkü....
http://img31.imageshack.us/img31/3631/dsc00192rt.jpg (http://img31.imageshack.us/i/dsc00192rt.jpg/)
http://img13.imageshack.us/img13/9251/dsc00193mi.jpg (http://img13.imageshack.us/i/dsc00193mi.jpg/)
Evren Hayırlı olsun.. Kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Sanki arkası azcık yamuk gibi :) düzeltmek lazım.
~~NEO~~
02 Haziran 2010, 21:55
Evren, harika motor, kazasız belasız kullanman dileğiyle, maaşallah diyelim...Biz de Agusta'ya helikopter yapıyoruz, aynı firma olma olasılıkları yüksek, onlar havada sende yerde uçarsın artık... :cherry:
toprakozz
02 Haziran 2010, 22:33
Evren, harika motor, kazasız belasız kullanman dileğiyle, maaşallah diyelim...Biz de Agusta'ya helikopter yapıyoruz, aynı firma olma olasılıkları yüksek, onlar havada sende yerde uçarsın artık... :cherry:
yük ağırlık hesaplaması yapınca hakikaten helikopter gibi makina çıkıyor ortaya amaaaaaaaaaaaaaa
senin helikopter ne zaman :silent::silent:
bu arada evrenim ozan haklı ,bencede arka açamurluk yamuk gibi düzeltmek lazım,ıslatalım bi arada :cat:
~~NEO~~
02 Haziran 2010, 23:11
yük ağırlık hesaplaması yapınca hakikaten helikopter gibi makina çıkıyor ortaya amaaaaaaaaaaaaaa
senin helikopter ne zaman :silent::silent:
bu arada evrenim ozan haklı ,bencede arka açamurluk yamuk gibi düzeltmek lazım,ıslatalım bi arada :cat:
Bana attığın mesaja cevap yazabildim, numaram da orada yazılı... Maaşı- 5-6 gibi alıyorum ondan sonra o konuya eğilelim ama o zamana kadar merakımı biraz gidersen diyorum... :wiinkk:
Evren, henüz yüz yüze tanışamadık...Yüzsüzlüğümü mazur gör ama bence de biraz yamukluk var gibi... :cherry:
Tabii çok da yüklenmek istemiyorum çünkü ben de yakında çamurluk düzeltme moduna girebilirim kim bilir... :queen:
pinkkuvars
03 Haziran 2010, 00:22
Ozan h.geldin aramıza evren pek çıkamıyodu senin aldığın iyi oldu :)))
Bu arada maşallah ondaki emek !!!!! Seninde İyi bakacağına eminim.
Söylediklerin sorun değil sadece zamanla alışıyosun...Bu arada zemin ıslak değilse suratlı olmaktan ve motoru yatırmaktan korkma o motor onun için yapılmış gidonu çevirmene gerek yok :) o zaman sağa dönüş sıkıntın kalmaz ama tabi düşük hızda değil..
Evrenim arkadaşlara katılmamak içten değil Özkanım valla bi eğrilik var ne o yaa..Ozan be bu arada seninkinde de sanki bi eğrilik var gibi :) Yaw Kardeşim bi Mehmete alamadık ama sanırım bu sefer olacak gibi artık...Sonra yanınıza uğrarsam... :)
~~NEO~~
03 Haziran 2010, 01:01
Kafama takılan bi nokta da şu ki ; Özkan ve Soner'in çamurluklar uzun süredir eğri ama dikkati başka tarafa toplayarak bu işten yırtacaklarını sanıyorlarsa da çok yanılıyorlar çünkü Neo unutmaz... Bu işler öyle 1000 oldu diye hava atmaya benzemez, Neo affetmez...:cherry:
SaintOzy
03 Haziran 2010, 11:52
Ozan h.geldin aramıza evren pek çıkamıyodu senin aldığın iyi oldu :)))
Bu arada maşallah ondaki emek !!!!! Seninde İyi bakacağına eminim.
Söylediklerin sorun değil sadece zamanla alışıyosun...Bu arada zemin ıslak değilse suratlı olmaktan ve motoru yatırmaktan korkma o motor onun için yapılmış gidonu çevirmene gerek yok :) o zaman sağa dönüş sıkıntın kalmaz ama tabi düşük hızda değil..
Evrenim arkadaşlara katılmamak içten değil Özkanım valla bi eğrilik var ne o yaa..Ozan be bu arada seninkinde de sanki bi eğrilik var gibi :) Yaw Kardeşim bi Mehmete alamadık ama sanırım bu sefer olacak gibi artık...Sonra yanınıza uğrarsam... :)
Hoşbulduk :)
Evren'in çamurluk yamuk derken biz mi çıktık ortaya :) Ben 2nci el aldım zamanında düzeltilecekti :) eğer düzeltilmediyse ki bunun yine sorumlusu evren o vakit evren ayın 5 inde maaşını alınca sen yarısını ayır :)
Görüşmek üzere..
universe88
03 Haziran 2010, 12:25
Hoşbulduk :)
Evren'in çamurluk yamuk derken biz mi çıktık ortaya :) Ben 2nci el aldım zamanında düzeltilecekti :) eğer düzeltilmediyse ki bunun yine sorumlusu evren o vakit evren ayın 5 inde maaşını alınca sen yarısını ayır :)
Görüşmek üzere..
hahhahha :D süper oldu bu yaaa çok eğlendim... Düzeltiriz arkadaşlar ayıp ediyonuz... Ozan bak güzel bir noktaya değinmiş Soner senin de hafif bir eğrilik var gibi sanki :D
Soner öle akşamları Tunalı yapmalar falan hayırdır :D gördüm dün akşam saat 20:30 civarı seni özkanla geçtiniz önümden... çok güzel bir görüntüydü.. egzozlar açılınca Görüntü + Ses süper olacak...
yalovalıdrag
06 Haziran 2010, 22:25
motor regalin diğer motorlarından farksız sadece customlu. hem bunun cc side düşük bir de bu motoru 6.000 tlye satıyorlar gidersin süper bir racer alırsın daha iyi ama motorun görünüşü süper ona bir şey demiyorum.
universe88
07 Haziran 2010, 12:01
motor regalin diğer motorlarından farksız sadece customlu. hem bunun cc side düşük bir de bu motoru 6.000 tlye satıyorlar gidersin süper bir racer alırsın daha iyi ama motorun görünüşü süper ona bir şey demiyorum.
6000 tlye alacağın 91-96 arası model süper racerla verceği arızalardan ve yakıcağı benzinden dolayı bi 6000 tl daha harcayarak kendine de yazık edebilirsin... ayrıca chooper la race motoru karşılaştırmak da pek anlamlı değildir bence..
dediğin gibi motorun görünüşü gerçekten çok güzel + motoru da kanaatimce hyosung dan sonra (kore malı biliyorum) en kaliteli çin motorudur, su soğutmalıdır hararet yapmaz şişmez yolda bırakmaz.
tabi herkesin kendi düşüncesine saygı duymak lazım :rendeer:
universe88
08 Haziran 2010, 18:48
Motocenterda uzun bir gün sonunda dolaşmaya çıkan Soner ve Özkan... :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=fwPk1tTkewc
toprakozz
09 Haziran 2010, 00:25
Motocenterda uzun bir gün sonunda dolaşmaya çıkan Soner ve Özkan... :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=fwPk1tTkewc
soner ve özkan ok de şapkalı sakallı arkadaş kim:silent:
"bari güzel bi motora bineydikde öyle çekeydin" diyen :queen::queen::queen:
eline sağlık kardeşim:cat::rendeer:
seninde sahibinden.com a koyduğun videoyu koysan güzel olur.oda güzel
~~NEO~~
09 Haziran 2010, 00:35
Yakışmış bizim gençlere de spyder hani...Tek başına spyder'ın bi esprisi yok üzerinde bizim yiğitler olmayınca...Maaşallah diyelim de nazar değmesin... :wiinkk:
pinkkuvars
09 Haziran 2010, 07:11
Uzun süreden sonra tekrar merhabalar . Mehmetim sağol eksiklolma youtube yine sorunlu ama eminim sana bizden daha çok yakışacak hava senden yana ama bir haftan kaldı sonra kış mış dinlemem valla....
Bu arada Bunun adı SPYDER : Evrenim Dayanamadım Son odayı kestik :) ve sonuç harika gürlemeye başladı minik kedi..İlk senin youtube a koyduğun video da dinlemiştim acık sesini hala aşık olmaya sebep. Özz üme de hep söylerim bu kaplan leopar yada gürlemesi bile öyle bir başka ki şimdi tek oda tek kanal sonra iki kanal daha o zaman düşünemiyorum bile ...
Bu arada racing mi?
:::: Artizin ne işi ola ki bazar da :))))
(Kimsenin bişey yapacağı yok ben haftasonu izinlerime döneyim de tek tek evden toplacam sizi)
universe88
09 Haziran 2010, 10:19
soner ve özkan ok de şapkalı sakallı arkadaş kim:silent:
"bari güzel bi motora bineydikde öyle çekeydin" diyen :queen::queen::queen:
eline sağlık kardeşim:cat::rendeer:
seninde sahibinden.com a koyduğun videoyu koysan güzel olur.oda güzel
valla o arkadaş kim bilmiyorum orda çalışıyor heralde, özkan :silent: :D
video ekleyeceğim daha da boyutları çok yüksek biraz ufaltayım eklerim.
bu hafta sonu havalar düzeliyor pazar bi tur atarız artık heralde.... :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:16 ----------
Son odayı kestik :) ve sonuç harika gürlemeye başladı minik kedi..İlk senin youtube a koyduğun video da dinlemiştim acık sesini hala aşık olmaya sebep. Özz üme de hep söylerim bu kaplan leopar yada gürlemesi bile öyle bir başka ki şimdi tek oda tek kanal sonra iki kanal daha o zaman düşünemiyorum bile ...
Bu arada racing mi?
:::: Artizin ne işi ola ki bazar da :))))
(Kimsenin bişey yapacağı yok ben haftasonu izinlerime döneyim de tek tek evden toplacam sizi)
hayırlı olsun soner :D pıtı pıtı dolaşmayı bıraktınız demek :D ben geliyorum diyordur motor :queen: RR ların sesini seviyorum ben yaa... :mrgreen:
Pazar bi aksilik çıkmazza dolaşalım, havada ii gibi görünüyor...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO