PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : motor titriyo :D

gold
29 Mart 2010, 00:42
merhabalar.cygnus rs motorumda son 3-4 haftadır inanılmaz bi titreme var . gaz verinca 0-35 arası motor çamaşırmakinesi gibi sarsılıyor .korkmaya başladım giderken içerden bişey pat diye kırılıcak diye. benim cahil arkadaşlarım bin defa yapmayın dememe ramen ben yokken 5-6 dakika boyunca motor kapalıyken elcikleri ileri geri oynatmışlar bu yüzden olabilirmi acaba ?? birde ne yapmalıyım ben çözebilirmiyim sorunu?? saygılar

serdaruma
29 Mart 2010, 00:59
Kalkarkenmi aşırı titreme yapıyor?

motorhocası
29 Mart 2010, 01:00
Karbüratörün hava ayarı aşırı zengin veya sübap ayarı istiyor.

doomzx
29 Mart 2010, 01:32
motorcuya git burdan yardım sıkıntı yaratır sağlam bi bakıma girsin motor

Sinan Aksu
29 Mart 2010, 01:34
Kaç silindir bilmiyorum ama bujilerin teki çalışmazsa inanılmaz bi titreme yapar.. tek silindirmiş.. yok ondan değil o zaman :)

Osbourne
29 Mart 2010, 01:36
Kalkışlardaki titreme arka varyatör yaylarından olabilir ama dedikleri gibi buradan tarifi zor..

zamisli
29 Mart 2010, 01:40
sen benim motora bin titreme nedir ozaman görürsün :):cherry:

satoyama
29 Mart 2010, 01:44
Kalkışlardaki titreme arka varyatör yaylarından olabilir ama dedikleri gibi buradan tarifi zor..

scooter larda genelde kalkış titremesi bundan oluyor abi doğrusun :cat: baga bilyalar debrija varyatör aşınması vardı bi baktır

serkanADH13
29 Mart 2010, 02:29
senın motorun bakım zamanı gelmış,
gevşeyen yerlerın mıktarı arttıkca,
motordan grenaj zırıltıları ve vıbrasyon (titreme) artar,

en kısa surede güzelce bır bakıma sok motoru,
motor baglantı cıvatalarına kadar bakım yapsınlar hıc sıkıntı kalmaz ...

ceyhun__22
29 Mart 2010, 02:39
cuplarda uygun olmayan viteste sürmede, scooter larda varyator ayarsızken kalkışlarda, çamaşır makinesi dediğin olay olur.Çok iyi anlıyorum anlatmak istediğini.Git baktır, kayışı da kontrol ettir.Unutma altındaki yamaha.Bunu yapmaması lazım

motorhocası
29 Mart 2010, 02:55
Karbüratörün hava ayarı aşırı zengin veya sübap ayarı istiyor.

Bilmeden etmeden yorum yazma kardeşim,alkollü müsün:P scooterdan bahsediyoruz.:farao::bounce:

gold
29 Mart 2010, 17:56
çok teşekkürler sizin dediğiniz gibi yapıcam o zaman servise götürem ben bi .gelince haber verrim sizlere nedenini .:D