PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : selamün aleyküm

karakoç
16 Mart 2010, 23:34
arkadaşlar ben bügün aranıza katıldım, sebebide gezerken yolda maondial satış mazasını gördüm; bakıyım derken müşteri oldum.motorum150zc ama biraz tereddütediyorum biraz değil bayağı ,nedeniben alanyada yaşı yorum urda bayağı motor varçini japonu konyası alanya üretimlisi hepiinden benim sorum bu mondialleri yenialanları geçerken bir görüyorum cıncık gibi sesi güzel ama 2 3ay sonra aynı arkadaşı ve aynı moturu bir görüyorm motor sesi başlamış lak lak lak sesler gaz köklemede arı vızıltısın hasta hali eklem yerlerde açılma yani vidalarda salma gibi , bizim motor olmuş çin çin diyecem bu gün kamyon la yenisi geliyor bende yarın sabaha kadar caymassam alacam ne yaptım ne yapacam bilmiyorum.açıkcası honda ve yamahagibi güven yok okuduğunuz için teşekürler.:silent::silent:

Lifeisgood
16 Mart 2010, 23:40
Vazgeç kardeşim.Almak zorunda değilsin.Peşinden gelip zorla satacak halleri yok ya.Vazgeçtim dersin.Bi daha kimse seni rahatsız edemez.Bu arada kaça alıyosun?Sıfır alacaksın galiba anladığım kadarıyla.Biraz daha üzerine para eklesen çok temiz ikinci el yamaha ybr 125 ya da cbf150 alabilirsin.Zaten içine şüphe düşmüş.Vazgeç almaktan.Bu gece rahat uykunu uyu.Yarından itibaren başlarsın ikinci el honda yamaha bakmaya.

GOKHAN42
16 Mart 2010, 23:42
kardeşim hoşgeldin:) alanya sıcak yerdir orda çok sıkma motoru bakımlarını yap güzel güzel bin hiç bir sorun olmaz dostum gözün gibi bakarsan:)

Sinan Aksu
16 Mart 2010, 23:52
Şakamısın sen? :)

GOKHAN42
17 Mart 2010, 00:07
adamın alanyada oturduğunu nerden çıkardım ben ya erdim mi ne:mrgreen:

sergiowanni
17 Mart 2010, 00:07
Alma bencede..hatta sakın alma...!!!0 km 2010 model çinli olcağina 90 model japon olsun...

GOKHAN42
17 Mart 2010, 00:25
iyi len alma zaten yazılanları okuduğunu bile sanmıyorum

Unique693
17 Mart 2010, 00:29
arkadaşlar ben bügün aranıza katıldım, sebebide gezerken yolda maondial satış mazasını gördüm; bakıyım derken müşteri oldum.motorum150zc ama biraz tereddütediyorum biraz değil bayağı ,nedeniben alanyada yaşı yorum urda bayağı motor varçini japonu konyası alanya üretimlisi hepiinden benim sorum bu mondialleri yenialanları geçerken bir görüyorum cıncık gibi sesi güzel ama 2 3ay sonra aynı arkadaşı ve aynı moturu bir görüyorm motor sesi başlamış lak lak lak sesler gaz köklemede arı vızıltısın hasta hali eklem yerlerde açılma yani vidalarda salma gibi , bizim motor olmuş çin çin diyecem bu gün kamyon la yenisi geliyor bende yarın sabaha kadar caymassam alacam ne yaptım ne yapacam bilmiyorum.açıkcası honda ve yamahagibi güven yok okuduğunuz için teşekürler.:silent::silent:

adamın alanyada oturduğunu nerden çıkardım ben ya erdim mi ne:mrgreen:

Arkadaş yazmış zaten sende yanlış yokdu doğruyu yanlış yaptın :mrgreen:

GOKHAN42
17 Mart 2010, 00:44
anah 2kez okudum 2.cisinde yanlış algılamışım gece gece yorgunluk kafama vurmuş bugün 300km yol yaptım hoş görün:)

vlad1462
17 Mart 2010, 01:03
Şakamısın sen? :)

:cherry::cherry:

Omicron
17 Mart 2010, 15:51
karakoç isimli arkadaştan ses seda yok. anlaşılan yazılanları okumadan uyumuş. ve bu gün de motorunu almış. :)

Lifeisgood
17 Mart 2010, 22:57
Selamün laleyküm'ü bilerek yazdığını düşünürsek harbiden şaka gibi.Ama klavyesi sürçmüş sanki.Çok heyecan yapmış yazdıkları birbirine girmiş.

metci
18 Mart 2010, 00:53
Ve Laleyküm Selammm... :silent: