Orijinalini görmek için tıklayınız : Rizoma Replica Elcik
.Mhmt.
25 Mart 2010, 22:42
2007 model kanuni hussara sahibim 1450 km de .
Rizoma replicası(Çakması:queen:) elcik ve topuzlardan alacağım bunlar benim scooterıma uyar mı?
Hepsi standart mı yoksa belli boyut secenekleri var mı ?
Baştan söyleyeyim;
o motora değmez ne gerek var orjinaliyle kullan ..
kro musun?:queen:
Onu takınca180 mi basacak gibi sorular sormayın :)
Ailem şimdilik bu motora izin verdiği için bunun üstünde ufak tefek sade değişikliklerde bulunacağım şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim:)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:07 ----------
Günceldir:)
berk_cglr
25 Mart 2010, 22:55
uyumlu olur ama elini ağrıtır orjinalleri bile rahat değil sadece görüntü zaten onlar ama rahatsız
.Mhmt.
25 Mart 2010, 23:02
uyumlu olur ama elini ağrıtır orjinalleri bile rahat değil sadece görüntü zaten onlar ama rahatsız
Eldivenle kullandığımdan pek sorun olmaz diye düşünüyorum :) Tek merakım standartmı hepsi, dükkana gidip elciği direk boyut bişey belirmeden alabilirmiyim?:)
berk_cglr
25 Mart 2010, 23:10
boyu belki 1-2 cm uzun olabilir ama zaten topuzda takcaksan sorun olmaz ama yapısından dolayı rahat değil ben venom deri eldivenle kullandım hemde orjinal rizoma ama rahat değildi avuç içlerini ağrıtıyodu
.Mhmt.
25 Mart 2010, 23:15
boyu belki 1-2 cm uzun olabilir ama zaten topuzda takcaksan sorun olmaz ama yapısından dolayı rahat değil ben venom deri eldivenle kullandım hemde orjinal rizoma ama rahat değildi avuç içlerini ağrıtıyodu
Bahsettiğin ağrı uzun yolda oluyor di mi? :silent:
berk_cglr
25 Mart 2010, 23:16
30-40 dakka kullanınca oluyodu bende ışıklarda vitesi boşa alıp ellerimi ovuyodum eldiven üstüden :D
.Mhmt.
25 Mart 2010, 23:34
30-40 dakka kullanınca oluyodu bende ışıklarda vitesi boşa alıp ellerimi ovuyodum eldiven üstüden :D
Şimdilik acemi olduğumdan kısa mesafelerde kullanıyorum bi kaç kere kullandım hiç durmadn 40 dk falan , napalım daha acemiyim :)
canercamalan
25 Mart 2010, 23:37
Şimdilik acemi olduğumdan kısa mesafelerde kullanıyorum bi kaç kere kullandım hiç durmadn 40 dk falan , napalım daha acemiyim :)
kullanma mehmet kullanma abi nasihatı olsun bak bizler gördük nusubetleri sana yapma diyoruz acı acı girer valla ehliyetini almadan kullanma :rendeer::wiinkk:
.Mhmt.
26 Mart 2010, 18:13
kullanma mehmet kullanma abi nasihatı olsun bak bizler gördük nusubetleri sana yapma diyoruz acı acı girer valla ehliyetini almadan kullanma :rendeer::wiinkk:
Haklısın abi , zaten o 40 dakkada alt yollarda boş yerlerde gecti ama yapmam bidaha :pale: şunun şurasında 7-8 ayım kaldı yakmak istemiyorum kendimi :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO