Orijinalini görmek için tıklayınız : klr stop etme
moto-x
27 Şubat 2010, 20:57
motorum çalışıyor rölantide sorun yok normal ama gaz verince boğuk gaz yiyo yani gaza tam tepki vermiyo bide arada patlayıp stop ediyo patlama derken pat diye ses geliyo ve karbüratörden duman çıkıyo
mstf_gnc
27 Şubat 2010, 23:43
karbürötör hava ayarını kontrol ettam kapat sola doğru 2/2,5 tur aç bide bujiye bak kabloyu kontrol et kesik kesik gelebilir ıslanma olabilir hava girişini kontrol et
gs500inanc
27 Şubat 2010, 23:49
karbüratör emme manifoltunu kontrol et ordan hava alıyor veya manifolt çatlamış olabilir
moto-x
28 Şubat 2010, 12:53
karbürötör hava ayarını kontrol ettam kapat sola doğru 2/2,5 tur aç bide bujiye bak kabloyu kontrol et kesik kesik gelebilir ıslanma olabilir hava girişini kontrol et
kontrol ettim hava ayarı buji endüksiyon bobini hatta statörü bile ölçtüm manuele uygun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 ----------
karbüratör emme manifoltunu kontrol et ordan hava alıyor veya manifolt çatlamış olabilir
onada baktım herşeye baktım yakında kafayı yiyecem
motorcu48
28 Şubat 2010, 13:29
karbürötör ayarlarını uzmanına göstermen lazım
moto-x
28 Şubat 2010, 18:08
karbürötör ayarlarını uzmanına göstermen lazım
hayır ondan değil ayarı daha öncede ben yapmıştım gene çeşitli ayarlarda denedim ama benim motor en iyi ayarı 2.2 tur civarı ama 1.5 da falanda çalışıyop azıcık duman atıyo okadar ondan değil yani
yanlız tek şüpelendiğim silindir contası yanmış olabilir
pampi
28 Şubat 2010, 18:26
hayır ondan değil ayarı daha öncede ben yapmıştım gene çeşitli ayarlarda denedim ama benim motor en iyi ayarı 2.2 tur civarı ama 1.5 da falanda çalışıyop azıcık duman atıyo okadar ondan değil yani
yanlız tek şüpelendiğim silindir contası yanmış olabilir
Karabiratöründe pislik var ayarların doğru ise.Rölenatide çalışır fakat gaza yüklenip vakumlama yükselince pislik silinidre giden benzin/havayı keser.
aegeanxtr
28 Şubat 2010, 18:56
Dostum hava ayarını 5-6 tur açıp öyle dene bi bendede egzostan patlama oluyodu motor gaz yemiyodu ben öyle yaptım düzeldi.
moto-x
28 Şubat 2010, 19:42
Karabiratöründe pislik var ayarların doğru ise.Rölenatide çalışır fakat gaza yüklenip vakumlama yükselince pislik silinidre giden benzin/havayı keser.
baktım yok sorun karbüratörde değil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:35 ----------
Dostum hava ayarını 5-6 tur açıp öyle dene bi bendede egzostan patlama oluyodu motor gaz yemiyodu ben öyle yaptım düzeldi.
hayır aksine motor az hava fazla yakıtla biraz daha rahatlıyo ama gene sorunlu büyük ihtimalle silindir contası yandı geriye başka bişey kalmıyo
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO