Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial arkadaşlar mondial 151 rs alacam nasıl modifiye ederim lütfen yardım!!!!!
alexx45
28 Mart 2010, 15:52
mondial 151 rs modifiye yapacagım:silent:
AYBERK
28 Mart 2010, 16:02
eeee??
modifiye nereye yapacaksın?
motoramı?
kaportasınamı?
bütçen nedir?
nerede oturursun?
motora modifiye yapacaksan,hiç uğraşma derim...
alexx45
28 Mart 2010, 16:14
kaportasına ve isiklandırma sistemine 150 tl bütcem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:13 ----------
birde ses sistemi düşünüyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:13 ----------
mugla da :):):):)
storm150_mmk
28 Mart 2010, 17:01
ışıklandırma için led tavsiye ederim tuningcilerden asla alma 20 cm olanına buradaki butun tuning malzeme satanları 40 tl istiyo . toptan elektrikcilerden al 1 metresi 15 tl falan olması lazım. ışık sistemini taktıktan sonra sakın egzostla oynama cünki bendede var hic güzel ses cıkmıyor orjinali daha iyi.
satoyama
28 Mart 2010, 17:41
motoru aldınmı? önce bi al modifiye kolay, zaten yapılacaklar belli
alexx45
28 Mart 2010, 17:48
motoru almak kolay param elimde istedigim zaman alırım ama neler yapabilirim o önemli
satoyama
28 Mart 2010, 17:53
motoru almak kolay param elimde istedigim zaman alırım ama neler yapabilirim o önemli
1. sakın farlara ve sinyallere bayan çorabı geçirme!
2. sakın aynaları sökme!
3. sakın otomobil egzostu takma!
4. sağına soluna "kamyon yazıları yazma hatta hiç bir yazı yazma mümkünse japonca da olmasın"
bunlar haricinde yapacağın modifiye apaçiliğe girmez, şimdiden hayırlı olsun kardeşim
tavsiyelerim
1. jantları uyumlu bir renge boya
2. jant şeridi olabilir
3. led ışıklandırma abartıya kaçmadan olabilir
4. farın tekini uzun tekini kısa ayarlttır (bu akün için daha hayırlı olcaktır)
5. park ampullerini sök onun yerini ledlere bırak
6. amortisörleri boya
7. top case bağlatma mümkütse arka aparatı sök
alexx45
28 Mart 2010, 17:58
ses sistemine ne diyorsun
satoyama
28 Mart 2010, 18:01
ses sistemine ne diyorsun
olabilir oda basit
12v beslemeli 1+1 pc hoparlör setini güzelce sök hoparlörleri düzgünce kestiğin ön torpido kapağına monte et beslemeyi ön kontaktan al açınca çalışsın! ama araya sigorta koysunlar mutlaka hoparlörlerin ses sinyal girişini güzelce minik bir jack yuvası yap orada mp3 çalar walkman gibi aletleri bağlarsın bukadar basit :cat:
alexx45
28 Mart 2010, 18:22
senin motorda varmı ses sistemi
eren874
28 Mart 2010, 18:49
buraya tam olak nası resim ekleniyor bana söyleyin eski motrumun resimlerini koyuyum
satoyama
28 Mart 2010, 18:53
senin motorda varmı ses sistemi
hayır yok zaten istesemde olmaz olmazda :) hiç bir motorumun orjinalini değiştirmedim sevmemde. (xenon hariç)
buraya tam olak nası resim ekleniyor bana söyleyin eski motrumun resimlerini koyuyum
sanırım belli mesaj sayısını tamamlaman lazım resim eklemen için
t.madde
28 Mart 2010, 19:01
çakma silikon elcikler var 5 - 7 tl arasında onlardan tak - ben taktım guzel hoş durdu - amasorlere emnıyet kemer kılıfı tak motorla uyumlu - ben taktım 1 yıl omru vardı omru bıttı şimdi söktüm - reklamcıda farlara kaş çektir yada kendin çek fazla kalın olmasın sinirli bakış versin ben kendim çektim - jantları boyat motora uyumlu renkte sonra jant şeridi çek ben boyatcam şuan bütçem hiç yok - istersen egsozun çıkış borusunun altına 2 cm boşluk bırakarak 8 cm altı kapalı bir boru kaynattıra bilirsin hoş ses veriyo araba egsozu takanlarınkinden bin kat daha iyi - pilastik kısımdaki havalandırma kanallarına jant şeridinden çekebilirsin abartmadığın için hoş durur ben çektim - emrah_umut33@hotmail.com msn adresim resim resimlerini görmek istersen ekleyebilirsin - mondial 151 rs topiğinin 100 ila 110 arası sayfalarında motorun eski resimleri var orda amasör kılıfını far kaşlarını görebilirsin - şimdiden motorun hayırlı olsun kazasız belasız :cat:
eren874
28 Mart 2010, 20:28
resim nası ekleriz buraya yardımcı olun resimleri paylaşıyım
Akileos
29 Mart 2010, 00:14
rizoma elcik tak rizoma fren manetleri tak....zenon tak motora nos tak lastiklerimetzeler m3 tak....bide kafana kask tak yeter....
ne modifesi kardeş al bin motora ..
canercamalan
29 Mart 2010, 00:17
modifiyemi ? motor sıfır km 1800 lira modifikasyon için bi 1000 lira daha mı harcıyacaksın neyapacaksın hayır sonunda ucucakmı bu motor 300 mü görücen yani anlamış değilim ama çin motorlarından uzak durmanı tavsiye ederim yamaha ybr 125 fiyatları uygun bi bak istersen
eren874
29 Mart 2010, 00:17
bence zevkler renkler tartışılmaz
canercamalan
29 Mart 2010, 00:23
resim nası ekleriz buraya yardımcı olun resimleri paylaşıyım
sitede mevcut topic var nasıl yüklenir resimli anlatıyor :wiinkk:
sevgılı kardesım alacagın motoru 4 yıldır kullanıyorum.modıfıye yapılacak bır motor degıldır kendıleri,zaten belırlı bı gucu var bunun sınırlarını zorlarsan yolda gıderken motorun patlar ust kapak nereye fırladı farkedemezsın.alıcaksan orjınalliğini bozmadan bin.bozarsan oda seni bozar motor aldıgına pişman olursun.sakın yanlış anlama beni senın uzulmenı ıstemem ama cocuklugumdan beri motorla ugrasıyorum modıfıye edılecek motor vardır bırde kesınlıkle oynanmayacak makına vardır.alıcagın motor kesınlıkle modıfıyeyı kaldırabılecek ozellıklere sahıp degıl motora bakarım elım az cok anahtar tutar dıyorsan çin malı al anlamıyorsanda hiç bulasma 2004 2005 model ybr al senı hıc uzmez saat gıbı makınası vardır arıza cıkarmaz temız kullanırsan torunlarına bıle kalır.
canercamalan
29 Mart 2010, 00:32
sevgılı kardesım alacagın motoru 4 yıldır kullanıyorum.modıfıye yapılacak bır motor degıldır kendıleri,zaten belırlı bı gucu var bunun sınırlarını zorlarsan yolda gıderken motorun patlar ust kapak nereye fırladı farkedemezsın.alıcaksan orjınalliğini bozmadan bin.bozarsan oda seni bozar motor aldıgına pişman olursun.sakın yanlış anlama beni senın uzulmenı ıstemem ama cocuklugumdan beri motorla ugrasıyorum modıfıye edılecek motor vardır bırde kesınlıkle oynanmayacak makına vardır.alıcagın motor kesınlıkle modıfıyeyı kaldırabılecek ozellıklere sahıp degıl motora bakarım elım az cok anahtar tutar dıyorsan çin malı al anlamıyorsanda hiç bulasma 2004 2005 model ybr al senı hıc uzmez saat gıbı makınası vardır arıza cıkarmaz temız kullanırsan torunlarına bıle kalır.
:cat::cat::cat::cat::wiinkk:
E-M-R-E
29 Mart 2010, 00:37
bence zevkler renkler tartışılmaz
tartışılmaz sa neden soruyosun burda herkes kendi yorumunu yapacak tabiki :cat: çin malı motora sadece görsel olarak modifiye yaparsın onun dışında yaptıkların sana geri gelecektir emin ol :mrgreen:
x-treme
29 Mart 2010, 00:48
bence 151 rs alacağına 2000 bütcen varsa ben sana modifiyeli agility vereyim ömür boyu binersin
151 rs alıp tamirciye vereceğin parayı şimdi agilitye ver tamirciye gitme ...
http://www.sahibinden.com/bu_firsat_kacmaz_!!!-64WQQaXQQ23005738WQQpXQQdisplayitem
doomzx
29 Mart 2010, 01:24
motor güzel kim ne derse desin , çok uzun ömürlümü ? : hayır
hız yaparmı ? : ıkınırsan 120 , sağlammı ? : kullanışına göre ve bakımını zamanında yapışına göre değişir !
modifiye yapıyorsan göze alman gerekenşeyler
1 : göze hitap etmeli
2 : bitek senin motorun diyerlerinin motorlarından farklı olmalı
3 : geri dönüşü ol mama ilhtimaline hazır olmalı
4 : satılmama ihtimaline hazır olunmalı
modifiye ne yapabilirsin ; müzik sistemi konusunda uğraş güzel işcilik alacağın bi oto elektirik işleriyle uğraşan birine yada tunning firmalarından biriyle çalışmalı , hızadan ve dengeden feragat edip motorun amasörlerini düşüre bilirsin , eksozu ısıya dayanıklı bir boyayla motorun rengine boyaya bilirsin , jantları motora uygun bi renge boyaya bilirsin ama kesinlikle motorun rengine boyama motorun rengi kırmızıysa , bordo maviyse yaldızlı sarıya boyaya bilirsin örnek olarak led lamba kullana bilirsin hatta müzil sistemi yaparsan sistemi yaptırdığın yere gidip led lambaları müziğin rengine göre bile yanıp sönmesini ayarlata bilirsin , ama schooterın motor kısımı ile sakın ve sakın oynama çok hassas yapılmıştır , yolda kalma ihtimali çoğalır aynaları sökme , eksozun sesini çoğaltıcak şekilde oynama zira motor zaten ne işi kendi çiğerinden haykırır ses tellerini yırtma baş ağrısı olmasın , ve güzel bi kask al heryerde satılıyo 50 60 milyona racer kaskları çok karizmatik oluyo tavsiye derim , hız yapma motorcu kardeşlerin sana ihtiyacı var ölüm herzaman kapıda saygılar ... koyun gibi herkezin bindiğine binmek istemiyosan en yakın çözüm modifiye keşke devlet izin versede motorlarımız sadece bize özel olsa
alexx45
29 Mart 2010, 13:06
tamm arkadaş lar teşşekkür ederim hersey için
serseri1986
31 Mart 2010, 04:04
bak kardeşim 151 rs mi makine ilk önce amasörleri indir ondan sonra yazılari sıtarak cıkar ve iki tane şerit cek altlara let degil neon tak ömürlü olsun elcikleri ve fren kollarini degiştir koltuga güzel bir resim ayarla ve zenon al iki tane sisleride motorun renginde yaparsankafaya da dama yaparsan on numara makıne olur sana daha faslasını istersen beni bul roj_128@hotmail.com da
bikerboy35
31 Mart 2010, 04:05
Bi köprüden aşağıya at 10 numara modifiye oluyo inan bana :P:queen:
alexx45
03 Nisan 2010, 16:20
serseri 1986 msn ni ekledim benimki de caqlarqur@hotmail.com
karayılan
06 Nisan 2010, 17:36
DEVİL EKSOZ TAK :queen:MOTORA CHİP TUNİNG:queen:
kartal1439
13 Nisan 2010, 02:46
Bırak 151 rs almayı mondial yeni modeller çıkardı sabret biraz
coolsoul
13 Nisan 2010, 03:28
rizoma elcik tak rizoma fren manetleri tak....zenon tak motora nos tak lastiklerimetzeler m3 tak....bide kafana kask tak yeter....
ne modifesi kardeş al bin motora ..
helal üstad çok güzel söylemişsin :) tek kelimeyle mükemmel. 150 tl bütcem var diyo arkdaş, ben olsam güzel bi kask alırım o paraya tabi tercih meselesi.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO