Orijinalini görmek için tıklayınız : motor boğuluyor....
alix35
03 Mart 2010, 13:02
arkadaşlar motorumun hava filtresinin yeri çok kötü olduğundan dolayı içine su alıyor.Motor oyüzden boğularak çalışıyordu, dün hava filtresini değiştirdim fakat motor 50 -60 km hızlarda boğuluyor sanki benzin yokmuş gibi boğulma yapıyor.Bazen araç sollarken birden motor tekliyor yolun oratasında kalıyorum 40 mk hıza kadar düşüyorum..motor 5800 km de karbüratör ayarı yaptırmadım acaba karbüratörde pislik falanmı var..yardımcı olursanız çok sevinirim bugün ustaya götürücem halledemessem...
motorum asya t19a.
Pislikte olabilir ayarsızda olabilir...
zaferkarizma
03 Mart 2010, 20:44
konu cortlamısmı gene sitenin saaatimi yanlış !
ceyhun__22
03 Mart 2010, 21:50
Arkadaşım bana daha çok ateşleme gibi geldi o.O kadar dandik motor yok piyasada.Asya 19a yı da dükkanda yağmur, su hep kullandm.Hatta bizim filtre yeri kırık yine de almıyordu su falan.
Sen buji başına baktır.Sanırım ıslanınca dışarıya ark yapıyor.Olmadı uçluk taktır , kafalığı iptal et.
motorcu48
03 Mart 2010, 22:26
karbüratörde pislik olsa motor stop eder tekleyince ve 1.saat 2 saat çalışmaz tortu dibe çökünce çalışır onu geç.ya karbüratör ayarsız yada hava filtrenin durumunu bilemediğimden ondan olabilir tabikide ustaya bi götür muayne etsin:)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO